|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako se prepirate?
30.11.2005 20:06:24   
muki1
Jaz in moj mož se ponavadi spričkava za malenkosti in si potem zmečeva na plano tudi kakšne stare zamere, se pa redkokdaj dalj časa drživa. Se opravičiva en drugemu in sva spet prijatelja.
Včeraj sva se nekaj brezveze spričkala, pa mi je nekaj grdega rekel. Sem mu skuhala ta boljše kosilo in mu postregla na svečanem krožniku. Ko so mu oči prišle iz jamic sem se mu nasmehnila in rekla, da je to zahvala za lepe besede user posted image  user posted image  user posted image . Sva se med smehom pobotala.
Ja tako je pri nas.
Poznam pa tudi par, ki se spre in se potem dva tedna ne menita.
Kak pa ve mučite svoje ljubčke user posted image  user posted image ?

_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako se prepirate?
30.11.2005 20:20:05   
MarijaPo
Ja, temu, da ljudje ne govorijo en z drugim se rece tihi teden. :) Iz tega se vedno moj mozek norca brije, kadar si jaz npr. zobe perem in mu ne morem odgovorit in potem rece: a gre za tihi teden?

Midva se tudi zelo redkokdaj drziva dlje casa, ponavadi si pa res tudi vse v glavo zmeceva in si poveva vse za 5 let nazaj in naprej, kako je od koga zlahta bedna in vse. Mislim, da je to kar fino, ker sva potem oba za nekaj casa dobra in se ne kregava. Tisti, ki se uzalijo in se potem mulijo se 100 let so po moje pravi destruktivci zveze.
Ni lepo mucit svoje partnerje, konec koncev so oni tu zato, da nas imajo radi in mi zato, da jih imamo radi nazaj. :)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kako se prepirate?
30.11.2005 20:33:32   
Anonimen
Uf, jaz se zelo glasno prepiram! Pa tud nasploh, če se vživim v kakšno debato, kr glas povzdignem, nenamerno.user posted image Derem se pa zelo, ja, ko se prepirava, priznam. Bohve, kaj si sosedje mislijo! user posted image  user posted image  user posted image
Pa ponavadi se kake pol ure mulam, pa celo žlahto njegovo oberem, vse mu naprej vržem user posted image , on pa meni ne tok, moram priznati. sam resno, sej nima tok čez moje za povedat, kokr jaz čez njegove. Res, brez heca.
Nikol pa ne greva jezna spat, ali od doma. Predno kam gre, si pa vedno dava lupčka in vedno mu povem, da ga mam rada! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MarijaPo)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kako se prepirate?
30.11.2005 20:49:20   
smrček
Midva se kregava zelo redko (nazadnje 10.11.2004), saj sva skupaj le štiri leta.
Ne spomnem se, da bi si naprej metala kakšne stvari, oz. navade. Ko sva se nazadnje "udarila" je šlo za popolnoma službene probleme, ki sva jih razčiščevala doma, mislim, da je "tihi teden" trajal takrat grozna dva dneva.

_____________________________

Ja, v ponedeljek začnem hujšat. Jasno?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kako se prepirate?
30.11.2005 20:50:57   
lin
Midva se tudi kakšen krat spreva brez veze ampak ponavadi si nemečeva starih zamer na plano,in tudi neznava bit skrekaga ker se takoj pobotava

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kako se prepirate?
30.11.2005 21:24:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: smrček

Midva se kregava zelo redko (nazadnje 10.11.2004), saj sva skupaj le štiri leta.


user posted image user posted image user posted image user posted image Prov datum veš? Pa ja ne boš rekla, da se vmes nista tud mal ne sričkala???? user posted image Pa kaj ma to veze, če sta skupi LE 4 leta? Isto bi se lahk kregala, kot ostali pari. Po mojem to nima veze.
Sicer pa je moje mnenje, da je kr zdarvo se mal kregat, v nasprotnem primeru pomeni, da je nekdo preveč kompromisen. user posted image

(odgovor članu smrček)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Kako se prepirate?
30.11.2005 21:25:05   
Nasy
IZVIRNO SPOROČILO: smrček

Midva se kregava zelo redko (nazadnje 10.11.2004),


Uau, celo datum veš, kdaj sta se skregala?
Midva imava kak tihi dan, jaz bi se skregala, se zdrla, moj user posted image pa kontra reakcijo udari..pa sva tiho..česar jaz ne prenašam. On tudi bolj težka pa kmalu začneva spet govorituser posted image

(odgovor članu smrček)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Kako se prepirate?
30.11.2005 22:03:20   
soncece24
Ponavadi sva kr glasna. Pa pol ko se pobotava tudi :-)))))

