|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
27.11.2007 18:51:44   
Katja 271
Roberta in Sinska, jst vozička sicer še nimam doma (imam samo košaro in lupinico), sem ga pa v živo testirala v Baby centru in lahko komentiram tako:

Žena ni mogla preboleti, da je sedež čisto majhen in da se ga skoraj ne da regulirati, kaj šele povsem zravnati /.../ - a mi prosim razložiš?


Zakaj se ji je zdel sedež majhen nimam pojma, ker je čist normalno velik. Mogoče zaradi tega ker - citiram iz kataloga " Pristno ergonomična sedežna enota: Celotna sedežna enota (opora za hrbet, sedežna blazina, varovalo) se z lahkoto z eno roko nagne in raztegne, da zgotovi malčku ergonomičen in udoben položaj."
Se pravi, je sedež ob straneh rahlo obložen in mogoče optično zmanjša velikost. Premika se pa v vse položaje in v obe strani (obrnjen proti tebi ali naprej).

Sinska, sedež se pa drugače ne zravna popolnoma. Se ga da lahko v vodoravni položaj, vendar je sredinski del nekoliko usločen, tako da ni ravno najbolj primeren za novorojenčka (po mojem mnenju). Pozanimaj se še v kakšni trgovini. Midva sva košaro kupila še iz teh razlogov, ker sva dostikrat po cele dneve naokoli in bo košara služila še kot prenosna posteljica (pri mami na kosilu, na dopustu, vikendu... ipd...).

Vem pa, da je Jo@n tudi že kupila ta voziček, pa lahko še ona kej pokomentira... Aja, prodajajo jih pa tudi v Turbo limač (pod Emporiumom v LJ je njihova trgovina).


O, ... pa so se res sami fantki napovedali na MF!! Bravo fantje!

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
   RE: aprilčice
27.11.2007 19:02:16   
zolika
Tosja - v tem slednjem se ti pridružujem....user posted image   user posted image    user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
   RE: aprilčice
27.11.2007 19:38:02   
tosja
zolika user posted image user posted image   user posted image user posted image   user posted image user posted image sreča, da nisem edina user posted image  user posted image  user posted image

_____________________________

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
   RE: aprilčice
27.11.2007 19:40:33   
Jo@n
IZVIRNO SPOROČILO: Katja 271


Vem pa, da je Jo@n tudi že kupila ta voziček, pa lahko še ona kej pokomentira... Aja, prodajajo jih pa tudi v Turbo limač (pod Emporiumom v LJ je njihova trgovina).






Res je, midva imava Bebe confort High Trek že doma, kupila sva pa tudi košaro, saj se športni del ne da povsem zravnat in ni primeren za novorojenčka. Mislim, da bo tudi nam globoka košara prav prišla, zlasti na obiskih pri babicah in dedkih... pa tudi kje drugje.

Z vozičkom sva zadovoljna, tudi vožnja "v prazno" zgleda prav fletna... Pred nakupom sva se pozanimala pri uporabnikih, in ko nama je par, ki ga sedaj uporablja v drugo, ne da bi v dveh letih in pol en sam vijak morali pritrditi, je bila izbira vozička potrjena...

Uf, komaj čakava april!

(odgovor članu Katja 271)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
   RE: aprilčice
27.11.2007 19:43:37   
barby78
Punce,tak hudo pa ziher ni,gledeuser posted image .No,pa saj vas čist razumem,ker pri meni je to slučajno tako obdobje(to verjetno res delajo hormoni),jaz sem pa pred nosečnostjo bla taka (ko bi glih lahk).Res zanimivo.user posted image

Barb77,Bravo za M in za vašegauser posted image .Zdaj se pač atiju smeji?

Lepo se imejte

_____________________________

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000


(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
   RE: aprilčice
27.11.2007 19:50:17   
tosja
Jo@n - zanima me cena vozička... user posted image

Barby78 - se ne pritožujem... user posted image ne jaz, ne on... user posted image


_____________________________

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
   RE: aprilčice
27.11.2007 20:02:19   
darja33
Hojli!

