|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   JUNIJ start
31.5.2012 14:26:18   
mala lizika
Pozdravljene punce ;) Že nekaj časa brskam po tej strani, po vseh forumih.... Odločila sem se, da odprem novo temo, upam, da se mi pridružite.

Gremo hujšat z 1.JUNIJEM????? Je katera ZA?? Resno sem se odločila, da začnem s 1. junijem, o tem tuhtam že več kot pol maja ;) da bo več motivacije, vas povabim zraven, da bomo ena drugo bodrile, delile nasvete.
Pred prb. tremi leti sem v roku pol leta shujšala prb. 15 kg. Takrat se nisem tehtala popolnoma nič, ker sem ugotovila, da to ni zame. Sem se pa stehtala na koncu diete in sem jih imela 63 kg pri svojih 160 cm. Pri tej kilaži sem se počutila odlično in to je najpomembneje, kajne??? Potem sem te kg držala kako leto in potem se je končalo... Še sama ne vem kaj me je "zrukalo" in vem, da če bi spet tako shujšala, ne bi NIKOLI VEČ zašla na stare tire...
Odločila sem se tako, da se sedaj ne tehtam nič, ampak se prvič 1. 1. 2013, ko bo natanko 7 mesecev. V tem času vem, da bom dobila željeni cilj, to je 60 kg!!!! To je moj cilj! Spremenila bom vsakodnevne navade in jih potem tudi obdržala.
S tem mislim na zdrav zajterk, kosilo brez pretiravanj in lahko večerjo. Seveda z vmesnimi malicami (ala sadje in podobno). Telovadit ne mislim preveč, ker za to ne bo niti časa. Si pa mislim vzet vsak dan vsaj pol ure časa za sprehod v dvoje ;) Tako bo bolj zabavno in hkrati sproščujoče. Naj omenim, da sem tud na zadnji dieti počela tako. Čas je, volja je in upam na zmago! JE ŠE KATERA Z MANO???
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: JUNIJ start
31.5.2012 14:48:12   
kimica86
Jaz sem za, ker moram zgubit 7kg user posted image

(odgovor članu mala lizika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: JUNIJ start
31.5.2012 17:15:14   
Pigy
se vam pridružujem. Sem že 1 teden na dieti. Hujšam po ločevalni tko kot sem kaki 2 leti nazaj, ko sem shujšala 20 kg, vendar sem med nosečnostjo pridobila 30 in sedaj jih imam za izgubit samo še 11kg. Tko da gremo punce. user posted image user posted image

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: JUNIJ start
31.5.2012 17:44:49   
mala lizika
super, smo že tri ;) kimica 86 na kakšen način se jih boš pa ti lotla? pigy, čestitke, da ti je tak fajn s to dieto ratalo. Jz sem že večkrat študirala v to smer, da bi probala po njej, samo ko sem brala jedilnik in ko prebereš vodno dan, me je zmer minilo, ker ne vem, če bi glih zdržala.
Drgač me pa najbolj motivira to, da razmišljava z mojim po novem letu delat na bebiki in morem shujšat pred zanositvijo nujno, ker drgač bo pol katastrofa čista, ker pa že zdaj na momente opažam, da mi kg že ogrožajo zdravje. Zadnji cajt, da se jih rešim.

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: JUNIJ start
31.5.2012 21:02:20   
*lala*
tudi jaz se vam pridružujem...rabim neko dodatno mmotivacijouser posted image

dober teden sem že na dieti (glikemični indeks)...poskušam omejiti oglikove hidrate in pa odpovedala sem se sladkemu.

drugače pa se mojih kilc ne morem rešiti od kar sem rodila.user posted image
2.5 leti nazaj ko sem zanosila je bila moja teža 65kg, na višino 174cm IDEALNOuser posted image , potem je šlo pa samo še navzgor. zdej po 2,5 letih imam na višino 174cm....84kg TO MUCHHHHHuser posted image .
tko da moj cilj je za enkrat 70kg...nekje v 2-3 mesecih user posted image a mislete da je preveč?
za enkrat mi uspeva...v 1 tednu sm zgubila 2 kg in 4 cm v pasu user posted image bojim se da se mi bo kmalu ustavlo user posted image
derugače pa poleg diete še tečem zjutraj včasih grem tudi zvečer.user posted image


ajde punce GREMOOOOOOuser posted image vztrajajmo skupaj čim dlje user posted image

