|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nezvesta
23.9.2006 13:49:01   
Martina*
Pozdrav, dolgo me ni bilo...

zdaj se pa oglašam, tokrat sem v "duševni" stiski... partnerstvo je postalo prijatejstvo, seksamo seveda še in to bp.

Pogrešam zaljubljenost. (in zaradi tega ne morem živet sama s seboj)
Pogrešam euforijo, ko veš da se bova srečala...  srce mi poka, duša me boli...rada bi bila spet zaljubljena, in bila predmet zaljubljenosti...

Prišlo je celo tako daleč, da jemljem zafrkancijo v službi resno... kao: "o lepotička, kdaj boš pa šla zmenoj na pijačo? "   V mislih: "pa takoj, če hočeš, samo da me obožuješ..."

Nisem še prevarala svoje moža... v mislih, že 100x.. in če bo šlo tako naprej bom naletela glih na kakega kretena... 

Nesrečna sem in ne znam si pomagat ... z mojim možem se imava rada, samo vsakdanje težave, kot so denar, služba, otrok, so naju odpihnile daleš od romantike... le-to pa jaz zelo potrebujem, povedala sem mu... on pa nič... še njemu je vseeno, ali seksamo ali ne...jaz pa potrebujem razburjenje, vzburjenje.
Blizu sem bila... da bi šla s perfektnim tujcem.... temnolas, temno rjavih oči...mhmhm še zdaj ga sanjam... pa nisem, pamet me je rešla...ne vem pa, kaj bo naslednjič...

Sem zrela za psihiatra?


Martina
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nezvesta
23.9.2006 13:56:33   
Jacqueline
Svoje energijo in čas lahko porabiš tudi, da obudiš strast med vama s partnerjem.

Lp,
Jackie

(odgovor članu Martina*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Nezvesta
23.9.2006 14:39:20   
Anonimen
Ok,mogoče me boste napadle,ampak zakaj bi vedno ženska morala obujati strast???
zakaj ne moški?
in če je povedala možu kako in kaj,on pa nič HALO,tu nekaj ne štima.
Še enkrat se pogovori z njim in resno in povej mu tudi kaj bo v prihodnosti če se ne bo potrudil zate.Saj če te ima rad mu ne bi smelo biti vseeno.
če bi med nama tako bilo,ne vem .Jaz tega ne bi trpela zagotovo.Za zvezo,strast ,ljubezen morata BITI dva in ne en sam.In če je enemu vseeno žal...

(odgovor članu Jacqueline)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Nezvesta
23.9.2006 14:46:11   
daria78
Mislim, da v vsaki zvezi zaljubljenost, evforija in metuljčki v želodcu počasi izpuhtiho, vse to (in še več) pa naj bi nadomestila zrela ljubezen in medsebojno spoštovanje. Tega očitno vidva nista uspela zgradit in sta začela živet eden mimo drugega. Praviš, da moža nisi prevarala, vendar ga varaš v mislih in se s tem še bolj oddaljuješ od njega. Ne sanjari o mladostnih avanturah, kajti to je za tabo in zna biti, da bi ti bilo potem prekleto žal. Poglej moža in VAJINEGA otroka. Poskusi obuditi strast in ljubezen v vajinem zakonu in bodi hvaležna za majhne stvari, ki se ti zgodijo vsak dan.
Želim ti vse dobro.

(odgovor članu Jacqueline)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Nezvesta
23.9.2006 15:08:51   
Anonimen
jaz te čisto štekam. Tudi jaz imam moža rada in vse, ampak tisti nori občutki, ko sva se prvič srečala, ljubila, ko me je poklical samo da mi je slišal glas...

zdaj pa govorim poleg njega, pa se dela da me ne sliši. Sicer pri nama vse klapa a nastala je rutina. Včasih se spomnim, kako je bilo lepo in kaj bi dala, da bi še enkrat občutila tiste nore trenutke zaljubljenosti

(odgovor članu daria78)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
23.9.2006 20:36:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Martina*)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Nezvesta
24.9.2006 10:36:16   
KIKI*
OJej, kako sem vesela da pri nas ni takouser posted image
Moj me pokliče vsak dan-pa čeprav samo za minutko-vedno mi pove dame ima rad-zjutraj čeprav še dremam me vedno poljubi in se poslovi ko gre v službo, ko pride vedno dobim poljub, zvečer se vedno potrudi da nama je lepouser posted image user posted image
še vedno ga ljubim kot prvi dan...še bolj.
Po dveh otrocin in poroki nama je ljubezen narasla še bolj-preprosto sva srečna in zaljubljena



