|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   poročni meni
30.1.2008 13:04:14   
Jaguarka
Pozdravljene punce!

Imam en problem glede poročnega jedilnika user posted image

Noben okrog mi ne ve povedat pametne rešitve, še posebej tisti ne, ki so bili odločno proti samopostrežnemu bifeju na poroki.
Sedaj bodo jedi servirane na ploščah in me zanima kolikokrat se postrežejo plošče do polnoči?
Ob polnoči bo poročna torta. Zjutraj pa tudi še bograč. Ob 19-ih se bo slavje začelo z hladno predjedjo, ...
Nekateri mi svetujejo naj so plošče do polnoči postrežene 2x in vmes med ploščami je naj sladica ali sladoled (po želji)
Meni se vse skup preveč zdi... ne vem...

Kako je "ponavadi"???
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: poročni meni
30.1.2008 13:16:25   
NATAŠI
moje mnenje:

- ko pridete je malo predjedi
- potem glavna jed (v vašem primeru plošče)
- potem pa na mizo sadje in peciva
- torta
- potem pa bograč

saj niso lačni na full

(odgovor članu Jaguarka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: poročni meni
30.1.2008 13:21:27   
Anonimen
Jaz sem imela tako:
-hladna predjed
-juha
-topla prejed (1.glavna)
-glavna jed (topli bife) + solata
-pecivo, sadje
-torta
-obara



(odgovor članu NATAŠI)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: poročni meni
30.1.2008 13:22:37   
Tanik
naš jedilnik, ob 18 h smo nekje začel:
juha, kuhana govedina, krompir, hren
piščanc, še dve vrsti mesa, riž, zelenjava (nekje ob 20-21h)
kava, retaši, gibanica
cordon blue, pohano, pečeno, krompirjevi svaljki, zelenjava pa še nekaj (23h)
kava, poročna torta (24 h)
meso z žara,pomfri, zelenjava(okoli enih zjutraj oz. pol 2)
golaževa juha (zjutraj okol 3-4)

to je bil nekak naš jedilnik, ki ga imajo običajno v tej gostilni za poroke.


aja, pa pecivo skozi na mizi in sadni bife




_____________________________

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: poročni meni
30.1.2008 13:22:58   
Anonimen
Sem hotela še napisat, da bi jaz pri tebi dala predjed, juha in nato po juhi plošče in to je dovolj. Potem pa itak pecivo, pa sadje in nato torta.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: poročni meni
30.1.2008 13:45:01   
žigolino
Pri nas imamo še vmes na jedilnikih po topli glavni (v tvojem primeru ploščah)SORBET ali pa izdolbljeno limono not limonin sladoled v skodelici in vse skupaj prelito z šampanjcem(lim.slad.sšampanjcem)Po torti pa pride na mizo še pecivo ker drugač ga prej ful več pojejo če ga že daš ob 20.00 na mize.Tak je v naši kuhni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: poročni meni
30.1.2008 13:48:00   
cukr07
IZVIRNO SPOROČILO: nogica

Jaz sem imela tako:
-hladna predjed
-juha
-topla prejed (1.glavna)
-glavna jed (topli bife) + solata
-pecivo, sadje
-torta
-obara




Jaz sem imela enako.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: poročni meni
30.1.2008 18:26:49   
ammra
Pri nas pa je bilo nekako tako:

juha : goveja/gobice (brez predjedi)
I. jed:  telečja rolada, štruklji, solata
II. jed: puran, popečena zelenjava,  pečen mlad krompir
sadje in piškoti
pečeni jagenjčki z mlado čebulo in paradižnikom
torta
kisla juha

Postreženo je bilo porcijsko, nisva pa se želela držati nekega timinga, tako da je bila torta cca ob 01:30 in ne kot po običaju ob 00:00.

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: poročni meni
31.1.2008 10:22:55   
Jaguarka
bogat jedilni, ni kaj....user posted image

koliko pa je stalo na osebo? če seveda ni že ful dolgo nazaj (ker potem težje primerjaš cene)

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: poročni meni
31.1.2008 11:21:34   
bt08
Pri naju bo tako zgledalo

najprej 6 različnih predjedi na vrtljivem krožniku
juha
glavna jed ( meso 5 različnih vrst,zelenjava,ribice,krompir 3 vrste,štruklji.....solate...) to bo bife
potem bo na mizah pecivo sadje in sirne plošče
ob polnoči torta
pol pa še obara

Ne bi smeli bit lačni če pa že bodo si bodo pa sami krivi

_____________________________

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!


(odgovor članu Jaguarka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?