|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   moj...
20.5.2009 22:06:13   
ellie
še za vikend me je parkrat klical, mi pošiljal smse...da me more videt...jaz pa sem ignorirala...niti odgovorila mu nisem. Zaradi njegove...ker vem, da je želela, da nimava stikov...zaradi njunega sinčka. Danes zvem, da je včeraj naredil samomoruser posted image  ne dojamem...zakaj...zakaj.. Počutim se krivo. Kaj bi blo...če bi...če bi mu vsaj odgovorila...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: moj...
20.5.2009 22:08:10   
onur
Nič si očitat, sam se je tako odločil.

_____________________________

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: moj...
20.5.2009 22:14:28   
zband
ne očitaj si,misli na otroka in nase.



(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: moj...
21.5.2009 2:42:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ellie

še za vikend me je parkrat klical, mi pošiljal smse...da me more videt...jaz pa sem ignorirala...niti odgovorila mu nisem. Zaradi njegove...ker vem, da je želela, da nimava stikov...zaradi njunega sinčka. Danes zvem, da je včeraj naredil samomoruser posted image  ne dojamem...zakaj...zakaj.. Počutim se krivo. Kaj bi blo...če bi...če bi mu vsaj odgovorila...


recimo, da sem postala vzajemna in složna samo na svoj egoistečen način do tistih, ki mi le to vračajo in da včasih prekršim pravilo, ker me je nekaj punc ob mojem postu prepričalo, da se splača prekršiti pravilo. ker sem konec koncev ob zadnji bilki, s katero se borim, razen dveh izjem, ostala ponovno sama. včasih sem vsem pomagala, čeprav je šlo za vzpodbudne besede, vendar te življenje nauči, da se v teh časih splača samo še vzajemnost. ostalo je dobra volja. nisem dobre volje, pa ti bom vseeno povedala.
Ego, zaradi napačnih čustev, ker nekdo želi nekaj izsiliti od drugega zaradi jeze, bo pokopal ljudi. gledanje na druge, bo pokopalo tiste, ki ne mislijo nase.

takšne izkušnje so poučne. krute. razjedajo. odgovora na to, kaj bi bilo, nikdar ne boš izvedela. v naprej boš vedela, da tako ne boš nikdar več postopala. izkušnje so zato, da nas prebudijo. naslednjič nikdar ne boš več ignorirala. tako je, realno gledano. vsi menimo, da imamo časa na pretek. pa temu ni tako. žal. če imaš srečo, tudi sam preživiš, pa čeprav z muko.
za nazaj nimaš kaj storiti. če si ga poznala v dno duše, ti bo s časoma tudi odgovor na zastavljeno vprašanje bolj jasen.

oprosti, ker sem bolj groba. krize in izkušnje pustijo svoje. vendar, sedaj se ne sekiram več, če nekdo ne sprejme tiste moje manj prijetne plati. človek se vsega navadi. kot sem omenila, nisem dobre volje. drži pa vseeno, kar sem povedala. le zakaj so pesniki in pisatelji najbolje uspevali, ko so bili najbolj na tleh? če se pri ljudeh ne govori, ker so vsi "prijazni in srečni" še ne pomeni, da tega ni. nekateri se sekirajo, ker jim zjutraj soji narobe lasek.

