|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nerezine-bučanje
28.2.2009 11:55:59   
livia
Baje je tukaj ful fino za otroke.
Zanima me kje se da najeti kak apartma? Kateri apartmaji so najbližje morju? A obstaja kaka slika tega naselja, kjer se da videt kje je trgovina, kje zvečer glasba,....???
Vsake informacije bom vesela.
A z vozičkom se da na plažo al so kake stopnice vmes?
Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nerezine-bučanje
28.2.2009 20:29:44   
maca m
Nihče ti neče nič napisat, pa ti bom jaz, čeprav veliko niti ne vem (je že kar nekaj let, kar smo bili nazadnje tam, kakšnih 10 let).
Za apartmaje ne vem kako jih najameš, mi smo hodili preko enega podjetja, kjer je bila zaposlena mami. Vem le to, da je upravitelj naselja Počitniška skupnost Krško. Verjetno ti lahko oni več povejo. Za številko poglej v imenik.
Plaža je betonska, lahko pa se skriješ tudi pod borovce. Zraven je tud nudistična plaža.
Trgovina je v naselju, bil je tudi bife (verjetno je še), igrišče za košarko, odbojko.
Ponavadi je bil ob sobotah tudi kak ansambel + plesišče.
Potke so (mislim da) tlakovane, tako da boš lahko vozičkala. Stopnic se jaz nobenih ne spomnim.
Do mesta Nerezine je kakšnih 10min hoje.

To je to, kar jaz vem. Malo pogooglaj - boš pa še kakšno slikico našla.

Upam, da sem ti kaj pomagala. Jaz tud študiram, da bi šli letos sem. Je res fajn za otročke.



_____________________________

V sanjah in ljubezni ni nič nemogoče.
(J.Arony)

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: nerezine-bučanje
1.3.2009 8:32:07   
livia
Baje je tam že maja dobra klima za otroke. A potem se maja da tudi že kopat, al kako? Koliko stopinj ima potem takrat voda?

(odgovor članu maca m)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: nerezine-bučanje
1.3.2009 14:03:42   
frutka_
Livia mi dopustujemo tam vsako leto, vsaj enkrat, zadnjih 7let. Naselje je zaprtega tipa, vglavnem samih slovencev, imaš trgovino, zvečer živo glasbo, po plaži prodajajo tiste prigrizke (krofe, burek, sladoled....).  V naselju je knjižnica! Na št. hiške si sposojaš knjige, imajo vse od romanov, potopisov, otroških knjig,...Vsako jutro plaže očistijo. Na atleh ne boš videla ležati čikov, koščic in nesnage. Zelo je čisto. Predlani so nanovo postavili igrala ob potkah. Tako imaš v naselju ogromno možnosti za igro. Od vlakca, traktorja, previsnih gugalnic, vse je leseno...veliko je možnosti za rekreacijo odraslih. V naselju je tenis igrišče, košarkarsko igrišče, odbojka na mivki in odbojka na igrišču. Potke so tlakovane, kjer so stopnice je potka narejena ob straneh, da dol spustiš voziček. Ogromno je sence. Lošinj je pač najbolj zelen otok na Jadranu. Borovci ugodno vplivajo na dihala otrok. Plaž imaš več. Betonsko, kamenčke, pomole, FKK. 
Na Lošinju je tudi nova cesta. 
Edina minus točka je ta, da ni mosta do Lošinja in se včasih čaka na trajekt.No, v času odkar mi dopustujemo tam smo najdlje čakali 3ure. Pa še to je bilo zaradi burje.

Vožnja MB-Lošinj z vsemi postanki in trajektom traja običajno 7ur. Tako da....Če še te kaj zanima vprašaj. Mi smo iz Lošinja doktorirali in ni lepšega morskega krajana Jadranu po mojem mnenju kot je Lošinj. user posted image

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: nerezine-bučanje
3.3.2009 13:20:02   
ljiljana
se podpišem pod Frutko. Zelo lepo je in za otroke je res super. Presenecena sem bila nad cistoco apartmajev. Voda za se kopat v maju, dvomim, ker sta losinj in cres kar hladna glede vode. Upam, da sem kaj pripomogla.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: nerezine-bučanje
3.3.2009 16:31:55   
livia
Verjamem, da je lepo in bi tudi mi radi tja šli, samo kako pridet do apartmaja???? Karkoli pokličem je že oddano, ali pa imajo prednost zaposleni. user posted image

(odgovor članu ljiljana)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
TOP ponudba počitnic za družine
Kam se boste odpravili letos poleti? Za vas smo zbrali nekaj TOP predlogov, kako ustvariti nepozabne spomine.




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?