_____________________________

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Kako se prepirate?
30.11.2005 22:33:56   
mamči
Ja prepiri... jaz kričim, ko user posted image  in kažem zobe user posted image , moj se pa v začetku umika, nato pa začne streljat vame user posted image  ( po horoskopu sem jaz lev on pa strelec).
Ponavadi se konča, da moj odmagli z avtom - ponavadi ga ni kake 3-4 ure , se potika po trgovinah in nato pride domov s kako novo pridobitvijo in mi začne razlagat to in ono.
Sem pa jaz taka, da se nikoli ne mulim več kot 20 min., moj pa tudi ne. Edina razlika med nama je, da jaz hočem, da razčistiva, on pa pravi pustima zdaj to..
Si pa mečeva naprej stvari iz pamtiveka in jaz na žalost prečekiram celo njegovo familijo...
Se pa že zelo zelo trudim, da pustim njegove na miru ( so res user posted image  ), ker spremenila jih itak ne bom.

Je pa zanimivo, sva se že pogovarjala o tem, da se nikol ne kregama " zaradi naju", vedno zarad nekih tujih problemov in težav.

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Kako se prepirate?
30.11.2005 22:46:06   
Gina
Moj je fejst kolerične narave, jaz pa malo manj.
Ha, ha, kako pa naj bi se dva kolerika kregala..... s tihimi tedni?user posted image user posted image user posted image  Bi prej počila od ne-takoj-povedanega.

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Kako se prepirate?
30.11.2005 22:50:06   
rija
Kako se prepirava? Tak, da moram jutri novo serijo krožnikov kupituser posted image user posted image user posted image user posted image



Ne, se hecam. Bolj se poznava, manj se prepirava. Mislim, da glede na slovensko povprečje (user posted image ) zelo, zelo malo. Če pa že, se pa hitro pomiriva.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Kako se prepirate?
30.11.2005 22:50:20   
Marogica
Midva se nikoli ne skregavauser posted image user posted image
Sedaj pa resno. Seveda se skregava, ker je dovolj malenkosti, za katere se očitno splača kregat. Jaz to imenujem glasno pogovarjanje. Ko gre za velike stvari, sva po večini enotna in se v miru pgovoriva.
Se pa v bistvu takoj pobotava in ne poznava "tihih" tednov.

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Kako se prepirate?
30.11.2005 23:04:16   
JASNA D
Predvsem (pre)pogosto, (pre)glasno, kar pa je najhuje, zaradi brezveznih nepomembnih reči. Jaz ne kuham mule, moj pa bi se lahko držal tudi cel mesec, če ne bi jaz zarobantila, da se tega ne grem. Več kot pol ure kuhanja mule sama ne zdržim. Znam pa tudi jaz takoj zreferirat vse slabe stvari, ki se tičejo njega in njegovih. On pa po mojih ne pljuva, edino za mojo mami zna kdaj povedat, da se je "preveč" vtaknila v kaj. Pa mu kar zavežem jezik in mu dokažem, da je pa moja mami tista, ki mi prileti pomagat, ko njega ni na razpolago.

Skratka na koncu se včasih prepirava zaradi čisto desete stvari, kot pa zaradi tiste, ki je bila povod prepira. Ma, včasih se je treba mal spiči, ker v vezi v akteri tega ni, jaz ne bi funkcionirala. Vsaj dolgo ne. Moj pa je vzgojen drugače in predvsem v duhu, da je bolje vse požret in govorit kako je vse ah in sploh, pa čeprav ni.Jaz pa ravno obratno: drek je drek, zlato je zlato. Potem veste, da je pri nas včasih kar pestro. Bogi so samo otroci, kadar se spozabiva, pa se pred njimi "udariva" z besedami. Batin pa ni bilo in jih ne bo. Če pa že, bom pa ziher jaz napadalecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Moj je pacifist, jaz pa troublemaker.

Jasna 

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Kako se prepirate?
30.11.2005 23:22:27   
KODA
Mene moj bolj težko spravi iz tira.Ampak,ko popuser posted image  je že prepozno.Ampak ne za dolgo.
On se pa ne krega,ampak povesi "rilček".če mu kaj ni prav.Pa še govorit neče z mano.Tako da hitro vem kje smo.

_____________________________

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu JASNA D)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Kako se prepirate?
1.12.2005 7:00:16   
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: JASNA D
Moj je pacifist, jaz pa troublemaker.

user posted image user posted image user posted image

Kako se kregava !!?? Jst zelo nezainteresirano, sploh če je kakšna brezvezna stvar in ponavadi je...moj je pa zelo temperamenten in resno jemlje tud tako kreganje...ko začne se ga ne da ustavt... takrat grem iz sobe...