(odgovor članu mala lizika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: JUNIJ start
1.6.2012 2:11:27   
mala lizika
dobrodošla med nami *lala*....jaz močno upam, da nam tokrat vsem uspe. Jaz se že zelo dolgo prpravljam na dieto, a nikol ni blo taprave volje, energije za kaj takega.... Vedno so me ponavadi premamle sladkarije ( najbolj sladoled). Sem lahko še tako sita, ga lahko vedno jem. user posted image *lala*, jaz mislim, da je mogoče 14 kg v treh mescih res malo preveč. Tud, če bi ti jih ratalo se jih znebit, bi jih verjetno nazaj dobila. Ponavadi pa kolk vem, začneš najprej vodo zgubljat in grejo zato tako hitro dol. Mogoče si pa zbrala pravo dieto zase in ti bo šlo kot po maslu. POročaj kako bo. Veliko, veliko volje in motivacije v pravo smer do zmage, ti želim.

(odgovor članu *lala*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: JUNIJ start
1.6.2012 8:55:26   
Pigy
Dobrodošla,


sej nekaj se nas bo pa le nabralo. Upam da čimveč in da nam bo ššlo čimbolj dol.

Jaz sem danes na sadju in zelenjavi, upam samo da ne bo deževalo, da grem lahko še kaj na sprehod.

Punce glede diet pa itak same veste, če se po končani dieti vrnete na star način hranjenja boste itak vse kg nazaj dobile. Tisto leto sem res lepo v 3 mesecih shujšala, potem sem še celo leto to težo držala do 3 meseca nosečnosti.


(odgovor članu mala lizika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: JUNIJ start
1.6.2012 11:14:42   
mala lizika
Ja, jz tud močno upam. Potem te je verjetno nosečnost "zmotla", kajne? Mene je glih tega malo strah, da ko bom noseča, da pol bojo pa sam še gor šle in če jih je že zdaj preveč, kaj še bo, zato je zadn cajt, da ukrepam.

Jaz sem tud trenutno se zbudila (nočna), sem glih pojedla češnje in do kosila bi moglo zadostovat. Dež ga pa biksa ja... Upam, da bo popoldne kaj lepše in da bo kaj s sprehodov. Sicer pa baje, da ni noben izgovor dober za take reči. Torej dežnik pa gas user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: JUNIJ start
3.6.2012 15:24:31   
cucaracha
Pozdravljene,

jaz bi se vam tudi pridružila, ker prav potrebujem nekoga, da me spodbuja, ker je drugače motivacija na počitnicah nekje v Avstraliji ali še dlje user posted image Rada bi se znebila kakih 5 do 8 kg, ker se počutim že prav neprijetno. Zase vem, da je problem predvsem v negibanju. Jaz ne vem, kako lahko ene ob otrokih shujšajouser posted image Jaz imam skoraj 4-letnico in 2-letnika, in dokler je bila samo punca, sem bila res v minusu s kg-ji, odkar pa je prišel še pobalinček na svet, se kg-ji samo nabirajo, ker pojem ogromno, gibam pa se skoraj nič več, ker mi enostavno zmanjka časa. Prej sem ogromno hodila, tekla, s prvorojenko sem se toliko vozičkala, ker mi je spala samo v vozičku, da sem praktično živela na cestiuser posted image . Torej, moram se držati diete 'manžri', zato vas bom prav z veseljem spremljala, ker če vidim, da nekdo drug lepo napreduje, se tudi jaz angažiram. Ah, kako sem kompetitivna user posted image

Ahmja. Še nekaj. Se prav bojim stopiti na tehtnico, ampak bo kar treba,a ne? Meni kar pomaga, če se vsako jutro zjutraj stehtam, ko je napredek enkrat viden, ker mi je potem škoda se nažirat in vreči ves trud stran.

