|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   živeti sami ali v hiši staršev
18.1.2010 13:30:16   
Nia30
Pozdravljeni!

Mogoče je naslov teme malo čuden ali zgrešen a vseeno upam, da boste razumeli. Torej, s svoji družino že 12 let živim v hiši mojih staršev. imamo svojo etažo, s svojim gospodinjstvom, vendar skupen vhod. Sem tudi edinka, tako da bo hiša nekoč mejoa. Stroške za kurjavo, elektriko, komunalo,...si delimo.
Moti me, da v hiši svojih staršev nekako ne morem odrasti, se ne morem popolnoma osamosvojit, niti otrok ne morem vzgajati brez vmešavanja mojih staršev oz. očeta (z mamo nimam težav). Ker imamo skupen vhod, najmlajši milijonkrat leti k mojim staršem - malo je pri njih, malo pri nas, igrače nosi gor in dol, jih nekaj pusti spodaj,.... Moj oče kar naprej hodi k nam. Nobene zasebnosti ni. Sedi v dnevni sobi zraven malega in z njim gleda risanke. Če je tami pri njemu, pride oče gor in po omarah išče stvari za malega. Tudi ko nas ni, se sprehaja po našem stanovanju - zrači, zapira ali odpira radiatorje, kot kak hišnik opravlja majhna popravila brez da bi mu kaj naročili, potem se zgraža, če kaj ni pospravljeno,.... Za malega nikdar ne vem, da je jedel že pri mojih starših, jaz pa imam pripravljeno večerjo. al pa mu fula sladkarije tako, da mali potem ne more jest.
Pogovorit z njim se ne da. smo že poskusili, pa se takoj razjezi in se potem ves mesec ne pogovarja z nami in reče, da če je tako slab, pa si naj drugje iščemo varstvo (btw. mali hodi v vrtec, v varstvu pa je zelo, zelo redko).

Razmišljala sem o tem, da bi se odselili, v najemniško stanovanje. Po eni strani si to zelo želim, po drugi strani pa se počutim krivo, ker bom starše pustila v tako veliki hiši in jo bosta morala sama vzdrževat. Stanovanja, ki so na voljo v našem kraju, so majhna (50 m2), dvosobna. a bi že nekako, čeprav tega nismo navajeni.

Kje živite vi in kaj je vplivalo na vašo odločitev?

lp, nia
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: živeti sami ali v hiši staršev
18.1.2010 13:52:27   
gita10
Mi smo poskusili prvo skupaj z mojo mamo - pa ni šlo- s svojim gospodinsjtvom vendar z istim vhodom- pa ni šlo.
In smo se za dve leti odselili v najemniško stanovanje, da smo si v tem času- brat zase, midva zase in mama zase v istem dvorišču uredili hiši.
Preden pa smo vsi začeli vlagati smo se pa dogovorili, da vmešavanja ni- vsak pri drugemu pozvoni oziroma potrka predno pride na obisk. Ključev sploh nimamo eden drugega - pustimo si jih samo, ko gremo na dopust. Dogovora se res držimo in zaenkrat - 2 leti ga nihče ne krši. Tudi ona se je navadla, da ne komentira ničesar več . Glede vzgoje otroka je pa dogovor, da sem jaz mama in, da bom samo jaz odgovarjala za njegovo vzgojo.
Če imam bombo v stanovanju - jo imam jaz in to lahko skrbi samo mene in mojega moža.

Moje mišljenje je sledeče odidite od doma - da jima bo jasno kaj zahtevaš od njih- da želiš svojo družine in, da je zakonsko življenje že dovolj teško brez vmešavanja ostalih članov, verjemi mi ko boste prišli nazaj - kar verjetno boste ker si edinka in je neumnost, da ne bi bodo pravila jasna.

