|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
22.5.2006 11:17:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Mobitel bo ukinil anekse?
22.5.2006 11:26:16   
Anonimen
jaz ti lahk glede simobila sam to povem, da so ful cenejši pogovori, kot pri mobitelu, pa tud tko se mi zdi da maš več ugodnosti..

jaz mam naročnino pr simobil že ene 5-6 let-ful zadovoljna.. moj dragi pa čaka da se mu izteče aneks, pa se bo tud takoj prestavu pa simobil..

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Mobitel bo ukinil anekse?
22.5.2006 11:26:21   
dix
Prvič sčišim. Sem pa slišala da so dobili opomin, da se semj oaneksi dat na največ 12 mes in ne na celo 36 pa da se ne sme podpisat novi dokelr stari ne preteče. (to pa so vse do zdaj delalai pri mobitelu)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
22.5.2006 11:39:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu dix)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Mobitel bo ukinil anekse?
22.5.2006 11:48:05   
TONČI.
Kaj niso vseh aneksov prestavili na samo eno leto? Bubabaya napiši mi od kod si, jaz ga lahko vzamem. Drugače se pa splača, če poznaš kakšnega upokojenca, saj ima le ta lahko odprte 4 anekse. To se pravi da ima lahko na eno naročnino 4 nove telefone. To je sedaj od novega leta.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Mobitel bo ukinil anekse?
22.5.2006 12:05:40   
tulifon
Jst delam v tem (mobitelov posrednik). Vsi aneksi bodo potekli 1.5.07.Od takrat naprej boš lahko spet vzela telefon. Če ga pa nujno rabiš lahko pa narediš družinski bonus- se bolj splača kot kupit tel po redni ceni.

Glede simobila pa nisem čist prepričana se se splača- razen če imaš večino klicev na simobil.
lp
Katja

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
22.5.2006 12:24:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tulifon)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Mobitel bo ukinil anekse?
22.5.2006 13:03:10   
kalbo
Čez kako leto se bosta cena Mobitela in Simobila zravnali, ker je tole kar je zdaj narejeno umetno, da Simobil dobi nekaj naročnikov in preživi, sam toliko, da ne boste razočarani čez eno leto.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Mobitel bo ukinil anekse?
22.5.2006 13:09:35   
prepelica
No "tulifon" oz. Katja, to je pa res čudno, če si Mobitelov posrednik pa "nisi čisto prepričana, da je Simobil cenejši"? Pa menda ja veš kaj prodajaš, ali ne?! Simobil JE cenejši, kar poglej si malo cene pa boš videla, da je klic iz Simobila v Mobitel (drugo omrežje) CENEJŠI kot pa klic iz Mobitela v Mobitel. Mislim, da je le družinski bonus cenejši ali pa če imaš kakšne posebne dogovore in imaš neke full popuste na računu....redna ponudba pa je Simobilova gotovo ugodnejša. Sem tudi sama vse preštudirala in se je izkazalo, da imamo zdaj ko smo pri Simobilu, res nižje račune. In ni nam žal! Pa brez zamere!!!
Lp,

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Mobitel bo ukinil anekse?
22.5.2006 13:28:54   
kalbo
Sej sem rekel, da je to začasno, da Simobil dobi naročnike, pol se bo pa podražilo.

(odgovor članu prepelica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Mobitel bo ukinil anekse?
22.5.2006 13:50:37   
dulcinea
Jst ti prodam telefon Motorola v620 za 32.000 sit ali pa Motorola Pinka za 40.000 SIT. Oba telefona sta čisto nova in ju ne potrebujem.

_____________________________

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Mobitel bo ukinil anekse?
23.5.2006 0:33:51   
Anonimen
Ce imas tako sreco s simobilom kot jaz - kupis lep, super truper, utripajoc gsm (Nokia 3220) in podpises pogodbo za 24mesecev. Telefon je sicer kar se tice software-a in tega super, tako kot vse nokie, mi pa razpadajo lucke ob straneh (tista guma se lusci) pa ploscice so ze mal unicene itd.