Torej, držim pesti za vse nas.

Čau

(odgovor članu mala lizika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: JUNIJ start
5.6.2012 7:58:09   
*lala*
CUCARACHA dobrodošla...med nami ki se trudimouser posted image
držim pesti da ti uspe prit do zastavljenega cilja user posted image
tud jst potrebujem malo motivacije še od tukaj, doma me mož malo...ampak še vedno rabim enga ki počne to kar se trudim jstuser posted image
jst imam pa doma 2 letnico, ki pa se ni marala kaj dosti vozit v vozičku...kakšen kratek sprehod, to je blo pa tudi vseuser posted image tko da se mi je kmalu po porodu začeli nabirat kilogramčkiuser posted image

jst se tehtam 1x na teden...ob četrtkih (takrat sem se odločila da zaćnem)....user posted image se mi zdi da če bi se vsako jutro tehtala...bi kmal obupala, ker nebi blo tega kar želimuser posted image tko pa 1x na teden stopim gor in je 1-2 kg manjuser posted image
zdej sm po dobrih 10 dneh 3,5kg manj in 5 cm v pasuuser posted image jupiiiiii
ampak zdej počasi pričakujem da se mi bo ustavlo...se mi zdi da je v teh 10 dneh 3,5kg malo prehitrouser posted image no bomo vidli


dejmmo punce kakšen seznamček narest...da se malo spremljamouser posted image če ste za sevedauser posted image

(odgovor članu cucaracha)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: JUNIJ start
5.6.2012 16:25:31   
cucaracha
Ojla, sem včeraj dobila orang motivacijo, ko sem zjutraj stopila na tehtnico, in ko mi je mož, potem ko sem mu rekla, da sem se zredila, celo pritrdil, da menda sem se res (ti pujs! Ženam se nikoli ne reče, da so se zredile user posted image ), je v meni nekaj naredilo klik, in sedaj sem odločena. KIle dol!!!!

Lala, 3,5kg in 5cm v 5 dneh je pa fuuuuul. Čestitam! Tudi jaz mislim, da se ti bo malo ustavilo sedaj.

A je katera že probala pilates? Jaz sem pred enim letom sama delala Winsor pilates - tisto 20-minutno varianto, in sem se počutila super, ker se je telo hitro začenjalo preoblikovati. Ko sem prišla spet v službo po porodniški, so mi ženske govorile, kako sem shujšala - v resnici sem imela še vedno 2kg viška.

Sem za tabelo. Ker če sem 'primorana' komu poročati, koliko kg imam, me dodatno motivira. Evo, v ponedeljek zjutraj sem jih imela 67,7.user posted image

Se tipkamo.

