|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vlažilec zraka LANAFORM
23.2.2010 16:44:38   
ellie
Ima mogoče kdo doma ta vlažilec? Model Charly?

Mi smo nabavili ta vlažilec, ampak se mi zdi, da ne deluje tako kot bi moral. In sem po internetu iskala, če bi našla kakršnekoli info pa nič. Še za uvoznika ne morem zvedet.

Piše, da je neslišen...ampak mi ga moramo ponoči izklopit, ker preveč brni. Potem je tam gumb za vklop ionizatorja...ampak če ionizator ni vklopljen, tud vlaženje ne dela. In mi nič več ni jasnouser posted image  
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vlažilec zraka LANAFORM
23.2.2010 18:35:05   
kalbo
Ne pretiravat s tem. Moja je nam s tem sranjem nakopala plesen v hišo.

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: vlažilec zraka LANAFORM
23.2.2010 19:44:01   
ledenaa
Oh ja samo zaradi tega je dobila plesenuser posted image

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: vlažilec zraka LANAFORM
23.2.2010 20:58:41   
Vijoličarka
Imela sem ga. Meni je bil všeč medvedek (do smrti bom velik otrokuser posted image , všeč mi je bilo zagotovilo, da je neslišen, pa imela sem neko obdobje, ko se mi je zdel zrak strašno suh.

Ko sem ga dobila, mi je bil še vedno všeč, vestno sem prekuhala spodobno količino vode in hajdi v uporabo. Poleg tega, da se mi je zdelo prav simpatično, da se medveku kadi iz ušeskov, nisem opazila, da bi bil zrak v prostoru kaj boljši. Imamo merilec vlage in ta se po celodnevni uporabi tega čuda sploh ni premaknil. In sploh se mi ni zdelo, da je zrak kaj boljši, samo nekam čuden okus je imel in dihanje se mi je prej zdelo težje, kot pa lažje.

Medo je bil prvih nekaj ur res praktično neslišen oziroma je malo tiho in prijetno brudal, nato pa je začel kar konkretno ropotati. Sem prebrala v navodilih, da je to morda zato, ker je premalo vode. Napolnila sem medota do konca, pa je še vedno ropotal. Nato sem prebrala, da je to morda zato, ker površina ni ravna - površina je bila čisto ravna in tudi v 'vaser vagi'. Niti na tleh ni nehal ragrajati.

Zaradi razgrajanja in zaradi tega, ker ta 'navlažen zrak' sploh ni bil všeč, ne glede na to, kako srčkano je izgledal, je bil medo odpuščen. Takoj sem ga zapakirala in naslednji dan ga je mož nesel nazaj, dobila sva dobroimetje in kupila nekaj drugega. Gospodična na reklamacijah je povedala, da je za te medote značilno, da začnejo sčasoma hudo ropotati, midva sva pač 'imela smolo', da je najin začel s tem že kar prvi dan. No, kar se mene tiče, sva imela srečo in sva ga lahko takoj zamenjala. In zdaj nimava nobenega vlažilca.

_____________________________

When you stand before God, you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convenient at the time."

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: vlažilec zraka LANAFORM
23.2.2010 21:51:54   
eternety
ma mogoče kdo doma ta vlažilec? Model Charly?

Mi smo nabavili ta vlažilec, ampak se mi zdi, da ne deluje tako kot bi moral. In sem po internetu iskala, če bi našla kakršnekoli info pa nič. Še za uvoznika ne morem zvedet.

Piše, da je neslišen...ampak mi ga moramo ponoči izklopit, ker preveč brni. Potem je tam gumb za vklop ionizatorja...ampak če ionizator ni vklopljen, tud vlaženje ne dela. In mi nič več ni jasnouser posted image


Mi imamo Lanaform vlažilec, sicer ne vem kateri model je. Je v taki črni škatli, od spredaj pa je srebrna plošča z gumbeki. Ni neslišen, oddaja nek manjši zvok, odvisno od tega koliko si občutljiv na zvok, ko spiš. Mene ne moti. Je pa meni dosti boljši zrak, ko je vlažilec vklopljen. Glede ionizatorja nimam pojma.

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: vlažilec zraka LANAFORM
24.2.2010 8:43:48   
NEA_TEJA
Mi ga imamo od dormeo. Pa tudi nisem glih nevem kok navdušena.Sploh iz njega nič ne puha ven  in naj bi bil 4 v enem.

(odgovor članu eternety)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?