Spet mam mal časa da se javim. Noro je na šihtu. Pa še doma renovirama. Tak da sem res zlo vesela, ker ste ene tak pridne in ste že nardile hude analize o vozičkih.... Super.

Barb77 čestitam za fantka. Zanima me pa če ti je dr. Strahova že kaj napovedala tud na nuhalni? O spolu mislim. Al je blo to prvič? Ker ona baje kr hitro (že v 12.tednu) napove spol.

Punce pridne bodite.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
   RE: aprilčice
27.11.2007 22:36:07   
NaTaŠa*
Pozdravljene aprilčice

Danes se nisem nič oglasila. Cel dan že nekaj opletam po stanovanju, pospravljanje, kuhanje, pranje, likanje,... No, zvečer sem si vzela čas in šla z user posted image  ven na en dolg sprehod. Sem ga bila kar potrebna, cel dan v stanovanju pol pa vn. Nardila sva eno tako faj turo skoraj 2h sva hodila ampak hitre hoje in ne tiste počasne. Mal sva firbcala po izložbah, če imajo kje kaj pametnega oz. normalnega za normalen denar da ni predrago.  V campion (beri čempion- neznam prav napisat) je user posted image  videl eno res lepo majhno bundico in je rekeu da jo bo šel kar iskat ker mu je res huda. Po sprehodu pa seveda topel tuš pa postla.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse preglede in MF.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse aprilske user posted image , začele smo z fantki, kako boma pa zaključle bomo pa vidle. Mislim da bodo user posted image kar prevladal.

Kar se tiče user posted image  pa nimam nevem kakšne želje, vse je v mejah normale tko kukr je bilo pred zanositvijo, tako da je user posted image  podelan da ne reče da se ga izogibam ali nevem kaj drugega.

Punce a se je že keri pokazala linea negre? Jest vsak dan opazujem trebuh k se mažem s kremo pa ne vidim nobene črte razn tega da mi trbuh raste s svetlobno hitrostjo. Mislim da bom do aprila kukr balon da se tud premaknt ne bom mogla.

No, zaenkrat bo dost zj grem pa pod toplo deko se pogrt ker sem res fejst premražena, ampak mi je prav pasal, mi je možgane zbistril.

LAHKO NOČ

PA-PA

_____________________________

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.


(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
   RE: aprilčice
28.11.2007 7:22:21   
Katja 271
IZVIRNO SPOROČILO: tosja
Jo@n - zanima me cena vozička...  


Tosja, če dovoliš, ti kar jst odgovorim: v Baby centru je cena košare 270 EUR, lupinica je 130 EUR, voziček pa 450 EUR. Na gotovino dajo 5% popusta. So pa menda v Italiji do 200 EUR cenejši tile vozeki.

Violica_23 tudi jst ne opazim nobene linee negre. Niti pa ni nujno, da se bo sploh pojavila. Menda je bolj značilna za tiste, ki nosijo fantke. Menda...

Punce, lepo bodite in uspešno opravite MF! Pa dejte že kakšno punčico naštimat za vse te aprilske pobe ;)

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
   RE: aprilčice
28.11.2007 7:34:31   
simvir
Dobro jutro oziroma pozdrav iz meglene Ljubljane.

Da mal pokomentiram vaše včerajšnje čvekanje:

Tosja super, da si bolje.

Barb77 user posted image za MF in user posted image . Pa boste imeli parčekuser posted image

Ketrin a ti pa slabo spiš ponoči? Mislim glede na to da hodiš v službo. Ker jaz sedaj večinoma spim kot top, me ne moti ne položaj niti na WC ne hodim. Je pa res da sva midva spomladi zamenjala jogije in da sem v prvi user posted image slabše spala.