In kar je se najboljseuser posted image  - pol leta po tem, ko sem jaz z orto smart paketom placala za gsm 20.000sit (sem mogla vzet se svetlobne pokrovcke za brezvezene efekte, ki jih ne uporabljam; brez jih ni bilo na voljo nikjer), je zdaj na voljo v halo paketu za celih 25.000 sit. Jaz pa bom morala placevat narocnino se lepo do septembra 2007. Juhej!


(odgovor članu dulcinea)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Mobitel bo ukinil anekse?
23.5.2006 0:44:59   
Anonimen
Jaz sem bila skoraj 2 leti Simobilova naročnica in sem konec lanskega leta "prešaltala" na Mobitel. In sem veliko bolj zadovoljna.
Mobitel ima veliko boljšo Internetno stran kakor Simobil. Preko WAP-a oz. GPRS-a je na voljo veliko več stvari kakor Simobil. Ker sem ena od uporabnic v družinskem paketu, imam cenejšo naročnino, kakor sem jo imela pri Simobilu. Poleg tega nosilcu družinskega paketa vsi uporabniki prinašamo bonus (popust) na pogovore. Mobitel ima Moneto, na Simobilu pa so mi rekli, da je niti nimajo namena uvesti, ker baje ni povpraševanja. Kar pa ne bo držalo, saj delam na takem delovnem mestu, kjer se s plačevanjem z Moneto srečujem vsakodnevno in je zadeva zelo razširjena. Na Mobitelu ponujajo vse stvari, ki jih prodajajo v Mobi centru, na obroke, pri Simobilu pa ne. Pokritost z omrežjem je pri Mobitelu boljša, pa tudi gostovanj v tujih omrežjih je več. Na naročniške pakete se da izbrati več dodatnih funkcij.
In, nenazadnje - ker ima velika večina ljudi kakor prvi telefon še vedno Mobitel, se mi je položnica zmanjšaka za cca. 35%.
Tako, da definitivno ostajam Mobitelova naročnica.
Je pa res, da ima Simobil cenejše telefone in na trenutke celo boljše od Mobitela, ampak meni to ni bistveno.
Imam pa aneks za eno leto, torej nekje do pomladi 2007. Kolikor pa mi je znano (vsaj pri Simobilu je bilo tako), si lahko nov aneks (za nakup telefona) sklenil po 6-ih mesecih (ne glede na to, za koliko časa je bil prejšnji aneks), samo s to razliko, da si moral za vsak manjkajoči mesec do izteka ankesa doplačati po 1000 SIT. Torej - če si imel aneks za 12 mesecev in si si nov telefon, ki je bil v akciji na naročnino 10.000 SIT, zaželel po 6-ih mesecih, si moral zanj plačati 16.000 SIT. Vsaj tako so naredili meni.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Mobitel bo ukinil anekse?
23.5.2006 10:43:13   
karmy
no jaz sem tudi iz simobila prešaltala na mobitel 2 leti nazaj... sem veliko bolj zadovoljna, ker vem pasti simobila, in vem da ni tako prekleto pocen, kukr pravijo da je...po enem letu, so meni, ne da bi mi povedali - niti ne piše v pogodbi - povečali naročnino za jurja! in se mela namesto podpisanih 3000, dobila naslednji mesec 4000 sit samo naročnine user posted image ker je tistem času še pisala pritožbo na simobil moja mama, sem še jaz svojo priložila in so v roku dveh tednov prekinili pogodbo brez stroškov, ker smo ta primer podali k zvezi potrošnikov! nikoli več na simobil! 

