|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pošiljanje paketov - neresni kupci
23.2.2011 12:52:35   
DragonLady
Danes sem pa tak jezna, da bi lahko komu vrat pregriznila...grrrr! Prek bolhe sem prodajala nekaj zadev, med drugim tudi nekaj knjig, ki so bile pregrešno drage, prodajala sem jih praktično za pol cene ali manj. Rabila sem jih samo na faxu in nikjer drugje, zato ni imelo smisla, da mi zgnijejo na kakem podstrešju zaradi vlage. Pa tudi kak evro vedno prav pride.

No in se najde en tipček, ki mi piše na mail, da bi imel eno knjigo, še celo barantal je za ceno. Okej, ceno sem spustila v znak dobre volje in mu jo takoj naslednji dan tudi poslala. Danes pa mi ta isti tipček piše, da pa on knjige ni dvignil in je tudi ne bo, če jaz osebno ne pokličem na pošto in se pozanimam, zakaj je prišlo za 7 evrov poštnine. Ja halooooooooo!? Knjiga je težka, na pošti računajo še tisto kuverto, poštnino in stroške, ker mi potem denar prinesejo na dom, ko stranka prevzame paket. Jaz sem v tem hudičevem mrazu letala z 2mesečnim dojenčkom, da sem jo čimprej poslala, znižala sem mu ceno, tipček pa kratkomalo noče dvignit paketa. Ma naj gre v 3 p.m.! Sem mu samo odpisala, da v redu, bom požrla stroške poštnine in se mi bo paket pač vrnil nazaj, ker ga idiot noče dvignit. To je njegova pravica. Naj pa drugič ne naroča zadev, za katere nima denarja. Tu na RR sem dostim ljudem že kaj zastonj poslala, podarila in tudi sama krila poštnino, pa sem to storila z veseljem. Me pa razjezi, da se mi nekdo dela norca. So eni ljudje res tko zblojeni al kaj? Al sm si pa pač sama kriva, da sem se pustila na suho nate***t...kakorkoli že, hvala ti, A.Gregorčič!

< Sporočilo je popravil Flavia RR -- 2.10.2012 14:09:30 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: POŠILJANJE PAKETOV-NERESNI KUPCI!
23.2.2011 13:03:07   
Sacherca
Aja pa ne pozabi tega,da ce poslala paket s placilom po prevzetju in ko,bo paket prisel nazaj ti zopet placas postnino,ce ga bos prevzela!

Kaj ti naj rece,riziko je ja.Danes tudi dosti nategantov user posted image Zato pa tako nerada kaj prodajam preko bolhe.

(odgovor članu DragonLady)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: POŠILJANJE PAKETOV-NERESNI KUPCI!
23.2.2011 14:20:02   
Klemy82
Ma, jaz pa tega ne razumem.
Zakaj hudiča folk naroča in kupuje reči, če zanje nima denarja? Oz, v čem je fora da kao nekaj kupiš, potem pa ne dvigneš paketa in delaš prodajalcu neke brezzvezne stroške? Nekje na MON se mi zdi, obstaja celo ena črna lista folka, ki to redno počne?user posted image Eno od oseb iz tega seznama celo poznam in mi je bilo kar malo haloooooo??? Why??? Kaj imaš od tega??
Jaz sem zaenkrat preko oglasa kupila samo eno stvar in sem fuuuul zadovoljna in s stvarjo in s prodajalcem, smo se sicer zmenili za osebni prevzem, pa še potem so poklicali, če smo zadovoljni, če je vse ok... in gospa je kasneje našla še en dodatek, ki paše zraven tega, kar sem kupila, me kontaktirala, če želim imeti in mi na svoje stroške poslala, čeprav sem insistirala, da bom poštnino krila jaz. Poznam pa tako kupce in prodajalce, ki so se nasankali fejst s temi paketi, tako da meni je vsekakor ljubši osebni prevzem, da stvar vsaj vidim, preden jo plačam. No, sem pa enkrat tudi kupila nekaj od ene RRjevke in tudi nimam pripomb. Tako kot sva se zmenili, tako je potem tudi bilo izvedeno.user posted image
 Tele mahinacije s paketi mi pa res nikoli ne bodo jasne.

_____________________________

Jst.