Pranje in likanje otroških cunjic - Na začetku naj ne bi uporabljali mehčalca, cunjice pa naj bi se dvakrat izpiralo. Kako dolgo pa katera to dela, je pa njena stvar. Na začetku je važno da se prelika tiste dele oblačil, ki pridejo direktno na kožo. To predvsem velja za majčke, bodije, ki se dotikajo popka. Ko se popek povsem zaceli, pa je likanje vaša odločitev. Odkar imam jaz sušilca, ne likam skoraj nič. Na začetku pač mako majčke...
Če boste pa že sedaj začele prati in likati, boste pa to pomoje morale narediti še enkrat - ker razkuženo pa parila to ne bo večuser posted image .

Glede user posted image - pri nas je tudi bolj tako user posted image user posted image user posted image , upam da se kaj spremeni, je moj že ves user posted image .

Linee negre ja z prvič sploh nisem imela (je tudi nisem pogrešala) pa imam user posted image , tako da ne vem če to kaj pomeni. Tudi zdaj se mi še nič ne kaže.

Lp

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
   RE: aprilčice
28.11.2007 8:16:53   
tasyo
Dobro jutro!

Simvir - vi imate megla, mi pa sonček in mraz... Uf, jaz sem pa danes za spremembo super spala, do 5.30, kar je že kar uspeh. Nič me ni motil ne položaj, ne križ, na WC pa ponoči zadnje čase sploh ne hodim!
No, mojuser posted image  se je kar pocajtal, tako da je danes že v službi in bom imela več čvekastega časa.

Barb - čestitke za fantička! Pa res izgleda, da bodo v začetku meseca sami fantje...

Kar se sex-a tiče, je pa tudi pri nas zatišje - moj je čist prestrašen, da bi bilo kaj narobe, pa tudi sama nimam neke velike želje, tako da... Izgleda da hormoni ful različno vplivajo na nas.

Katja, haval za tole izčrpno poročilo o vozičkih. Hja, sicer zdaj nisem nič bolj pametna, pa vendar. Upam da bom v naslednjih tednih našla čas, da bova šla še enkrat v ogledovalno akcijo - BC High treck, PP Skate in tisti novi, Hartan Skater in vip, potem pa neham. Če se seveda vmes ne pojavi še kateri, ki mi bo bolj všeč...

Nič, zdaj grem pozajtrkovat, potem pa se spet oglasim.

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
   RE: aprilčice
28.11.2007 8:25:53   
sasy20
Dobro jutro!

Ste bile pa pridne včeraj...Ja bila sem v C&A pa vam moram rečt da sem kar malo razočarana. Hlač nisem nobenih našla, edino srejčko in par malo večjih poloverjev in majčk. Verjetno sem pričakovala preveč...ker imam izkušnje iz C&A v Avstriji. Tam pa je veliko stvari. Cene se mi ne zdijo grozne. Sem kupila super lepo srajčko za 13€ tako da sem saj malo se potolažila.

Sem prebrala vse poste sam sem že pozabila kaj moram pokomentirat user posted image
.....
Barby77 user posted image  za user posted image  in uspešno opravljeno M.
Glede user posted image  se ne jaz ne user posted image  ne pritožujeva kajti nama paše user posted image  tko da upam da tako ostane.
Vse ki vas muči prehlad oz bolehate user posted image user posted image user posted image  da se čimprej pozdravite in veliko vitaminčkov jest.

Včeraj pa je naš user posted image  skoraj 2 uri tako brcal, da me je na koncu že vse bolelo. Še user posted image  je nekaj časa držal roko gor na trebuhu  in bil ves navdušen, potem pa je le trebuh opazoval kako skače user posted image . Komentar mojega je bil, da tudi user posted image  navija za Barcelono, ker sva ravno nogomet gledala user posted image  in da bomo potem lahko skupaj po tekmah hodili.
Glede likanja pa jaz mislim, da saj prve 3 mesece je dobro likat stvari za user posted image  zaradi občutljivosti kože. Sej če se potem izkaže, da ni občutljiv pa likanje opustiš. No tako je moja sestra naredila '' test '' občutljivosti kože.

