|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mravljinci v stopalih, težke noge
29.4.2008 15:35:33   
caligula
A je katera doživela isto kot jaz zdaj doživljam? Ravno, ko je slabost izginila, so mi začeli po stopalih plaziti "mravljinci", noga zaspi, je težka, skoraj krčasta in boleča. A ima katera kaj izkušenj s tem, da ne utrujam zdaj med prazniki pa panično kličem G?. To se mi dogaja zadnja dva dneva, noseča sem 12 tednov. Res pa je, da sem v zadnjih treh dnevih pojedla dva paketa kokic, a je mogoče preveč soli? Prej nikoli nisem nič solila ker mi sol ni sedla, zdaj mi je pa tko zadišala, da sem kupila dve veliki vreči kokic in veselo glodala do nezavesti user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: mravljinci v stopalih, težke noge
29.4.2008 17:00:55   
sandra123
Preveč soli povzroči zastajanje vode v telesu, ravno tako v nogah...če se pojavljajo krči, bi si na tvojem mestu kupila šumeče magnezijeve tablete - magnezij preprečuje krče, pa veliko tekočine tudi ne piti, da ne dobiš edemov na nogah...edemi nog so pogost pojav v nos., lahko izzovejo tudi povišan krvni pritisk. Jaz pijem magnesol že 2 meseca, ker sem imela krče v sp.delu trebuha, resnično pomaga, tudi, če me je kdaj kakšen krč v nogah prijel, sem spila eno tabletko in je bilo po 10.minutah takoj boljše... Upam, da sem ti malo pomagala user posted image .

_____________________________

Lp, Sandra

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: mravljinci v stopalih, težke noge
29.4.2008 20:25:48   
kajajaka
je že sandra123 vse napisala user posted image

jaz imam omejitev soli ampak vseeno zatekam - in mravljinci so tudi znak zatekanja. Magnezijeve tablete, manj soli, pa  mrzle obkladke zvečer, če si preveč na nogah - malo pomaga. 
Ni druge, bomo morale potrpet do konca nosečnosti. Potem pa menda to kmalu čudežno izgine. user posted image

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: mravljinci v stopalih, težke noge
29.4.2008 23:12:56   
caligula
danes čez dan sem mal počivala in noge dala na višji položaj. Jedla sem samo mlečne izdelke in sadje. Zdi se mi da je boljš, oz. upam da je bila to samo posledica prevelike aktivnosti, ker sem po cele dneve na nogah. Ne vem, kako bi zdržala do konca nosečnosti, če bi bilo tako vsak dan...rajš se zdaj javno odpovem soli. :Duser posted image

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: mravljinci v stopalih, težke noge
5.5.2008 8:21:29   
srki
Po mojem je bilo krivo to, da si bila veliko na nogah. Sama imam, ko sem veliko na nogah tako težke, kot bi imela cement privezan na nogah. Mravljincev sicer ne čutim, samo težke in utrujene noge. Včasih malo zatečene, včasih ne.

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: mravljinci v stopalih, težke noge
5.5.2008 9:07:40   
soncek3
Meni se tudi pojavlja, da imam grozno utrujene noge, da bi zatekala ni še videt (25 teden)user posted image . Ko se uležem, pa v levem kolku čutim mravljince, nekaj časa traja in potem mine. A so mravljinci tudi znak zatekanja?? To traja že kak mesec.

Sem pa že pred nosečnostjo imela bolečine v tem kolku.


(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?