|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   osamljena
3.5.2012 11:09:46   
Anonimen
Bom kar tuki pisala, da sem lahko anonimna.

Sem mati dveh otrok, nezaposlena (imam še dojenčka), doma na vasi, brez pravih prijateljev,... vglavnem zelo sem osamljena. Zdi se mi da razen partnerja nimam nikjer nikogar. Nimam nobene prijateljice z katero bi lahk šla na kafe, ji kaj rekla. Sem pa res na robu depresije. Pred dvema mesecema sem hotla it na koncert Jana Plestenjaka, ampak ker nimam nobene kolegice, se me je partner usmilil in šel z mano. Tam itak nisem uživala, ker mi je šlo kar na jok ko sem videla druge ki so bile z kolegicami in uživale.

Ma ne vem kje si naj sploh iščem kako kolegico? Ker nimam službe sem tudi denarno omejena. Na vasi so itak vsi že "pogrupirani" in nikjer ne pašem zraven, me itak ne bodo vzeli med sebe. Res ne vem več user posted image , a sem samo jaz tako osamljena, drugi vsi pa uživajo v življenju? Nimam nikogar za vozičkat, da bi me poklical in vprašal kako je otrok,...user posted image

Mogoče mi bo zdaj kaj lažje ko sem se razpisala.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: osamljena
3.5.2012 11:28:26   
Piška28
oh hey user posted image
velikokrat se zgodi a tko pride - ene so oblegane s kolegicami, druge jih imajo malo, pa še te pol poniknejo, odnosi se ohladijo itd.
Verjamem, da je težko in si včasih precej na tleh zaradi tega. Ampak če si res želiš drušno, pa ni hudič da je ne bi našla.
Lahko tud prek neta vzpostaviš pristen prijateljski odnos.
Jaz to ponavadi počnem s puncami iz drugih držav da mal poklepetamo in se čudmo navadam, se nasmejimo, in pač jamramo tja v en dan.
Iz kje pa si, če smem??
Drgač pa če se počutiš zgovorno pa bi rada kaj delila, se pogovorila, navezala stik, se družila sem jaz lepo na voljo. Rada poslušam in govorim tudi :) :) Lahko me kontaktiraš ZS če želisš in ti je do družbe ...

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: osamljena
3.5.2012 13:02:19   
SMT3
Ojuser posted image
Napiši iz katerega konca si,pa se bo sigurno kakšna vozičkarca in kofetkarca našlauser posted image


Aja,pa res lepa poteza moža,da je šel s teboj,ker si si želela na koncert user posted image

(odgovor članu Piška28)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: osamljena
3.5.2012 13:27:24   
dayya
ojla,
no pri meni je situacija podobna, no nekaj kolegic imam pa so zaposlene - jaz ne in so med tednom po službah... za vikend pa so še nekako pripravljene vendar imam pa takrat mojega doma in sem rajši z njim, ker je drugače on med tednom odsotenuser posted image ... bi tudi meni prav prišla kakšna družba med tednom sploh sedaj ko se selimo v drug kraj in jih poznam še manj kot tu.

Če želiš kontakt sem na voljo na zs.

(odgovor članu SMT3)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: osamljena
3.5.2012 13:28:54   
Anonimen
Sem iz Prekmurja! Do tega je prišlo ker sem po 15 letu odšla v šolo drugam, internat, tudi študirala sem tam. Zdaj sem se vrnila nazaj, tu sva si uredila hišo, tudi partner je iz drugega konca. Ampak praktično se tu nisem nikoli z nobenim družila. Otroštvo je bilo bolj hudo, najstniška leta še bolj. Posledice so pa tu!

(odgovor članu SMT3)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: osamljena
3.5.2012 13:42:38   
dayya
Ups ... ta bo pa teška ... čeprav je avtocesta je kar predaleč iz Gorenjske do vas, čeprav so pa kraji v vašem koncu čudoviti smo jih lahi malce raziskali pa vem da še še vrnemo.

Upam da dobiš kakšno občasno klepetuljo :)), ker pravjo tisto kar si iz srca želiš tudi dobiš, samo želja naj bo iskrena in že v naprej se zanjo zahvali :)))
>>Secret<<

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: osamljena
3.5.2012 14:01:25   
ROŽICI
tudi pri meni je podobna situacija in vem kako je.Sem pa iz Koroškega konca.Tako da če je katera s tega konca za kakšno kavico klepet mi naj piše na ZS lahko tudi ostale.
lp

_____________________________

življenje je eno samo.zato uživajte...

(odgovor članu dayya)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: osamljena
3.5.2012 15:21:31   
petruska
Nove priatelje in znance za druženje se dobi tudi, ko gre otrok v vrtec.
Saj pri meni je bilo tako, da smo se takrta začeli bolj družiti s starši otrok iz iste skupine, se bolj povezali. Enkart je naš otrok šel h komu na obisk, drugič smo mi koga povabili, pa rosjtni dnevi otrok in skupni pikniki vrtičevske skupine. Smo se kar povezali in se z nekaterimi še sedaj dobimo kdaj čez vikend, gremo skupaj na izlet, mamice pa kdaj na kavo ali sladoled.


(odgovor članu ROŽICI)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
3.5.2012 15:27:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu petruska)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?