|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Imunski sistem
23.1.2009 22:56:53   
rosas
Pozdravljeni,

odločila sem se da še vas povprašam kaj o izboljšanju imnunskega sistema. Namreč, imam težavo, ker se že skoraj 5 mesecev ves čas prehlajena ali pa imam zamašene sinuse. Ko se ravno malo izbolja stanje, pa mi otroka iz vtrca prineseta domov smrkava nos ain seveda se spet vse ponovi, ker si sploh ne morem priti k sebi. Vitamine jemo ves čas, od sadja in zelenjave, prav tako jemljem sedaj ekolostrum, prej sm pa imunal,a mi očitno nobena stvar nič kaj preveč ne pomaga.
Kot večina mamic grem zgodaj od doma, pridem pozno popoldan domov in seveda hitim naredite vse za mojo družina in za moja otroka. Velikorat nimam časa zase ali pa se tega niti ne spomnim da bi si ga vzela.
Sedaj imam trenutno zelo "zamašene" sinuse že nekaj dni in ne vem kako se naj rešimt ega probelma- če imaste kakšno idejo je resnično vsaka dobrodošla.
Hvala vam in lp vsem!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Imunski sistem
23.1.2009 23:05:10   
Gina
Imunski sistem, ki ne dela, je ponavadi odraz stresa in nepravilne reakcije telesa na okoliščine. Tak da je daleč najboljše delat na sebi, pa na tem, da mož prevzame kaj več dela, pa da se razbremeniš  še na drugih področjih, da si najdeš službo, ki te osrečuje, pa druge reči v red spraviš, ki pač ne špilajo. Vem, to je ponavadi mision imposibile v tem norem svetu. Tudi jaz ne najdem idealne rešitve, pa me tudi imunski sitem heca, samo na drugih področjih, ne na sinusih. Drugače sem pa že pozabila kaj pravijo ljudje, ki se ukvarjajo z alternativo, pa naj me kakšna popravi, če se motim: glava in dihanje predstavljata preveč razmišljanja, tehtanje, ali je prav ali ni, a sem prav naredil ali nisem, neravnovesja med mentalom in vsemi rečmi, ki prizemljujejo in težko dihanje je posledica ne dovolj veselja v življenju, občutka teže življenja.

Vem, ni odgovor, kakršnega si hotela najbrž. Drugače pa jaz razmišljam tudi takole. Stres povzroči narobno kemijo. Pravo kemijo lahko vzpostaviš za določen čas tudi s tableti. Če imaš zamašene sinuse, pojdi k zdravnici, pa naj ti da pošteno dozo tistega, kar proti temu pomaga. Odleži in pocajtaj se. Ko boš pa zdrava, pa dodaj k temu še vse zgoraj napisano, da se ti reč ne bo ponavaljala.

(odgovor članu rosas)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Imunski sistem
24.1.2009 6:36:22   
vesna.com
Za sinuse mojemu možu najbolj pomagajo Sinupret kapljice, ekolostrum moraš pa menda nekaj časa jemat, da se pokaže učinek.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Imunski sistem
24.1.2009 8:03:28   
Felicita
rosas, sinusi so hudič. resno. moja mami ponavad prvič zboli tam nekje oktobra in do maja ni čist ok, stalne bolečine, smrkanje, glavoboli. je šla celo na čiščenje in to pa... tko je. nč ne pomaga. ko čuti, da jo začne dajat ponavadi jemlje sinupret, si greje sinuse z infrardečo lučko in inhalira slano vodo s kapljico olja čajevca.

pa pomoje tuki ne gre (izključno) za slab imunski sistem, ker drugač je ona ful zdrava, nobenih viroz (ki jih mava jest in sestra skoz), angin,... samo te sinusi jo matrajo.


_____________________________

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu vesna.com)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Imunski sistem
28.1.2009 13:39:48   
karin412
Jaz vem zase, da mi manjka spanja-ob dveh otrocih, ki se zbujata ponoči. In če bi spala in še meditirala vsak dan 10-15 min plus hoja ali telovadba, potem bi se imunski sistem okrepil.
Poišči vzrok. Če dovolj spiš, potem meditiraj, provaj iti več ven z otrokoma, kar bo lažje spomladi. Uživaj vse živo- vitamine, med, ehinacejo, čaje, ječmenovo travo, sirotko, alge...

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Imunski sistem
31.1.2009 17:40:53   
s.
2 meseca sem jemala kolostrum ( 4 dnevno) in se mi zdi da je kar ok zdaj, ker sem imela pred jemanjem napade nemogočih herepesov. Prej sem pila acerolo in slamnik, kar ni pomagalo dogotrajno.
Samo skrajšalo je potek bolezni.
Sedaj sem že tretji teden nenormalno prehlajena. Ne pomaga mi nič. user posted image Zgleda, da moram to skozi.

Drugače pa sem zelo ZA kolostrum, kar vidim po herpesu.

Jaz si pomagam še s kopelmi. Drugače probaj še s savno.
Pa sveže stisnjen sok agrumov 3x dnevno- izboljša počutje!

< Sporočilo je popravil s. -- 31.1.2009 17:41:23 >

(odgovor članu karin412)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Imunski sistem
10.2.2009 17:29:28   
Abbott
Se ti ne zdi drag? Ampak če zaleže, potem je verjetno kar OK.

(odgovor članu s.)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Imunski sistem
30.3.2009 21:18:09   
rosas
Pozdravljene,

najprej hvala vsem za vaše nasvete in predloge.
Povem vam pa takole, ko sem jemala Ekolostrum sem bila non stop bolna os septembra pa vse do januarja....potem sem pričela raje s pomarančami, agrumi in nasploh vitamini, s sprehodi ven itd...pač v naravo, da sem si tudi glavo zbistrila in vam povem, da je sedaj marec skoraj april jaz pa še vedno zdrava.
1 do 2 × na teden si tudi iztisnem limonin sok z malo mlačne vode in popijem. Definitivno ti počene po ćžilah kri in počutim se milijon procentno bolje.
Sedaj bom pričela nazaj jemati ekolostrum, ker se mi zdi, da mi je kjub vsemu dal energijo, ko mi jo je skoraj zmanjkalo, tako da je res treba z vsemi možnimi mavžami v napad!
Seveda moramo poskrbeti same zase, samo kaj ko velikokrat sploh za to nimamo časa user posted image .
Imejte se vse skrajno lepo!

(odgovor članu Abbott)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Imunski sistem
3.4.2009 14:21:12   
Picabo
 
Rosas meni je pri pridobitvi imunskega sistema izredno pomagal čaj korenine ameriškega slamnika. Dobiš ga v Sanolaborju, skuhaj si ga vsak dan (jaz sem ga pila zjutraj 2,5 dcl). Preizkusi še ti, nima stranskih učinkov in tudi slabega okusa ne... tako, da kar pogumno! Jaz se zahvaljujem njemu, moj imunski sistem pa je bil pred pitjem le-tega čaja porazen...

Potem sem odkrila (kasneje) še homeopatijo in sem navdušena nad njenimi učinki. Načinov je veliko, vsak mora najti kar mu pomaga.

_____________________________

Človek je trši od kamna in krhkejši od jajca.
(hrvaški pregovor)

(odgovor članu rosas)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?