|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   podaljšanje limita
10.4.2006 19:33:32   
Anonimen
Pozdrav, prejemam denarno pomoč iz Zavoda, aprila me čaka podaljšanje limita. Mi bodo limit podaljšali? Ali bodo zakomplicirali ker nisem zaposlena?
Ve katera?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: podaljšanje limita
10.4.2006 19:35:19   
tinatona
odvisno od višine limita in višine dohodkov. Meni ga niso, pa sem prejemala porodniško.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: podaljšanje limita
10.4.2006 20:15:58   
usa
Meni so vzeli ves limit imela sem ga 30.000.Kajti ko nisi zaposlen limita ne smeš imetiuser posted image user posted image  tako mi je dala vedeti zelo neprijazna uslužbenka na banki Celje.

_____________________________

ČE ŽELIMO POSTATI VELIKI,
MORAMO BITI SKROMNI.


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: podaljšanje limita
10.4.2006 22:11:07   
Anonimen
Jaz sem na porodniški(92000), limit so mi pa podalšali brez problema(280000)

(odgovor članu usa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: podaljšanje limita
10.4.2006 22:18:41   
Bubamaraa
Ko sem bila na porodniški sem imela limita 150.000sit (bila sem v delovnem razmerju)...Konec moje porodniške se mi je iztekla delovna pogodba in sem pristala na zavodu in tudi mesec kasneje mi je potekel limit in mi ga NISO podaljšali...Sem ga morala pokriti...Imam pa tistega osnovnega ki znaša 50.000sit(ni dolgo tega, ki so ga avtomatsko povečali iz 30.0oosit na 50.000sit)...Račun imam pa odprt pri Novi LB..

_____________________________

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: podaljšanje limita
11.4.2006 8:11:03   
kalbo
IZVIRNO SPOROČILO: usa

Meni so vzeli ves limit imela sem ga 30.000.Kajti ko nisi zaposlen limita ne smeš imetiuser posted image user posted image  tako mi je dala vedeti zelo neprijazna uslužbenka na banki Celje.


Kaj??! To se zahteva poslovodjo, pa se da vedet, da si ti z limitom njihova najboljša stranka, da ma od obresti negativnega stanja ona plačo. Dejte se zavedat, da limit ni miloščina banke, ker plačamo za to obresti, pa ne majhnih. Pa mal se da tud s konkurenco izsilt.

(odgovor članu usa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: podaljšanje limita
11.4.2006 9:39:12   
Anonimen
Ja čisto vsak pa res ne dobi limita. So določeni, ki želijo imeti blazno visoke limite, dohodki pa so zelo nizki, potem pa se full zapufajo, pa ne morejo vrniti dolga.
Ti Anonimna, če pa želiš imet limit i in imaš odločbo, pojdi na banko s to odločbo, in prosi, vodjo, da imaš funančne težave in ti bodo verjetno omogočii povišan limit, za obdobje dokler boš prejemla pomoč.
Samo pazi, da ne boš preveč zabredla, ker če si na zavodu, boš ta limit še težje po določenem obdobju poravnala.
Ti Kalbo, samo da veš, da ni vse konkurenca. Saj limit odobri je verjetno najlažje, samo nihče se ne vpraša, kako ga bo nekdo poravnal. Zamisli si nekoga, ki ima doma otroka, stan. str., pa še en bataljon drugih stroškov, dohodek pa minimalen. In tak ti se zapufa do maksimuma. Težko bo to za njega to vrniti. In potem mu pa še socialno ukinejo, on pa limita recimo 250.000 sit. Le kako ga bo povrnil.


(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: podaljšanje limita
11.4.2006 12:02:34   
kalbo
Anonimna men je jasno, da brez dohodkov ne dobiš limita, tukaj ni problem. Problem je, da imaš limit, vredu dohodek, pol pa ostaneš brez dela. Že tko si v dreku, pol ti pa še banka reče "ne bomo ti podaljšal limita, ga morš vrnit, ker brez dohodka ni limita". To je pa skrajno nesramna poteza banke do svoje STRANKE. Problem je, ker se predvsem NLB obnaša do nas kot da so oni tisti, ki nam miloščino talajo. V resnici smo pa vsi njihove stranke. In ja, marsikaj je konkurenca, tud NLB se bo mogla počas tega zavedat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: podaljšanje limita
11.4.2006 12:06:25   
kalbo
Pa še to, pri NLB sem, ker sem še vedno, ker se mi ne da ukvarjat s papirologijo, pa mi verjemi, da so me že parkrat prpravli do tega, da bi šel drugam. Enkrat so kar na lepem brez opozorila zaprli vse trajnike (pomotoma, ker denar je bil na računu), pa si je "prijazna" uslužbenka še dovolila bit nesramna preden je sploh pogledala moje stanje na računu.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: podaljšanje limita
11.4.2006 16:21:47   
Anonimen
hvala za odgovore,
trr imam pri abanki, šla bom z zzr odločbo,  sporočim, kako sem opravila. 

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: podaljšanje limita
14.4.2006 7:57:22   
Anonimen
Živjo, limita imam v višini: zadnja tri nakazila:3, zmanjšali so mi ga za 30 t.  Kot stranka nisem zadovoljna, kot iskalka zaposlitve si mislim, vsaj toliko. Hja, kaj pa vem!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?