|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   naveličana
10.12.2008 13:17:16   
Anonimen
Mah saj ne vem kok nej sploh napišem. S partnerejm sva se, odkar imava otroka (2let) kar precej oddaljila drug od drugega. Sploh čustveno. Sicer sva se prej kar precej kregala ker sva oba trmasta. No sedaj se trudiva oz se bolj jaz, da se ne kregava. In to je to. ker se trudim samo jaz. Kar se tiče spolnosti ga sploh ne zanimam več v primerjavi kako je bilo prej. enkrat na mesec pa še to na mojo željo. čudno mi pa je kadar greva kam skupaj ven, pa mal spije je pa čist drgačen. pravi da me ma rad in tuduser posted image  kar traja. ko je pa trezen nič od nič. zvečer me nikol ne stisne da lubčka, zmer se mu mudi spat al pa gleda tv. in zdaj mam dost tega da sam čaka da mu dam lubčka da ga stisnem ipd. dost mam tega da je tok hladen do mene.

mal premišljujem če je krivo to ker cele dneve fizično dela. prej je kadil občasno oz sam če sva šla ven, zdaj je to redno na sporedu. ne vem al je tolk pod stresom al kaj. sm poskusila že vse mogoče pa se ne da pogovorit z njim. ma na večerjo, na pijačo, doma , zjutraj , zvečer, direkt sm ga vprašala, po ovinkih, nič odgovora.

bi že rekla da ga je čisto minilo do mene, sam zakj se pol spušča gradit hišo z mano, zakaj je tak k mal popije in mu zavore popustijo?????takrat me ma pa tok rad in vse??

mogoče obstaja kakšna tehnika kako ga pripraviti da se bo več pogovarjal. vem da prej doma tud ni imeli nevem kakšne komunikacije niti s starši. in njemu se zdi to brez veze (če mu rečem da bi se pogovorila).


  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: naveličana
10.12.2008 13:25:56   
kattix
Odgovorov na tvoje vprašanje je lahko več.
Od tega da se je res ohladil in se odmaknil, lahko da je fizično tako utrujen od dela
da mu ni več do ničer ko pride domov, lahko se ubada s kakšnimi čisto x problemi, jih zadržuje v sebi,zato se sprosti le ob alkoholu. Lahko da je vajina zveza šla navzdol zaradi tega ker
sta se premalo posvečala eden drugegemu medtem ko je bilo verjetno ogromno dela z otrokom, sedaj pa se je na to že čisto navadil in se s takim stanjem sprijaznil.
HHMMM..ugibam kaj bi lahko bilo..ampak pomoje ti sama v sebi najbolj poznaš odgovor.user posted image
Srečno pri iskanju rešitve.

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: naveličana
10.12.2008 18:45:28   
Mariposy
V vsako zvezo pridejo kdaj težave ki jih probamo rešit in seveda se zato potrudita oba.Če se samo eden se drugemo vrjamem že zdi to malo brezveze ker je toliko probal narediti pa nič od tega.Res da je mogoče ga zdelalo to da veliko dela, vendar pa mislim da bi se tudi on moral potruditi odkrito pogovoriti s teboj.Navsezadnje si ti tista ki mu ob nejtežjih pa tudi najlepših trenutkih stojiš ob strani.
Upam da se bo vse rešilo tako kot je treba
Lpuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: naveličana
10.12.2008 23:42:02   
ronja
čudno mi pa je kadar greva kam skupaj ven, pa mal spije je pa čist drgačen.

in vino veritasuser posted image Tak je prav zato, ker mu zavore popustijo. Moj lubi je sicer tudi normalno zelo cartljiv, ampak če kaj spije, je pa ultra, bi me res skoz objemaluser posted image .
Tvojega lubija je pa treba sprostit - še na kak drug način kot s kozarčkom. Probaj se najprej začet z njim pogovarjat o njegovi službi, o otroku, potem šele o vaju... Ne ga takoj napast, da se morata pogovorit, ker on pač še ne ve, da je to nekaj pozitivnega, ker nima te izkušnje. ko bo videl, da je pogovor lahko prijeten ali da ima + posledice, se bo rajši pogovarjal.
Moj lubi tudi ni bil navajen se karkoli pogovarjat od doma, pa sva zdaj pravi raglji, vse mi mora takoj povedat, ko pride domuuser posted image , mi je prav srčkan! Tak da brez skrbi, to se lahko spremeni za 180 stopinj!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: naveličana
11.12.2008 10:29:50   
Anonimen
kattix- sej v tem je fora k jaz ne vem zakaj je tako. ne morem izvleč iz njega nič. ko bi jaz vedla da ma on mene 100% rad ni problema bi se še naprej trudila, čene je pa brez veze nekaj rinit u prazno.