(odgovor članu ellie)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: moj...
21.5.2009 11:04:49   
Anonimen
Ti si postopala, kot si takrat mislila, da je prav. Ne si zdaj očitat in se spraševat, kaj pa če bi mu lahko pomagala. Kaj pa če mu ne bi mogla. Tega ne veš. Lahko, da tudi če bi se odzvala ne bi niti posumila kaj se mu plete po glavi.
Sicer pa...ne glede na to, da ne vem kaj je v ozadju, mi je dovolj, da si napisala da ima človek sina. In na misel mi pade samo beseda egoist. V razmišljanju o tem kako je njemu hudo in težko in mu ni za živet ni pomislil na to, da bo otrok brez očeta, da bo otrok vedel, da je oče naredil samomor, da mu ni pomenil toliko, da bi zaradi njega vztrajal, se boril...
Izbral je lažjo pot - super popotnica za življenje njegovega sina, bravo!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: moj...
21.5.2009 11:33:07   
Anonimen
oprosti angelina, ko zadaneš ob zadnjo bilko, se tudi boriti ne moreš več. tega nihče ne bo razumel, če takšnega stanja ni dal skozi. to so sekunde, ki ogromno pomenijo. in je včasih potreben samo mali klik za korak. za novo leto sem imela npr. tako krizo, da če me ne bi držalo po koncu to, da imam nekaj limitov odprtih na bančni in ostalih karticah, ki bi padle na breme brata, danes jest tu ne bi ropotala. tolk zajebana nisem. ker se preveč zavedam, kakšno trpljenje je to za bližnje. in svinja po katarakterju nisem. je pa težko, ko recimo upaš vsak dan, da ti bo padel na glavo cegu. potem pa ugotoviš, da še vedno živiš. to so resne stvari, ki jih nekdo, ki tega ni dal skozi, ne bo nikdar razumel.

sam to bom rekla - naj vas ponos ne vodi v odnosih in naj ego ne bo vaša obramba. spomnite se na otroke, kako čisti in iskreni so bili oz. smo bili. življenje nas marsikaj nauči, je prav, da se nosijo maske, ampak vsaj v odnosu do najbližjih na to pozabite.

ellie, težka pot te čaka. pri tebi je razlog samomor, moja usojena ljubezen pa je odšla v spanju, ki se je zadušila, ker mu je voda zalila možgane, pljuča in srce. leto in pol nazaj. pri 32 letih. pa sem podobno reagirala in sem ignorirala. ker sem bila jezna. in res, povedala sem ti samo realna dejstva, da bo soočenje težko. čeprav sem grobo reagirala. v bistvu sem kregala sebe in mal tebe, pa čeprav te ne smem. če želiš, da kako rečeva, sem ti na voljo.

en velik user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: moj...
22.5.2009 14:05:33   
ellie
Melodie...sej nisi bila kruta. Vsak pač gleda na te stvari na svoj način. Po eni strani se nam takšni ljudje zdijo egoisti, nesposobi prebrodit probleme,...kaj pa se jim v resnici plete v glavi pa verjetno ne bomo vedeli nikoli. Ampak po drugi strani so pa zelo močne osebe, da se sploh lahko odločijo za kaj takšnega. Mislim da nas večina tega sploh ne bi bila sposobna naredit. Očitno pa se zgodi, da koga problemi pripeljejo tako daleč, da več ne najde drugega izhoda. Ampak vseeno jih ne mislim obsojat..

To, da sem ignorirala...sem samo zaradi tega, ker se enostavno več nisem želela vmeševat v "njuno" življenje. Je pred leti preveč bolelo, ko mi je njegova očitala, da razdiram njuno zvezo. In potem se pač raje umakneš. Niti približno si nisem mislila, da so nesrečni...pa po pravici povedano si niti približno nisem mislila, da bi on bil sposoben naredit kaj takšnega. Ampak očitno sem se motila. Sem pa skoraj prepričana...da tako ali tako ne bi spremenila ničesar...najverjetneje se je želel samo poslovit. Sicer mi je zdaj neizmerno hudo...da mu nisem dala vsaj te priložnosti. In skoraj 2 leti je že minilo, odkar sva se nazadnje videla.

Danes me je malo zadelo...ko sem videla osmrtnico in njegovo sliko...nisem si mislila, da me bo ravno to najbolj vrglo iz tirauser posted image  spomini so se mi kar odvrteli...se mi zdi, da vsak trenutek, ki sva ga preživela skupaj, posebej...še tisti iz vrtca. Prav groznouser posted image  Ampak bo že...tudi to bomo preživeli.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: moj...
22.5.2009 14:50:27   
andreja2000
moje sožaljeuser posted image

user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: moj...
22.5.2009 20:57:01   
Blacky30
M., počivaj v miru.user posted image user posted image

Ellie, res ti želim, da bi zmogla živet s tem. Jaz ne bi......

