|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   A mate kakšna sončna očala zame ;)
20.2.2008 17:58:03   
pika74
... da vam še jest povem, kako sm šla po sončna očala zadnjič user posted image
sej bi spodi napisala, sam ne paše zraven... je čist kontra user posted image

OK... vsak dan se vozim v službo proti Lj in zjutraj mi sonček sveti v glavo... in ko grem domov, mi spet sveti sonce v glavo in včasih si dam kar pol roke na oči, da sploh kej vidim...sam pol je že nevarn, da se kam zaletim... ampak sonce je pa direkt user posted image ...skratka, zadnjič sem se odločla, da grem res pogledat mal v eno optiko Clarus, če majo kšna očala zame. Ampak pred tem sm na hitr skočila še v Spara po WC paper (cel paket rolc) in neki vložkov in še neki malenkosti... ok pol pa s temi vrečkami in WC papirjem usput še v Clarusa... in stopim not... pa si začnem ogledovat. Pomoje je blo to prvič, da sm bla sploh v taki štacuni z očali. Pa mal firbcam... pa hitr pride k men ena v beli halji... in se ponudi: a kej pomagam... in jest...user posted image ... se razgovorim... A mate kakšna sončna očala zame... Veste, ponavad jih kupim v H&M za 10 € ampak se mi dostkrat na sred zlomjo...user posted image ... in tko sm lan 3 očala zlomila, zdej bi pa rajš kupila npr. ena mal boljš. npr. za 20 € ... a mate kšna taka... pa bolj temna pa velika naj bodo, da dobr pokrijejo oči in nardijo zaščito proti soncu, ker jih večinoma uporabljam v avtu user posted image

... pa mi una prodajalka kr hitr namigne, da bova mogle it tja na znižane modele... pa vidm u sej so kr velik znižane (50%)... pa mi začne odklepat... pa mi da ene... pa so ble grozne, pa druge... pa tretje... in jest s tistimi vrečkami in WC papirjem probavam očala user posted image ... madonca... mi je kr mal narodn ratal user posted image ... no, pol sm še mal ceno pokukala... pa vidm, da so znižane po 60€ marička... pa še same čudne so ble...

no... na konc sm šla kr nazaj v HM po ene za 10€

pa sm čudna, pa kaj čm...user posted image ... sm se doma sama seb smejala, kako je to mogl zgledat s tistimi pvc vrečkami pa wc papirjem... pa una fensi očala...ajej ajej... mogoče v drugem življenju kupim tud kšne guči ipd user posted image

_____________________________

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: A mate kakšna sončna očala zame ;)
20.2.2008 18:23:42   
fragola
user posted image user posted image user posted image sem se malo nasmejala, ma da ti povem da tista očala ala h&m bolj škodijo kot koristijo, kupsi ena bolj kvalitetna!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: A mate kakšna sončna očala zame ;)
20.2.2008 18:29:25   
pika74
Sam a je res taka razlika - če vzamem ena za 10€ al pa ena za 160€ od gučija?

Jst bi ena za 20€ user posted image

_____________________________

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: A mate kakšna sončna očala zame ;)
20.2.2008 18:43:08   
naja17
pa dobro vsaj malo dvigni to ceno... za 20 € je isto kot za 10 €... ka pa une za 60 €, ki so bile znižane in so ti bile ok?

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: A mate kakšna sončna očala zame ;)
20.2.2008 18:52:10   
Anonimen
Pika74, user posted image  user posted image  user posted image  sem se prav nasmejala tvoji zgodbi.

Pa sej ne rabi, da kupiš kvalitetna za npr. 400€, sej se kvalitetna dobi tudi bolj poceni. Za info. moje Gucci so bile drage, pa se mi ne zdijo glih ne vem kaj. Plačaš tudi ime.

(odgovor članu naja17)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: A mate kakšna sončna očala zame ;)
20.2.2008 21:00:30   
lotoska
Res dobra zgodba. Jaz nerada kupujem v optikah, ker ne maram seciranja prodajalk, koliko so lahko privoščim.Imam trussardijeva sončna očala za takratnih 30.000 sit kupljene pred par leti in očala iz H&M za 10 eur, pa so mi slednja zakon. Če oboje primerjam z športnimi sončnimi očali za 15.000 sit na razprodaji,  so slednja najbolj vredna svojega denarja, ker so praktična. Ne ni vedno cena tista ki določa kvaliteto, niti ni znamka tista. Ko najdem očala ki mi pašejo jih kupim, cenovno je H&m itak najbolj privlačen.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: A mate kakšna sončna očala zame ;)
20.2.2008 21:13:19   
helloKitty
in jest s tistimi vrečkami in WC papirjem probavam očala ...


user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lotoska)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: A mate kakšna sončna očala zame ;)
20.2.2008 21:20:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pika74

Veste, ponavad jih kupim v H&M za 10 € ampak se mi dostkrat na sred zlomjo...user posted image ... in tko sm lan 3 očala zlomila


Lusno napisano :)).

...samo tole moram komentirat, k rada racunam...user posted image user posted image .

