|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   domač kruh
2.2.2009 9:00:20   
Ula3
Kako spečete dober, mehek, penast kruh? Jaz velikokrat pečem kruh sama, a se mi ne posreči vedno, da bi bil penast, je zelo dober, a bolj "zbit".
Dajte mi kak dober nasvet, prosim!
Ula
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: domač kruh
2.2.2009 9:42:41   
Anonimen
Najbrž daš preveč moke.Moke daj manj,da je testo fajn mehko,da ti gre s prstov,ko ga mesiš in s posode.Pa bolj,ko boš mesila boljši bo.Ko jaz mesim kruh,kr mehurčki pokajo,pol pa pride ful dober in mehek.Če se mi pa ne ljubi mazat rok,ga pa zamesim kar na multipraktik in je tud super.

(odgovor članu Ula3)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: domač kruh
2.2.2009 9:54:27   
mala navihanka
user posted image Ko začneš mesit poskusi najprej s kuhalnico in kar dost dolivaj vode ali mleka,potem pa nadaljuj z roko,tekočino vlivaj počasi dokler imaš še suhe moke in naj bo vse skupaj malo bolj mokro(verjetno že na začetku začneš trdo mesit,kuhalnica ti bo pomagala).Dokler nisem dobila pravega občutka za mesenje sem delala tako pa mi je uspelo,da je bil kruh mehak.user posted image

(odgovor članu Ula3)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: domač kruh
2.2.2009 17:42:55   
tweety83
testo ne sme biti zbito in suho - daj toliko tekočine da gre fajn iz rok in da se ne prijema na posodo. Jaz ga trikrat zamesim in trikrat pustim vzhajati, potem ga pa dam pečt. Ko je pečen ga pokrijem z rahlo vlažno krpo.

(odgovor članu mala navihanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: domač kruh
3.2.2009 9:13:53   
Anonimen
Meni pa je po telem recveptu super pa se gnetit ne rabimuser posted image
http://www.kulinarika.net/recept/kruh/Kruh_brez_gnetenja-9450.html

(odgovor članu tweety83)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: domač kruh
3.2.2009 9:50:36   
muška
Komentarji so me čisto navdušili, tako da sem ga že dala vzhajat, me res zanima kakšen bo. Samo 12 ur ga ne bom pustila, ti ga pustiš 12 ur vzhajat?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: domač kruh
3.2.2009 9:56:18   
Anonimen
ja jaz ponavadi zvecer skupaj vrzem naslednji dan pa specem,ponavadi je se vec kot 12ur

(odgovor članu muška)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: domač kruh
5.2.2009 7:54:40   
muška
sem naredila ta kruh in čeprav sem se čudila pa smejala zraven pa ..... je uspel fenomenalno! Hlebec je bil kot narisan user posted image  . Polomila sem ga edino, ker sem še malo toplega dala v vrečo tako da je mogoče malo preveč moker, ampak druga runda mi je čez noč že vzhajala, tako da gremo akcija dalje .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Danes so na jedilniku šparglji
photo
Šparglji so znani po svojem zdravilnem učinku. Preverite kuharske trike, ki jih morate poznati pri pripravi jedi iz špar...
3 odlične jedi za doječo mamico
Za mamice, ki dojijo velja, da to kar same pojedo, poje tudi njihov dojenček. V želji, da dojenček ne bi imel težav s pr...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?