_____________________________

Ničesar nikoli ne naredimo tako dobro, da ne bi mogli naslednji dan storiti še boljše.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Nezvesta
24.9.2006 13:32:34   
Anonimen
Te čisto razumem. Tudi mene je vrglo. Doma rutina, nič zanimivega, romantike, strasti... seks rutinski, milijon skrbi.  Jaz sem pa pogrešala strast, vznemirjenost, občutek, da si me nekdo želi... s to razliko, da sem to storila. Šla z nekom, ki je pokazal interes zame. In mi ni žal. Sploh. Pravzaprav se po dolgem času počutim odlično. Sem se pa po tem dogodku obrnila nazaj k možu in poskusila obuditi strast z njim. In zaenkrat kar gre.  Tudi ne vem, kako bo šlo naprej. Vendar zaradi prevare nimam slabe vesti.  Ne vem pa, če je to rešitev zate. Vsekakor presodi, kaj lahko izgubiš in kaj ne.


(odgovor članu KIKI*)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Nezvesta
25.9.2006 6:16:21   
Anonimen
Tudi za sebe lahko rečem, da sem po tem vprašanju velik nostalgik. Dejstvo pa je eno - vsaka zaljubljenost enkrat mine, nadomesti pa jo, kot je nekdo že rekel, neke vrste višja duhovna zavest o partnerju. Strast pa itak ne bi smela nikoli izginiti. Še sedaj ko vidim svojo drago vzdrhtim a kaj ko ne doživim ustrezne reakcije. Definitivno sta za ljubezen potrebna oba. Vsaka čast tistim, ki to ponovno najdejo, pa čeprav nekje drugje, s kom drugim, za nameček pa jih ne peče vest, pravzaprav s to izkušnjo, znajo še bolj ljubiti svojega partnerja. Sam sem mnenja, da je to lahko resnično koristno le da obstaja ena nevarnost - zaljubljenost v drugo osebo. Kdor zna ločiti med enkratno avanturo in ponavljajočo se je lahko s tem na konju. V nasprotnem - adijo družina! Temu se jaz nisem pripravljen odreči. Energijo pa sem usmeril v svojo partnerko.

Bo že držalo, da je občutek ljubljenosti neprecenljiv. Kdo pa tega ne mara?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Nezvesta
25.9.2006 22:45:10   
kapica
Te razumem da se tako pocutis. Pri meni je taka praznina, ce sva oba veliko v sluzbi in se ne vidiva po cele dneve, ko pa se vidima pa od utrujenosti zaspiva. Takrat mi manjka enostavno njegov dotik in pozornost, neznost. Pa me malo misli zanesejo. Ampak poznam sebe dovolj da vem za kaj se gre. Tako da mu v tem casu povem da rabim vec od njega, da si moreva vzeti cas. In takoj ko se ki ta zleja in potreba zapolni oz. zadovolji, je spet vse v redu.
Ampak kakor ti to opisujes, imas zgleda res zeleno luc za kaksno avanturico. Pa brez skrbi, ne rabis psihiatra, ampak eno noc polno.... lepih stvari user posted image .

_____________________________

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Nezvesta
26.9.2006 10:53:21   
Zahi
Zaljubljenost mine.. ljubezen ostane.. če ni ljubezni.. potem je nekaj narobe..

naredita kaj za to, da bo vajin odnos zanimiv.. pejta na zmenek... pejta se kakšne igrice..
vpeljita zanimivost.. garantirana izboljšava user posted image

če pa dec ni za to.. potem je pa to druga pesem.. ampak zaljubljenost mine to je dejstvo..
če pogrešaš to.. boš to tudi pogrešala..

(odgovor članu Martina*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Nezvesta
28.9.2006 13:34:20   
niki5
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Te razumem da se tako pocutis. Pri meni je taka praznina, ce sva oba veliko v sluzbi in se ne vidiva po cele dneve, ko pa se vidima pa od utrujenosti zaspiva. Takrat mi manjka enostavno njegov dotik in pozornost, neznost. Pa me malo misli zanesejo. Ampak poznam sebe dovolj da vem za kaj se gre. Tako da mu v tem casu povem da rabim vec od njega, da si moreva vzeti cas. In takoj ko se ki ta zleja in potreba zapolni oz. zadovolji, je spet vse v redu.
Ampak kakor ti to opisujes, imas zgleda res zeleno luc za kaksno avanturico. Pa brez skrbi, ne rabis psihiatra, ampak eno noc polno.... lepih stvari user posted image .


