|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rogljički
26.2.2008 10:10:49   
Hope2
Rada bi recept za filane rogljičke, vendar ne kvašene, temveč iz krhkega testa (podobno kot za piškote), ki se kar topijo v ustih. Ima katera, prosimuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: rogljički
26.2.2008 10:22:27   
Anonimen
Krhki rogljički

1/2 kg moke
1 pecilni
1 vanilij
25 dag margarine
1 navaden jogurt
ščep soli

Moko presej s pecilnim, dodaj margarino in z rokami zdrobi v kašico.Posoli, dodaj jogurt ter ugneti testo.
Počiva naj pol ure. Spočito testo razvaljaj za dober nožev rob debelo in nareži trikotnike.Na širši del trikotnika daj nadev in zvij v rogljiček.Zlagaj jih na suh pekač ali peki papir.Pečemo na 180-190 stopinjah dokler ne narastejo in se lepo obarvajo.Še vroče povaljaj v sladkorju z vanilijo.
Iz tega testa lahko delaš tudi blazinice ali žepke.Pecivo je dolgo obstojno.user posted image

(odgovor članu Hope2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: rogljički
26.2.2008 10:50:58   
Hope2
Hvala, če ti delaš take, pol morajo biti res odličniuser posted image . A sladkorja pa nič ne daš? Pr nas ne maramo posutega sladkorja, bom probala malo dat v testo, saj najbrž ne bo škode.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: rogljički
26.2.2008 11:27:55   
petra a
ooo,kot naročeno...sprobamo!!!user posted image

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: rogljički
26.2.2008 12:20:03   
Anonimen
Nič sladkorja, ker je že nadev sladek in ker jih potem povaljaš v sladkorju.
Če boš dajala sladkor v testo, naj bo v prahu.

(odgovor članu petra a)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: rogljički
29.2.2008 20:54:27   
Anonimen
Hope jaz ne bi dajala sladkorja, ker je potem testo bolj trdo. Lahko pa poskusiš pa boš vidla.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kravje mleko za dojenčka: da ali ne?
Čeprav je bilo že veliko povedanega in zapisanega, a še vedno tema o kravjem mleku za dojenčke odpira marsikatere polemi...
Danes so na jedilniku šparglji
photo
Šparglji so znani po svojem zdravilnem učinku. Preverite kuharske trike, ki jih morate poznati pri pripravi jedi iz špar...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?