|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Januarke
31.5.2005 12:26:05   
gaya
Punce, naša tema je čist zadaj, jo še komaj najdem :). Meni je tko dolgčas v službi in danes vas prav pogrešam kle gor:bravo:. A mate vse tko veliko dela v službi??;)
Aja jst sem bla zdajle pri šefici na eni debati in me je tko razkrinkala :)-. Ker sem bla prej v trebušček bolj dilca, danes pa sem v enem oprijetem, poloverčku me je napadla, če sem se zredila, al sem 9nebesa. Sem se začela smejat in kaj mi je preostalo, sem ji povedala. Je ful kul sprejela, je bla res ful vesela :bravo:, mi je kr kamen od srca padel :bravo: :sloncek:

Kako pa ste kaj ve?? Kaj počnete v popoldanskem času? Kakšno pa je počutje danes?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Januarke
31.5.2005 12:47:04   
Jančika_
Jaz sem vredu, malo zaspana, ker po jutranji flaši za malega ob petih nisem mogla zaspat nazaj:zaspan:.

Mali spi, jaz sem pa skuhala cel ekonom lonec rižote zanj - zdaj jo grem pasirat in zmrznit. Sem bolj lena za kuhanje, pa ob takih hladnejših dnevih raje skuham orenk porcijo in zmrznem.

Popoldan pa bomo šli na potep po mestu, prav fajn za ohranjanje kondicije je tole pohajanje z vozičkom.

Aja, pa grlo me boli:grrr:. Vsakič, ko zanosim, mi odpornost pade in se me lotijo vse nadloge, ki me sicer pustijo pri miru...

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Januarke
31.5.2005 12:49:59   
Anonimen
Meni danes tole vreme zunaj močno sede!! Imam okno na stežaj odprto, da mi piha svež zrak (klime še nimamo).

Gaya, to je pa super, da je šefica dobro sprejela. Jz še čakam na 1. pregled jutri, v četrtek pa tudi mojima šefoma povem, ker me že malo čudno gledata, ko jima krekerje ponujam, prej pa nisem nikoli jedla v službi.
Edino, kar me skrbi je to, al me bosta zaposlila ali ne, ker zdaj do oktobra imam še status študentke...bomo vidl, kar bo pa bo!

Opažam pa tudi jaz, da moj trebuh že privablja poglede, vendar nihče nič ne reče. Pa včeri me je mami tko v zize gledala, da sem jo hotla že vprašat, če bi jih rada kupila :)-:)- (nisem ji še povedala, da sem :nosecka:)


(odgovor članu gaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Januarke
31.5.2005 13:03:42   
Anonimen
Aja, sem pa pozabila omenit, da mi je mami "šlogala" (prerokovala) iz kave v 4. tednu (ko sem jo še lahko pila) in je "videla", da sem noseča. :)-:)- Sicer sem se njeni (pravilni) "napovedi" smejala. Zdej me ma pa čist pod drobnogledom in ugotavlja al je imela prav al ne. :)-:)-:)- In ko ji bom povedala, bo seveda rekla: "Ja, sej sem vedela!" :)-:)-


Zdele jz že komaj čakam, da bo ura čas za konec službe

(odgovor članu gaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Januarke
31.5.2005 13:09:19   
pat
sem tud js opazla da je dans mal zatišja tule gor.. pa glih dans:((:((, ko nimam praktično nobenega dela.:( pa komaj čakam, da grem domov, se mi bo še zmešalo!! tak dolgcajt:zaspan::zaspan:, ura pa šele 1h!! kje je šele 16. 0 ko zapustim pisarno..in imam nekajdnevni dopust zarad izpitov.kdo bi si mislila, da se jih bom tak veselila. pa to sam za to, ker mi je na delu ful dolgčas.:zaspan::zaspan: pravo nasprtotje prejšnje službe, kjer sem tud komi čakala, da bom konec, sam to zarad tega, ker sem delala kot :sloncek: in sm bla pol tak pofurana, da dol padeš...
eh, nikol nam ni prav;)

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Januarke
31.5.2005 13:28:29   
Nannn
no tkole pa se jest mal dodam...mojemu direktorju sem tud povedala da sem 9nebesa...pa rekacija ni bila cisz pozitivna...bolj namisljena...hinavska...prav vseen mi je kaj si misli..vazn da sem jest in moj :duda: vredu...

Sem pa danes zelo povozena...se slabo mi je od vceraj in komaj cakam da grem domov...

LP Nannn :sloncek:

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Januarke
31.5.2005 13:31:05   
Tida

Tudi jaz sem tukaj. Da, danes se res boljše diha. Sem pa tako zaspana da ne morem niti sedeti.