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: POŠILJANJE PAKETOV-NERESNI KUPCI!
23.2.2011 15:30:12   
babylove
Draga moja, če bi moral on plačati 7€ poštnine, je boš plačala ti 2x toliko, ker ti pošta zaračuna 'obojesmerno vozovnico'...



(odgovor članu DragonLady)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: POŠILJANJE PAKETOV-NERESNI KUPCI!
3.3.2011 14:34:09   
TomTaylor
Verjetno sem že pozna, ampak jz bi tipčku rekla, da naj vseeno dvigne paket in mu boš po pošti poslala tistih 7 evrov. Čeprav bi potem jz še pošteno razmislila, če bi mu jih res.user posted image

_____________________________

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
3.3.2011 14:39:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu TomTaylor)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: POŠILJANJE PAKETOV-NERESNI KUPCI!
3.3.2011 16:01:45   
Fleka
Jaz sem februarja poslala ženski na Jesenice paket z oblačili-plačilo po povzetju(jaz sem plačala poštnino in naj bi jo dobila nazaj,ko bi ona prevzela paket).Ker ženska kao ni imela denarja paketa ni prevzela.Paket sem  dobila čez 16 dni nazaj in še enkrat plačala poštnino(pot nazaj).Mislim,da me je izučilo in se takih "igric" ne bom šla več.user posted image

_____________________________

Ne želi drugim tistega,česar si tudi sam ne želiš,.....*

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: POŠILJANJE PAKETOV-NERESNI KUPCI!
2.10.2012 9:06:55   
Medea10
Pred kakšnimi 14 dnevi mi je pisala ena, da bi kupila od mene gležnarje in športne copate, na njeno izrecno željo sem ji poslala po prevzetju, danes pa paket dobim nazaj, ga babnica niti dvignila ni pa še plačat sem morala!!!
Zato jo bom kar izpostavila, da še katera ne nasrka.

Silva Ivnik
Planinska censta 19a
8290 Sevnica

Piše pa iz maila: silva.ivnik@gmail.com

(odgovor članu Fleka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: POŠILJANJE PAKETOV-NERESNI KUPCI!
2.10.2012 9:51:28   
ronja
Po moje ljudje ne računajo, koliko pride poštnina... Ko to prišteješ končni ceni, je seveda vse skup drago, toliko pa nimajo in si zato premislijo. Meni je prav blesavo, ko vidim, kako poceni so knjige, aparati v ZDA, recimo, še celo v Angliji in Franciji precej ceneje kot tu - vendar vedno ko računam še poštnino, ni take razlike, žal. POšta je kar draga - vem, ker dostikrat kaj pošiljam v Avstrijo, pa je v EU, ampak je vseeno kar drago, sploh če stvari niso čisto lahke. Tako da zdaj prav razmišljam, kaj se splača pošiljat...

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu DragonLady)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: POŠILJANJE PAKETOV-NERESNI KUPCI!
2.10.2012 9:51:47   
kindersurprise
Očitno nisi edina user posted image

http://med.over.net/forum5/read.php?58,4737806

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: POŠILJANJE PAKETOV-NERESNI KUPCI!
2.10.2012 10:57:31   
Paštetka
JAz sem ravno zadnjič eni, ki je kupila od mene tudi preko Bolhe poslala jesenski plašček od ta male z odkupnino. sama je želela z odkupnino. KEr ga ni dvignila sem za poštnino v obe smeri dala več kot je plašček vreden. Torej sem si plašček sama še enkrat kupila. user posted image

Me pa bolj razjezi, ko folk prodaja ful zbledele cote, pa s flekami, ki jih niti ne omeni. Pa to ne poceni. Pa si misliš, raje dam kak euro več, potem pa ko dobiš, vidiš, da si nasankal. Ali pa smrdeče po čikih, je**bo te.

