|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj za vraga to pomeni...
12.2.2008 20:58:48   
LoCa
...ne res js ne razumem več. pač mam enga prjatla, dejansko moj najboljši prjatelj že 12, 13 let. z občasnimi premori, ker so bla vmes seveda ful ful močna čustva. no js sm bla v njega prvih 7 let totalno zaljubljena, on je pač mel svoje fore, zveze pa v bistvu nisva nikoli imela (razen enega tedna v prvem letniku srednjeuser posted image ). zarad tega sranja sm se tut zaprla vase in razvila nekajletno spremljevalko depresijo. v glavnem, s tem človekom se tko dobro razumeva, kot se z nobenim ne. lahko debatirava  celo noč, prek sms-ov, enostavno, noben mi ne da tega, kar dobim od njega. vidiva se bolj poredko, ker živi vsak na svojemu koncu. vsake tolko pa dobim kak res čuden sms in jaz ne vem, kako to razumet. danes je recimo poslušu komad od springsteena long walk home in mi napiše, da sm js ta home...no v tem smislu več al manj zgledajo tile mesiđi. stara js bi to pograbla v sekundi (in v preteklosti sem zarad tega tudi trpela), danes se pa praskam po glavi. pa ne da ne ve, da imam fanta, ve. tudi če mu recimo namignem, da mam dvome v mojo zvezo, mi vedno govori, da se obremenjujem z brezveznostmi in raje uživam v tem, kar imam (res se dostikrat osredotočam na negativne malenkosti, ki mi uničijo celotno sliko). zdej pa tle je spet zanka. če bi bla js 100% v tvojo trenutno zvezo, ne bi sploh tega pisala, niti ne bi razmišljala o tem. odkar sem ene pol leta nazaj dobila spet ta  sms od njega, da je razmišljal o tem, zakaj nisva skupaj, se mi vse podira. ko sem mu rekla, da je blo to sebično od njega, je rekel, da je samo povedal kaj je razmišljal, naj se na to ne oziramuser posted image . konstantno dvomim v mojo ljubezen v fanta, ma kaj, strah me je, da plahni. in pol še tile smsi me medejo...
ne, se opravičujem, pišem te blesarije, ampak danes mi je totalno presedlo, ker se mi vračajo tista čustva in tisti občutki obupa in tega, da nikoli ne bom srečna. po pomislim na zdaj in ugotavljam, da itak nisem srečna. v glavnem, ZMEDENA SEM. neki skriti pomeni, ali jih samo js iščem. al je sploh možno, da me ima on tolko rad, da z mano nič ne bi imel. poudarjam, to je odnos, k je tko specifičen in poseben, njega nobeden ne more nadomestit (in najbrž tudi obratno). sploh ne vem, ali je mogoče, da je to samo prijateljstvo. niti ne vem, ali je mogoče, da je zveza.
v glavnem, kaka pametna beseda od kjre? user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj za vraga to pomeni...
12.2.2008 21:06:31   
pikalonca
Iz tvoje strani je čutiti eno močno navezanost nanj in mislim, da bi ti takoj sprejela vezo z njim, če bi ti to tudi ponudil. Sem prepričana, da sta dovolj dorasla svojim letom (čeprav ne vem koliko jih imata), pa dajta se enkrat vsest in vrzita karte na mizo. Vem, da to ni ravno lahko, a je edina taprava rešitev tvojega labirinta.
Želim ti, da najdeš tisto pravo ljubezen...Srečno.

_____________________________

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem.

(odgovor članu LoCa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kaj za vraga to pomeni...
12.2.2008 21:06:52   
MID
Moje mnenje;očitno ga še nisi prebolela.Tile njegovi kontakti(ki so kot berem,če sem prav brala)tu pa tam,te begajo.Vprašanje je,kaj bi naredil,če bi se odločila razdret sedanjo vezo.To boš mogla ugotovit sama.Če ne drugače,pa z odkritim pogovorom z njim osebno.To bi bilo najboljše.
Kljub vsemu,pa nikar ne vztrajaj v vezi,kjer se ne počutiš dobro.Srce že ve!user posted image