_____________________________

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu JASNA D)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Kako se prepirate?
1.12.2005 7:48:20   
Anonimen
Jaz sem dolgo časa tiho in prenašam in prenašam...ko pa poči, pa orng poči, mater takrat si pa poveva vse, kar se spomneva. Pa ne traja nevem kako dolgo, da se pomiriva. On sicer prej, ker mu prec žal rata, meni pa ne, ker je itak vse, kar mu naprej mečem, res user posted image

Je pa drugače on strašen kolerik, če ne bi bila jaz toliko bolj potrpežljiva, bi lahko vsak dan vpila user posted image

Aja, jaz sem spomnim pa datumov, kdaj sva seksala user posted image

(odgovor članu ZARA)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Kako se prepirate?
1.12.2005 7:59:58   
darjatimci
No moja situacija pa je podobna kot pri tebi Albina in pri meni se ne da kar tako na izi poglihat,vem da tud to ni dobro,ampak kot pravijo zgoraj bog,spodaj pa vodnar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Kako se prepirate?
1.12.2005 8:32:38   
Anonimen
Midva se ne kregava. Niti ne uporabljava nobenih ostrih, žaljivih ali drugače neprimernih besed. Kadar kateremu od naju kaj ni prav, si to poveva na miren in kulturen način. Oba veva, da na silo pri drugemu ne bova spremenila ničesar, ampak da se bo vsak spremenil samo, če bo sam to hotel in ko bo to hotel. Niti ne pogrevava starih zamer, ker jih sploh nimava. Tekoče, dnevne zadeve, ki naju zmotijo, večinoma ignorirava, če jih pa že omeniva, so pa nekako na način :"Ja kaj ti je bilo pa zdaj spet to treba?" in se zraven smejiva.

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Kako se prepirate?
1.12.2005 8:39:46   
tanikaa
on ima močen glas in potem si lahko mislite kako to izgleda. jaz se pa naredim najbolj bogo in ga samo gledam. že kar nekaj časa pa se ne derem nazaj, ker v tem ne vidim smisla. to je samo dolivanje bencina na ogenj. raje se umaknem in se delam še bolj bogo. potem se naslednji dan potožim sodelavki, kako budalo imama doma, kakšen kreten je, idijot in še malo bolj sočne. ko se "zlajam" pa ugotovim, da ima fuuuulllll dobrih lastnosti, kako je zlat, kako mi vse pomaga, me dostikrat razvaja, kak me ima rad... in takrat se pomirim in ga pokličem.

samo na srečo se vedno manj prepirava. ko pa se, pa je to itak zaradi najbolj bednih stvari.

(odgovor članu darjatimci)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Kako se prepirate?
1.12.2005 8:50:50   
Anonimen
ne vem, ks e v petih letih še nisva skregala user posted image

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Kako se prepirate?
1.12.2005 8:53:59   
CatJa
Se lahko skoraj v celoti podpišem pod al binin post. Tudi meni se kuha, kuha, kuha, potem se pa revček čudi, ko mi ob kakšni malenkosti vse prihrumi na dan. Takrat bi bilo zanj najboljše, da bi bil tiho, ker pa ni in mora pikat še naprej (škorpijon pač), ja, pol je pa vojna user posted image  Je pa tako, da ko mu že 3x povem eno in isto, utihnem in najbolj ga jezi, ko se pač ne more več prepirat. In se začne slinit okol mene. Tihih dnevov pa nimava, ker noben od naju ne more bit dolgo tiho.

_____________________________

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Kako se prepirate?
1.12.2005 8:58:20   
Metuljčica04
Midva se sploh ne znava skregatuser posted image pa če verjamete ali neuser posted image

L.p.!user posted image

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Kako se prepirate?
1.12.2005 9:20:56   
muki1
potem se naslednji dan potožim sodelavki, kako budalo imama doma
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Moraš meti dobro sodelavko, tanikaa, ko ji lahko potožiš tako delikatne zadeve. user posted image  user posted image  user posted image  

_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Kako se prepirate?
1.12.2005 10:05:22   
tanikaa
eh, saj ni tako slaba. lahko bi dobila še slabšo. za to, da se pa zlajaš pa je čist ok.

ne, ne, saj se zafrkavam. res je SUPER, NAJBOLJŠA, PA ŠE NASMEJE ME NA KONCU...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
 
BRAVO ZA NJO.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Kako se prepirate?
1.12.2005 10:12:05   
ur+sa
mi2 se tut zarat malenkosti skregava... vcasih se kuj pobotava, vcasih pa morva prespat..
neki tacga narediva, kr veva da je obema vsec, da se spoprijateljiva, se opraviciva in smejeva unmu zarat cesa se skregava.
je pa tut pr nama tko, da k se skregava, pride na plano tudi stara zamera.
tko je...

mene full boli k se skregava, potem mi pa kaj zacne nagajat, se pa ne morem zadzat, da se nebi smejala.

_____________________________

Jutri je nov dan...
sem največja bebka na svetu... :¨(

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
TOP ponudba počitnic za družine
Kam se boste odpravili letos poleti? Za vas smo zbrali nekaj TOP predlogov, kako ustvariti nepozabne spomine.




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?