Kako vam uspeva da obdržite skrivnost o :nosecka: zase? Mene tako jezik srbi. Drugače pa je moj buši isti kot prej, samo prsa so mi "skoraj ta prave" bi rekel moj mož :)-.

Se še kaj beremo.

LP

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Januarke
31.5.2005 13:32:18   
Nannn
punce mene zanima v cem je fora Dabroston tablet...jest sem bila vceraj pri moji G pa pravi da ce ne bo bolje z mojimi krvavitvami bom mogla zacet z Dabrostonom..zdej jem Buscopan pa je bolje...

LP Nannn :kuza:

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Januarke
31.5.2005 13:35:02   
Nannn
uu jest mam tud fuuull povecane prsi...ful dobro...sem si vedno zelela vecje...in tud moj nima pripomb :)-

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Januarke
31.5.2005 13:40:57   
Jančika_
Tida, jaz pa nikoli nisem pomislila, da bi iz nosečnosti delala skrivnost. Vsakič sem vsem povedala takoj, tudi za ss. Itak se ne znam in ne maram sprenevedati - če ne bi povedala, bi prej ko slej prišla v situacijo, ko bi se morala.

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Januarke
31.5.2005 13:46:59   
simonas
Zdravo punce!

Jaz imam kar dela, a ker imam danes prvi pregled:bravo:, se ne morem nič kaj prav zbrat:ups:, pa si bom prišparala tiste bolj zahtevne stvari za jutri, da ne bom še kaj zakvačkala;).

Jaz bi tudi rada, da bi moj šef tako pozitivno sprejel novico. Bomo videli kako bo. Jaz še ne bom zdaj povedala. Komaj po 12.tednu. Pol pa bo malo krize, ko bomo iskali variante in nadomestila, saj namreč nimam nikogar, ki bi me nadomeščal. Še dopuste kombiniram.

Simona

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Januarke
31.5.2005 13:50:28   
pinka
Ja fora! Jst sem prejšnji teden sodelavce peljala na kosilo za rojstni dan in ko mi je šef voščil, mi je zaželel "srečo obema". Seveda sem mislila, da misli mojega fanta, ker se čez tri tedne poročiva, on pa je "mislil" na bebico. Vsi smo se začel full smejat, češ ha,ha...kaj govori, jst pa sem se samo nasmehnila, ker sem že vedela za veselo novico. Tak da zdej pa ne vem, al mi na očeh vidi al kaj? Pe bo fora, ko mu bom zares povedala. Sem pa prepričana da bo vesel, ker je tudi februarja, ko sem morala na laparo in histero bil zelo zelo razumevajoč in je skratka zelo življenski človek kar se tega tiče.

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Januarke
31.5.2005 13:52:48   
gaya
ah simonas, nič se ne sekiraj, boš vidla, kako bodo vse skombinirali:bravo:, itak pa pravijo, da :nosecka:v hiši prinaša srečo :). mogoče so bli pa mene zato tko veseli :)-:)-.

A prvi pregled maš? Kdaj pa? upam, da boš kaj videla, jst včeraj nisem še nič kaj, pa sem mela že 2 pregled, samo ene lepo zložene mehurčke v kepico :). Pa pravi moja G, da je to za 6 teden. Recimo, da ji verjamem:zmeden2:.

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Januarke
31.5.2005 14:01:01   
simonas
Danes zvečer ob pol osmih imam pregled, ker grem na samoplačniškega. Drugače sem bila namreč naročena komaj v 12 tednu. Bo pa konec 6 tedna (jutri je 1 dan sedmega tedna) in upam, da se bo kaj videlo. Nekateri pravijo, da se da včasih že slišat srček.

Simona

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Januarke
31.5.2005 14:17:03   
Anonimen
Mene je včeraj moj :love: peljal v restavracijo, ker sem imela "čudne" želje, kuhat pa nisem sposobna, ker mi vse smrdi :)-:)- Jedla sem pa: naravni zrezek v omaki, pražen krompir, bučke in paradižnik na žaru, pa še skutni štrukelj je bil zraven...njami, kako je bilo dobro! Sem celo porcijo zmazala (otroško, da ne bo katera mislila, da sem slon)

(odgovor članu gaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   Januarke
31.5.2005 14:20:20   
Tida

No Janicka saj ne da delam skrivnost. Bližnji (starši sestre) že vedo ampak za vse ostale pa mislim da bo bolje če povem po prvem pregledu.
Samo se počutim "izdajalsko" ko se s šefom pogovarjava o njegovi družini (žena je noseča) pa nič ne pripomnem.