(odgovor članu LoCa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kaj za vraga to pomeni...
12.2.2008 21:25:19   
Kepica83
Hej LOCA naj delim s tabo svojo izkušnjo. Ko sem začela hodit v prvi letnik srednje šole sem na sestanku predsednikov spoznala 2 leti starejšega fanta kateri je bil predsednik vseh predsednikov in s katerim smo se dogovarjali o sestankih. Na kar sva se začela družit predvsem zaradi šole. Med nama se je razvilo močno prijateljstvo. Bila sva celo srednjo šolo non stop skupaj, ter cele popoldneve in vikende. In vsi so mi govorili da je moj prijatelj full zaljubljen vame, ampak jaz tega nisem hotla verjet. Dokler mi ni tega sam povedal. Sama v sebi sem vedla da tudi jaz nekaj čutim do njega ampak sem mu rekla: tako te imam rada, da te hočem celo življenje imet samo za prijatelja, ker te bom prej izgubila če boma v zvezi kot pa če sva samo prijatelja. Nisem upala reskirat. Zaradi tega sva se oddaljila, ker sva hotela rešit prijateljstvo in zatret čustva. Pol sva se spet zbližala ampak nisva bila več tisto kar sva bila celih 5 let prej. On je začel zvezo jaz sem začela resno zvezo in tu se je najina pot končala. Lani je bilo prvič ko je pozabil moj rojstni dan in takrat sem vedla da je vse minlo. Še zdaj mi je ful hudo ker ga nenormalno pogrešam. Najbolj pa me boli ker mu je pred kratkim umrla mama jaz pa mu nemorem stat ob strani čeprav vem da me potrebuje ampak žal njegova punca ne dovoljuje da bi imela stike. Tak da draga LOcA jaz mislim da je pri vama isto. Ne upata reskirat in začet zveze, ker se bojita da če se nebo obneslo bosta izgubila tudi močno prijateljtsvo kar pa je težje najti kot pa ljubezensko afero. Pokliči ga, vsedita se za mizo in se pogovorita. Lahko pa vama uspe in bosta popoln par ker se poznata v nulo in bo vama zveza mačji kašelj tak da le pogumno. Reskiraj. Ker lahko veliko pridobiš. Pa srečno!user posted image

(odgovor članu LoCa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kaj za vraga to pomeni...
12.2.2008 21:49:49   
malika
A samo SMSji še rulajo tem svetu al kaj no. A se ne da več normalo vsest in se konkterno pomenit? Sory, ampak sem naprotnica vsem tem SMSjem in razmin MSNjem...., sploh ko se gre za take stvari o katerih ti pišeš.
Dobita se na pijači, pojdita na sprehod,... ne  vem karkoli pač! Pomenita se, poglej ga v oči, on naj pogleda tebe v oči in dorecita, če si bosta sploh imela kaj. In če si v tistem pristnem trenutku (če sploh kdaj bo) ne bosta imela kaj povedat, je vse skupaj lari fari. Tole klobasanje preko mailov pa preko SMSjev, ma daj no, kako te lahko tole zmede.

_____________________________

Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kaj za vraga to pomeni...
12.2.2008 22:09:30   
mateyka
miniko ma prav. pojdi na vse ali nič. in če ne bo iz tega zraslo kaj več, se mi zdi, da bi ga morala odstranit iz žvljenja, ker drugače ga ne boš mogla prebolet.
malika - nima veze prek katerga medija komuniciraš, če si iskren. midva z mojim možem sva se tko spoznala. in tudi spoznala, da sva en za drugega. tko da, ni problem, sms al pa msn, bolj je blem v tem, ker nista direktna (vsaj on).

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Kaj za vraga to pomeni...
12.2.2008 22:28:04   
Slončica
Ne pogrevat stare župe ker je že skisana.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Kaj za vraga to pomeni...
13.2.2008 10:41:49   
trnuljčica
Meni se zd,i da on s temi SMSi samo dreza vate, nato te pa pusti v zraku.

Moja kolegica je imela podobno situacijo. Le da je ona tudi bila nato z njim. Ko sta bila skupaj je sanjal, da to ni pametno. Ko pa je bil z drugo( in ona z drugim) ji je pošiljal točno take sms. To se je ponovilo 2x.

Skratka tipi, ki ne vedo kaj hočejo. 