Lep dan.

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
   RE: aprilčice
28.11.2007 8:35:43   
Isabellabina
Dobro jutrouser posted image

Jaz sem bila malo bolna in se nisem nič oglašala sedaj pa vidim da v enem dnevu ful zamudim.

Likanje otroškega perila-Jaz sem vse likala ,sploh tisto kar je prišlo direkt na kožo do šestega meseca(tako mi je svetovala babica pri prvem otroku in tako sem delala za vse naslednje)

linea negra-ne vem ,jaz tudi v sedanji nosečnosti nimam te črte.Ne vem zakaj se nekaterim
sploh pojavi ta črta.

Trebuh-obupno raste in tud jaz ne vem kako bom zdržala do aprila ,saj imam že sedaj takega kot da bi bla v osmem mesecu.Sem bla v soboto v mercatorju pa mi je prodajalka ,ki mi je stregla salamo rekla "ja tole bo pa že kmalu"!Me vsak vpraša ,če bodo dvojčki,NORO!

Priprava oblačil-Ja včeraj sem šla na podstrešje in pregledala kaj sploh še imam ,in bom mogla kar nekaj stvari še kupit(pajacke)teh imam samo nekaj ,ker sem jih posodila znanki pa sem ji rekla ,da ne rabi vračat ,ker da mi smo pri četrtem zaključili in da jih lahko tudi stran vrže ,če jih ne bo spravla.Sedaj bom mogla pa še kakšnega dokupit-bom imela vsaj razlog da bom imela nekaj novo.Ja oddala sem pa ravno vsa oblačila za fantka ,za punčko imam ,samo kaj ko bomo pa fanta imeli!Zvlekla sem tudi košaro dol in jo bom malo prešpricala z vodo ,da gre prah stran pa da se lepo v miru posuši.Pajackov pa še ne bom prala ,tam v mesecu januarju ali februarju nič prej.

Vozički-
ma so tako dobri ,da bi si tudi jaz novega omislila ,samo ne smem ,ker je mojuser posted image rekel ,da je ta še-dober,(no sej mu res nič ne manjka)Imam tistega enih prvih od Peg perega ,ki so imeli košaro in velika kolesa(sedaj je star že 14 let)ampak je ko nov ,saj sem ga vsakič uporabljala samo prve štiri do pet mesecev potem pa sem  imela športni voziček(ne vem katere znamke je)

Glede sexa-ko mi zapaše je tudi noro ,samo nisem vedno pripravljena ampak ,ko pa dragi začne je pa noro saj sedaj ni treba nič pazit.

Jelcy-mene zanima od kod si!(če ni skrivnost)

Brcike-očitno bo naš fantiček priden ,saj je tako miren in tud približno ni tak razgrajač kot naš najmlajši fante ,ki je tako razgrajal ,da me je v treebuhu ful bolelo ,pa še danes je stalno natempiran ,nikoli nima zadosti,ima energije za vse štiri otroke skupi.Tudi G mi je rekla ,da bo verjetno bolj umirjen in da ni nič narobe z njim ,ker ga tako malo čutim imam pa tudi precej povečano maternico in ima malček dovolj prostora .

Strije-grozno,te se mi že zdaj delajo na novo in pa stare se odpirajo tako da bom na koncu user posted image vsa marogasta,pa tud na prsih se mi že delajo ,pa kljub temu ne morem temu ubežat pa čeprav se mažem s kremo in bebi oljem že cel mesce,očitno imam takšno kožo,da ne pomaga nič.

No malo sem se razpisala ,sedaj pa grem telovadit!

Lepo se imejte v dnevu ,ki je pred nami!

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
   RE: aprilčice
28.11.2007 8:49:49   
tosja
Dobro jutro!

