|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nakup vozička v Italiji
26.3.2008 7:12:12   
Nataan
Življo punce!

V soboto se odpravljam v Italijo, da končno kupim voziček. Odločam se med Jane Slalom Pro in High Trek. Na tem forumu sem že brala, da so ga nekatere v Italiji dobile ceneje. Imam cel spisek trgovin (Trst, Udine, Gorica..). Kam bi mi najbolj priporočale, da grem? Ve katera za kakšno akcijo oz. kje so najbolj založeni s temi vozički, da bi lahko oba primerjala in se potem odločila?

Res hvala vsem za odgovore in pomoč!

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nakup vozička v Italiji
26.3.2008 14:01:06   
cv3rklic4
živjo. midva sva bila v villi vicentini - med Trstom in Gorico (kjer je baje itak skladišče za vse trgovine v okolici), pa takrat niso imeli najine barve in sva ga naročila. Naročila sva high Treka od Bebe Conforta, zraven pa še lupinico in košaro. Vse troje naj bi naju prišlo 630 EUR. Rekli so, da naju pokličejo, ko dobijo robo. Zdaj pa sploh ne vem, če bova do junija dobila voziček, ker čakava že od 30. januarja. user posted image user posted image user posted image
Mogoče bi bilo bolje, če pred odhodom pokličeš in vprašaš, če voziček, ki ga želita, sploh imajo in katero barvo in ga rezerviraš, da ne boš hodila zaman in zastonj. Pa veliko sreče!

(odgovor članu Nataan)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Nakup vozička v Italiji
27.3.2008 11:11:46   
Anonimen
Midva sva šla v Monfalcone - Tutto per il bambino. Priporočam. user posted image

(odgovor članu cv3rklic4)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Nakup vozička v Italiji
27.3.2008 13:33:12   
tindam
Naatan,

prosila bi te za seznam trgovin v Gorici, ker praviš, da jih imaš veliko. Tudi jaz se namreč odpravljam v Italijo po voziček, ker je baje večja izbira.

Hvala in lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Nakup vozička v Italiji
28.3.2008 10:10:35   
Nataan
Živjo!

Kot vem, sta v Gorici dva. Pojdi na stran http://www.bebeconfort.com/reseau/consult_reseau_it_2007.asp

Tu imaš vse trgovine, kjer se dobi Bebe Confort izdelke v Italiji (Udine, Gorica, Trst...). Potem pa je še ena trgovina v Gradiščici (Baby Pulman):


Via Udine, 25/h
34072 - Gradisca d'Isonzo (GO) 


Lp

(odgovor članu tindam)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Celodnevna avantura za bodoče starše in ml...
Pomlad prinaša sveže začetke in nove avanture, zato je popoln čas za Baby Expo, edinstven dogodek, ki združuje vse, kar ...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?