(odgovor članu kindersurprise)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: POŠILJANJE PAKETOV-NERESNI KUPCI!
2.10.2012 10:58:56   
andea
Pač včasih ko nekaj naročiš, si ne misliš da bo poštnina tolk draga. Enkrat sem preko ene spletne trgovine naročila 3 pladne, ker paketa preko dostavne službe nebi mogla prevzet, oziroma zlo težko sem prosila če mi lahko pošljejo preko anvadne pošte. Pladni so stal 6 evrov, poštnina pa 10 evrov. Bi blo bolš če bi jih šla sama v LJ iskat.
Enkrat pa sem tudi preko bolhe kupila namizni računalnik in ker je bil na sliki LCD monitor, sem mislila da prodaja to kar je na sliki. Poštnina je znašala 30 evrov, dobila sem pa katodni monitor. Če bi to vedla, bi rekla naj mi sam računalnik pošlje brez monitorja. Vsaka šola pač nekaj košta.

(odgovor članu kindersurprise)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: POŠILJANJE PAKETOV-NERESNI KUPCI!
2.10.2012 12:16:49   
Medea10

IZVIRNO SPOROČILO: kindersurprise

Očitno nisi edina user posted image

http://med.over.net/forum5/read.php?58,4737806



Žal sem tud jaz to videla prepozno user posted image

(odgovor članu kindersurprise)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: POŠILJANJE PAKETOV-NERESNI KUPCI!
2.10.2012 12:23:57   
pridna_janja
jaz sem naročila prek bolhe ene hlače vse lepo in prav in čez 4 mesece sem zvedla da te hlače so podarili na RK ena je vzela in prodala tako da velik takih stvari ko vzamejo na RK prodajajo ...in sem jo potem kar klicala kaj se gre

_____________________________

Quando fra l’altre donne ad ora ad ora
Amor vien nel bel viso di costei,
quanto ciascuna e men bella di lei
tanto cresce ‘l desio che m’innamora

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: POŠILJANJE PAKETOV-NERESNI KUPCI!
2.10.2012 13:20:44   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Medea10


IZVIRNO SPOROČILO: kindersurprise

Očitno nisi edina user posted image

http://med.over.net/forum5/read.php?58,4737806



Žal sem tud jaz to videla prepozno user posted image


Medea10, ne sekiraj se, jaz sem tudi imela s tole gospo odpravka in to cela 4 leta nazaj. Zdejle ko sem videla ime mi je mrak na oci padel. Pri meni se je zanimala za zenska oblacila, vecje postave, potem pa hotela da jaz poravnam postnino ces da nima zanjo. Po kratkih pregovarjanjih sem rekla, da so oblacila vredna nekaj sto evrov, vsa lepo ohranjena in res zelim podariti nekomu, ki potrebuje ampak da pa nima niti tistih nekaj evrov za postnino, potem pa se pripeljem v Sevnico da vidim kako in kaj. Po tistem se ni nikoli vec oglasila, jaz pa sem stvari obdrzala.

(odgovor članu Medea10)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: POŠILJANJE PAKETOV-NERESNI KUPCI!
2.10.2012 13:24:35   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: andea

Pač včasih ko nekaj naročiš, si ne misliš da bo poštnina tolk draga.



No evo, pred tednom sem nekaj zelela poslat v UK ker se vedno bojim dodatne teze pri prtljagi na letaliscu. Bila je ena kila papirja, 10 EUR so mi hoteli postnino zaracunat. Toliko me pride dodatna kila prtljage na letaliscu! Sploh se mi ne splaca potem posiljat, stvari dobit cez en teden, ce isto placam ce sama nesem in jih imam takoj. In takih cvetk je se obilo, tko da posiljam vedno manj, raje dam nekomu da odnese/prinese.

(odgovor članu andea)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: pošiljanje paketov - neresni kupci
2.10.2012 14:05:31   
nena m
Poštnina je res draga, tako da je res treba preverit komu se pošilja. Sicer imam jaz pozitivno izkušnjo. Z eno RR-jevko sva se dogovorili, da ji podarim šolsko torbo. Rekla je, da bo poštnino plačala ona - sem mislila, da bo to nekje do 3 EUR, tako da mi je bilo kar nerodno, ko je poštnina nanesla okrog 7 EUR.  Ampak ni bilo z njene strani nobenega problema.

< Sporočilo je popravil Flavia RR -- 2.10.2012 14:11:52 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: pošiljanje paketov - neresni kupci
3.10.2012 16:53:19   
2sneg13
svetujem da preden pošiljate, preverite pri stricu guglu kaj in kako. Tale Silva je nategnila ogromno naroda.user posted image mene ne no.user posted image

(odgovor članu nena m)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?