Ste se spet razpisale... user posted image user posted image user posted image
Katja hvala za ceno vozička. user posted image

Danes imam še veliko poti, tako da se javim kasneje... user posted image

1) frizer
2) banka, pošta
3) H&M
4) Pikapolonica, BC


_____________________________

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
   RE: aprilčice
28.11.2007 8:56:55   
Tejcha
Ojla!

Da še js pristavim piskrček.

Tolk ste pridne, da še brat ne utegnem sproti.

Js pa sem pri Tilnu likala le kakšne 14 dni, potem pa je patronažna rekla, da glede na to, da sušim v sušilcu in so oblačila mehka, da to ni potrebno. O sterilnosti pa raje ne bi... Kaj boste pa potem s stanovanjem naredile? Pri nas padem na tem testu - sedaj, ko imamo enoletnika, pa sploh... Pa se mi zdi, da ne počnem drugega kot pucam, pa nikamor ne pridem.

Mojo pljučnico še vedno preganjam z antibiotiki, ampak gre na bolje.

zdej pa akcija med igrače.

Papa






_____________________________

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
   RE: aprilčice
28.11.2007 9:24:28   
zokica
kako ste v tem zamrznjenem jutru?moj srček dela, meni pa ni bilo kaj extra, da bi vstala iz posteljeuser posted image  vse pišete, da že čutite brcike, jaz še nisem nič začutila, in me bo počasi začelo skrbeti. Sem v 19. tednu, ginekologinja mi je rekla, da bi jih morala začutiti okrog 24. 11., pa še nič ni iz tegauser posted image user posted image user posted image
komaj čakam, da bom začutila brcike, nato pa sem vsak dan vedno znova razočaranauser posted image user posted image

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
   RE: aprilčice
28.11.2007 9:32:06   
u04111976
Zokica ti nič ne bodi razočarana. Brcik bo še dovolj in na koncu nosečnosti znajo biti prev boleče, ko rte suva pod rebra. Če si drugače vredu, pa naj te nič ne skrbi.

Zelo ste pridne s pisanjem, vas komaj utegnem prebrati!

Včeraj sem natisnila en seznam - kaj potrebujem za novorojenčka, ampak se mi ne zdi da je to bilo ravno to. Bom morala še mal pregledat in po spominu pobrskat, ker nimam nobene stvari več od prvih dveh. Seveda bom nekaj stvari dobila, ampak bi rada že kaj kupila, da slučajno drugo leto ne bankrotiram, pa še vsi taveliki prazniki nas čakajo!

Vse ki vas dajejo viroze ali druge težave, pa počivat in vitaminčke jest, če se pa vleče, pa kar do zdravnika stopit.

(odgovor članu zokica)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
   RE: aprilčice
28.11.2007 9:40:41   
tasyo
Zokica, ne sekiraj se! Saj bodo prišle tudi brcike. Če si prvič noseča, potem ima tvoj pikolino čas vse do 22. tedna, da naznani svojo prisotnost... Sej jaz sem jih tudi začutila v 19.tednu, tako da - zaenkrat naj te nič ne skrbi.

Resnično srečna - kje si se izgubila? Menda ja ne delaš toliko... Dej malo izpreži, pa počvekaj!
Darja, pa zate tudi velja - ne preveč delat!

Naš mali razgrajaček je imel pa včeraj zvečer ultra fešto. Je tako brcal, da je bilo veselje! Moj se je takooo smejal. In ko je bilo konec dnevnika, se je umiril. Očitno mu novice niso bile nič kaj všeč!user posted image

(odgovor članu zokica)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
   RE: aprilčice
28.11.2007 9:41:59   
lepa posadka
Dobro jutro!