(odgovor članu *lala*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: JUNIJ start
5.6.2012 20:31:48   
Ašika
Živijo punce!! :))
Tudi jaz se vam pridružujem. Namreč, pri mojih 167 cm, in 73 kg postajam iz suhice v debeluška. In ker se približuje poletje in sezona kopalk, vsak dan opažam, da mam vse več šlaufov okoli trebuha... me je kr groza.
Moja zgodba. Kot otrok do srednje šole sem imela raven trebuh, oblekla sem kajbojke za suhice... in ker sem še poleg vsega imela čas za rolanje in telesno aktivnost sem bila taka suha mačka :) Pol pa je pršla srednje šola, vsakodnevno gibanje je zamenjalo učenje in dejansko je moj dan potekal tako. vudilka, šola, malca, pot domov in seveda sladkanje s čokolado, kosilo, popoldanski spanec, kavica in učenje. In kila gor, pa še ena in ena... Pa sem šla študirat. Neredna prehrana. Študentski boni, veliko fast food, itd. In kile gor in gor in gor, Pršla sem na 67 kg. Majhni trebušček... pogled v ogledalo... jap hujšat bo treba. 3 dneve sem šla tečt, pa je prišel vikend in vsa motivacija je šla dol. Potem služba. Redno prehranjevanje. Zdrava hrana začinjena s preveč sladkim. Plus zdravljenje aken z roacuttane in diane 35. V zadnjem mesecu sem dobila 3 kg. Pa sem začela hujšat enkart, dvakrat, tretjič... prišel je vikend in vsega konc.
In prišel je vikend.... svak in sestra sta pripovedovala svoje izkušnje o ločevalni dieti in izgubljenih kilogramih. Gasa v knjižnico, branje knjig o hujšanju, brskanje po netu... ampak motivacije ni in ni.
Potem pa.... danes. Zajtrk v službi ( sem vzgojiteljica v vrtcu - zato zajtrkujem v službi)... in ideja, da bi jaz danes za zajtrk jedla jabolko in popila kefir. Odlična ideja, ki je vcvetela v motivacijo, da končno zgubim teh 15 kg do zaželjene teže in da končno lahk oblečem kajboljke in oprijeto majco brez šlavfov okoli :)
In ker želim vztrajati do konca, sem našla ta forum in datum junij... potrudla se bom, da vam bom bla v oporo in upam, da boste tudi ve meni :)
in kako je danes moj prvi shujševalni dan potekal?? za zajrtk jabolko in kefir, kosilo čufti v omaki brez priloge, sadje, voda, večerja kefir. In ker je slabo vreme danes, še en skok na steper. Jutri pa spet.
punce, čim več uspehov pri zgubljanju odvečnih kilogramov.

lp



(odgovor članu cucaracha)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: JUNIJ start
6.6.2012 8:01:14   
Pigy
evo mene iz počitnic. Mam net tam, sam nimam računalnika user posted image .

Sicer se kr nekak držim, en dan sem mal grešila, ampak sedaj sem doma in po pameti naprej.

lala- super, to je pa neki velik user posted image

No kako dobit motivacijo da se povzpnem na orbitrek? Sem tko pridna da skoz mimo njega hodim in ga občudujem.

(odgovor članu Ašika)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: JUNIJ start
6.6.2012 13:23:13   
Ašika
hei.

Nov dan, novi izzivi :))

Pigy. Čisto preprosto. Končaj z ogledi, in se spravi na orbitrek. Prvo čisto na easy, kasneje pa stopnjuj.
jaz mam pa tako srečo, da je danes lepo vreme in da je v mojem okolišu tak lepa narava, tako da danes nimam izgovorov za tek. In komaj čakam, da se ogreje Kolpa, da bom lahko vsak dan plavala ... jeeeee še malo. sam da pride v naše kraje čisto pravo poletje.

lepo se imejte še najprej

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: JUNIJ start
6.6.2012 21:59:44   
Poka
Hm... vsa čast tistemu, ki mu uspe 3,5 kg v 10 dneh shujšat, meni to ne more nikoli... Ne vem, a potem nič ne jeste al kaj? Ko jaz nič ne jem - nenamerno - ko so kaki res stresni dnevi, se v bistvu še zredim. Namerno ap ni šans - bi se cela tresla od živčnosti. Jaz moram ful jest :)

Sicer sem mal iz firbca pogledala sem, ker jaz zbijam dol že od nekje sredi aprila, pa sem mogoče kake 4 cm izgubila v pasu, trenutno od zadnjega merjenja sicer 3, sam po mojem sem že prej nekaj.

Drugače pa - glede moških - tak nikoli niso zadovoljni. Sodelavka je rekla, da bi njen rad imel bolj debelo, pa na moj dekolte je letela pripomba, da ima moj kaj za primt, sam je dejstvo, da moj tega še opazi ne user posted image Ne ne, velike prsi ti koristijo še sam, če hočeš dobit boljšo službo user posted image Sam problem, če je direktor v bistvu direktorica...

