|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Predalnik ali omarica, police za (šolske) knjige
5.8.2013 13:22:05   
Adelina
Sinu (9 let) opremljamo sobo. Kot vidim po netu, imate oz. imajo za šolske knjige večinoma predalnike pod mizo, redkokje vidim npr. omarice ali police nad oz. ob mizi (razen tiste skompletirane sobe). Meni se zdi nekako bolj praktično slednje kot predalniki-tu potem vsak dan zlagajo knjige ven in potem nazaj v predal al kako? Sama sem imela knjige vedno na polici, predalnika sploh nisem imela in ga tudi nisem pogrešala, sedaj pa je nekako bolj in. Je res bolj praktičen.
Enako ne vem tudi pri nekakšni dnevni omari (v sinovi sobi). Tam bi naj bile nizke omarice ali predalniki in nad njimi police-kocke. Recimo, da so mi za perilo razumljivi predalniki, za knjige in ostalo šaro pa res ne vem, če so boljši, čeprav je vsaka boljša soba sestavljena iz kar nekaj le teh.
Hvala za mnenja.

< Sporočilo je popravil Adelina -- 5.8.2013 13:23:35 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Predalnik ali omarica, police za (šolske)...
5.8.2013 14:51:04   
t5t6
Moji imajo predalnik s tremi predali ampak kot praviš ti sploh niso praktični za knjige (tudi pretežke so), v njih imajo pospravljen: pisala, revije, prazne zvezke, odrabljene zvezke ... ostale stvari, ki tudi potrebujejo svoj prostor. Za šolske knjige in zvezke pa imajo prostor na dveh večjih policah, ki sta sicer v vgradni garderobni omari.b Tako se mi zdi tudi bolj pregledno, kot pa nametano v predalu. Ker sta sobici majhni je tako najbolj praktično, če bi imela velike sobe bi verjetno naročila veliko pisalno mizo brez predalčnika, zraven pa omaro s policami. Meni je sicer ok, da imajo te stvari v omari, ker tako zgleda soba bolj urejena in manj praha se nabira.

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Predalnik ali omarica, police za (šolske)...
6.8.2013 10:37:43   
livia
Jaz sem imela kot otrok predalnik pod mizo, ampak tak, z enim predalom na vrhu, nato pa spodaj na vratca in notri eno polico (se pravi dva prekata.

(odgovor članu t5t6)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Predalnik ali omarica, police za (šolske)...
7.8.2013 9:03:49   
Adelina
Hvala, torej predalniki res niso tako praktični.
Pri nas je garderobna omara na drugem koncu, tako da to ne pride v poštev.
Tisto s predalom in omarico spodaj pa je ponavadi v sklopu z mizo, posebej pa se večino dobi le predale.

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Predalnik ali omarica, police za (šolske)...
7.8.2013 10:36:19   
ellie
Jaz tudi iščem omaro s policami...rabim doma za službene zadeve. In se mi še najboljša zadeva zdijo knjižni regali BILLY iz ikee. Bom verjetno kar te nabavila.

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Predalnik ali omarica, police za (šolske)...
9.8.2013 10:31:37   
mojcaziga
Naš ima sicer kar veliko mizo, pod njo pa na eni strani 4 dokaj velike predale, na drugi strani pa dve polici. Ti povem, da ima večino stvari shranjenih v predalih, določene knjige oz. zvezke med šolskim letom tudi na robu mize, na poličkah ima samo Cd-je, slušalke in podobno "kramo". Ko sem ga vprašala zakaj je rekel, da se da predal lepo do konca odpret in stvari lepo pospraviš oziroma najdeš, na polici pa mu ni fajn, ker ne ve kaj ima zloženo zadaj ......
Je pa tudi res, da so predali v klasičnih pisalnih mizah v trgovinah, dokaj mali in vprašanje kako in kaj lahko vanje dobiš.

Lahko pa mu kupite mizo s predalnikom in mu date kako polico na steno (nad mizo)...


lp

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?