|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NS-spol
8.8.2005 18:32:35   
tinkatonka
Hojal punce!

Ravfno sem iz pregleda NS(rezulatti bp), kjer mi je G. rekla da se spol že nakazuje. In zdej sem res :( kot :hudicek:, ker spola z :love: ne želiva vedt. Prebrala sem pa ravno na RR, da če ti na NS rečejo da se spol že vidi je potem zihr fantek. A je to res??? Al je možnost da se zmoti in da je na koncu še vedno punčka???? Ker spola res ne bi rada vedla upam da je kakšna možnost tudi, da se je G. zmotila oz. da napoved spola pri NS (12 t) ne more biti relevanten. Poznate mogoče kakšne primer kjer bi "fantku odpadel lulček" in postal punčka???? To me zdej ful razžira in razžira.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   NS-spol
8.8.2005 18:49:41   
valči
Ja,evo mene!

Pri drugem otroku pridem iz nuhalne domov z novico,da bomo imeli še enega fantka in jaz vsa ponosna,da bom mati dveh sinov:)-.In ginekologu čisto za sveto verjamem...do 32.tedna,ko pride z idejo,da nosim punčko.Jaz pa na tistem stolu padem v šok in kar solze so tekle.Seveda sem si želela pupe,a nisem upala nobenem priznat,pa fantka je napovedalin sva zbrala ime in kupila vse modro...In pol tisti dan sem zavila v trgovino in kupila nekaj roza cotik,na poti domov sem jokala od sreče:((.Možu doma pokažem cunje in rečem,da ne bo Jureta.#.2. sem rodila Laro:bravo:

Tebi pa rečem,nič ne verjemi,saj je itak vseeno,samo da bo vajino dete zdravo,bosta najrečnejša na svetu..
Takšen je moj primer,oprosti,ker sem dolga,rada podoživljam trenutke nosečnosti:metulj:

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   NS-spol
8.8.2005 19:53:32   
tinkatonka
O Valči zame je tvoja zgodba zlata vredna!!:bravo::bravo::bravo::bravo:

Vesela sem zato, ker bom zdaj lahko spet v veselem pričakovanju :duda: , pa da ne bom skoz tuhtala al je zdej fantek al ni. Tko da....bom dala to misel na stran.....in se vesela al punčke, fantke...sploh ni važno, važno je da je to najino dete in da bo zdravo. To je vse kar si želim.

No zdej sem pa spet vesela kot radio ;) Si mi polepšala dan, teden....in ostale mesece nosečnosti. Zdaj moram pa na naslednjem pregledu pri svoji G. takoj ko stopim v ordinacijo povedati, da ne želim vedeti katerega spola je otrok.

En vesel pozdravček iz Lj

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   NS-spol
8.8.2005 20:47:11   
metaa
Živjo, ja tudi meni je na NS rekla, da se ji zdi, da bo verjetno fantek. Pa sem potem vsak mesec vrtala in čez nekaj časa zvedela, da bo verjetno le "češplica". In je bila! Sedaj sem v drugo noseča, pa bom za spol vprašala šele po 5. mesecu, takrat pa je ziher!

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   NS-spol
8.8.2005 21:34:56   
Marjancasklanca
Ojla,

Na NS je spol še zelo nedorečen. Saj je klitoris zelo podoben lulčku ali pa lulček klitorisu. Jaz imam infomacijo z NS, da bomo imeli :roza:. Morda pa bo moji punčki zrastel lulček, kdo ve...

Nočka,

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   NS-spol
8.8.2005 21:43:04   
copek
Ojla punce,

drage punce, kako sem vesela ko kle na RR preberem, da imamo enake ali vsaj podobne primere..

Meni je tudi G v 15 tednu rekla, da se ji zdi da je :modri: in sem bla cist iz sebe:((. Ne vem kako naj opišem, ampak 1000% sem bla, da bo :roza:. Tako je pokazal kitajski napovednik (na RR), pa test starih bab, pa vsi so rekli da sem tip za :roza: in se moj obcutek je tako pravil..

Potem pa sok. In sem bila cist iz sebe, prav cmerala sem se in pol so mi vsi govorili, da sem grozna in nemogoca in da se to pa res ne spodobi..

Ampak saj ve razumete a ne.. Seveda bom imela rada karkoli bom dobila in samo da je zdravo.. Ampak tam nekje v sebi, pa se kr malo upam, da se bo uresnicla katera og zdornjih napovedi ;)

Lep pozdravcek vsem

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   NS-spol
8.8.2005 22:28:22   
eva1
Men so že v 12tednu s 95% napovedali fantka in ga imamo!

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   NS-spol
8.8.2005 22:45:18   
valči
Eva 1,meni je tudi ginekolog v istih procentih trdil,da je fantek,tako da mi ni bilo jasno,kam je luli šel:)-

Tinkatonka,sem vesela,da sem ti dala upanje.Je lepše,da ne veš,ker prvič nisem vprašala za spol,vsi so mi napovedovali punčko,ko sem rodila sina,pa so dol popadali od presenečenja,srečno Tinkatonka:metulj:

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   NS-spol
8.8.2005 23:09:51   
Katja6
Hojla!

Meni je misel na to, ko se sprašuješ kaj bo tako lepa, da .... Veš jaz sem tud jezna :grrr:, ker mi je zdravnica na zadnjem UZ v 32. tednu povedala, da bo fantek, pa mi je popolnoma vseeno za spol in imam že eno punčko...Sem pa mislila, da vsaj prej vprašajo, če spolh želiš vedeti. Pa nič, kar povedala je in še rekla, upam, da niste nakupili že vse roza. Kar moti me, da se ne morem več spraševat in uživat ob ugibanjih kaj bo...kot bi mi nekaj ukradla. Sicer pa, zakaj bi ji verjela, saj ni 100%. Bom kar čakala na to, da rodim in mi bodo potem povedali..... Sem pa že slišala veliko zgodb o tem, kako so se zmotili, tako da...LP :sloncek:

Katja

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   NS-spol
9.8.2005 9:19:41   
ameli
Jaz sem pred NS in morgologijo obema g jasno povedala, da ne želim izvedeti za spol. In tega sta se potem obe držali. Je pa moj :love: že ves na trnih;)

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Resnična zgodba: Prazen trebuh in zlomljen...
Od nekdaj sem sanjala, da bom mama štirim otrokom. In tudi sem. Samo na drugačen način, kot sem si kadarkoli predstavlja...
Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?