_____________________________

<a href="http://lilyslim.com/"><img src="http://sddf.lilyslim.com/0M3Cp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="LilySlim Diet days tickers" /></a>

(odgovor članu Ašika)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: JUNIJ start
8.6.2012 0:19:57   
kimica86
Jaz sem že 1 teden na nekakšni dieti pa še nsiem nič zgubila.. ne v pasu, ne v nogah, ne v riti.. Samo 0,5kg sem zgubila user posted image user posted image
Imam pa nekako tašno dieto: ne jem dosti.. Za zajtrk pojem kos polnozrnatega kruha in pojem jabolko.. Pa potem za malico pojem kašen kompot ali jogurt, za kosilo jem normalno hrano, le da se ne najem prav do sitega.. Za večerjo pa spet jem sadje ali spijem jogurt.. Malo potelovadim doma.. Od naslednjega tedna pa pričnem tudi s tekom in fitnessom user posted image

(odgovor članu Poka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: JUNIJ start
9.6.2012 18:02:00   
cucaracha
Ojla, punce, kako kaj?

Vam moram reči, da sem kar ponosna nase, ker sem bila cel teden 'pridna', in se nisem nažrla k user posted image , pa tudi teč mi je uspelo iti in 2x pilates doma izvesti. No, danes je tako naneslo, da smo z družino zajtrkovali zunaj, tako da sem celo nekaj sladkega pojedla, vendar brez vsakršne slabe vesti,ker cel teden nisem sladkega niti povohala - in ne morem verjeti sami sebi - niti pogrešala, kar je zame veeeeeeeeeeeeeeelik uspeh, saj sem neverjeten sladkosned. No, pa itak sem si zadala postopno zmanjševanje kcal in nekakšen 'prost dan', npr. sobota ali nedelja, ko si lahko privoščim vse, vendar tako da se kljub vsemu ne nažrem.

Sem pa še eno stvar ugotovila. Če med obroki žvečim žvečilni z močnim okusom po mentolu, mi sploh niti ni do tega, da bi kaj vmes prigriznila. Pa zobe si, če je le mogoče, umijem po obroku, obvezno pa takoj po večerji, da me ne še kaj premami user posted image .

No, in rezultat je, da sem kilogram lažja user posted image . Si bom morala tudi obseg trebuha in stegen izmeriti,da bom še temu sledila. Meni gredo na živce najbolj moja stegna, ker imam nekoliko hruškasto obliko telesa in se mi maščoba nabira bolj na bokih in stegnih, ko se zredim.

Ok, to bo to.

Poročajte še naprej, kako vam gre, punce.

Pozdravček

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: JUNIJ start
9.6.2012 19:55:34   
Ašika
Živijo!!

Jeeeee... tudi meni je uspelo. V 4 dneh sem zgubila 1 kg. user posted image Kr ploskam si od ponosa sama nase in kar je najboljše, dobila sem zagon in energijo za nadaljevanje hujšanja user posted image .

Dejansko sem se odpovedala sladkarijam in kruhu. Trudim se, da pojem veliko sadja in zelenjave, plus tega pa da spijem okoli 2 l navadne vode na dan. Zjutraj ponavadi jem sadje za zajtrk, kosilo navadno in manj, večerja pa kak milk shake, jogurt, musliji,... pa gibanje, gibanje in gibanje. Od speed badbinotona, teka, kolesarjenja,... In nekako mi je uspelo spravit dol 1 kg. Jeeeee :)
ni mi pa cilj, da nekaj stradam, pa da zgubim kile na hitro, ker pol baje vse hitro dobiš nazaj. Zdravo in brez muk :))

cucaracha dobra ideja... jo bom uporabla, sploh pa takrat, ko me po kosilu prime, da bi navalila na sladkarije :)


Punce, lepo se imejte še najprej... pa čim manjšo številko na tehnici user posted image .

