|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj še lahko?
8.8.2012 9:11:19   
Poka
Ne pišem zame, ampak me skrbi za mamo, ki je brez službe. V bistvu sem se zgrozila, ko sem jo videla po mogoče po enem mesecu... Ima še menda samo 40 kg, kar glede na videno, je res. In gorzi z raznimi zadevami, ki se jih niti ne upam napisat. Vem, da šiva ene dizajnerske torbice, ki so se mi zdele kar v redu in jo to veseli, ampak ker je material drag, niso poceni, glede nekega trženaj pa tudi ni premislila, pač to ni enostavna stvar, ki bi šla kr čez noč. Nisem ji rekla, sam s tem se ne bo dalo preživet, s čim drugim bi se pa lahko. Ampak en vem, če si je ona sposobna sama to poiskat, če bi ji pa kdo ponudil, bi pa naredila karkoli, ker je pa res zelo rpidna. Sam danes niso časi, ko priude to kar samo k tebi... Se mi pa zdi, da ko kakšno proda, jo pa to čist razveseli, amapk potem ko jih ne, je pa spet obup. Normalno je, da to ne bo šlo kar tako.

Jezi me, ker je vse na njej - za vse je sama. Poskuša rešit situcijo, pa ji je v zadnjem času res vse spodletelo - narobe gre vse kar lahko. No, pač išče tam, kjer ni... Ko sem predlagala ene stvari, ki bi se pa mogle takoj naredit, pa ni bila sposobna tega naredit - gre za odnose med bližnjimi, morala bi znat prepričat določene osebe, da prevzamejo del odgovornosti.

Na koncu jaz delam podobno kot ona - ko ima kak izpad, se prestrašim in tisti trenutek bi narediala vse namesto drugih... Pa sem v isti situaciji, trenutno sem brez službe, pa kmal se lahko zgodi, da bova z mojim imela čist iste dohodke.

Moj partner je tak, da reši čist vsako situacijo - včasih se mi zdi, da brez nejga še sama ne bi znala, čeprav sem ful samozavestna kako sem samozadostna... Zaenkrat je posredoval in bova pomagala finančno pod določenimi pogoji (strogimi). Drug problem je pa - ker bo šlo očitno za neke večje življenske spremembe, je pa vprašanje kako bodo nekateri to prenesli, psihično... Ker so že emne ene stvari vrgle iz tira in si jih v bistvu nisem hotela priznat.

Kam po tako pomoč? Že sama, po pravici povedano, se zjutraj že komaj vstanem - kar ni fajn, vemo kak je tempo, ne moreš si privoščit pesimizma.

_____________________________

<a href="http://lilyslim.com/"><img src="http://sddf.lilyslim.com/0M3Cp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="LilySlim Diet days tickers" /></a>
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj še lahko?
8.8.2012 21:16:21   
Colt
Zelo realno in ''iz terena'' napisano! In če sem čisto odkrit...ne verjamem da boš tu dobila primeren reply. Takšna je realnost v naši banana republjik!

_____________________________

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!



(odgovor članu Poka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kaj še lahko?
9.8.2012 7:38:37   
Poka
Včeraj sem še sama bila čist iz sebe. Dejstvo je pa, da se da stvari gledat iz drugega zornega kota in se vedno da vse rešit ali pa gledat tako, da je vsaka stvar za nekaj dobra. Dosti ljudi mora prodajat premoženje, ker smo si vsi zidali gradove v oblakih. Pa na srečo, dokler lahko prodaš si lahko srečen. Sama zaenrkat nisem v taki situaciji, ampak vedno bolj razmišljam, da so najbolj pametni američani, ki si delajo tiste papirnate bajte, pa se selijo vsake dva meseca, postavijo ti jo pa v treh dneh, da se pol ne moreš čustveno navezat na to, da si se skor ubil, ko si delal, pa star ata, pa cela žlahta... Ful brezveze. Men so bogi nekateri, ki iamjo 250 eur dohodkov in živijo v najetih luknjah in res sam čakajo, kdaj bodo na cesti. Je pa npr. izguba službe šok (men ni, ker jo menjam vsako leto) za tiste sploh, ki so od srednej šole naprej v eni firmi... In še mediji naredijo svoje, namenoma ali pa ne, kdo bi vedel, da si potem še bolj depresiven. Ljudje se pa sploh ne znajdejo v kriznih situacijah, ker se jim v bistvu nikol ni bilo treba. Smo precej nepodjetni tud..,

_____________________________

<a href="http://lilyslim.com/"><img src="http://sddf.lilyslim.com/0M3Cp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="LilySlim Diet days tickers" /></a>

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kaj še lahko?
9.8.2012 10:16:51   
Anonimen
Oprosti Poka, ampak 2x sem prebrala pa ne vem kaj zelis s postoma...pojamrati nad situacijo ali isces kaksen odgovor, pomoc, odmev podobnih zgodb?

(odgovor članu Poka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kaj še lahko?
27.8.2012 8:40:44   
Poka
Oprosti, nisem videla prej... Ni bilo časa.

Pa saj sem napisala spodaj vprašanje. Ja, zraven pa še cel spis - pač v tistem trenutku je pomagalo. Zdaj je pa tako situacija rešena - sam če ne odpraviš vzroka, ne rešiš problema. Mi smo rešili to tako, da se je odpravil vzrok, ampak kaj če se npr. ne bi dalo? In kaj nekateri, ki nimajo možnosti?

Čist enostavno - v Sloveniji je veliko ljudi, trenutno brez službe. Menda, če ne bi bilo socialnih trabsferjev, bi bilo 25% pod pragom revščine. Pol milijona. No, in posledično je veliko samomorov. In očitno tem ljudem nihče ne pomaga.

Pa saj - itak je Slovenija ena katastrofalna država, vedno bolj se mi gnusi... Trenutno sem pač bila na tem, da sem mogla rešit še eno situacijo, ko nisem vedela kako ukrepat in kqj se sploh mora. Gre za eno stvar, za katero je po zakonu odgovorna občina, pa so jamrali, da je predrago... Zdaj na snekaj teži in kliče in tečnari, če ne bo šlo zlepa, bodo spet sledile prijave, pa mgoče bo potem kaj, ko bo že mogoče prepozno. Ugotavljam, da je prelaganje odgovornosti, izogibanje odgovornostim, čist običajna praksa.

Če nisi maksimalno siten in ne vem kaj še vse, ni čist nič. Jaz zdaj to postajam - sitna, ko prej sem bila čist drugačna, sem se raje umaknila (pa vedno je bilo zame to najslabše), zdaj pa tečnarim za vsako malenkost - zadnjič sem težila trgovki, ker mi je en euro ostal v vozičku user posted image Me je čudno gledala, sam vse izhaja iz tega, da pri nas ni čist nobena stvar, tako kot mora bit.

_____________________________

<a href="http://lilyslim.com/"><img src="http://sddf.lilyslim.com/0M3Cp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="LilySlim Diet days tickers" /></a>

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?