|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   katere številke
30.7.2005 10:21:32   
Anonimen
Ojla

Včeraj sem na razprodaji videla ful luškane kompletke za naše bejbike. Ker pa sem žal še neizkušena (prvič noseča), me zanima katere številke naj kupim

Hvala in skrivajte se v senčki
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   katere številke
30.7.2005 10:35:29   
morska deklica
Najmanjša je mislim št.56.Meni so rekli najmanjših št. ne ravno kupovat,ker jih hitreje prerastejo ali pa so že ob rojstvu premajhni.Kljub temu sem kupila ka nekaj št.56 in so mi prišli še kako prav,ker moj :duda:,je tehtal ob rojstvu 2870 g in mu je bilo še to preveliko.
Drugače pa tvoje in ot tvojega :love: starše vprašaj koliko sta tehtala ob rojstvu(samo za orientacijo,ni pa pravilo da bo tvoj :duda: tudi toliko tehtal)

Upam,da sem ti kaj pomagala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   katere številke
30.7.2005 11:35:04   
petra.horzi
kokr jz vem je fajn kupit neki 56, neki pa 60, pa pol vidš
lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   katere številke
30.7.2005 11:39:54   
Lana_s
Kupi si nekaj št. 56 in nekaj 62, oboje boš hitro ali takoj rabila, razen če boš rodila velikega otročka, potem ti bodo 56 premale še posebej zaradi širokega povijanja. Moji :duda: zdaj oblačim 68 (še niti dva meseca stara) zaradi teh plenic. Pa še zredila se je precej:)- Ob rojstvu pa je bila drobna in je 62-tka visela z nje.

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   katere številke
30.7.2005 11:40:28   
ZARA
Jst sem imela od začetka samo ene par cunjic št.56,ostalo je blo vse 60...ker prerastejo s svatlobno hitrostjo! Seveda je pa odvisno tudi kako velik je dojenček pri rojstvu...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   katere številke
30.7.2005 11:44:18   
Anonimen
Meni so tudi rekli, naj ne kupujem preveč št. 56, pa sem že 3x moža poslala kupit stvari :)- pa je naš korenjak imel 3260gr in 50 cm. Zdaj (4T) ima dobre 4 kile, pa 53cm, pa še vedno nosimo št 56. Edino žabice imamo že 62 :bravo:

Ti pa predlagam, da kupi rajši bodije, ki se zapenjajo po trebuščku (Clar ima super stvari), ker tisti bodiji za čez glavo so samo matranje otročka - vsaj na začetku.
So pa zakon tudi tetra majčke (al kako se jim reče-ki so zadaj za zavezat), pa žabice...to kombinacijo imamo mi fejst radi.
Pa glede na to, da boš rodila pozimi, pazi, da boš kupovala dolge rokave. Kratki ti ne bodo prišli v poštev.

Veliko užitkov ob nakupovanju (če te pa še kaj zanima, pa kar vprašaj!)

LP
Tinka

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   katere številke
30.7.2005 12:17:09   
cmokec
Najbolje je, če kupiš oblačilca št. 56, ker če je otrok rojen dolg 50 cm ima tako še 5 cm fore. Samo ne reci, da ti pokažejo najmanjšo številko, ker nekje prodajajo tudi že št. 40 za nedonošenčke. Jaz sem 62 št. prvič oblekla pri 4 mesecih, rojena je bila pa 2870g.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   katere številke
30.7.2005 18:27:14   
Leni72
Mi smo meli zeelo malo 56, pa še to mislim da nismo imeli en mesec oblečeno. Imeli smo 62 in 68 - malo smo zavihali, pa je. Naša je stara 4,5 mesece (pri 4 mesecih je imela 7080 g), pa ji je marsikatera 68 premala, tak da ji tudi kakšen bodi 74 oblečem- kakšen ji je še bolj komot, od druge firme pa ravno prav. Odvisno od :duda: in od firme oblačil (H&M so kr velike številke).
Drugače so pa meni bolj bodiji včeč, tetra majčke so mi bile kr odveč, se mi je zdelo, da :duda: kr neki premetavam. Zdaj so pa bodiji sploh zakon; naša ta mala je ko fedra, samo poskakuje in če nima bodi oblečen je majčka naenkrat za vratom.
Kupi nekaj malih številk, ne pretiravaj, pa rajši še kasneje pošlji koga v nabavo. :)- se ti lušta šopingirat ha; madona majo luškane stvari!
:rozica::rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   katere številke
31.7.2005 8:11:57   
Anonimen
Tudi mene že zelo mika, da bi začela nakupovat. To bo za mojo dušo nekaj najlepšega :)- No, zdaj mi mj :love: že dovoli po trgovinah hodit in gledat, nakupovali pa bomo nekje septembra. Oblačilca za novorojenčke itak niso na razprodaji, vsaj jaz jih nisem videla. Večjih stvari pa ne bova v naprej kupovala, ker bo :duda: verjetno marsikaj dobil za darilo, pa tudi sproti bomo videli, kaj in koliko rabimo. Pa saj bosta že voziček in posteljica dovolj velik zalogaj poleg osnovnih oblačil. Mi moramo na žalost čisto vse novo kupiti.

Ker se pogovarjate o številkah, bom pristavila piskrček: kakšne imate izkušnje s sušenjem v sušilcu? Se te majčkene stvari full skrčijo? Ker res ne bi rada, da potegnem iz stroja oblačila za Barbiko :)- :)- :)- :)-

Pa še nekaj (upam, da katera bere poste tako daleč nazaj): zanima me, če so tetra majčke za novorojenčka res bolj praktične kot bodiji zaradi širokega povijanja?

No, to bo za zdaj vse. Lepo se imejte!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   katere številke
31.7.2005 19:04:16   
Anonimen
Jaz ti lahko odgovorim za bodije.
Če bi vedela, kako so bodiji praktični, bi jih kupila malo več. Itak široko povijalno plenico poviješ čez bodi.
Sicer so pa tudi tetra majčke v kombinaciji z žabicam zelo fajn, ampak se zna zgodit, da mu mal ven zleze :bravo:

Kar se pa sušilca tiče: nimam pojma, ker sušimo na zraku :)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?