Jaz si prej nisem znala predstavljat, da bi mama potrkala na vrata samo vstopila je, če nisem pomila posode po kosilu je zavijala z očmi- danes tega ne bi naredila ne pri meni ne pri bratu za nič na svetu- ker ve, da smo v vsakem trenutku pripravljeni popakirati stvari in oditi.
Je pa važno potem tudi iz vaše strani, da njim dovolite , da imajo svojo življenja. Da živijo svoje življenje in se ne vmešavate v njih oziroma jim ne dajate za vsako malenkost svoje otroke. Ker če bodo oni preukopirani z vami- bodo stoprocentno - tudi oni potrebujejo svoje življenje in svojo svobodo.

(odgovor članu Nia30)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: živeti sami ali v hiši staršev
18.1.2010 13:53:59   
Hope2
Zase vem, da imam tako osebnost, da niti pod razno ne bi bila pri starših, pa četudi bi imeli svoj vhod, svoje gospodinjstvo, še kot sosedi ne bi zmogla živet celo življenje. Pa moj odnos do staršev je fenomenalen, mogoče ravno zatouser posted image . Edino, da ne bi imela financ za na svoje, da bi bila brez službe, brez varstva otroka, bi bila pod njihovo streho.

Ti pa sebe in vašo familijo najbolje poznaš pa preceni, kaj ti več pomeni


< Sporočilo je popravil Hope2 -- 18.1.2010 13:54:34 >

(odgovor članu Nia30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: živeti sami ali v hiši staršev
18.1.2010 13:55:09   
ledenaa
Živimo sami v svojem stanovanju
meni logika govori da stari in mladi ne gredo skupaj user posted image

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: živeti sami ali v hiši staršev
18.1.2010 14:14:25   
ljupka
Mi smo živeli z moževimi starši ,ena soba in svoja kopalnica!Pač na kmetih je to tko navada ,da je starejši otrok doma,ali tisti ki se prvi poroči!Bilo je marsikaj ,hudo ,grdo ,da ne govorim kaj vse ne!Moja tašča je imela tudi grozno taščo in je bila dolgo pod njeno komando,pol sem prišla jaz ,pa je bilo spet potrebno prilagajanje,pa povzdigovanje mlajšega sina in zatiranje mojega moža!Tako so vsi mislili,da se ne bo nikoli poročil!Kmalu sva se odločila tudi za otroka!Dobro je ker imam dobre živce,ker poskušam starejše razumet,jih imam rada ,jih spoštujem,treba je imet potrpljenja kot z malimi otroci,ne smeš si vzet vse k srcu,kaj povedo!Večkrat sva se pogovarjala,da bi šla ,na stanovanje iskala sva hiše ,ampak ker vse tako košta,najemnino plačuješ,za nekaj kar ne bo nikoli tvoje,ali bi bilo to boljš za otroke!Odločila sva se da je boljš,da midva potrpiva,da bo potem otrokom lažje!Nekako smo se dogovoril ,da nam je prepisal,eno parcelco zraven hiše,da sva si dozidala,hiško,in imava vse svoje!Zelo sva se mantrala ,da sva v treh letih naredila,da sva se not vselila  in imava koliko toliko mir!Delala sva pa skoraj vse sama ,brez majstrov!Vsak regres,vsaka božičnica,vse je šlo za materijal,delal je pa mož sam,marsikatero stvar prvič!S tem da sva navadna delavca on z 700€,jaz pa z 540€ plače,dobila sva zelo malo kredita in sva s tistim denarjem delala čudeše!Večino položnic sva plačvala midva,kuhala sem vedno jaz,pospravljala in dva otroka in služba!Tast pa tašča delata na kmetiji ,večja dela ,delamo skupaj,sajenje in izkapanje krompirja,pospravljanje mrve...!Vsak otrok ima svojo sobo,koliko plačujeva kredit,je pa vsaj hiša naša,toliko bi dajala za najemnino ,nikoli ne bi bilo naše in otroci nebi imeli nič!
Za to da smo ostali je bil največji dejavnik denar,da smo imeli tolike plače,da bi lahko dobila toliko kredita,da bi hišo ali stanovanje kupila,bi še šla,da bi pa morala plačevat najemnino in tisto nebi bilo nikoli moje in še otroci nebi imeli nič,je teško!Lažje nam je bilo potrpet in ustvarit nekaj kar je naše!

