|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   solaris ali vodice
9.3.2008 10:52:34   
mateja rečnik
Sem že mislila, da se bomo odpravili v hotel Ivan v Solaris, pa sem pogledala komentarje obiskovalcev tega hotela (v eni izmed počitniških tem je ena rrjevka prijazno pripela link za ocenjevanje hotelovuser posted image ). Sem se kar zgrozila kakšne slabe ocene je ta hotel prejel. Priporoča ga le 20%, hotel Jure pa npr. 87%, pa čeprav bi naj bil slednji po Kompasovi oceni slabši.

Zdaj me pa zanima, kaj menite ve. Hotel Ivan, hotel Jure v Solarisu ali pa kot alternativa Vodice in hotel Olympia (tud kritike so dobre). Slabost Vodic se mi edino zdi prnatrpana plaža-se motim?

Hvala za odgovore...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: solaris ali vodice
9.3.2008 12:28:12   
Vrtnica79
Mi smo bili v Vodicah in je bilo superuser posted image . Stanovali pa smo pri zasebniku v apartmaju. Plaže pa tudi niso bile tako polne .

Meni je bilo všečuser posted image

_____________________________

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu mateja rečnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: solaris ali vodice
9.3.2008 12:32:59   
nbiba
Sem bila pred osmimi leti v h. Jure, lansko leto v h. Andrija v Solarisu in v h. Olypia v Vodicah. Zelo, zelo ti priporočam hotel Olympia. Čist prenovljen hotel, dobra in raznovrstna hrana, lepe sobe.... Skratka vse je super le plaža je res natrpana, vendar mi smo prakticirali tako, da je nekdo zjutraj nesel brisače in si tako rezervirali prostor. Na plaži imaš restavracije, kafiče... Mi bomo zagotovo še šli v ta hotel, mogoče že letos. V Solarisu je edino to prednost, da imajo veliko igral in podobnih reči za otroke, jaz imam že najstnika, tako da mi take reči ne pomenijo nič. Mislim, da bo Solaris boljši čez kako leto, ko bodo celotno naselje kompletno prenovili. Mi vedno iščemo bolše namestitve in Olympia zagotovo je.

(odgovor članu mateja rečnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: solaris ali vodice
9.3.2008 12:49:15   
Anonimen
Jaz tudi ne bi sla nikakor v Solaris...en vikend sem bila tam, hotel sicer v redu, urejen, hrana in storitev pa katastrofalni. Se nikoli nisem bila tako lacna kot takrat.

(odgovor članu mateja rečnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: solaris ali vodice
9.3.2008 19:39:02   
mateja rečnik
Aha, super, bomo šli v Olympio v Vodice. Hvala za odgovore!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: solaris ali vodice
10.3.2008 14:54:18   
bamby
Sem presenečena nad komentariji iz Solarisa. Jaz sem bila v h. Jure leta 1990 in sem bila super zadovoljna tako s hotelom, plažo kot s hrano. Hrana je bila zelo raznovrstna, sicer so bili na voljo 3 meniji, solatni bife in sladice (tudi bife). Zajtrk je bil pa tudi vseh vrst kruha, sirov, salam, namazov, raznih kosmičev, sadje...
Skratka, presenečena sem, da se je poslabšalo user posted image

(odgovor članu mateja rečnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: solaris ali vodice
10.3.2008 14:56:59   
Blink1
Mi smo bili v Ivanu leta 2006 in smo bili NAVDUŠENI. Zelo lepo urejeno, prijazno osebje, fajn zunanji in notranji bazeni, dobra hrana, otroška igralnica in otroška animacija, sprehajalne poti. Tudi s sobo smo bili zadovoljni, pa smo kar zahtevni gostje. Za kosilo so mi vsak dan ZASTONJ dali juhico za Nejo v hotelski restavraciji. Res smo bili ful zadovoljni.

Zelo lep hotel, mislim da je bil pred kratkim obnovljen.


_____________________________

---------------------------------------

---------------------------------------

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?