saj to sm v bistvu hotla zvedet kakšne so finte oz. kako nej se ga lotim da se bova pogovorila.

ronja ma sej ga nism vedno napadla sm že provala marsikaj sam jest ne vem in ne morem razumet zakaj se je tok zaprl vase (sej je bil vedno bolj take sorte sam zdej je pa obup). ma kar vse ga moti kar ga vprašam.

aja pa njemu se zdi dat lupčka otročje??

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: naveličana
11.12.2008 19:50:00   
Anonimen
Joj, kot bi brala mojo zgodbo. Pri naju je popolnoma enako, kar ne morem verjet user posted image
In jaz sem tudi ravno sedaj v točki, ko se sprašujem - kako naprej?
Trudim se samo jaz, probala sem vse tele finte, ki ste jih navedle s pogovori,... Učinka ni pa žal nobenega user posted image  On enostavno nima odgovorov, njemu se ne zdi nič drugače kot včasih,... Sicer pri nama je vsaj to, da recimo poljubček za dobro jutro, vmes čez dan tudi in ravno tako za lahko noč si pa vedno dava. In pri nama so se te težave pojavile ko je bil otrok star že eno leto (je šlo v prvem letu vse normalno - pogovor, crkljanje, seks - skratka še vedno sva imela normalen partnerski odnos.
Tako, da žal, jaz še vedno s pogovorom nisem ničesar rešila in tudi jaz tavam v temi, ko iščem rešitev.
Želim ti veliko sreče.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: naveličana
12.12.2008 7:28:25   
MLADAMAMICA
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Kar se tiče spolnosti ga sploh ne zanimam več v primerjavi kako je bilo prej. enkrat na mesec pa še to na mojo željo.


mogoce je tak, kot sem jaz. in sicer mi zacne najedat monotonost. probaj drugace:
- kupi si neko seksi perilo (npr tigrast korzet, seksi boksarce in samostojece nogavice) in mu se obleci, zasepetaj... mislim, da se ti ne bo mogel upreti ali pa
- se ga poskusaj dotikati "sej ves kje", mu govoriti "packasto" v najbolj "cudnem trenutku" npr. v avtu, ko sta v kopalnici,...
- upam da ti bodo moji nasveti pomagali, ce se ti vse skp ne zdi neumno user posted image

ps. mislim, da seks pomeni veliko za stabilno zvezo. dokler rad seksa s tabo, je vse drugo lazje. probaj popraviti spolnost, mogoce se odpre tudi za pogovor...

< Sporočilo je popravil MLADAMAMICA -- 12.12.2008 7:30:57 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: naveličana
12.12.2008 9:02:38   
rosisa
ja monotonost res uničuje odnose. tud jaz mislim da morta delati na tem da tukaj razčistita 

< Sporočilo je popravil rosisa -- 12.12.2008 9:04:38 >

(odgovor članu MLADAMAMICA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: naveličana
12.12.2008 10:15:47   
Anonimen
No pa sva led prebila. Mal sm mu mogla bolj naglas povedat, da tko ne bo šlo. Sicer se nisva uspela kej dost pogovorit, sm pa dosegla to, da je sedel pa me poslušal in tud kej sam povedal. To je blo v sredo. Sm mu rekla, da če mu več ni naj mi pove in da ga ne bom večno čakala. No in včeraj se gospod lepo stisne k meni k sva šla spat in celo na njegovo pobudo user posted image ( pa ni bil pod vplivom alko-hihi). Po moje ma ene probleme in polno glavo vsega (delo,...). Pa mi je hotu s tem povedat da me m še zmer rad in me noče zgubit.  Itak da po moje ne bo vse tko k bi moglo bit, sam bo treba počasi naprej. Sej sm rabla sam to vedt da me ma še rad in ali se ima smisel še trudit za naju.