_____________________________

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Mobitel bo ukinil anekse?
27.5.2006 11:21:03   
Anonimen
Jst mam mobitelev predplačniški in simobilov naročniški paket. Simobil ima daljše anekse kot mobitel. Najbolj zamal se mi pa zdi, da s predplačniškim mobitelom za klicanje iz mobitelovega v mobitelovo omrežje plačam ENKRAT VEČ kot iz simobilovga v mobitelovo (ali pa vegino) omrežje.

Mobi paket ima takele cene:
sms: 21 sit
mms: 21 sit
min/mobitelovo omrežje: 44sit
min/druga omrežja: 44sit
min/stacionarno: 44sit

Simobil orto smart pa takele:
sms: 5 sit
mms: 40 sit
min/simobilovo omrežje: 5 sit
min/druga omrežja*: 22 sit
min/stacionarno: 40sit nižja tarifa, 60sit višja
naročnina: 100sit (partner bonus) + 500sit opcija mobilni

* če imaš opcijo mobilni (500 sit na mesec)

Pa še najbolj ugoden vegin cenikuser posted image  (predplačniski):
sms: 9 sit, znotraj skupine frendi (do 9 članov s takim paketom) 1 sit
mms: /
min/vegino omrežje: 15sit, vegafrendi 1sit
min/druga omrežja: 30sit
min/stacionarno: 15 sit
- pokritost s signalom izredno slaba, ne omogoča gostovanja, ni mmsov

Jst sem skor diplomirala iz tega ... zdej vege ne bo več in bo simobil spet višji za plačat (tko sem pa mela po 2500sit na mesec z naročnino vred), pa mal več mobi kartic bo šlo (kar zdej ni šlo, ker ga nisem uporabljala). Mobitel naročnina se meni ne splača, ker študentskega paketa še ne morem met (ok, do februarja 2007), enotni paket ma predrage klice itd.

Mah VSE je predrago in nič se ne splača...

Aja, kar se tiče pokritosti s signalom - simobil se ne razlikuje dost od mobitela ... pa še zanimivost: na vrhu trbiškega smučišča (vzporedno z vrhom Višarij) je slovensko omrežje lovila le VEGA! Simobil in mobitel pa sta bla na italjanskem ... in vega je lovila skor do Trsta... na pol hriba od Opčin do Trsta jo je pa zmanjkal... in potem mi je spet lovila sredi Trsta ... medtem ko mi simobil ni user posted image

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 27.5.2006 11:24:02 >

(odgovor članu karmy)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Mobitel bo ukinil anekse?
27.5.2006 11:24:06   
Anonimen
Mobi paket ni najcenejša Mobitelova varianta, zato ni primerljiv z Orto Smartom od Simobila in z Vego, ki obstaja samo še 3 dni.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Mobitel bo ukinil anekse?
27.5.2006 11:25:20   
Anonimen
Jah, pr meni pride v postev le ta paket .. penzion paket - nekak mam 17 let, študentski odpade, enotni ma pa nizko naročnino pa predrage pogovore ...

Sem diplomirala skor iz tega lani avgusta in je bla to takrat najbolj ugodna varianta.

Aja, pa do januarja 2006 so bili MMSi po 10sit.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Mobitel bo ukinil anekse?
27.5.2006 11:45:11   
Anonimen
Kaj ne velja študentski paket tudi za dijake?
Kaj pa družinski bonus, kakor ga imam jaz? Veliko ugodnejši je.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Mobitel bo ukinil anekse?
27.5.2006 11:56:04   
karmy
kukr jzt vem ne

_____________________________

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Mobitel bo ukinil anekse?
27.5.2006 13:01:49   
tinatona
Študentski paket lahko vzame tudi polnoleten dijak. Sicer pa več o tem tukaj:

http://mobitel.si/slo/Ponudba/GSMnarocniki/Ponudbainceniki/Narocniskipaketi/Studentskipaket.asp

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
TOP ponudba počitnic za družine
Kam se boste odpravili letos poleti? Za vas smo zbrali nekaj TOP predlogov, kako ustvariti nepozabne spomine.




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?