|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   fenistil in dojenček
2.10.2009 22:48:10   
sye
čau,mene pa zanima ali je kateri pediatrinja dala fenistil kapljice za dojenčka. Naš je namreč brez glasu, star 6 mesecev in sem poklicala P, naša ni delela pa so rekli da se moramo priti pokazati. P ga je pregledala in rekla, da ima vnetje dihalnih poti predvsem okrog glasilk in naj mu dajem 5 dni te kapljice. Dala sem mu jih že dvakrat, zdaj zvečer ko sem imel malo časa, pa berem stranske učinke in piše, da povzroča prekinitve dihanja med spanjem pri dojenčkih do 1 leta. Ja da popizdiš, hodim ga na 15 minut gledat a diha, ne upam it spat, pa čeprav vem da rabim spanje, ker že par dni slabo spimo, ker ga povrhu vsega matrajo še zobki. Dajati mu jih moram na 8 ur, se pravi ob 3eh zjutraj, sploh ne vem če naj mu jih dam. Ali katera kaj več ve o teh kapljicah?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: fenistil in dojenček
3.10.2009 8:14:32   
Anonimen
Stran: [
[Odgovori na sporočilo]


Zdravo.

Tudi mi smo pred leti dobili feistlil kapljice zaradi alergije-pred prvim letom starosti. Dajala sem mu jih redno in po predpisanem receptu, kljub groznim stranskim učinkom. Pri nas se je hitro vse uredilo.

Ne misli črno, razmišljal v barvah!

(odgovor članu sye)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: fenistil in dojenček
3.10.2009 13:55:42   
sanelaa
Mi smo fenistil kapljice uporabljali pri alergiji, za manj srbečo kožo.
predpisal nam jih je dermatolog in sem bla isto panična ko sem šla brat stranske učinke, kao motnje dihanja in da vsebujejo alkohol.

Ampak brez skrbi, še noben dojenček po teh kapljicah ni nehal dihat. Ti se samo drži predpisane količine pa bo vse okej.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najbolj stroge mame so rojene v znamenju ...
Nekatere mame so popustljive in prizanesljive, druge so stroge in imajo rade kontrolo nad vsem. Ste vedeli, da pri odnos...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...





sindarin

Kolikšna je vsota, ki jo največkrat zapravite za eno igračo?

do 10 evrov (31%)

10- 20 evrov (46%)

20-30 evrov (15%)

30-40 evrov (3%)

40-50 evrov (3%)

nad 50 evrov (2%)


Število vseh glasov: 226

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!