|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bombažne pleničke
24.2.2005 12:14:00   
fricka
Prosim vas, da mi poveste svoje mnenje o uporabi bombažnih in ne Pampers plenic. A ima katera izkušnje s tem? sama se nagibam k bombažnim, pa še nisem čisto odločena.

hvala za vaša mnenja.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   bombažne pleničke
24.2.2005 12:24:30   
darjatimci
Če boš uporabljala samo bombažne plenice jih rabiš najmanj 40,prednost plenic,bolj enostavno je s pamperskami,kakor koli pogledaš,finančno,ekonomično.Jaz sem pri prvem uporabljala le bombažne takrat je bilo pač tako,pri drugi pol- pol,pri tretjem pa v glavnem pampers le do prvega ultrazvoka kolkov sem ga povijala široko.

(odgovor članu fricka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   bombažne pleničke
24.2.2005 12:37:30   
Dadi
Tudi jaz sem kupila 15 bombažnih(Štorklja), ker je imela mala tako bogo ritko. Pa sem jih uporabljala dokler ni bilo bolje. Nekako se mi ne zdijo preveč praktične. Moraš tisto koprenco dol dat, pa preden se mi jih je nabralo za en stroj je tudi trajalo. Tako da sem presedlala na pleničke za enkratno uporabo. Nekako mi je bolj higienično, da vse skupaj zabrišem v smeti. Vpraš pa Jančiko...ona mislim da uporablja bombažne.(vsaj kokr se na slikicah vidi):)

(odgovor članu fricka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   bombažne pleničke
24.2.2005 12:51:35   
darjatimci
Jaz nisem mislila Štorklje,ampak čisto navadne tetra plenice.

(odgovor članu fricka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   bombažne pleničke
24.2.2005 13:02:52   
fricka
hvala za vajino mnenje, vprašam še Jančiko.

(odgovor članu fricka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   bombažne pleničke
24.2.2005 13:24:22   
Ajsha
Hojla!

Jaz uporabljam bombažne pleničke že 9 mesecev - od rojstva moje punčke naprej. Seveda jih NE rabiš 40, ampak jih je 20 popolnoma dovolj. K plenički spadajo tudi bombažni vložki, prekrivne hlačke pa moraš dokupiti. Finančni zalogaj je kar precejšen, predvsem zaradi tega, ker moraš vse plačati naenkrat, ampak je ta vsota kljub vsemu cca 3x manjša od vsote, ki jo porabiš za pampers pleničke.
Moja punči se v teh pleničkah počuti super, rita ni nikoli vneta in če bi še enkrat izbirala, bi se prav tako odličila za bombaž - ne predstavljam si, kako mora biti za otročke grozno, ko so zapakirani v tisto plastiko - kot da bi morale me imeti 2 leti nonstop allways vložke.

Baje so otroci, ki jih povijamo v bombažne pleničke hitreje suhi, saj jih mokre plenice motijo in se naučijo prej povedati, da bodo lulali. To so ugotovitve mednarodne raziskave, ki je pokazala, da so uporabniki bombažnih pleničk v povprečju od 9 - 12 mesecev prej suhi kot uporabniki plastičnih pleničk.
Kakorkoli že, meni ustrezajo.

LP!

(odgovor članu fricka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   bombažne pleničke
24.2.2005 13:28:17   
beba76

Kakšna pa je cena teh bombažnih pleničk?:zmeden2:


(odgovor članu fricka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   bombažne pleničke
24.2.2005 13:48:13   
sabini
PA KAKO ZGLEDAJO PREKRIVNE HLAČKE?A SE TO TUDI MENJAVA PRI VSAKI MENJAVI PLENICE?A BOMBAŽNE TO SO ČIST NAVADNE NA RIKOTNIK?:zmeden: RES SANJA SE MI NE KAKO ZGLEDAJO TUDI JAZ BI VEČ UPORABLJALA BOMBAŽ KOT PLASTIKO.

(odgovor članu fricka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   bombažne pleničke
24.2.2005 14:19:44   
fricka
Hvala ti Ajsha, potrdila si moje razmišljanje. Jaz vedno trpim kadar nosim vložke in obvezno dobim vnetje mehurja, ker me tako zadihtajo. Vse sem že probala, najbolj vzdržno mi je z Always. Sigur tud naši otročki cele dneve trpijo tako zaviti- to je moje mnenje. Sem skoraj odločena za bombažne. Grem pa jutri še na predavanje o bombažnih pleničkah, ki ga organizira Štorklja v zavodu za gluhoneme za Bežigradom.

Pa še to: moja sestrična iz Kanada jih je uporabljala že pred osmimi leti- pri njihovem standardu Pamperske niso problem- iz istih razlogov, saj je imela otroke mnogo hitreje iz plenic. Pravi, da jih zelo priporočajo in jih uporablja čedalje več mamic.

(odgovor članu fricka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   bombažne pleničke
24.2.2005 16:53:28   
Ajsha
Kar se tiče prekrivnih hlačk:

Te so namenjene temu, da mokrota iz plenice ne pride na obleko. Obstajajo take iz mikropora in tiste iz volne. Jaz uporabljam volnene, ker vzdržujejo optimalno temperaturo - poleti hladijo, pozimi pa grejejo. Prekrivne hlačke iz volne se posuši in opere po potrebi - če so pokakane, sicer pa ima volna samočistilni učinek in je ni treba prav pogosto prati.

Pleničke pa niso na trikotnik ampak so krojene, take kot pamperske, le da so iz več plasti in so iz bombaža.

Na www.storklja.si si lahko veliko prebereš, prav tako pa je tam tudi cenik. Veliko piše tudi na www.pleniceracman.com

LP!

(odgovor članu fricka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   bombažne pleničke
24.2.2005 23:55:22   
NENAJANI
Mi bomo tudi uporabljali navadne pleničke!!!!!:bravo::bravo::bravo: Sva z :love: imela kar dolgo debato, o tem katere so boljše! Sva se potem nekako oba strinjala z navadnimi pleničkami in ne Pampers iz razloga, da bo najin :modri: prej suh!!!!
Koliko pa to vse skupaj stane, se pa še nisva pozanimala!:zmeden2:

(odgovor članu fricka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   bombažne pleničke
26.2.2005 6:20:34   
Saska1
Jaz pri punčki nisem uporabljala bombažnih. ker se mi je zdelo prava nadloga. Pampersko samo zamenjaš in jo vržeš vstran. To je stvar vsakega posameznika.

(odgovor članu fricka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Je operativno čiščenje maternice po splavu...
V Sloveniji ženska, ki pri ginekologu izve, da njene nosečnosti ni več, prejme napotnico za tabletke ali operativno čišč...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?