|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pluta kot talna obloga
30.8.2011 21:17:29   
sas888
Pozdravček vsemZanima me, tisti ki imate pluto po tleh, kako se kaj obnese pa čiščenje pa to in ali je res tudi malo zvočni izolator?Hvala,lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pluta kot talna obloga
30.8.2011 21:20:36   
malaMravljica
Po njej se lepo hodi, je topla in fajn za cistit. Ce je zvocni izolator pa ne vem, verjetno niti ne. MI jo imamo po sobah.

(odgovor članu sas888)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: pluta kot talna obloga
31.8.2011 9:43:40   
~Biba~
moji doma jo imajo v zgornjem nadstropju po hodniku..in sem si ta vikend mislila, da ta pluto sploh ni tak švoh;)
enostavna za čistit, topla za hodit, v redu az pogledat....zvočne izolacije pa mislim da ima malo.

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: pluta kot talna obloga
31.8.2011 11:18:26   
ronja
Meni je super. Puca jo večinoma rob, sicer jo pa lahko tudi pomiješ, enako kot parket. Vzdržljiva, luštna za hodit gor, celo ni bila draga, ker sva vzela eno, ki je bila ravno nekaj znižana, so pa različne - najina je taka, da ma nek premaz gor, zato lahko vse pomivaš in to. Mogoče je res tudi zvočni izolator, naša spodnja soseda se namreč nikoli nič ne pritožuje nad nami, kar se nama zdi resnično nenavadno, saj imava 2 mali razgrajački... Jaz jo priporočam. vsekakor si jo želim imet tudi drugje, ko se bomo selili.

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu sas888)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: pluta kot talna obloga
31.8.2011 12:20:05   
liliana
A jo imate tudi v jedilnici.....? Midva jo misliva v jedilnici položiti, pa se malo bojiva, da se bo od stolov poznalo.....

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: pluta kot talna obloga
31.8.2011 12:22:05   
pety78
Mi jo imamo pod laminatom, pa je super. user posted image

_____________________________



(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: pluta kot talna obloga
31.8.2011 12:35:30   
ronja
A! kaj sem jezna, ni objavilo, pa sem pozabla skopirat!
NO, skratka:

ja, imava jo v kuhinji, ki je hkrati tudi jedilnica (če lahko bivšemu katedru, klopi in dvema stoloma tako rečešuser posted image ). Najprej sva hotela nalepit na noge od stolov filc, ampak sva ugotovila, da se tako hitreje prevrnejo in ker imava doma dve živahni punci, ki radi plezata vsepovsod, je tisti filc hitro dol romal - sva ga odlepila. Torej imava neobute stole in mizo, ki jih vse non stop premikamo (tudi mizo, ker jo umakneva na sredo, kadar gre robi pucat, da pride zadaj do klopce), pa ne vidim, ad bi bila kaj zdrsana. Sem šla prav zate gledat na tla, če je kaj zripsanouser posted image . Pa nisem nič videla, lubi tudi pravi, da ni nič.

je pa fajn vzet to plastificirano varianto, je ful bolj trpežna (smo meli v prejšnjem domu eno drugo, pa se je res zdrsala, tale se pa res dobro obnese) - so nama obljubili, da je trdoživa in očitno je res - ker dva mala otroka + precej ustvarjalna starša... ni glih podu prijazna kombinacijauser posted image . Lahko jo pomivaš, ni je pa dobro pustit namočene - midva sva jo enkrat polirala s tistim za pluto in takrat so se robovi kar mal čudno napili. No, potem se je posušilo in vrnilo v normalno stanje, vseeno pa tega ne delava več.

Jaz jo definitivno hočem met tudi v naslednjem stanovanju, kamor se bomo preselili, ko ga najdemouser posted image . Meni je ful všeč. Ni pa fajn, da bi bila skoz namočena, to edino - če se ti kaj polije, je fajn pobrisat. Ampak saj tega verjetno nikoli ne pustiš, da ti plava;). Problem je samo, če bi ti iz kakega korita ali hladilnika teklo, tam bi se znala namočit.

To sva kupila v Merkurju ali pa v bivši Astri (zdaj je to tako in tako eno in istouser posted image ) in je bila celo nekaj znižana, ker so se očitno lih tega vzorca hotli losat (lucky ususer posted image , nama je bil pa ta prav všeč, hehe), tako da niti ni bila preveč draga, ker te plastificirane so dražje - ampak se splača vzet tako, da ti garnatirajo, da je vzdržljiva - nama so za to prisegli in dejansko se niso zlagali:).


_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: pluta kot talna obloga
31.8.2011 13:03:47   
majcci
Mi tudi imamo pluto (plastificirano) v stanovanju - kuhinja in hodnik (sta povezana). Meni je fajn - lahko jo je čistit, umazanija se ne vidi na njej user posted image  (imamo bolj temno), toplo je pod nogami. Priporočam.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: pluta kot talna obloga
31.8.2011 13:12:30   
liliana
Torej moram iskat plastificirano pluto......user posted image

Hvala Ronja.......si mi kar olajšala odločitev, ker bi jo vzela prav zaradi tega, ker je topla in fajn zgleda, vendar sem slišala, da se pod stoli zdrajsa, vendar verjetno ti niso imeli plastificirane......

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: pluta kot talna obloga
31.8.2011 22:06:29   
Erdbeere
mi jo imamo sicer po spalnici in otroških sobah samo je super. Imava plastificirano, kupila sem jo pa v veleprodaji v Lj, je veliko ugodneje kot v trgovinah, pa še ful imajo izbire. Če te zanima kje, sporoči pa pogledam, samo zdaj se ne spomnim točno katero podjetje to bilo, je pa bil m2 cca. 15€

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: pluta kot talna obloga
1.9.2011 10:07:13   
Cybelle
Groza, za 40 in še malo smo jo kupili pri firmi, priznani, pozna se vse, od stolov imamo luknje po tleh, katastrofa, pri reklamaciji pa sploh niso hoteli priti pogledat ampak so nas filali z nekimi študijami po meilu.
Je pa pluta na klik.

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: pluta kot talna obloga
1.9.2011 11:49:01   
ronja
Očitno so cenejše boljšeuser posted image .

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Cybelle)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: pluta kot talna obloga
1.9.2011 12:35:55   
Anonimen
Mi smo jo imeli v stanovanju v kuhinji in hodniku po tleh ... je bila pa to tista pluta, ko si take plošče nalepil na tla in potem vse skupaj prelakiral. Meni je bila fantastična in po 10ih letih, ko se je na bol obremenjenih mestih lak že precej obrabil, smo poklicali mojstra, ki je pluto zbrusil in ponovno prelakiral (kot parket) in je bila spet ko nova.

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?