Upam da bo razumel zakaj sem bila tiho. Sicer pa ne vem kako bo sprejel novico.

Sva samo dva zaposlena in ne vem kako bomo našli zamenjavo.
A je še katera med porodniško delala po urah? Kako se je izteklo? A se to sploh da (mislim fizično a lahko vzdržiš)?

Moram se malo pripraviti tudi z predlogi preden mu povem.
LP

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Januarke
31.5.2005 14:20:42   
pat
hm..
včeraj sem naredila paradižnikovo juho s smetano. mnjam! drgač sploh ne jem tega, sam zdej je sve drgač.;)ps pomfri pa kromiprjeve kroglice za:love: ki je krompir frik. kar se tiče prehrane, mepa res ne skrbi (prav z veseljem lahk rečem kaki teti, ki misi, da ne znam kuhat! (aja, ko pa kuham na taborjenjih za 30 otrok, pa znam) da je moj :love: čist pafjen na krompir in je čist zadovoljen, če ga je vsak dan..)

bi pa danes kakšne testenine...al pa špinačo pa pire krompir, ke hitro gotovo. al pa mogoč gobovo juho. men se že sline cedijo, pa še 2uri do konca:((:((

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Januarke
31.5.2005 14:23:39   
dadica
pozdravček,meni pa je danes vse padlo v vodo, sem bila prej na wc in sem opazila rjav izcedek,sem poklicala k G in ob petih imam pregled da pove če je vse ok,sem tako nervozna da samo jokam,zato ker sem imela marca odmrtje ploda in me je zelo strah!Imam pa še vse znake,slabost,boleče prsi,utrujenost in špikanje v spodnjem delu trebuha!Držite pesti da je z mojo pikico vse ok!!!

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Januarke
31.5.2005 14:24:20   
Anonimen
Danes si bom doma naredila riževo solato (to je 1001 zelenjava + riž)
Poskusi mogoče palačinke in kompot? Pire krompir in omako iz bučk? Testenine s tuno? Solato s testeninami (1001 zelenjava + testenine). Pire krompir in špinača?...Naštevam bolj take jedilnike, ki nimajo posebnega vonja :)-

(odgovor članu gaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   Januarke
31.5.2005 14:30:55   
Anonimen
Dadica, dekleta tukaj na rr so me naučile, da je treba misliti pozitivno! Torej "think positive" do 5ih, potem boš pa videla kako bo. Ampak ti rečem da ne bo hujšega. Verjetno boš dobila kake tabletke in predpisan počitek. Zdaj ti pa priporočam, da greš do 5-ih kar lepo počivat!

(odgovor članu gaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   Januarke
31.5.2005 14:32:57   
gaya
dadica, ravno to se je meni včeraj zgodilo, samo da sem najprej mela ful bolečine, pol pa še mal izcedka. Sem tud šla takoj po službi k G, pa je rekla, da je vse ok. Da je to normalno, zaradi spreminjanja sluznice.:zmeden: Jst ji verjamem.

zate in tvojga :duda: pa držim pesti, da se vama izetče tako kot nama, pa če boš pri volji, se pol kaj javi tukaj gor. pošiljam ti :angel: :rozica: za srečo in misliva na vaju!!!

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Januarke
31.5.2005 14:34:25   
pat
DADICA...

ja vem, da je težko, sam ne prevelike panike zganjat, da ne boš prevč pod strsom..kot ti je rekla, boš verjetno dobila zdravila pa počivala boš...
pa imela veliko časa za obsik foruma...:bravo::bravo:

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Januarke
31.5.2005 14:44:49   
Jančika_
Dadica, držim pesti, da bo vse vredu. Jaz poskušam odmisliti prejšnjo slabo izkušnjo in mi kar nekako uspeva. Ampak ko sem tole prebrala, me je pa kar pri srcu stisnilo:(.

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   Januarke
31.5.2005 14:46:01   
nejca1
Dadica, boš videla, dobila boš dabroston pa mogoče spasmex pa počivati boš morala. to se je zgodilo prejšnji teden v petek tudi meni in verjemi, da se tudi jaz bila samo v solzah, ker mi je februarja ena pikica že umrla v 12. tednu. Na UZ ssem videla našo pkico pa srček, pa še eno veliko krvavitev. Zdaj izcedka ni več, v četrtek pa imam kontrolo.

Vse bo ok, Držim pesti za naju in najini:duda:

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   Januarke
31.5.2005 14:46:15   
simonas
Dadica tudi z moje strani :miska::miska::miska:, da je vse ok. Saj boš videla da je...

Jaz pa se bom javila jutri zjutraj, ker mi doma tak počasi internet dela, da nimam volje brskat.

Simona

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?