Teško ti svetujem,jaz sem pri tašči in sem se večkrat vgriznila v jezik in poslala moža,naj se z njimi pogovori,da smo omejili slatkarije,ko smo se preselil,je mislila,da otrokom nič ne dam jest!Otrokom med tednom ne dovolim k njima,čez vikend lahko tudi prespita!Zakaj ?Prej ko smo bili skupaj so jima šla otroka na živce ,sta se vedno jezila in sta mogla jest v sobi,no sedaj imam svojo kuhinjo ona dva pa mir pred otroci!Čez vikend si jih poželita in sta bolj zadovoljna!
Sta le tvoja starša ,pogovori se z njima,če te mama razume,naj ona proba razložit očetu,naj vam pusti zadihat svoje živjenje,če ne vas bo pa videl ,samo enkrat na mesec,ker ne zdržite več!
Večkrat je pa dobro tudi potrpet,ker bo mogoče za otroke boljš ,kakor če bi šla v najem!

Mogoče se mnoge z menoj ne bodo strinjale,ampak midva sva tako naredila!

Srečno!

(odgovor članu Nia30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: živeti sami ali v hiši staršev
18.1.2010 14:17:01   
ajsek
Jaz sem proti življenju v isti hiši. 1000 prednosti (varstvo, manjši stroški, pomoč pri kuhi,...) mi ne odtehta luksuza zasebnosti, ko te nihče ne mori vsakodnevno kam greš, kdaj prideš, kaj delaš,...

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: živeti sami ali v hiši staršev
18.1.2010 14:21:44   
kasso
Mi živimo tudi na svojem, čeprav ni idealno, a vseeno nam nihče ne komandira. Ja včasih je prišel tast, se zgražal nad tem kako ima kao samo moj partner, ne jaz, razmetano garažo in je začel pospravljat...potem pa mi nič ne najdemo...za znort. Tudi pri nas hoče komandirat, npr. ko pride, da bi pomagal drva mojmu rezat....in ker ni bilo točno po njegovo, je potegnil surlo in se odpeljal domov. Da bi pa živeli skupaj, bi se pa pobila najbrž, ker tastu ne paše nič kar naredi sin. Pa tudi meni ne bi pašalo, da me imajo vedno pod kontrolo, tako tast in tašča kot moja mami. Vsak na svojem koncu smo še najbolj srečni user posted image

Po 12 letih skupnega življenja pod isto streho pa ne vem kaj bi točno naredila. Sprva bi se vseeno skušala resno pogovorit, kaj vas moti in kaj si želite. Seveda resno brez kreganja, žalitve itd..... Mogoče naredite vsaj poseben vhod, da obiski vsaj pozvonijo preden vstopijo.

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: živeti sami ali v hiši staršev
18.1.2010 14:24:12   
timoteja
Mi tudi iščemo varianto, da bomo odšli na svoje, ter se "osamosvojili" , nekaj let, pa bo.

_____________________________

Vse bo v redu in nekdo te ima rad.