(odgovor članu rosisa)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: naveličana
12.12.2008 10:35:47   
MLADAMAMICA
ob takem casu se ne cudim, da imamo vsi "polne" glave vsega. tempo je prehiter. se dobro da si pravi cas videla, da je vse ok in da te ima se vedno rad. tko si me babe takoj ustvarmo neko crno sliko in nardimo paniko, ne znamo pa povedat, da potrebujemo le tisto malo cartanje in tist pogled svojega ljubljenega. se dobro da sta uredila, se vedno pa ti predlagam da ga preseneti s kaksim erotic perilom... bodi packa svojemu mozu user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: naveličana
12.12.2008 11:04:16   
Mariposy
Hojla no to je že en del lepih novic in upam da se bo tudi tako nadaljevalo.Veseli me da sta našla skupni jezik in da je tvoj partner končno spredvidel da te zanj skrbi in mu kadarkoli stojiš ob strani.user posted image Se strinjam z mladomamico da mu priredi kakšen večer intime samo za vaju ki naj vključuje vajino domišljijouser posted image user posted image

_____________________________

Ne ljubi nekoga ki je POPOLN, ljubi nekoga ki ni in ga naredi POPOLNEGA s svojo ljubeznijo!

(odgovor članu MLADAMAMICA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: naveličana
12.12.2008 12:17:46   
Anonimen
ja ma nimam lih nevem kašne postave da bi se oblekla v kakšno nevem kok erotično in seksi perilo. ma bom pa dala kašn predlog da bo vse skupaj mal bolj popestreno.

Sama vem da mava res premal časa zase. Zdej mu morem to počas po korakih tud njemu dokazat in mu dopovedat da preveč dela, zvečer se tisto urco igra z user posted image  in za naju zmanjka cajta ker enostavno zaspi.
Po moje k bo še on sprevidu da se je včasih res treba ustavt bo boljše.

UPAJMO NA NAJBOLJŠE! user posted image

(odgovor članu Mariposy)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: naveličana
12.12.2008 13:51:08   
ronja
saj to sm v bistvu hotla zvedet kakšne so finte oz. kako nej se ga lotim da se bova pogovorila.

Hm, ti ga najbolj poznaš in verjetno veš, kdaj je najbolj sproščen oz. najmanj napet. mojega lubija recimo ne bom napadla, ko pride ves lačen iz terenauser posted image , razen če bi bilo kaj res nujnega, kar ne more počakat... Ampak na splošno pa počakam, da imava čas: da gre po možnosti tamala spat, da se lahko umiru pogovoriva, da sva sita, da je vse ostalo kolikotoliko ok...
Mogoče bi ga sprostila skupna kopel, kino,... In se začneš najprej pogovarjat z njim o čisto mimo zadevah, ne takoj navalit s tem "zakaj sva se pa midva tako odtujiva ali zakaj pa ne seksava več tako pogosto", ker bi sicer zmrznil od strahu... POgovarjajta se o filmu, ki sta ga videla (glede na to, da je revež zmatran, svetujem kake zgodnejše predstave, moj lubi je na zadnjih 3 filmih od 4ih zaspaluser posted image - no, saj so res meli dolgočasne deleuser posted image ). pogovarjajta se o otroku, tega imata oba rada in otroci navadno prebudijo neko nežnost v nas, spustimo obrambne mehanizme... In potem počasi preideta na vaju - da ga pogešaš, da ga imaš rada,... Mogoče ti bo kaj odgovoril že na to...

Res je ful važen timing - če vidiš, da ni pravi, rajši nehaj, pa začni drugič. Evo primer: zadnjič smo šli v trgovino (lubi, mala in jaz) in seveda je to s 17mesečnico precej naporno, pa še jaz je ne smem dvigat in jo je tako on v gl. lovil okoli. In ko pride spet z njo, sem videla, da je čisto izmozgan in sem mu tudi rekla:" Joj, ti si pa že čisto hin" Nisem mislila čisto nič slabega, ampak njega je pojezilo, ker je bil nataknjen od tekanja za tamalo in je mislil, da ga zezam, da se mu ne da več in je malo užaljeno odreagiral. NO, potem je videl, da nisem nič hudega hotela in sva se stisnila, pa je bilouser posted image . Ampak hočem rečt, da bi kdaj drugič bil ves zadovoljen, da sem opazila, da je zmatran in bi se malo potožil in bi bilo boljše. Saj smo vsi taki... Zato ga opazuj, tako boš najboljše videla, kdaj se mu obraz sprosti.