(odgovor članu LoCa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Kaj za vraga to pomeni...
13.2.2008 10:47:07   
snake
mislim da je osamljen in potrebuje eno hitro (telesno) tolažbo......

misli na svojega fanta, če ti tip napiše en sms na pol leta, verjemi da
ne misli nič resnega... po moje je boljše da ostaneta kolega!!!

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Kaj za vraga to pomeni...
13.2.2008 10:59:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pikalonca

Iz tvoje strani je čutiti eno močno navezanost nanj in mislim, da bi ti takoj sprejela vezo z njim, če bi ti to tudi ponudil. Sem prepričana, da sta dovolj dorasla svojim letom (čeprav ne vem koliko jih imata), pa dajta se enkrat vsest in vrzita karte na mizo. Vem, da to ni ravno lahko, a je edina taprava rešitev tvojega labirinta.
Želim ti, da najdeš tisto pravo ljubezen...Srečno.


Se strinjam s tem.

(odgovor članu pikalonca)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Kaj za vraga to pomeni...
13.2.2008 11:09:49   
Anonimen
Ja, mislim da se je treba konkretno pogovorit o vsem, ker vidm da nimaš mira. Sicer pa si res želiš bit z nekom, ki sanja o ljubezni, ne zna (upa) pa jo živet?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Kaj za vraga to pomeni...
13.2.2008 11:39:31   
LoCa
hvala za vse nasvete. zdej pa še obratzložitev. prvo, ti sms-i so zato, ker je vmes 100 kilometrov, tko da ne morem kr en popoldan it na sprehod. običajno dobim to ob kaki 4ih ponoči, ker je pač nočen tip. dobro ve, da bi ga ubila, če bi si drznu klicat. si pa v teh sms-ih povem dosti več, kot si uspem povedat z mojim fantom (vsebinsko). na žalost. tut o uni telesni tolažbi, ni to, ne bi mi tega nikoli naredil. js sm stara 27, tko da se mi ne da neki ****, pač rada bi neko stabilno zvezo. zdej po letu in pol se mi tale očitno maje, čeprav me sama misel na to, da bi ga pustila, ubija. prvo, ker me on ful ful ljubi, drugo pa kr bi bil to zame "poraz" (sm pač devica, rada izpadem popolna, tudi če v resnici nisem). pa mislil se je moj preselit h meni, stalno me sprašuje, kam bomo šli na morje...čeprav je to sploh moja prva resna zveza. plus, strah me je ostati sama, ker sem med drugim opazila, da tudi prijateljic nimam skorej več, oz. se ne vidimo (zaradi bivanja in job-a).
mene je najbolj strah, da bi bilo tko, kot je trnjulčica napisala. sej svoj delež je že pristavu, ko mi je pol leta nazaj omenjal naju. mislim, da je blo to razlog, da so se začele delat težave v zdejšnji zvezi. postopoma in tiho. zdej sem pa v sranju.
nivess, zlo možno. njemu zgleda (po besedah) predstavljam neko nedosegljivo popolnost. in zame očitno isto velja.
ne res, ubija me. pa šele naslednji vikend lahko grem domov.

(odgovor članu snake)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Kaj za vraga to pomeni...
13.2.2008 11:58:45   
Rožica I
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica
Skratka tipi, ki ne vedo kaj hočejo. 

------------------------
Jaz pa mislim, da tale ve, kaj hoče in kaj ne...
Če bi te imel res rad, bi bil s tabo user posted image ... Ampak ni...
Raje razmišlja 15 let o tem user posted image  ...
Mislim, da te on ne bi imel, ne bi pa te tudi drugemu "dal"!

Daj ga na off! Imel je mali milijon prilik in nič... Mislim, da si samo ego polni z mislijo, da bi nekje ena takoj pustila vse in šla z njim, če bi hotel!

Uredi raje sedanjo vezo user posted image !

_____________________________

ROŽICA

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Kaj za vraga to pomeni...
14.2.2008 12:22:43   
LoCa
pa še valentinovo, đizs. ne vem kako bo preživela današnjo večerjo s fantom, sej mi je prou bad. počutim se, kot da mi nekdo nastavlja težave na mojo pot zanalašč user posted image . samo da malo potožim :P.


(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Kaj za vraga to pomeni...
14.2.2008 12:26:08   
Pikec
To niso težave... te šele pridejo.

