|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako se igrate
20.3.2008 12:40:20   
Anonimen
mene pa zanima kaj se s svojimi otroci igrate skupaj in kako?
zanima me pa še bolj kako se igrate s svojimi otroci, ki so različno stari (recimo moji 2 in 3,5l), imajo popolnoma različne interese, se nikoli ne igrajo skupaj. kako se igrati z obema skupaj naenkrat?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako se igrate
20.3.2008 12:50:01   
Jančika_
Moja dva sta stara nekaj takega kot tvoji dve. Včasih se igrata skupaj oz. drug ob drugem s kockami, prav skupaj se igrata z avtomobilčki, zadnje čase si tudi že podajata žogo ali pa mečeta skupaj vsak svojo.

Ko se igramo skupaj, si podajamo žogo ali zlagamo kocke ali puzzle (slednjih tamali še ne zna zlagati, pač gleda slikice na njih in komentira). Moram pa kr fajn pazit, da tamali ne raztura vseh kock in sestavljank tavečjemu. Branje knjigic - jaz berem, tavečji posluša, tamali pa kaže slike in glasno komentira. Rišeta tudi oba rada.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kako se igrate
20.3.2008 13:25:30   
nuala
Mojadva sta 2 leti narazen, ampak že od nekdaj se igramo skupaj. Druge možnosti včasih niti nismo imeli, sedaj pa smo se tega navadili. Npr, ko smo zunaj je tastarejši sam vozil kolo, tamalega sem vlekla, porivala,... na poganjalcu ali kolesu. Skupaj smo brcali žogo, zalivali rastline, grabili listje ( vsak s svojim orodjem ), v pesku smo se preigrali ure in ure. Na igrišču starejši več pleza, gre na vrtiljak, se sam gunca, tamelega še malo čuvam in ga guncam. Rada vozita vsak svoj bager, avto,...S kamionov vozimo listje na kup, pa kamenje na škarpo.
Doma se skupaj veliko igramo s kockami. Starejši pač več zgradi samostojno, tamlajšemu moram včasih kaj pomagati. Ali sestavljamo npr. ogromen živalski vrt, mesto, hišo,... in oba sodelujeta po lastnih močeh. Skupaj sestavljamo sestavljanke, večji z manjšimi koščki, manjši z večjimi, jaz pomagam, če je treba. Skupaj barvamo, rišemo, delamo iz plastelina, vsak po svojih možnostih. Skupaj se igrata z avtohišo in avti, včasih sem jaz npr. mehanik ali bencinska črpalka ( čepšrav me npr. zadnjega pol leta pri igrah niti ne potrebujeta preveč ). Skupaj rešujemo kakšne naloge iz Zmajčka, rišemo črke ali številke. Tamali tega še ne razume najbolje, vendar ima rad svoje vadnice in riše črke po prej narejenih črtkah. Delamo lepljenke. Pečemo piškote, mešamo testo, izrezujemo razne oblike.
Mi smo res skoraj vedno vsi trije skupaj, kljub temu se lahko ukvarjham z enim otrokom, če je treba, ko se drugi zamoti z igro.

_____________________________

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kako se igrate
20.3.2008 14:12:54   
dory
Midva se kej dost ne, ker hoče bit al zunej z dedijem,da kej ustvarjata okol bajte...z mano edin riše ful rad...vse ostalo pravi, da nič ne vem,da se bo rajš z dedijem igral?!

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: kako se igrate
20.3.2008 14:35:55   
Anonimen
Midva v glavnem knjige bereva, drugače se ne igram z njim.

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: kako se igrate
20.3.2008 15:14:45   
anckabancka

Stara sta skoraj 15 mesecv in julija 3 leta. Igramo se s kakšnimi kockami ali pa po škatlah z igračami skupaj brskamo. Pa plastelin vsi skupaj valjamo, rišemo. Knjige gledamo bolj s tavečjim, ke tamali kmalu odide...

Pa plešemo skupaj, oz. maladva plešeta, jaz jima pa ploskam in ju spodbujam pa ful uživata.

Drugače pa zunaj vsak na svoj avto pa gas! Jaz se pa relaksiram na klopci in komandiram.user posted image

Ponavadi, ko se hočem posvetit enemu pride še drugi in zahteva pozornost. Težko se je z obema naenkrat igrat. Večkrat samo sedim pri njima in "delam red".user posted image


_____________________________

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: kako se igrate
20.3.2008 21:09:04   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: anckabancka
Večkrat samo sedim pri njima in "delam red".user posted image

Moje najpogostejše opravilo zadnje časeuser posted image .

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: kako se igrate
20.3.2008 22:24:05   
Naja30
Moja je stara 15m in najpogojeste skupaj bereva in gledava knjige, ker knjige pa res obožuje. Zelo rada ima igrico, da se skrije (za svoje rokce user posted image ) in jaz jo "iščem". Skupaj tudi sestavljava kocke, pa razne predmete prelaga z mize v moje roke in obratno. Je pa začela počasi prehajat na to, da se vedno več sama zaigra.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: kako se igrate
22.3.2008 12:53:31   
bini
ja, tud jest velik red delam med obema (2 in skoraj 4 leta) user posted image ...
drugač pa poleg zgoraj naštetega, pri nas tud skupej igramo, pojemo, ... se pa precej zamotita tud sama in jest sam iz varne razdalje opazujem.. zadnje čase je ful žur probavat različne kape in šale in se gledat v ogledalu... pa potem tavelika malega komandira, prestavlja, on je njena igrača in on je njen učenec, pa bolnik, pa skupej se delata da spita, pa ona ga kot mamica hrani in mu daje za pit, pa še kaj..... in mali za moje pojme to komandiranje kar dost lepo prenaša - dokler seveda ne rata prehuda šefica, ko potem mami poseže vmes.. al pa oči user posted image

_____________________________

Svet je lep!!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: kako se igrate
22.3.2008 20:19:53   
Ajsha
Mi se skupaj igramo memory, človek ne jezi se, enko (imamo karte medvedka puja, kjer so poleg številk - tudi te so samo do 6, narisani še njegovi ostali prijatelji , tako da se lahko normalno igramo). Enkrat sem v Avstriji našla eno super igrico, s pujski, ki se prehitevajo po nekem travniku in jih lahko tudi v stolpe gradiš, tako da popestriš igro. Pa seveda puzzle.

_____________________________

Love is in the air...

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Pogovori z otrokom v trebuščku
V tistem trenutku sem se odločila, da sploh ni pomembno, kakšni bodo rezultati amniocenteze, jaz bom tega otroka obdržal...
Otroka ne vrtite za roke!
Starši uživamo ob pogledu na široko nasmejanega otroka, ko ga vrtimo tako, da ga držimo za roke. Ne počnite tega več! Pr...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?