|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vok
15.5.2006 13:26:44   
BarbaraE
Ojla,

ali kaj ustvarjate v voku? Sem ga dobila za darilo pa me zanimajo recepti in ideje.

Thx,
Barbara
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vok
15.5.2006 14:33:35   
tinatona
Hej!

Jaz sem ga kar veliko uporabljala že prej; odkar imajo pa v Interšparu kitajske omakice za Stir fry (od Blue dragon) ga uporabljam pa še več.

Jaz sem kupila mešanico začimb za kitajca (od kotanyi), ki jo dam (1 čajno žličko) takoj v olje; potem pa na tem prepražim meso (piščanec, svinjina, puran... lignji - katerokoli, narezano na trakove ali male koščke). Meso dam na krožnik, potem pa (po potrebi) dolijem še malo olja, prepražim zelenjavo (najprej trdo zelenjavo, ker rabi dlje časa; npr,:korenje, cvetača, brokoli, stročji fižol, potem pa mlado čebulo, bučke, gobe, kalčki - karkoli pač imam), dodam sojino omako in eno vrečko omake, še malo zalijem in počakam da dve minutke malo vre.

Zraven lahko ješ rezance ali riž (imajo zdaj tudi medium egg noodles od Blue dragon in meni so božanski). Dokler jih niso dobili pri nas sem jih kupovala v Angliji.

Dober tek!!!

Če te pa še kaj zanima pa kar vprašaj.

LP Tina

p.s.1:Odkar je mali star eno leto dam zraven tudi arašide (pražene, brez soli), ki jih on sicer ne dobi (mu jih ven poberem), pa ima to zelo rad (če je tudi on potem uporabim sweet and sour omakico; ostale so nekatere malo, nekatere pa bolj pikantne).
p.s.2:Evp še link od Blue dragon (imaš tam tudi recepte)...

www.bluedragon.com

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: vok
15.5.2006 22:22:25   
sezam
Najprej na olivnem olju prepražim na koščke narezanega piščanca in nato dodam zelenjavo) kupim že mešanico za kitajsko hrano) in še malo prepražim. zraven postrežem riž in pa sojino omako. Njam, ste mi naredile skomine, bo treba spet skuhat. Je že nekaj časa nisem.user posted image

_____________________________

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: vok
21.5.2006 11:30:50   
Anonimen
js vse delam skor v voku..samo nimam litoželeznega ampak unga teflonskega od tefala. litoželeznega sem imela pa mi ni bil všeč pa še zarjavel mi je k se je neki obutal. no v glavnem js fliknem vse sorte zelenavo not pa kak mes, vse sorte omak lahko nardiš, js še golaž v nejm kuham :) sploh ne rabiš kakih hudih receptov...kar se spomniš pa not flikneš pa je.

(odgovor članu sezam)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





8 najboljših zdravih zajtrkov za nosečnico
Če ste brez idej, kaj bi si pripravili za zajtrk, da bi bilo zdravo in bi koristilo vam in vašemu razvijajočemu se otrok...
3 odlične jedi za doječo mamico
Za mamice, ki dojijo velja, da to kar same pojedo, poje tudi njihov dojenček. V želji, da dojenček ne bi imel težav s pr...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?