|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Limonin led
13.1.2011 22:12:24   
Lantea
Pozdravljeni!
V kratkem imam namen narediti torto (naj bi nastala nekakšna planinauser posted image ). Pa sem jo povrh mislila preliti z limoninim ledom (ker bi bila zasnežena). Zdaj me pa zanima, ali lahko (če se vam zdi sploh potrebno) najprej biskvit na tanko premažem s smetano in čez to še led ali rajši ne. Kako se to dvoje "sprime"? Sem totalni laik, ampak me ful drži, da bi mal eksperimentirala, da pač letos ne bi bila navadna torta. Tak da se tudi drugače priporočam za kakšen nasvet za izvedbo celotne "planine"user posted image . Torta naj bi bila sadna. Potem bi pa verjetno naredila kakšne tri (veglaste) torte (nadstropja) (vsaka malo manjša). To bi prelila z ledom in nato še okrasila s kakšnim zeleno obarvanim sladkorjem (trava v nižinahuser posted image ), pa rožce...user posted image Še kakšna ideja?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Limonin led
13.1.2011 22:41:17   
maronine
lahko narediš iz beljaka in sladkorja v prahu tekoči sneg,ki se v kaki urci posuši.samo je potem ta planina res ledenauser posted image

(odgovor članu Lantea)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Limonin led
13.1.2011 22:44:06   
maronine
pa če snegu dokler je tekoč dodaš zeleno jedilno barvo,dobiš še travico...pa kake hiške zasnežene lahko napraviš iz albert keksov,lepiš kekse skupaj s snegom...samo ne vem kako bi blo rezat potem tako planino?še vedno ti pa ostane smetana,pač daj eno par krem fixov noter da bo res trdna,za travo pa posipaš zelene mrvice.

(odgovor članu maronine)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Limonin led
14.1.2011 20:13:40   
Lantea
Hvala za ideje. Mal sm razmišljala, da bi zdaj naredila naslednje...Spodaj bi naredila pravokotno torto (v velikem pekaču), kar bi bila podlaga (tu bi naredila ograjico iz keksov, pa smreke iz snega (kot so vetrce), pa kakšno rožico. V enem delu bi pa naredila to planino (užitno ali pa tudi ne). Ne vem iz česa bi to lahko oblikovala? Nekje sem prebrala, da iz kakšnih ostankov biskvita pa ne vem kaj še lahko potem kaj oblikuješuser posted image user posted image . Oh joj. Tako zelo si želim neki lepega nardit, da se mi je dans že celo noč sam v torti sanjalo....akcija bo pa šele naslednji tedenuser posted image .
Torej...iz česa oblikovati to planino (visoka bi lahko bila kakšne 15-20cm)?

(odgovor članu maronine)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Limonin led
15.1.2011 17:13:59   
zvezdica_1
okraske za torto lahko narediš iz tistih muncmallow bombonov-taki penasti, ki jih v ameriki na palici pečejo na ognju.
daš jih v posodo, malo ampak res malo vode zraven, lahko tudi sladkor, potem pa počakaj, da zavre in se stopi. nato daj maso na prozorno folijo, pokrij z drugo plastjo folije ( lahko uporabiš tudi peki papir), razvaljaj in izreži ali oblikuj figure... obarvaš lahko to z živilskimi barvami, kakim sokom....
potem pač daš v hladilnik, da se strdi do konca

ali pa marcipanova masa


< Sporočilo je popravil zvezdica_1 -- 15.1.2011 17:25:52 >

(odgovor članu Lantea)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





3 odlične jedi za doječo mamico
Za mamice, ki dojijo velja, da to kar same pojedo, poje tudi njihov dojenček. V želji, da dojenček ne bi imel težav s pr...
Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?