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: moj...
22.5.2009 22:19:22   
princeska29
a je ta fant mogoče iz okolice ptuja natančneje iz dornave???

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: moj...
23.5.2009 11:37:26   
Blacky30
Princeska29, odgovor je ne.

(odgovor članu princeska29)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: moj...
24.5.2009 7:54:35   
S*
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: moj...
24.5.2009 19:37:35   
Anonimen
Vem ja sem slišala za tole novico moj oče namreč tam živi.Žalostno kaj moreš ampak kdor namerava tole storit tudi stori če mu ne uspe prvič pa bo drugič.

Sama sem doživela tole pri rosnih 17-ih letih,ko sem pač imela enga fanta in sva se razšla pa ni dojel,da ga nočem videt več ponoči hodil okoli hiše me klical ampak nisem šla ven.Drugo jutro pa so prišli policaji vprašat,če je bil pri meni ponoči...seveda kdo je bil kriv ?Jaz?Vsi me obtoževali njegovi starši,brat skratka vsi so rekli,da zaradi mene.Ok mogoče res še danes se počutim kriva zakaj takrat nisem šla ven zakaj se nisem pogovorila z njim....ampak mogoče pa bi drugič to storil.Nevem no od tega je že tolko let in mislim,da sem kriva ampak s tem živim.Ne rečem,da si ti kriva saj nihče neve ozadja in resnice zakaj mogoče pri meni tudi ni bilo tako,da bi bila jaz vsega kriva ampak mislim si,ker nisem hotela ven je to storil tisto noč.

Drži se bolečina bo sčasoma postala manjša vem zdaj ti ne pomega nič nikogar nočeš poslušat pa vendar.

(odgovor članu S*)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: moj...
25.5.2009 13:06:22   
NATAŠI
ellie user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: moj...
29.5.2009 14:04:40   
Snoopyka
tk sm se odločla da še js tle komentiram...

*angelina*-če je pač bil človk pri koncu in ni vedekl kaj bi, še ne pomen da ni mel rad sina in ni rečeno da je zarad tega slab oče in človk.  tud moj oče je naredu samomor in še vidla sm ga viset, pa zarad tega še ni slab oče. pač je blo nekaj (še zdaj nihče neve kaj in zakaj), kar mu ni dalo miru.
kmalu po smrti pridejo razne govorice mar smm bla kriva js, al kera baba in oče več ni zdržu... vprašanja ostajajo in bolečina pravtako, čeprav je minil že 11 letos aprila, js pa mu ne očitam. čeprav bi ga rada mela ob sebi in ga resnično pogrešam, nism nikol rekla da je tak slab oče ker me zapustil...mene, leto mlajšo sestrco in najino mamo. in kako veš da je zbral lažjo? kaj če je bila ta pot zanj težja? lažja bi bila če se bori, ampak kot je Melodie napisala ko si čist pri koncu, se niti borit nemoreš več. sam eni tega pač ne razumejo...

ellieuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej bo šlo,ampak na začetku je vedno težko in tu pa tan pridejo dnevi, ko ti je težko in ti bolečina razjeda srce, pa naj mine 50 let ali še več...user posted image če želiš mi lahk na zs-ju pustiš mail, pa si kaj pišema, tako kot z melodieuser posted image


_____________________________

7.7.2009 ob 16.30h je prijokala na svet 3732g težka in 52cm velika punčka Albina <3<3<3

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: moj...
29.5.2009 20:38:07   
andreja2000
Tole se pa jaz čist strinjam z Snoopyko.Bog ve,kaj vse prestajajo v svoji duši ti ljudje,preden kaj takega storijo in vrjamem,da v sebi bijejo težek boj z samim seboj,pomoje mora tak človek v bistvu neznansko trpet in res je,da eni ljudje tega ne znajo razumet,jaz jih razumem in nikogar ne obsojam.
ellie user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: moj...
4.6.2009 22:22:50   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: ellie

