|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rabim vase mnenje
12.9.2005 7:46:51   
kapica
Ne vem niti kako naj zacnem, upam samo na kaksno vzpodbudno besedo ali samo kaksno mnenje .
Kako se ve obnasate ko se z svojim skregate? Ampak ne tako vsakodnevno ali samo malo, temvec cisto zares, ko izreces se vse najhujse. Midva sva v soboto imela velik "ruker", pa me je tako potolklo da se v sluzbo nisem danes sla. Prav ne vem kako naj se obnasam.
Tako nekje dalec odzadaj v mojih mislih pa si mislim kako bom spakirala, odsla in vse pustila za sabo, ampak to samo sedaj ko sem tako jezna . Cez par dni bo pa verjetno vse spet minilo in bom najbolj srecna na svetu.

Pa ne vem, a ve tudi tako grdo razmisljate o njih ko ste jezne? Meni se zdi da to ni cisto v redu, verjetno bi mogla tudi ko sem jezna na kaksne lepe skupne trenutke z njim misliti.

Upam, da me razumete kaj mislim, sem malo raztresceno vrgla situacijo na plano .
Bom vesela za vsako besedo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Rabim vase mnenje
12.9.2005 8:30:09   
Stefka
Jaz sem vedno razkurjena ko norc .
Če ga ne bi imela tako rada in če ne bi bil tudi on večinoma tako potrpežljiv, sem sposobna mulo kuhat še nekaj dni potem.
Ampak zdaj ko imava pikico, je vse drugače. Mulim se en dan, potem pa prespim in malo pregruntam katero neumnost sem rekla jaz in katero on.
In potem, ko nisva več razkurjena začnem debato /v glavnem zvečer, ko gre ta mala spat/.
Večinoma se potem v miru pogovoriva. Včasih pa tudi ne.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Rabim vase mnenje
12.9.2005 9:48:46   
GATA
Ta vikend pa očitno ni bil najboljši - tud na naju dva ne. Ampak jaz se ne morem dolgo jeziti na . Ko sem pa pa tud jaz razmišljam in tuhtam grozne stvari.

Da o človeku misliš slabo je sam takrat ko je pač človek jezen. Jaz mu vedno potem rečem: A ne da sem tečka?! Če so ble hude besede izrečene pa da mi jih je žal pa še rečem da nisem tako mislila in potem se razneživa oba
Ali pa pride on pa reče a me maš kej rada?
Skratka še nobena juha se ne poje tako vroča kot se skuha

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Rabim vase mnenje
12.9.2005 11:41:41   
kapica
Ja, saj se meni tudi tako zdi . Tako kot ga imam rada, toliko mi je potem tudi zal za vse. Ampak se mi zdi da sva v nekaterih stvareh tako razlicna, da me je strah kako bova v nadaljno vse prestala. Ceprav sva do sedaj tudi ze toliko dala skozi. Jaz bi rada vse razglabljala, on pa bi vse tuhtal in pustil stvari stati kot so. Pa ljubosumen je grozno, tega me je tudi strah, ker me je zacelo strasno motit, saj se v vsakodnevnem zivljenju opaza, ne samo tu in tam.
Res ne vem .

Je ze prej klical ce se bova spet normalno pogovarjala ko pride iz sluzbe, mene pa se vedno tako vse jezi, ceprav je ze dva dni od tega. Sem trmasta on pa zelo potrpezljiv.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?