|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zmedena
28.4.2009 18:51:45   
balončica
Saj ne vem, kam naj dam tole temo. Zanima me samo, če je imela katero podobno izkušnjo in kako se je izšlo.

Punce, jaz sem čisto zmedena in žalostna. user posted image A se je kateri zgodilo kaj podobnega? Naj opišem. 18. 3. je bil pozitiven test in M ni bilo. Vse kul do danes, ko na hlačkah opazim svež krvav izcedek, ampak samo na hlačkah, ko se obrišem, ni nič. Vseeno panično letim na urgenco, tolaži me dejstvo, da ne krvavim na ful, kot sem v prejšnji nosečnosti in se je končalo s ss. In ko me G pogleda, pravi, da sploh nisem noseča. user posted image Da ni v maternici niti enega samega znaka nosečnosti. user posted image Niti ne zgleda, da bi bila nosečnost kje drugje. Mene je skoraj kap, me je večkrat vprašal, če sem sigurna, da je bil pozitiven test. Halo, trije so bili pozitivi. Res ne vem, kaj naj si mislim. Vzeli so mi kri, v četrtek grem nazaj k svoji G in bom videla, kako je s hormonom. Sploh ne vem, kaj naj. Vsa sem zmedena. user posted image Lahko še kaj pričakujem ali se moram sprijazniti, da pač nič ne bo? Samo, zakaj so bili testi pozitivni?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zmedena
28.4.2009 19:05:08   
fusia
To je pa res nekam čudno user posted image

Ampak če so ti vzeli kri so morali jasno videti, da si (ali nisi) noseča. Če je bila vrednost ßhcg povišana je jasno, da si noseča ali si vsaj bila noseča.

(odgovor članu balončica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Zmedena
28.4.2009 19:53:41   
balončica
fusia, izvid bom izvedela šele v četrtek, takrat bo bolj jasno. Danes mi niso nič rekli, naj čakam. Jutri zjutraj bom za foro še enkrat naredila test doma, da vidim. Jaz sem čisto zmedena in mi gre miljon stvari po glavi...

(odgovor članu fusia)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Zmedena
28.4.2009 20:02:44   
čebelca2
morda se pa še ne vidi ker je prezgodaj?? ne vem, no sej verjetno G ve kedaj bi se moglo videt, samo ne vem če bi se test kr trikrat zmotu. vsekakor vztrajaj da te pregledajo in ugotovijo za kaj gre, nočem te strašit ampak dejstvo je da če hormon narašča in  če zarodka ni v maternici, nekje mora bit (IMN???)... upam da bo vse vredu, držim pestiuser posted image

(odgovor članu balončica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Zmedena
28.4.2009 20:04:47   
čebelca2
zakaj ti pa niso takoj povedali kako je s hormonom? so pa tud čudn, na izvid čakaš nekaj uric, sigurno pa ne do četrtka, ne vem no...

(odgovor članu čebelca2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Zmedena
28.4.2009 20:12:15   
balončica
čebelca, saj najprej je rekel, naj jutri pridem nazaj, potem je pa videl, da moja G dela v četrtek in je rekel, naj grem kar v četrtek k njej, pa bo že ona povedala rezultate. Itak bom vztrajala, da me natančno pregledajo, tudi meni je skrajno čudno vse skupaj. Moja G se bo pomoje bolj poglobila v vse skupaj. Ne vem, razmišljam pa, če je možno, da zadnja M ni bila M ampak ss in je test še vedno pozitiven. Kako dolgo pa ostane test pozitiven po ss? Ampak prejšnja M je prišla normalno, nič ni bilo nenavadnega, tako pojma nimam, kaj se dogaja z mano, v meni... Vseeno na tihem upam, da je G slabo gledal. Nekaj je na začetku rekel, da ni navajen tega aprata, ker je nov, on pa pri nas nima redne ordinacije, ampak pride samo za dežurstva pokrit. Je pa drugače zelo priznan G in ga pohvalijo, tako da... Po glavi mi roji miljon stvari... user posted image

(odgovor članu čebelca2)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Zmedena
28.4.2009 20:13:00   
balončica
Aja, pa tudi to je rekel, da ni videti, da bi bilo kje drugje... user posted image

(odgovor članu balončica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Zmedena
28.4.2009 20:25:35   
čebelca2
hormon imaš mislim da še cca 6tednov v krvi (nism pa čist zihr), ti pa kontrolirajo kako hitro pada po ss, ker če ne pada (je ne vem kaj že...) pa še rh preverijo (če si negativna prejmeš inekcijo).

recimo da si noseča (hipotetično) - kako dolgo si?