Lp

< Sporočilo je popravil Ašika -- 9.6.2012 19:56:56 >

(odgovor članu cucaracha)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: JUNIJ start
11.6.2012 18:01:50   
*lala*
zdravo punce!!!! user posted image
kako ste.....?

poka....jst sm v 10 dneh zgubila 3,5kg...ampak to je bla sama napihnjenost in voda.....user posted image zdej po 15dneh se mi je pa malo ustavlouser posted image ne gre tko hitro naprej! jst sm bla prej stalno napihnjena, ko sem kej pojedla....zdej pa tega ni večuser posted image zato je šlo tko hitro dol....zdej bo šlo pa bolj počasiuser posted image

kimica86
samo ne obupaj....user posted image nadaljuj...nadaljuj in nadaljujuser posted image prvih 14 dni je najtežjih...potem se pa navadišuser posted image sej veš....POČASI SE DALEČ PRIDEuser posted image stiskam pesti da ti uspe, vztrajatuser posted image

cucaracha....user posted image bravo..... ja tud jst sm se sladkemu najtežje odpovedala user posted image (sem bila velik sladkosned) in vse do sobote (ko smo mel poroko) sm se zadržala....user posted image ampak tud v soboto ni blo pretiranouser posted image

ašika tudi tebi bravoooooouser posted image ....in super za zagon...vsak kg manj več je motivacije in vsega...le tako naprejuser posted image user posted image user posted image


(odgovor članu mala lizika)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: JUNIJ start
21.6.2012 14:02:27   
NočnaLučka
cucaracha - tvoj način glede tega, da enkrat na teden ješ, kar hočeš se mi zdi super. Na ta način ni večnega sanjarjenja o hrani, ki so jo želiš, ker jo itak ješ čez vikend. In od enega off obroka se ne boš čisto nič zredila. Kaj takega bi pravzaprav priporočala prav vsem.

(odgovor članu *lala*)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: JUNIJ start
22.6.2012 16:33:10   
cucaracha
Ojla

Kako vam kaj gre, punce? Jaz sicer poooočasi napredujem, ampak sem vseeno zadovoljna sama s seboj. Sedaj sem prišla na 66,1kg, torej sem izgubila 1,5kg, vendar se počutim, kot da bi se znebila kakih 4 :) Res, od kar imam redne obroke na 2-3 ure in se potrudim, da se vsak dan še fizično aktiviram - ali pilates ali tek ali hitra hoja-, nisem več napihnjena kot balon, pas je ožji in trebuh manj mahedravuser posted image Obleke so mi tudi malček bolj ohlapne, kot pred 3 tedni. Sploh ne občutim lakote, in, ja, Nočna Lučka, niti ne razmišljam o tem, kaj smem in česa ne smem pojesti, ker sem si pač rekla, da ne bom sužnja hrane, in si bom enkrat na teden tudi kaj sladkega privoščila. Tudi kaka nesladka dobrota vmes pade, takrat si pač manj naložim na krožnik, pa je. Skratka, zaenkrat mi ni hudo, počutim se dobro, ker migam - in tudi tu ne pretiravam (20-40min na dan), počasi pa bom vseeno začela manjšati večerni obrok. Rekla sem si, da bom recimo 3x na teden pojedla le jogurtov lonček ali pa pa pusto skuto za večerjo. Drugače pa si zvečer naredim zelenjavo ali pa kako preprosto juho, sedaj bodo prišle v poštev še paradižnikove ali bučkine solate. Sploh ugotavljam, da mi zelo paše, da popoldne ne jem OH ali pa le malenkost le teh.

Kaj pa ve jeste?

Lep in uspešen dam vam želim!

(odgovor članu NočnaLučka)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: JUNIJ start
22.6.2012 20:55:37   
Ašika
Živijo punce!!

Cucaracha super je to slišat. Bit suženj hrani, brez gibanja je vse skupaj porazno. Res tudi jaz potrjujem tvojo ugotovitev, da ti gibanje da super občutek,

In jaz?? Super user posted image . Kile gredo počasi dol. 2 cm sem zgubila v obsegu trebuha, gibanja je veliko (tek, kolesarjenje in hitra hoja). In da ne pozabim... danes sem dodala še plavanje. Namreč Kolpa se je ogrela tam do 24 stopinj in je idealna za plavanje. Poleg vsega tega pa je odlična za osvežitev v teh vročih dneh,

lepo se imejte še najprej, pa se slišimo, ko bo spet kaka kila manj user posted image .