(odgovor članu Nia30)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: živeti sami ali v hiši staršev
18.1.2010 14:27:05   
Katjusa
jst sem na podobnem kot ti, živim pri starših imamo svoje stanovanje svoj vhod ampak bajta je itak tud znotraj povezana tko da hodimo gor in dol kr po notranji strani..... v istem nadstropju, kjer smo mi imata moja2 še spalnic..... k meni noben ne hodi in noben ne prčka. tud če rečem naj si vzameta če rabita kej (oblačila za otročka)nikol tega ne delata brez, da bi prej rekla....
enostavno ne vem kaj me moti, mogoče ravno to, da ne morem odrastit.... v soboto smo šli od odma brez da bi povedala kam gremo pa mi je blo kr mal čudnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mi2 sma ful pretehtala in še kr tehtama.... gledama hiške in potem si premislima..... v glavnem je le fino, če lahko v slabem vremenus kočima sama v trgovino otroka pa doma še mogoče spita ali se igrata. varstvo je kadarkoli in kjerkoli, lahko grema v kino.....
ne vem men drugače nič ne fali samo rada bi odrasla:)

za zdej bomo ostali tle in bomo dozidal eno sobo..... mogoče jima zrihtamo tudi spodnji štuk, da dobita dol spalnico in bomo potem čist ločeni čeprav hodita samo spat gor....

če bi mi hodli po stanovanju in stikal bi jst se vsekakor poskušala zmenit al pa zapret hodnik (verjetno imate skupni hodnik) pač tam kjer vi stopite v svoj del stanovanje nekako zaklent sploh kadar vas ni.... pri nas je tud blo tko (zronji štuk živi stara mama) in so se vsi sprehajal po celi bajti potem smo pa enostavno stopnnišče zaklenal.... veliko je bilo vroče krvi nevdar nobena juha se ne poje tako vroča kot se skuha.....

Če bi man finance dopuščale in se mi zato nebi bilo treba veliko odrekat bi šli na svojeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ajsek)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: živeti sami ali v hiši staršev
18.1.2010 14:27:17   
kasso
ljupka, praviš, da sta vse sama zidala. Moja prijatelja pa sta pred kratkim dobila od davčne dopis, da morajo dokazat oz. račune poslat o enem prizidku, ki sta si naredila pri hiši (btw živijo 3 družine v eni hiši). Kako ste se vi temu izognili?

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: živeti sami ali v hiši staršev
18.1.2010 16:34:04   
Katy78
Jaz se z mojimi starši super razumem, ne bi pa nikoli živela z njimi, ker vem, da bi slej kot prej prišlo do kratkega stika zaradi kakšne brezvezne stvari. Pač vem da bi, ker se dobro poznam. user posted image  Rada imam pač svoj mir, se pa zato vidimo čez vikende in nam je prav luštno. je pa res, da zdaj, ko sem na porodniški, bi kdaj pa kdaj prav prišlo, da bi imela mami v spodnjem štuku, ampak porodniška se itak že bliža koncu.

Z njegovimi pa niti pod razno ne bi mogla živeti, ker je njegova mama sicer dobričina, ampak mora pa nos vtikat v čisto vse. Prej, ko nisva živela skupaj in sva bila še oba študenta, sem bila veliko pri njih in kamor koli sva šla, vedno vprašanja ala: kam gresta, kdaj prideta, kdo pa še gre, ko sva se vrnila pa: kaj sta pa jedla in podobno. Prav tako če sva se kaj pogovarjala in je prišla mimo - kaj je? za kaj se gre? Da bi imela tako osebo cel dan za vratom zdaj, ko sem na porodniški, bi se mi zrolalo. Jaz sem mojemu naravnost povedala, ko je rekel, če bi pri njih dvignila hišo, da ne želim živeti niti z njegovimi niti z mojimi starši. In sva šla na svoje. Hvalabogu.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: živeti sami ali v hiši staršev
18.1.2010 16:35:02   
Katy78
IZVIRNO SPOROČILO: ajsek

Jaz sem proti življenju v isti hiši. 1000 prednosti (varstvo, manjši stroški, pomoč pri kuhi,...) mi ne odtehta luksuza zasebnosti, ko te nihče ne mori vsakodnevno kam greš, kdaj prideš, kaj delaš,...


Ja, točno to, se ne bi mogla bolj strinjat.

