|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zakaj moja pikica tako "zaostaja"?
1.12.2005 19:33:36   
Anonimen
Ali se samo meni tako zdi? Te dohtarji ti tako nič ne povedo. Nisem še pisala, kaj se mi je dogajalo po tistem izcedku zadnjič. Moja G me je poslala v KC-urgenca, sem šla drugi dan in tako ostala v bolniški in gor hodila vsake 4 dni, dajat kri in na UZ. Na zadnjem pregledu na KC so mi rekli, da se nosečnost "zaenkrat" user posted image normalno razvija in da bo plod mogoče videti drugi teden. Jaz pa grem v soboto že v sedmi teden in ko gledam sezname, kaj bi naj se že vse videlo in slišalo me malo zmrazi. Vem da je lahko +- 1 teden zamika, vendar srček naj bi se slišal že v petem tednu?!
Kakšne so vaše izkušnje? Menda ne pretiravam? Hvala za odgovore in lep večer.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zakaj moja pikica tako "zaostaja"?
1.12.2005 20:14:12   
Pajaca
Pri meni je bilo prvič dosti podobno, vsak teden sem bila na urgenci, najprej sum na izvenmaternično, potem če je vse ok in se je videl utrip srca šele tam nekje 7-8 teden. So mi pa zagotovili, da je to čist normalno, da pač se enim vidi prej enim kasneje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Zakaj moja pikica tako "zaostaja"?
1.12.2005 20:20:14   
mala maja
meni so tretjo nosečnost potrdili v 11tuser posted image  ne boš verjela ampak tudi krvni test je bil negativen. V 6 tednu(nosečnosti) mi je rekla da prihaja prav počasi M in mi dala dabroston tablete za sprožitev M. Ni je bilo tudi 3t kasneje amapak smo zvedeli da čakamo majhno pikico ki se je spretno skrivala .

No ja posledica tega je bila da so mo rok iz 14.2 prestavili na 8.3 sam sej ni važn važn da mamo pkico.

Tako ne obupuj, boš vidella vse bo še uredu user posted image user posted image  srečka nosečka

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Zakaj moja pikica tako "zaostaja"?
1.12.2005 20:29:34   
Gina
Meni pri prvem tudi niso videli srčka se mi zdi da do 9. tedna, plod se je pa videl. So me poslali na splav, pa dobro da nisem šla, ker je bilo z otrokom vse ok.

Dabroston ni za pospešitev M, ampak za obdržanje nosečnosti, oz. da se plod ne izloči. Dabroston ima v sebi neke vrste progesteron, ki je naravni zaščitnik nosečnosti. Brez njega gre vse naprej, se plod ne obdrži. Meni so ga dajali, ker sem krvavela med nos., vsem tistim, ki gredo na umetno, ga preventivno dajejo precej časa.

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Zakaj moja pikica tako "zaostaja"?
1.12.2005 20:32:53   
Marogica
Mislim, da si malco preveč nestrpna. Jaz sem šla v obeh nosečnostih na prvi pregled šele v 8. oz. 9. tednu, ker so mi rekli, da se prej ne izplača. Izplača v tem smislu, ker se ne ve, kako je kaj s plodom, pa tudi vidi se ponavadi ne. To lahko samo še bolj prestraši ali vznemiri nosečnico.
Tako, da počakaj še kakšen teden, pa bo tudi kaj za videt.

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Zakaj moja pikica tako "zaostaja"?
1.12.2005 20:37:46   
eva1
Ja jst sem zaradi problemov pred nosečnostjo in takoj na začetku nosečnosti hodila na Uz od 4 tedna dalje! In šele v 7 tednu se je videl utrip ploda...prej se je videla le GV...tako da ni panike...vse bo ok!

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Zakaj moja pikica tako "zaostaja"?
1.12.2005 23:15:18   
KODA
Meni se je šele videlo na UZ,med 8 in 9 tednom.Prej pa sploh ne.Ravno tako so mi kontrolirali kri.

_____________________________

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Zakaj moja pikica tako "zaostaja"?
2.12.2005 8:10:30   
Gordana-3
tudi pri meni v 6 tednu še ni bilo nič srčka, samo tista gestracijska vrečkica in mehurček, tako da mi je ginekologinja rekla, da ni rečeno, da bo iz tega nastal plod. potem pa sem imela naslednji pregled šele čez tri tedne in je bilo vse ok, viden srček!

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Zakaj moja pikica tako "zaostaja"?
2.12.2005 10:04:56   
Katjusa
Gina sam rada bi te popravla Dabroston je za vec stvari sama sem ga jemala za urejanje ciklisa skoraj eno leto in je tudi za sprozitev M tko da je vsestranski! V nosecnosti pa seveda pomaga zaustavljati krvavitve..... Tud men se je zdelo najprej smesno prej sem ga jemala k nisem mogla zanosit pol sem ga pa jemala k sem zanosla da nebi blo kej narobeuser posted image
Sam toliko da ne bo katera prestrasena ko ji bo G predpisal Dabroston!

Angelina veliko srece in da bi blo vse tak k mora bit!

LP katja

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Zakaj moja pikica tako "zaostaja"?
2.12.2005 10:16:44   
Anonimen
Hvala za vaše pomirjujoče odgovore.
Marogica, slučajno sem imela G pregled, ko sem ravno dobila pozitiven krvni test. Seveda sem to G omenila in ni imela druge izbire kot, da začne opazovat mojo zgodnjo nosečnost. Rekla mi je, da ne smem nič čutit ali imet kakih izcedkov, v nasprotnem primeru na KC. Ker je izcedek pač bil in ona še ni NIČ videla, je zapaničarla in me poslala v Lj. Tudi v Lj. je G na predzadnjem pregledu ugotavljal ali se GV vidi ali ne. Pripravnica ji je zadaj celo suverirala ali naj se ne bi že res slišal srček user posted image ... groza. No na koncu so ugotovili, da je vse ok, da se pa še vsaka zgodnja nosečnost lahko razvije v kaj user posted image . Glede na tako situacijo se baje PDP prestavi za kak teden, dva?!

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Zakaj moja pikica tako "zaostaja"?
2.12.2005 10:17:44   
Anonimen
Hvala enako Katjusa.

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?