(odgovor članu cucaracha)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: JUNIJ start
1.7.2012 7:47:05   
cucaracha
OJla, Ashika, izgleda, da sva samo mi2 ostali?!? Upam, da boš vsaj še ti javljala na forum, kako ti gre, ker meni je super, da se lahko s kom pomenim. Vidim, da si se tudi ti predvsem v šport usmerila. Jaz se zaradi gibanja fenomenalno počutim. Komaj čakam, da gremo še kaj na morje, da grem še jaz plavat, ker plavanje naravnost obožujem :)

V glavnem, zaradi športanja postaja telo vedno bolj čvrsto, in čeprav tehtnica ni kazala večjih premikov, sem čutila, da hujšam, ker mi obleke drugače padajo, in danes.....Tadaaaa: ko stopim zjutraj na vago, mi pokaže 65,5. V enem mesecu sem izgubila 2 kg, ne da bi se sploh blazno odrekala hrani user posted image Včeraj sem si za malico npr. privoščila kar veliko porcijo sladoleda. Njami. Kako sem zadovoljna! Moj cilj je 62, 63 kg, kar je pri moji višini (174cm) in postavi idealno. Če bo šlo še kaj dol, pa se ne bom čisto nič pritoževala user posted image

Lepo nedeljo vam želim :)


(odgovor članu Ašika)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: JUNIJ start
1.7.2012 20:34:44   
Ašika
Pozdravljene!!

cucaracha Zgleda da res :) Tudi meni je prav fajn, ko vsake toliko časa prečekiram na forum. Ugotavljam, da je dopisovanje z nekom po forumih odlično motivacijsko sredstvo za dodatno motivacijo. Če se nebi prijavla gor, dejansko vsakič ko stopim na tehnico nebi razmišljala, da je še poleg mene nekdo podoben meni. In ta misel ti da zagon, da ti pa že neboš prvi odstopu user posted image .

Je tako, jaz sem se predvsem usmerla v šport. Sicer pazim tudi pri hrani. Izogibam se kruha - nadomestila sem ga s polnozrnatimi kruhki. Pojem ogromno sadnja in zelenjave, kosilo največkrat ločujem ( npr. meso in solato brez priloge.. itd), za večerjo pa navadno kakšen probiotični jogurt.
V petek je bilo ravno en teden, od kar sem začela plavat. Sprva pol ure žabice, pa 35, 40,... danes in včeraj sem plavala žabico 55 minut!! Super je, ker je Kolpa prima topla, globoka, brez vrtincev, in ko plavaš do enega drevesa, te povleče še do drugega,.. itd. Zakon user posted image . Če pa ves čas pretvorim v metre, sem danes preplavala malo manj kot 2 km user posted image . S tem, da ko sem začela hujšat sem tekla v kombinaciji s hitro hojo. Sam po tej vročini plavanje paše bolj kot tek po sprarini. Pa še en nasvet. Dobro je po vsaki telovadbi v 2 dcl vode spit magnezijevo šumečo tableto, zaradi mišič, da potem niso preveč boleče in da ne pride tudi do kakšnih mišičnih krčev.

S tako dieto pa sem se odločila presprosto, ker neželim skujšat na hitro... ker navadno po končani dieti dobiš vse nazaj. Pa še malo več. Lepo počasi, z zdravo prehrano in veliko gibanja. V torek bo 4 tedne od kar sem se spravla k hujšanju. V trebuhu sem zgubila 3 cm, v ritki 2 cm, in po mojih izračunih 2 kg (nevem točno, ker sem se prvo tehtala na "stari" tehnici, potem pa sem prešla na digitalno in mi obe kažeta različno). Super, sploh pa ker je moje počutje super user posted image .

cucaracha Moj cilj pa je nekoliko večji. Tam do 15 kg manj bi bilo odlično super. Namreč na velikost 167 cm, prej 74 kg je tooo much. Po izračunu telesnega indeksa bi blo idealno spravit dol 15 kg. In jih tudi bom - moj celoletni projekt user posted image

Še od mene lepo nedeljo :) Pa en poletni kolpski pozdrav :)


< Sporočilo je popravil Ašika -- 1.7.2012 20:37:22 >

(odgovor članu cucaracha)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: JUNIJ start
5.7.2012 8:08:52   
Poka
Jaz se še tudi trudim, ampak sem začela kak mesec prej, tako da sem zdaj že na -4 kg. Se zgleda pozna, ker me moja tašča hvali drugim kak fajn zgledam user posted image Sam ne ve, da je moj cilj še fuuul nižje.