To so pa čisto moje misli..

Martina, ne vem kaj bi rekla.. Vse se da rešiti, samo če sta oba priprvljena narediti.. če se pa on ne odziva na tvoje težave user posted image  Očitno ga je treba ''z nečim'' drezniti, da se zgane.. Premisli kaj bi lahko bilo takega, da bi ti prišel naproti in da bi rešla stvari.

Včasih so taka obdobja, samo se lahko zelo vlečejo, če se kaj ne stori.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Nezvesta
28.9.2006 21:25:07   
Anonimen
Tudi jaz te popolnoma razumem in če verjameš ali ne razmišljam isto kot ti oz.podobno.Jaz pa kar sanjarim ko vidim enga njegovega bivšega sodelavca ki je tudi visok, črn,temnih oči mmnnnnnnnnnn in kar se zamišljam kako bi............Potem pa me strezne to da se ne morem ločit zaradi SINA ki mi pomeni vse na svetu in zato mu ne bi mogla tega naredit za moža pa mi je v tem trenutku čisto vseeno.Sem ga pa že prevarala pa nimam nič slabe vesti in nič mi ni žal ker pri mojem nikoli nisem doživela strasti in vznemirjenja kar pa močno pogrešam in priznam da sem ga že z dvema in oba sta moja bivša in oba pokojna (čuden splet okoliščin)in takrat sem se počutila vsaj živo in ljubljeno zdaj pa samo služkinjo ki mora vse popedinat kljub temu da ima tudi službo.Tako pa sem povedala na glas kaj sem v sebi držala mnogo let.Pa še bi ga samo zaradi sina ne smem.Ve pa če me boste obsojale tudi prav

(odgovor članu niki5)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Nezvesta
19.1.2009 15:25:03   
Anonimen
evo, sem našla neko staro temo, v kateri se tudi sama najdem... Če bo kdo želel prebrat še moje razmišljanje, bom zelo vesela.

Tako težko je, ko si nečesa želiš, partner pa ti tega ne zna dat. In drugi postanejo takooo zelooo mamljivi in privlačni. Čeprav ti je tvoja partner še vedno noro privlačen... samo kaj, ko pa tega ne izkoristi in pusti, da misli uidejo čisto nekam drugam...

Začetek veze je itak sam po sebi evforičen, poln nekih zanosov, pretiranih čustev, nenormalne in konstantne naklonjenosti. To z leti preraste v čudovito zrelo in polnejšo ljubezen... Ampak v tej ljubezni sva se midva izgubila. Kot da nimava več tistega pravega "občutka" en za drugega, kot da življenje teče mimo in si samo ena bedna figura v vsakodnevnem življenju, ki teče kot pač teče. Ni rutina, želiva si izboljšati odnose, želiva si razgibanosti... Občutka za to pa kar nekako ni več. Kot da delava ravno nasprotne stvari od željenih en pri drugemu, vedno izgubiva ali zgrešiva tisti "pravi" trenutek. Trenutek za karkoli, kar bi naju izpolnilo in zadovoljilo (ne le seksualno). Tako naju je zveza počasi začela prazniti, čeprav sva oba mnenja, da bi morala iz nje črpati.

Kako obuditi to ljubezen? Kako najti skupne točke? Kako in kje sploh začeti? Saj volje je ogromno, ampak kaj ko se zdi, da je vse le brcanje v temo... Včasih sva se razumela s pogledom- kje je zdaj to? Včasih sva vzdrhtela ob dotiku, se pomuzala ob poljubu. Zdaj so pa poljubi prazni, pogledi nerazumljeni. Besede ubijajo, ni sproščenosti... Kdor se trudi, se trudi vedno ob napačnem trenutku... Ne znava več prit na skupen tir.

Če me je kdorkoli razumel, bi bila hvaležna za kak stavek. Oba se počutiva slabo in si želiva iz tega prit, pa ne znava.

Vse lepo vam želim v vaših razmerjih in LP!user posted image

(odgovor članu Martina*)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?