|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   torte po naročilu v Logatcu ali Vrhniki
17.3.2006 12:12:33   
Jessy
Zanima me, kje v Logatcu ali na Vrhniki bi lahko naročila lepo okrašeno torto za h krstu, pa da je seveda tudi zeloooo dobra in sočna? V Logatcu poznam Kljukca, sam ne vem, če tudi lepo okrasijo za take priložnosti. Na Vrhniki pa ne poznam nič!
Ideje, prosim!!! HVALA!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: torte po naročilu v Logatcu ali Vrhniki
17.3.2006 12:32:03   
Anonimen
Vrhnika slaščičarna Berzno ali pa Pekarna Vrhnika

(odgovor članu Jessy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: torte po naročilu v Logatcu ali Vrhniki
17.3.2006 21:00:14   
SašaR
V Logatcu v slaščičarni jih tudi imajo (ime kljukec??user posted image user posted image ).Povprašaj!

_____________________________

21.2.2006 se je rodila naša princeska Neja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: torte po naročilu v Logatcu ali Vrhniki
19.3.2006 17:03:01   
copka
ja, v Logatcu imajo dobre torte pri Kljukcu, samo ne vem, kako jih okrasijo. Na Vrhniki pa slasticarna Berzo- sem enkrat videla njihov album in so bile zelo lepe torte, kako pa je v praksi pa ne vem, samo so pa zelo prijazni.

Nisem ti kaj dosti pomagala.

Sem pa ravno prejsnjo nedeljo jedela super torto pri bratrancu, samo so jo dali delat v Litiji- pa ne vem imena, in je bila super socna, pa ceprav cokoladna, bila pa je v obliki formule( za malega). Res odlicna.
Samo verjetno, ti rabis prav iz teh krajev.

Srecno!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: torte po naročilu v Logatcu ali Vrhniki
20.3.2006 9:46:24   
borovnička
Jessy, v Kljukcu so zelo dobre torte, ampak imajo tudi zelooo dobro ceno. To vem zato, ker sem naročala torto za očeta za abrahama in sem klicarila okoli.

Berzo na Vrhniki ima odličen sladoled, ampak torte pa niso dobre, vsaj za moj okus, čeprav delajo res zelo lepe. Niso mi pa dobre zato, ker niso nič kaj sočne in zelo me moti, ker ne uporabljajo prave smetane ampak imajo njihove mase za polnilo nek putrast okus.

Jaz sem jo naročila v majhni pekarnici v Borovnici (če se pelješ proti Peklu je na ovinku, na desni strani, ne moreš zgrešit). Torta me je prišla 4.000 tolarjev. Gospa je naredila zelo lepo in je bila ena najboljših tort kar sem jih kdaj jedla. Naročila sem pa pol sadno, pol čokoladno. Zelo dobra in zelo sočna.

Za sestro pa sem jo naročila na Rudniku v Ljubljani, v slaščičarni Drejči. http://www.freetime-slovenija.tv/01/pekarstvo/drejci/drejci.htm Tam pa delajo najbolj čudovite torte, kar sem jih kdaj videla. Naredijo pa čisto vse. So pa malo dražje.

Upam, da sem vsaj malo pomagala.

Pozdravček user posted image

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: torte po naročilu v Logatcu ali Vrhniki
23.4.2006 23:25:43   
bibko
Če si iz okolice Vrhnike, ti priporočam, da torto naročiš pri enemu gospodu iz Podovnice - Horjul, ki jih dela doma. Pri njemu si lahko pogledaš albume, kakih 200 različnih variant ali pa m u poveš svoje želje. Jaz sem jo tam naročila za krst in bila z njo super zadovoljna. Torta je prišla cca. 7000 sit, bila je za cca. 30 ljudi, pol čokoladna-pol sadna (izdeluje izključno iz smetane in ne maslene kreme tako da je res sočna), na njej je bila foto slika mojeih dvojčkov oblečenih v belo.

Zares priporočam, lahko mi pošlješ svoj mail na moj privat mail in ti pošljem sliko in telefon od tega gospoda.

lp

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Danes so na jedilniku šparglji
photo
Šparglji so znani po svojem zdravilnem učinku. Preverite kuharske trike, ki jih morate poznati pri pripravi jedi iz špar...
Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?
Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?