Zelo fajn sproščanje je tudi čohanje - božanje - ne vem, kje to tvojemu lubiju paše, veliko fantov pa ima rado, če jih božaš po hrbtu ali pa po glavi.

Ni pa to, da bi se začel pogovarjat, neka aha izkušnja, da bi se kar naučil, to je proces, ki traja. Najprej mora res z aha izkušnjo ugotovit, da pogovor pomaga. Potem pa s treningom še dosešt to, da bo res povedal, kadar ga kaj muči... Ker fantje se v mladosti nimajo s kom pogovarjat o svojih čustvih, o tem, kar jih teži (vsaj naša generacija, no). Ker med sabo govorijo o drugih stvareh, s puncami se itak ne pogovarjajo skoraj nič, s starši pa sploh bognedaj... In potem jasno, da ne vejo...

pa tisti tvoj stavek mu moraš povedat: če bi vedela, da me imaš 100% rad, potem se rada še naprej trudim, ampak ne vem in nočem silit v prazno.

Pa probaj videt tiste reči, s katerimi ti pokaže, da te ima rad - nekateri fantje težko govorijo o tem... Moj oče je tak primer - ne vem, če mi je 2x v življenju rekel, da me ima rad, pa me ima in to ful. Ampak on tega ne reče, on to pokaže. mamo je to zelo motilo, ker ni hotela videt, da je v veliki zakonski postelji in v nulo preštudiranih omarah, ki ji jih je naredil, tudi to sporočilo, ona je hotela drugačen način...

Aja, pa še to: včasih rabijo fantje malo časa za razmislek: jaz če vidim, da je malo zmeden, ker mi hoče seveda takoj odgovorit, ker jaz pričakujem odgovor, on pa še ne ve, kaj naj mi odgovori, ker pač še ni premislil, no, takrat mu rečem, da mi lahko pove kasneje... In mi. Zadnjič ga je nekaj morilo in sem ga spraševala, pa je rekel, da mi bo povedal, samo ne še zdaj. In mi je - čez par dni - ga je skrbelo, da se stara (kok je srčkan, pa tak fejst zgleda, pa vsa mu gre, sploh se nima kaj sekirat!user posted image ). Fajn je, da imata neke časovne okvirje - da ga vprašaš, koliko časa potrebuje, da razmisli in naj ti pove in do takrat mu potem daš mir.

Moraš tudi razumet, da ženske večinoma že vnaprej razmišljamo o teh pogovorih, oni pa navadno ne in jih tako dobimo čisto nepripravljene in valjda se reveži ne znajdejo... Lahko ga prosiš, da bi te enkrat malo poslušal, mu poveš svoje strahove in želje in mu potem daš par dni časa, da ti odgovori na to.

Vso srečo vama želim in veliko user posted image ! Midva pa še dober teden počakava, heheuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: naveličana
12.12.2008 13:54:02   
ronja
a ma nimam lih nevem kašne postave da bi se oblekla v kakšno nevem kok erotično in seksi perilo.

njemu je točno ta postava zelo seksi, tako da ne bodi nesamozavestna glede njeuser posted image . Sicer pa verjetno veš, kaj mu dogaja...

Vsake toliko moramo malo ustavit konje, sicer to naredijo drugi namesto nas (recimo kaka bolezen)... Midva tudi pogrešava naju - sama, včasih...Ampak saj otroci ne bojo večno tako majhni in bojo šli tudi za kak vikend kamuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: naveličana
12.12.2008 15:32:11   
Lalica1
Človek v pijanosti dela in reče to, kar si drugače ne upa. Tako, da bodi vesela vsaj za to. Očitno te ima rad. Ker eni so, ko so pijani, pa nemogoči in se včasih vprašaš, ali res tako misli?

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: naveličana
12.12.2008 15:35:32   
lex
moj je isti od kar gradiva hišo

ampak meni paše, ker sem tud jaz utrujena in se mi ne da zvečer še telovadbe sekat

_____________________________

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
TOP ponudba počitnic za družine
Kam se boste odpravili letos poleti? Za vas smo zbrali nekaj TOP predlogov, kako ustvariti nepozabne spomine.




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?