še za vikend me je parkrat klical, mi pošiljal smse...da me more videt...jaz pa sem ignorirala...niti odgovorila mu nisem. Zaradi njegove...ker vem, da je želela, da nimava stikov...zaradi njunega sinčka. Danes zvem, da je včeraj naredil samomoruser posted image  ne dojamem...zakaj...zakaj.. Počutim se krivo. Kaj bi blo...če bi...če bi mu vsaj odgovorila...
ne očitaj si-to je bila njegova odločitev...ko si enkrat tako daleč skoraj ni možnosti,da te lahko kdo odvrne od teg,da končasš svoje življenje...user posted image user posted image user posted image

_____________________________

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: moj...
12.6.2009 9:55:04   
honey
Ellie, mislim, da tudi, če ga ne bi ignorirala, ne bi spremenila ničesar. Najbrž se je hotel posloviti od tebe.

Za tiste pa, ki ga obtožujete, da ni mislil na svojega sina - jaz sem mnenja, da človek takrat tako ali tako ne ve, kaj počne. Poznam 2 primera - prvi je moj tast, ki je pred 20 leti poskusil narediti samomor. Če ne bi bil takrat ravno pri njemu v službi njegov nadrejeni, ki ga je ujel, ko je tekel čez park, da bi se vrgel pod avtobus, ga danes ne bi bilo več med nami. Diagnoza - neodkrita oz. takrat odkrita shizofrenija. On je "videl" sošolce iz osnovne šole, se je pogovarjal z njimi in vse - ampak to, da je pa želel narediti samomor, tega sploh ni vedel. In še danes, po tolikih letih, tega ne ve oz. se ne zaveda, se je pa sprijaznil s tem, ker so mu to pač povedali. Ampak sam on se tega še vedno ne spomni.

Drugi primer, za katerega vem, pa je moj sosed, ki je pred parimi meseci poskušal narediti samomor. Z ženo sta sedela v dnevni sobi v nedeljo popoldan, oba sinova pa sta bila v svojih sobah s puncami. Kar naenkrat on vstane in reče ženi: adijo, se grem zaštrikat. Žena ga je prav debelo pogledala, ker ji ni bilo nič jasno, ampak je vseeno šla za njim na podstreho, da ne bi človek naredil kakšne neumnosti. Ko je prišla gor, je imel že štrik čez tram user posted image . K sreči sta bila oba sinova doma in ena od punc medicinka, da so mu hitro dali umetno dihanje in vse, da so ga rešili. Ampak hočem povedat, da ko se je človek zbudil, sploh ni vedel, kaj se dogaja z njim. Sploh ni imel filma za cel tisti dan!!! Diagnoza: depresija.

Moj namen teh dveh primerov je bil povedati, da človek takrat, ko naredi samomor oz. tudi, ko se odloči, da bo to naredil, ne ve za svoja dejanja. Izjema so po moje ljudje, ki so neozdravljivo bolni in ne vidijo druge rešitve. Ker mislim, da v nasprotnem primeru ljudje ne bi naredili samomora, če bi bili pri "zdravi pameti".

Ellie, upam, da sem ti kaj pomagala, da se ne boš počutila tako krivo. Verjamem pa, da bo hudo in da se boš še vedno obremenjevala. Mogoče pa tudi ne bi bilo slabo, če bi poiskala strokovno pomoč tudi sama. Da ti bo še kdo drug znal povedat, da ti pač nisi kriva za to, kar je on storil.

Drugače pa naj počiva v miru, vsem njegovim pa iskreno sožalje user posted image


_____________________________

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: moj...
12.6.2009 10:24:35   
Splišni
Mislim, da si nimaš kaj očitat.

Če se dve leti nista ne videla ne slišala, niti slučajno nisi mogla vedeti, kaj namerava.

Gotovo je hudo, samo očitat si res ni treba ničesar.

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?