(odgovor članu ajsek)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: živeti sami ali v hiši staršev
18.1.2010 16:35:31   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Katy78

IZVIRNO SPOROČILO: ajsek

Jaz sem proti življenju v isti hiši. 1000 prednosti (varstvo, manjši stroški, pomoč pri kuhi,...) mi ne odtehta luksuza zasebnosti, ko te nihče ne mori vsakodnevno kam greš, kdaj prideš, kaj delaš,...


Ja, točno to, se ne bi mogla bolj strinjat.


podpis

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: živeti sami ali v hiši staršev
18.1.2010 16:47:53   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

Zase vem, da imam tako osebnost, da niti pod razno ne bi bila pri starših, pa četudi bi imeli svoj vhod, svoje gospodinjstvo, še kot sosedi ne bi zmogla živet celo življenje.


enako.



_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: živeti sami ali v hiši staršev
18.1.2010 16:53:49   
majch
Nekaterim rata potegnit mejo in potem mame in tašče nič ne težijo...samo jaz nisem šla niti probat, ker sem videla, kako je bilo zabavno doma, tako da...najem, zdaj pa kredit...j* ga, imamo pa mir. Pa vsi so veseli, ko pridemo na obisk, mi pa smo veseli, ko gremo lahko domov. Tako da...jaz sem z vsemi glasovi za selitev.

_____________________________

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: živeti sami ali v hiši staršev
18.1.2010 18:56:57   
ajsek

IZVIRNO SPOROČILO: majch
samo jaz nisem šla niti probat, ker sem videla, kako je bilo zabavno doma


Enako. Nekomu, ki tega ni doživel, težko razložiš, zakaj te vprašanje, kam greš, tako moti. Zase pa vem, da bi čisto za brezveze vsakodnevno izgubljala živce in se mi ne zdi vredno.

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: živeti sami ali v hiši staršev
18.1.2010 19:12:24   
Kliki
Živiva v svojem sicer majhnem stanovanju. Mi je pa tako super ker se nihče ne vtika v naju če se nama ljubi pospraviva drugače ne, je vedno toliko pospravljeno da lahko koga povabim v stanovanje.
Sva tudi midva živela nekaj časa pri nas doma pa sva se z mami samo kregale. Sedaj se pa super zastopiva.
Če nimaš druge izbire naredi vsaj svoj vhod in tega med spodnjim in zgornjim štukom zaprite pa bo že bolje. 

(odgovor članu ajsek)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: živeti sami ali v hiši staršev
18.1.2010 19:36:15   
ljupka
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

ljupka, praviš, da sta vse sama zidala. Moja prijatelja pa sta pred kratkim dobila od davčne dopis, da morajo dokazat oz. račune poslat o enem prizidku, ki sta si naredila pri hiši (btw živijo 3 družine v eni hiši). Kako ste se vi temu izognili?


Po mojem jih je mogel gdo prijavt,ali pa tudi ne!
Imela sva pa tudi napisano ,dela v lastni režiji,sam tudi ko sva začela ,tega je 4leta nazaj ni bilo treba nadzornika,nekak tako se reče!
Prijatelj,ki je začel delat dve let za nama,ga pa mora imet,za vsako stvar ,ki jo naredi mora un pridet pogledat ,če je dobro narejeno,tako,da še en strošek več!Nama tega ni bilo treba!
Saj sami od sebe ne hodijo kontrolirat,le če te gdo prijavi,takrat pa morjo!Nam je uslužbenka na opčini sama povedala!
Mogoče sta kakšno olajšavo uveljavljala?Midva je nisva!

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: živeti sami ali v hiši staršev
19.1.2010 8:00:28   
kalbo
Nia, in kaj pravi tvoj mož na to? Mojega tasta ni gor, še celo ko pozvoni ne stopi naprej dokler se mu vrata ne odprejo. Tašča je druga pesem, samo vse v mejah normale. Da bi se pa meni en po stanovanju sprehajal in celo vrtel radiatorje....meni bi se odpeljalo.