Jaz imam tudi ena ocala s tistega "drugega linka", ko sem jih kupila, enkrat med malico user posted image , so bila bivish 15 jurjev...zdaj pa nekje med 150 in 200€, ce gledam to firmo.

Zdaj jih nosim osmo sezono, poleti pozimi, v soncu in dezju user posted image . Se nikoli niso bila na popravilu (ze trkam), samo malo "znucana" (kje je lepa slovenska beseda za znucano user posted image ) so ze, pa iz mode...samo so mi se vedno vsec.

No, ce grem zdaj racunat....3 x na leto po 10 € je 30€ na leto.l
8 let x 30 € je 240 €, mnogo mnogo izbire za lepa in kvalitetna ocala.
Plus to, da WC papir v miru kupis...user posted image .

(odgovor članu pika74)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: A mate kakšna sončna očala zame ;)
20.2.2008 22:39:30   
Nyah*
Pika user posted image user posted image user posted image , ti pa si facauser posted image user posted image .

Ves kaj, v Clarusu so bili najbrz tudi zelo poembni, da si se kot mravlja pocutila ob tistih cenah, pa beli haljiuser posted image  (moja izkusnja).

Pojdi v kako manjso optiko,pa da imajo tudi veliko izbire, pa sama malo v miru poglej. Jaz imam ocala Bolle ze tri leta, so bila takrat okoli 30 jurjev, pa so zakon, taka vmesna varianta, za vsak dan, bolj sportna mogoce, a so super. Niso sicer ful ultra moderna, a zascitijo dobro, sploh ker imam lece in s tem tezave zaradi slepecega sonca. Pa jih nosim vsak dan, med voznjo in za sprehode.

Kar pogumno v nakup, na HM in 10 Evrska ocala pa kar pozabi, ali pa jih imej le za "smekirat".user posted image

< Sporočilo je popravil Nyah RR -- 20.2.2008 22:43:31 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: A mate kakšna sončna očala zame ;)
21.2.2008 9:02:30   
asso
Cena sončnih očal naredi predvsem kvaliteta šipc (no, nekaj tudi znamka). Meni so večkrat svetovali, da naj ne kupim teh dražjih (prav pri optiku), ker sem seveda imela za menjat šipce v dioptrijske. Kar prodajalec mi je lepo rekel, da raje vzamem kakšne cenejše, ker tam plačam npr. samo kvaliteto boljših šipc in če jih bom menjala nima smisla toliko dat... tako, da... na koncu sem izbrala itak to kar mi je bilo najbolj všeč. Cena pa vedno tam okrog bivših 30.000 SIT, sedaj sem si kupila ene od Diorja znižana na 150€ in v kratkem bom dala gor še šipce za 200€user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: A mate kakšna sončna očala zame ;)
21.2.2008 11:14:23   
mayy
Ko imaš oboje, mislim ta drage in ta poceni vidiš razliko. Moja sestra ima očala za 200 evrov, jaz pa za bivših 10.000 sit, pa je razlika ogromna. Ima pa polarizirane, so enkratne, te sonce sploh ne moti. 

_____________________________

Biti to kar smo in postati to kar smo zmožni, to je edini cilj življenja!



(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: A mate kakšna sončna očala zame ;)
21.2.2008 12:04:12   
Pikec
Mam ene z dioptrijo - blazen strošek....če se še dioptrija menja vsako leto pa sploh. Tko da... nikol več sončnih očal - se da tud brez njih. Meni so bla zmeri v napoto, sploh ne znam z njimi gledat.user posted image user posted image user posted image

Vem ja čudna sem.

(odgovor članu mayy)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: A mate kakšna sončna očala zame ;)
21.2.2008 14:10:21   
helloKitty
Jst sm pa glih iz Clarusa user posted image  Ena luštna sončna očala sem od Armanija vzela sam še stekla mi morjo zamenjat. Samo stekla pridejo okol 100€ user posted image

(odgovor članu Pikec)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: A mate kakšna sončna očala zame ;)
22.2.2008 7:19:35   
Boni3
Prima,še ena k obožuje kupovat sončne špegleuser posted image  Za znort,men pa skoraj pri vseh sonce sije direkt v oči tko pod obrvmi. Moram imet taka,k se dobesedno tiščijo obrvi. Če pa vzamem take bolj velike sem pa itak vidit kot Vili od čebelice Maje. Sem imela Ray Ban,pa je bla tuga,lani sem imela ene prima iz DM-a,pa so se žal zdrgnila..... Tako,da sem še najraje brez.

(odgovor članu helloKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: A mate kakšna sončna očala zame ;)
22.2.2008 10:35:33   
smigli
Preden sem postala mama, sem imela vedno "tadrage". Zaprisežene borka za kvaliteto pred mojimi občutljivimi očmi! user posted image

Potem jih je nekega dne dobil v roke moj sin (user posted image ) in ugotovil, da se fajn zvijajo in šipce pokajo in mama dobi sive lase.......

Sedaj prisegam na H&M ipd., nazadnje sem jih pred enim tednom kupila v sportini za 10 eur, pa so zakon, predvsem pa me srce ne boli, če jih mali uniči.

lp

(odgovor članu Boni3)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?