lahko ti povem kako je bilo z mojo sotrpinko v bolnišnici - do 5t ji je hormon naraščal, zarodka pa niso nikjer vidli pa so vsak dan uz delal, nato je neko popoldne se začela zvijat v bolečinah in se je zarodek zasidral v jajcevod... uglavnem, je bila res boga pa še jajcevod so ji odrezal. te stvari so zelo nevarne in lahko izkrvaviš tudi v trebuh (kar se ne vidi) in takrat si življenjsko ogrožena.

mogoče te pa s tem samo še strašimuser posted image kar res ni moj namen

(odgovor članu balončica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Zmedena
28.4.2009 20:28:32   
balončica
Ne, sploh me ne strašiš. Vem, da se marsikaj lahko zgodi, saj bomo videli. Ampak, kako pa da niso prej videli, da je v jajcevodu? Ker mene je kao pogledal in je rekel, da se ne vidi, da bi bilo kje drugje. Jaz sem nekje 5 tednov noseča. rh sem pa pozitivna.

(odgovor članu čebelca2)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Zmedena
28.4.2009 21:08:40   
čebelca2
ne vem kako da se ji prej ni videlo drugje, so pa vse pregledovali ker je bila pri njej že 1x prej IMN. pomoje zato kr to je vse tko majhn. glede na dolžino tvoje nosečnosti je pomoje čist možno da je vse ok. nisem strokovnjak ampak jst mislim da je upanje!

(odgovor članu balončica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Zmedena
28.4.2009 21:39:22   
balončica
O, čebelca, naj se pozlatijo tvoje besede... 

(odgovor članu čebelca2)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Zmedena
28.4.2009 22:08:04   
anika87
Lahko povem tudi jaz svojo izkušnjo z IMN.
Dolgo je že tega, zato ne vem čisto natančno trajanja, ampak enkrat ko bi morala dobit M, sem dobila napad bolečin. Tako da sploh še niti posumila nisem na nosečnost, ker takrat je še nisem ful planirala, je blo slučajno. Se pravi, da bi pol ta nosečnost bila nekje 4-5 tednov, a ne.
Prišla sem v bolnico, vprašali so, da če je nosečnost ok, če bi jo obdržala in sem rekla seveda in, ker niso nikjer nič videli, sem ležala v bolnici skoraj 14 dni, od tega 10 dni skoraj čisto tešč, ker so sumili, ni se pa še nič videlo v prvih dneh, na IMN. In res so jo potem našli v jajcevodu, verjetno je bila tako majhna na začetku, tako da so me operirali čez 10 dni.
Balončica držim pesti in upam, da se bo le še pokazala in seveda na pravem mestu.

Mimogrede pa - kot reče čebelca, zakaj pa moraš čakat do četrtka? Saj ni važno če to pa ono... kdaj dela tvoja G in podobno... Jaz bi sigurno sama klicala ali pa šla v laboratorij preverit izvid, če mi ga ne bi imel nihče drug za povedat. 2 dni pa že ne bi čakala doma in skrbela...
Drži se do četrtka in seveda sporoči (upam da) dobro novico!



_____________________________

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

(odgovor članu balončica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Zmedena
29.4.2009 8:07:45   
balončica
anika, hvala. Sem naredila še enkrat test in je črtica še močnejša. Sem že klicala za izvid, pa moram čez eno uro še enkrat, ker še ni bilo nobenega zdravnika. Je rekla, naj najprej pokličem, pa mi bo že zdravnica povedala, ali naj pridem že danes na pregled ali ne. Strah me je tako, da se kar tresem in me grabi totalna panika. Hudih bolečin nimam, imam pa občutek, da me vse po malem začenja bolet. Pomojem psiha dela. Tudi slabo mi je danes najbolj od kar vem, da sem noseča. Kaj bi dala, da se je včeraj zmotil....

(odgovor članu anika87)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Zmedena
29.4.2009 10:07:46   
balončica
Še tukaj napišem.Sem klicala za izvide in sem govorila z G. Hormon je močno povečan, ni povedala vrednosti, je pa rekla, da čisto običajno za te tedne in da sem premalo noseča, da bi se kaj videlo. Včeraj je naredil tudi slikco, kako se je videlo. On je rekel, da se ne vidi nič zadebljenega, danes je rekla, da na slikci ona vidi zelo zadebljeno v maternici in da se pripravlja. Je rekla, naj pridem šele naslednji četrtek na pregled, da se bo bolj zagotovo kaj videlo. Me je pomirila, čeprav sama ne bom mirna, dokler se ne bo kaj bolj jasnega videlo. Je rekla, da v primeru hudih bolečin ali krvavitev naj pa takoj pridem nazaj. Srčno upam, da bo vse v redu in da sem kasneje zanosila in da sem manj noseča kot sem sama računala da sem. Se bo pa tale teden vlekel, da ne vem, kako ga bom preživela...