Na drugih temah se ne pogovarjajo o hujšanju, sam zapisujejo podatke, zato moram še drugje mal napisat. user posted image Sledim forumu, ker me to nekako spodbuja, da grem naprej.

Moj si je kupil novo kolo, ful si ga je že vedno želel - ker je imel nekega, ko ne vem kje prodajajo taka zanič kolesa user posted image Pač za njega je značilno, da kupuje poceni stvari, ker misli, da nima denarja (no trenutno ni daleč od resnice). Zdaj si je kupil enega Scota. Jaz imam enega že od prej in zdaj skupaj kolesariva - trenutno nekje na dva dni od ure pa pol do dveh. Teren je najprej 15 minut navzdol, ampak potem samo toliko, da moraš poganjat, potem greva pa na eno progo, kjer je kakih 5 km samih hribov, da že moraš dat nekje v prvo prestavo in je dokaj zahtevna proga za začetnike. No, zgleda da imam še kondicijo, sam imam srečo, da jo tudi zelo hitro dobim. Npr. tako hitro, da je kolegica tekla celo leto, jaz pa en mesec in me potem ni mogla dohajat - ne vem od česa je to, mogoče ker sem se že prej ukvarjala s športom.

Sem pa tudi zagovornik fitnesa - sam trenutno ne upam dat za karto, ker ne vem kaj bo s financami, pa ker je lepo vreme, grem na kolo, delam vaje z utežno žogo, kolebnico in iščem filmčke, kako delat vaje za moč brez opreme. Sproti si bomopremila domači fitnes - moj me sprašuje, če ni bi imela bench klop in uteži za rojstni dan, sam ne vem, če mu je jasno, da ni tako poceni. Tako, da če bom pridna, celo poletje, si pa jeseni kupim karto za fitnes. Če bi bil denar, bi si kupila polletno ali celoletno. Ampak moj ni tip za fitnes...

Držim se pa diete, ki sem si jo sama napisala. Sem prebrala kar nekaj strokovnih knjig o tem, na internetu je velik programčkov, ki sem si jih priredila za moje potrebe. Je pa kar nekaj variant oziroma načinov teh diet, ampak moraš sam ugotovit, kaj ti najbolj paše - nekaj je pa vsem isto - osnove, katera hrana je OK in katera ne. Nekateri so za visokobeljakovinske, nekateri za cikliziranje OH - pa še to na različne načine. No in zdaj se je meni padanje teže mal upočasnilo, čeprav se res držim in ne delam prekrškov in res treniram na polno (itak sem mazohist po naravi.. tak da... ). Sam vem, da mi manjkajo vaje za moč, ker doma nimam več opreme - sam mislim, da bom res šla na trim stezo, ki je zastonj...

Zdaj mislim, da sem toliko prišla v ta ritem, da je to bolj kot ne postal moj način življenja, vsaj kar se tiče prehrane - ni problem. Glede treniranja pa rabim pestrost, ker se hitro naveličam in moram delat vedno nove in nove stvari.

Sam ena stvar mi še manjka - družba isto mislečih :) Ker razen mojega, ki prisega sam na kolo in na kako košarko, vsi hujšajo s stradanjem, pa nikomur se ne ljubi s kavča vstat... Bom mogla najt v fitnesu družbo.

_____________________________

<a href="http://lilyslim.com/"><img src="http://sddf.lilyslim.com/0M3Cp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="LilySlim Diet days tickers" /></a>

(odgovor članu Ašika)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?