(odgovor članu LoCa)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Kaj za vraga to pomeni...
14.2.2008 12:31:58   
Anonimen
skenslaj ga, če hočeš 1x normalno zaživet. Če v teh 12-ih letih ni naredil koraka dalje in ga tudi to, da si mu ti "uhajala" v drugo zvezo z današnjim fantom ni motiviralo, da te pridobi, obdrži,..

ne vem...ali pa ga še prej postavi pred dejstvo "take it or leave it" - in če ti v istem trenutku ne bo zmožen podati odločnega odgovora ga še isti hip skenslaj! Kaj boš ti reva celo življenje trpela zaradi enega, ki sploh ne ve, kaj bi rad.

Dokler s tem tvojim kolegom ne boš razčistila, tudi z zdajšnjim fantom ne boš mogla zaživet....pravzaprav nobeden ne bo ok, pri vseh boš ves čas v dvomih, nihče ne bo nikoli pravi...razen tega tvojega "prijatelja"

(odgovor članu LoCa)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Kaj za vraga to pomeni...
14.2.2008 12:32:49   
LoCa
hvala za tolažbo user posted image .
caffe, mislim da imaš prav. kaj naj rečem....meni je že slabo, ker se tle pogovarjamo o tem, kako rešit zadevo s tem prjatlom, pa moj fant kr vn izpade. in se počutim krivo že ker razmišljam, ker dobim sms, ker se z nekom boljše razumem, ker mi je nekako odveč današnji dan. in kaj naj, postavim enga pred dejstvo in medtem večerjam z drugim? meni je to čudno. nisem nikoli bla v taki situaciji, oz. ni blo nč resnega.


< Sporočilo je popravil LoCa -- 14.2.2008 12:36:14 >

(odgovor članu Pikec)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Kaj za vraga to pomeni...
14.2.2008 12:37:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: LoCa

hvala za tolažbo user posted image .


user posted image   Zakaj pa to?

(odgovor članu LoCa)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Kaj za vraga to pomeni...
14.2.2008 12:37:28   
Anonimen
Moj najboljši prijatelj je moj partner.

(odgovor članu LoCa)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Kaj za vraga to pomeni...
14.2.2008 12:41:11   
LoCa
ta hvala za tolažbo je bil namenjen Pikcu :D.

" Moj najboljši prijatelj je moj partner." in točno v tem je problem. v moji idealizirani podobi partnerstva je tudi tko. v realni pa ne.


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Kaj za vraga to pomeni...
14.2.2008 12:50:02   
maruškaŠ
" Moj najboljši prijatelj je moj partner." in točno v tem je problem. v moji idealizirani podobi partnerstva je tudi tko. v realni pa ne.


Sam v bistvu tko naj bi v dobri vezi blo ....

(odgovor članu LoCa)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Kaj za vraga to pomeni...
14.2.2008 12:51:12   
Anonimen
Loca recimo,da moreš rešit življenje,maš možnost,da ponudiš roku svojemu fantu ali temu prijatelju,komu bi ponudla roko??
Če odgovoriš za prijatelja,pomisli malo kaj še sploh delaš s fantom skupaj,če ga imaš rada,že zarad navezanosti,mu dovoli,da si najde takšno dekle,ki bi dalo življenje zanj.Glede prijatelja pa,bori se zanj.

(odgovor članu LoCa)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Kaj za vraga to pomeni...
14.2.2008 12:55:39   
kalbo
Meni pa enostavno ni jasno, zakaj ljudje zavračajo sorodne duše z razlogom da nočejo izgubit prijateljstva, al pa da niso še zreli za resno vezo in ostali bla bla. Na sto kilometrov se jim vidi, da kreše na polno, sam ne, ker nočjo izgubit prijateljstva raje bluzijo v nekih kvazi vezah, mimogrede prizadanejo še kak kupček ljudi, v resnici bi pa morali samo poslušat svoje srce in se enostavno predat čustvom.

