|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Unikatna vabila
5.1.2009 15:04:22   
Polonca s piko
Pozdravljene bodoče nevestice (in mogoče kak ženin zraven, če je ponesreči prijadral sem :) ).

Še ni preteklo veliko vode, kar sem se vneto pripravljala, tako kot ve. Najin dan D je bil 31.5.08. Da je bil še bolšejši sva takrat krstila še hčerko.

Sem mlada mamica, pred kratkim sem diplomirala na PeF, na žalost pa službe ni in ni. Zato sem se odločila, da vam tukaj ponudim izdelavo unikatnih ročno izdelanih poročnih vabil (zahval, šopkov... kar je v moji moči).

Srčno upam, da administratorji tega posta ne bodo jemali za oglaševanje in mi ga ne bodo vrgli dol. Poskušam pač izkoristiti svoj dar kreativnosti, ker, tako pač je, če si "neumen in se poročiš" - zavod ne da nič podpore, ker me mora (no, mene, in še hčerko) živeti mož... (Da ne bo pomote, osebno mi poroka pomeni zeeeelo veliko!)

Tudi za najino poroko sem izdelala vse sama, pa vam z veseljem pokažem, kaj sem sčarala... četudi ne boste men naročile, bo pa mogoče kateri padla dobra ideja, pa bo sama izdelala.
Je bilo zelo enostavno, verjetno bi se pa drugič lotila drugače, ker je bilo malo zoprno limat tiste rožice, a je bil tudi mož zadovoljen, tako, da se mi je kar fajn zdelo. Vesela sem bila tudi, ker jih je precej opazilo, da je bilo vse v stilu :)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Unikatna vabila
5.1.2009 15:10:46   
Polonca s piko
Ker ne znam dodati slik, rada pa bi vam pokazala svoja poročna vabila, zahvale, sedežni red, šopke... vas vabim, da si pogledate v mojem albumu: http://rizotka.moj-album.com/album/13853557/



< Sporočilo je popravil Polonca s piko -- 5.1.2009 15:18:40 >

(odgovor članu Polonca s piko)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Unikatna vabila
5.1.2009 20:59:37   
sani1
Čudovite stvari. Ampak ko se bom jaz poročila boš po vsej verjetnosti ti že imela službo in ne bo časa...user posted image   Za vsak slučaj pa si bom spravila tvoj email...

_____________________________

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu Polonca s piko)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Unikatna vabila
5.1.2009 22:50:20   
Polonca s piko
Si bom pa vzela čas. Za ustvarjanje si ga moram vzet, pa četudi potem par dni ni pospravljeno. Nad čimer mož godrnja, ampak sem pa jaz bolj mirna :D (Bolje da ustvarjam in ni pospravljeno, kot, da ne ustvarjam in sem tečna, ne?)

Hvala za pohvalo!

Aja, sicer pa lahko tudi vidva pohitita in ne čakata na maj :D (kot sva midva :D)

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Unikatna vabila
6.1.2009 7:36:01   
zimbra
Polonca, tvoja vabila so FANTASTIČNA!!! Resno. Tudi jaz jih bom sicer sama delala, ker imam podobno kot ti malo kreativnega daru, a upam, da se bo katera od ostalih nevestic odločila zate. Res so čudovita vabila. Pa obilo uspeha pri iskanju službe. 

(odgovor članu Polonca s piko)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Unikatna vabila
6.1.2009 11:42:36   
Polonca s piko
Hvala Zimbra za pohvale in lepe želje! Vse dobro!

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Unikatna vabila
6.1.2009 11:59:51   
Lalica1
To me je pa skoraj na tla vrglo. Sem čisto paf...
Tudi jaz sem si za poroko sama naredila vabila in tiste zahvale... Pa sem bila zadovoljna z njimi in veliko ceneje me je prišlo, kot pa da bi kupila. Pa še unikat so bile.

Pa tvoja vabila so res čudovita. Kje jemlješ ideje za te stvari? Res super!


Želim ti vso srečo!


(odgovor članu Polonca s piko)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Unikatna vabila
6.1.2009 12:39:51   
Polonca s piko
Joj, Se mi je čudno zdelo, zakaj so vam tako hudo všeč... jst sm vas malo zavedla... pa ne zanalašč... V tisti mapci so moja poročna vabila samo tista z vrtnicami... vse ostalo (kjer je spodaj napisan ime in priimek) pa so voščilnice in ne vabila. Ker je s takimi precej ogromno dela... takale naprimer: http://www.moj-album.com/slike/11002912/dXtOrdcMnPnfKlTa.v.jpg vzame nekje 5 ur dela... 1 komad :)

Saj vem, kaj mi boste očitale... da imam preveč časa... user posted image no, dejstvo je, da imam pridno hčerko, pa da nimam televizije user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Unikatna vabila
6.1.2009 12:47:52   
Lalica1
Važno je da svoj čas izkoristiš tako kot tebi paše in imaš nekaj od tega!!!
Tudi jaz rada ustvarjam in sem presrečna, če najdem čas za te stvari. Pa kvačkam tudi, čeprav imam majhno hčerkico. Je pa zelo pridna. Ampak maja se bo vse spremenilo, ker bo prišel še en član in verjetno ne bo več prostega časa.
Je pa fino, ko ustvariš nekaj novega, kajne?

(odgovor članu Polonca s piko)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?