Glede na to, da ne spoštuje tvoje zasebnosti, naj si vzdržuje hišo kot ve in zna, saj itak misli, da je Lord glede na obnašanje.

(odgovor članu Nia30)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: živeti sami ali v hiši staršev
19.1.2010 8:21:34   
dps1
živeti sami. 

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: živeti sami ali v hiši staršev
19.1.2010 8:23:32   
phelps
Tudi mi2 živiva v hiši mojih staršev (mansarda in skupen vhod). Kaj naj rečem, odločitev za katerokoli stvar (lastno stanovanje ali življenje v hiši svojih staršev) je sprejemanje kompromisov. Vse ima svoje pluse in minuse.

Stanovanje sem opremljala in gradila sama, živim notri 1,5 leta. Moj fant se mi je pridružil pred pol leta, tudi on je začel vlagat, skupaj bova zgradila še 2 otroški sobici.

S starši še nimam problemov, lahko rečem, da so zelo obzirni, vedno potrkajo, gor pridejo redko, najraje kar pokličejo po telefonu user posted image . Je pa neka odvisnost - čeprav si med tednom kuhava sama, ne mine vikend, ko ne bi jedli skupaj (ali kuham jaz ali - največkrat oni). Velikokrat pokličejo za popoldanski snack ali zgolj pijačo. Mojemu to zelo ustreza, čisto vsak dan gre k mojemu očetu in skupaj kramljata... Jaz tega nisem vajena, še ko sem bila v njihovem nadstropju, sem bila večina v svoji sobi. Je pa res, da je moj veliko več časa doma kot jaz in mu je samemu verjetno dolgčas. Tako sta srečna oba (oči je 2 leti v penziji). Vem pa, da ko naju ni, kdaj tudi pride gor in "ajnlifta" radiatorje. Zgleda, da je to hobi vseh penzionistov user posted image , tudi na računalnik gresta (čeprav imata svojega, nimata pa printerja), pa me tudi ne moti. Če imata korist od tega (mami je še v službi in ga potrebuje), zakaj ne.

Kako bo pa čez 5, 10 let pa ne morem vedeti, upam pa na najboljše. Zaenkrat nama tako ustreza, sva pa odločena, da ne bova vedno tu, ker imava še eno opcijo. Sva pa zaradi tega morda bolj sproščena.


_____________________________

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: živeti sami ali v hiši staršev
19.1.2010 8:53:09   
Saša27
IZVIRNO SPOROČILO: dps1

živeti sami. 


Čist dovolj napisano

_____________________________

True friends are hard to find, harder to live and impossible to forget!

Having a dream doesn't make you smart. Knowing it wont come true, that does.

(odgovor članu dps1)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: živeti sami ali v hiši staršev
19.1.2010 10:13:46   
Lenny
Sami.
Po lastnih izkušnjah vem, da se začne zapletati najkasneje takrat, ko pridejo otroci. So pa seveda izjeme, ki dokazujejo tudi nasprotno. Pri nas ne bi šlo.

_____________________________

Oči: "Sine, kaj delaš?"
Sin: "Nič oči. Pa to počasi!"

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: živeti sami ali v hiši staršev
19.1.2010 10:16:01   
baguSka
Nobene zasebnosti ni.


Torej!!???user posted image


_____________________________

Poslušaj svoje srce in življenje bo poslušalo tebe.

(odgovor članu Nia30)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: živeti sami ali v hiši staršev
19.1.2010 10:18:52   
baguSka
se počutim krivo, ker bom starše pustila v tako veliki hiši in jo bosta morala sama vzdrževat


ojoj... dej nehi razmisljat in pejd stran res... ker si zasluzis SVOJE zivljenje!!!


_____________________________

Poslušaj svoje srce in življenje bo poslušalo tebe.

(odgovor članu Nia30)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?