Hvala vam za vse nasvete, dobre misli in držanje pesti. Sem prepričana, da bo pomagalo.

(odgovor članu balončica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Zmedena
29.4.2009 10:14:40   
talika81
balončiča, močno držim pesti, da bo vse vredu in da se bo naslednji teden kaj videlo ... user posted image user posted image user posted image  

_____________________________

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!


(odgovor članu balončica)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Zmedena
29.4.2009 11:17:52   
čebelca2
tudi jaz držim pesti in ti še enkrat povem da verjamem da je vse ok. običajno baje hormon ne naraste ustrezno (premalo) če je kje drugje, tako da mislim ta tudi izvidi dobro kažejo. poskusi se uštulit k svoji g na pregled čimprej, da te pomiri. čimbol se umiri, ker si tako samo škodo delaš. sem bila dvakrat na tvojem mestu in vem kaj govorim, enostavno se moraš prepričat da bo tako kot je najbolje zate in za bebico in  ni v tvojih rokah kakšen bo izid. zato globo zadihaj in si privošči kak sprehod po dežju... 

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Zmedena
29.4.2009 11:22:12   
Tanja55
Tudi od mene ena user posted image in cim bolj mirno do prvih izvidov. Bos vidla, da bo, sem prepricana zdej po tem kar si napisala, da bo vse v redu. Kar optimisticno skozi tele dezevne dni..drzim pesti.

(odgovor članu čebelca2)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   [Brisano sporočilo]
29.4.2009 11:25:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tanja55)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Zmedena
29.4.2009 12:23:35   
balončica
Hvala vam vsem. user posted image user posted image user posted image Naslednji četrtek sporočim, kako se nadaljuje tale moja štorija... user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Zmedena
29.4.2009 14:49:39   
Monni
Čim bolj se poizkusi prepričati, da je vse ok in da tokrat ne more it čisto nič narobe. Mislim, da boš s tem naredila največ za sebe in za zarodek, ker v kolikor te bo grabila  panika in boš razmišljala o najslabših možnih variantah, se lahko zaradi živcem kaj zalomi, saj le ti vplivajo na naše celotno telo.

Čim več srečnih trenutkov in čim manj skrbi ti želim.

(odgovor članu balončica)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Zmedena
1.5.2009 16:38:34   
balončica
monni, hvala, se trudim, pa včasih ne gre... Vsakič, ko grem na WC in se obrišem, se mi kar kepa naredi v želodcu... Včeraj sem se šla še enkrat pokazat, videla se je majhna pikica v maternici, za katero je G rekel, da je to lahko to. V ponedeljek grem pa spet... Ampak me te krvavitve strašijo, strašijo... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Monni)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Zmedena
1.5.2009 22:14:17   
zana21
koliko pa je bila tvoja pikica velika?

(odgovor članu balončica)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Zmedena
2.5.2009 14:36:28   
čebelca2
ne vem zakaj ti ne dajo dabraston... a še imaš krvav izcedek?

(odgovor članu zana21)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Zmedena
2.5.2009 14:59:50   
Čebel@
balončica.......držim pesti zate da se izkaže da je vse ok in da boste zibaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu čebelca2)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Zmedena
2.5.2009 15:45:32   
balončica
Na žalost se je končalo. Danes sem začela res močno krvaveti, začeli so se krči, šla sem se pokazat. G je sicer rekel, da se pikica še vidi, ampak okoli ogromno tekočine in da ni več upanja. Da se bo sčistilo samo, ker je vse še tako majhno. In zdaj mi res lije in lije, krči so vse močnejši. Je rekel, da bo kot ena močnejša M.

Nekako še ne dojemam, v bistvu čutim samo eno veliko olajšanje, ker tole, kar se mi je te dni dogajalo, je bila ena sama živčna vojna. In sem polna načrtov za naprej. Ne dam se. Čeprav se je to zgodilo že drugič, verjamem, da gre v tretje rado in da bo naslednjič tudi pri nas vse v redu.

Hvala vam vsem za lepe misli in želje.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kamasutra za nosečnice: najboljši položaji...
Mnoge ženske ugotovijo, da se njihov spolni nagon med nosečnostjo poveča! Odkrijejo pa tudi, da je logistika lahko nepri...
Celodnevna avantura za bodoče starše in ml...
Pomlad prinaša sveže začetke in nove avanture, zato je popoln čas za Baby Expo, edinstven dogodek, ki združuje vse, kar ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?