LoCa, če dvomiš v ljubezen te ljubezni ni. Usedi se na avtobus, avto, letalo, karkoli in se spravi tja, kamor te vleče srce. Lahko boš srečna, lahko boš nesrečna. Če te zavrne, boš vsaj vedela pri čem si in boš šla lahko čez to in živela naprej. Če tega ne boš naredila, bo šlo življenje mimo tebe, zabila ga boš v vezi brez strasti, hkrati pa prikrajšala tudi človeka ki te ta hip ljubi za njegovo sorodno dušo.


(odgovor članu Pikec)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Kaj za vraga to pomeni...
14.2.2008 14:16:14   
Pikec
IZVIRNO SPOROČILO: LoCa

ta hvala za tolažbo je bil namenjen Pikcu :D.

" Moj najboljši prijatelj je moj partner." in točno v tem je problem. v moji idealizirani podobi partnerstva je tudi tko. v realni pa ne.




Se mi ni dal utrujat na dolgo. Pa bom zdaj:

Zdej rineš v težave... Tvoj partner ni tvoj najboljši prijatelj in to želiš ohranjat z drugim... Vse kul. Ampak do tega drugega pač nekak nisi lih ravnodušna... Če tega ne boš rešla bojo problemi sam še večji.

Enkrat se usedi dol sama s sabo (ker najprej moraš s sabo razčistist vse tisto o varnosti, letih itd..., ker s sabo moraš razčistit), pol se usedi z unim dečkotom dol in razzčistita enkrat za vselej. Ker samo tako boš vedla kaj in kako... do takrat si boš pa samo neka 'mislila' in nekaj 'predstavljala'  in se spraševala kaj on misli... vedla za zihr pa nikoli.
BTW medklic: če se do zdej ni zmuval... kakšna je verjetnost da se bo zdej?
In na koncu se usedi dol s svojim in se z njim pomeni o tem, da ti pač to v vajinem odnosu manjka... in skupi najdta rešitev. Če je - okej, če ni - ni tolk zlo okej...

Predvsem pa boš morala bit do sebe iskrena kaj naj ti sama s sabo počneš in s kom. In verjamem, da bo odločitev težka sploh če se boš morala odločat med srcem in pametjo... ampak ko se boš odločila, pol se pa tega drž... in predvsem ne obžaluj.



A je zdej kej boljš?user posted image

(odgovor članu LoCa)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Kaj za vraga to pomeni...
15.2.2008 9:33:56   
abi
tega nikoli naredil. js sm stara 27, tko da se mi ne da neki ****, pač rada bi neko stabilno zvezo. zdej po letu in pol se mi tale očitno maje, čeprav me sama misel na to, da bi ga pustila, ubija. prvo, ker me on ful ful ljubi, drugo pa kr bi bil to zame "poraz" (sm pač devica, rada izpadem popolna, tudi če v resnici nisem). pa mislil se je moj preselit h meni, stalno me sprašuje, kam bomo šli na morje...čeprav je to sploh moja prva resna zveza. plus, strah me je ostati sama, ker sem med drugim opazila, da tudi prijateljic nimam skorej več, oz. se ne vidimo (zaradi bivanja in job
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Meni pa enostavno ni jasno, zakaj ljudje zavračajo sorodne duše z razlogom da nočejo izgubit prijateljstva, al pa da niso še zreli za resno vezo in ostali bla bla. Na sto kilometrov se jim vidi, da kreše na polno, sam ne, ker nočjo izgubit prijateljstva raje bluzijo v nekih kvazi vezah, mimogrede prizadanejo še kak kupček ljudi, v resnici bi pa morali samo poslušat svoje srce in se enostavno predat čustvom.

LoCa, če dvomiš v ljubezen te ljubezni ni. Usedi se na avtobus, avto, letalo, karkoli in se spravi tja, kamor te vleče srce. Lahko boš srečna, lahko boš nesrečna. Če te zavrne, boš vsaj vedela pri čem si in boš šla lahko čez to in živela naprej. Če tega ne boš naredila, bo šlo življenje mimo tebe, zabila ga boš v vezi brez strasti, hkrati pa prikrajšala tudi človeka ki te ta hip ljubi za njegovo sorodno dušo.




BRAVO, se popolnoma strinjam !

_____________________________

Vse dobro,
* a b i *

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
TOP ponudba počitnic za družine
Kam se boste odpravili letos poleti? Za vas smo zbrali nekaj TOP predlogov, kako ustvariti nepozabne spomine.




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?