Naj še sama dodam par stvari:
Cunjice in likanje:jaz sem likala samo plenice in mako majčke - pri ta prvem, pa še to samo prve 14 dni. Potem sem nehala. Le plenice sem še nekaj ačsa likala, ker so mi bile grde in težko jih je bilo zložit, če niso bile zlikane. Pri ta drugi smo nabavili sušilca in ničesar več ne likam, ker cunje res takoj tople zložim. Sterilnosti pa tudi z likanjem ne boste dosegli. In navsezadnje - otrok se mora čim prej navaditi na normalne razmere. Sterilnosti ne bo dobil nikjer.

Še to: vem, da vas tišči in to so posebni užitki...saj sem tudi sama v tem...pa vseeno - če boste že sedaj prale cunjice in jih pustile v predalnikih še 4 mesece - boste verjetno vse še enkrat preprale v zadnjem mesecu. Priporočam, da si dela ne podvajate, da sedaj samo vse prirpavite, če vam je luštno - preperete pa šele v februarju. Bo dovolj zgodaj in še sveže bo vse za dete.

Linea negra: jaz sem jo imela vsako nosečnost, pa imamo doma že fanta in dve dekleti. Ne morem se pa spomnit kdaj se mi je začela pojavljat. Trenutno je še ni. Sem pa imela ponavadi kar močno in tudi potem po porodu ni takoj izginila. Mogoče je to tudi povezano s tipom ženske?

Brce: ja, pri nas so že tako močne, da mi včasih kar trebuh premetava sem in tja. To noč sem sicer super spala, sem se pa ponoči enkrat zbudila in potem kar nisem mogla zaspat nazaj - tudi zato, ker je imelo dete spet čas za telovadbo.

Strije: nekatere jih omenjate. Te so zelo pogojene s tipom kože, ki jo ima ženska. Jaz sem se prvo nosečnost normalno mazala in nisem dobila strij do konca. Potem pa - en teden čez rok, pa res tudi dete je bilo veliko...torej, apr dni rpeden sem rodila, sem jih dobila na trebuhu. Mi je bilo kar hudo. Pri naslednjih nosečnostih se te sicer niso hudo večale - imam vedno velik trebuh - no, so pa podpis vsakega otročka in me sploh več ne motijo :-) Mi pa full paše to nosečnost se mazat s kremo od L'occitaine - krema s karitejevim maslom. Jo imam, ker ima najstarejši hudo suho kožo, pa mu včasih namažem kakšen suh lišajček... in meni full paše - pa še diši lepo.

Tako - čas zelo hiti. Jaz sem že krepko v 23. tednu. Počasi bom že polnih 5 mesecev noseča. Pa se čudim, da mi trebuh tako hitro raste. Jaz ga kar ponosno razkazujem. Kaj pa vem, morda je zadnjič... Uživajte in, če vam le službe ne jemljejo preveč energije (mene čaka 14 dni norišnice, potem pa bom en teden še v miru pospravila in nato 14 dni uživala doma)...ne pozabite, da ste v najlepšem obdobju v življenju.

Hanky panky pa... ja tudi pri nas je zanimivo. So različna obdobja. Enkrat se sama sebi čudim, enkrat se mi pa nič ne da. Zdaj smo bolj v slednji fazi, hehe. Bo že boljš. Je pa zanimivo, da po porodu bi pa najraje vedno vse not prinesla :-) Vsega bo še - fejst bodite.



(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
   RE: aprilčice
28.11.2007 9:43:43   
NiLe
Jutrooo punce ... me ni en dan gor in vas komaj dohajam. Pridne, pridne user posted image user posted image user posted image

Zokica; nikar ne skrbi glede brcik ... boš videla, da bo zdaj-zdaj ... ko bo user posted image začelo, pa ga ne boš mogla ustaviti user posted image

Tosja; ti imaš pa danes pester dan. Uživaj v teh opravkih in shopingu user posted image

Katja; hvala za to izčrpno poročilo. Mi2 se še nisva odločila, ali bova kupovala kaj novega ali ne oz. moj si fuul želi novi voziček, po drugi strani je pa ta, ki ga imava še kar v redu, edino vodljivost je bolj tako-tako. Sem pa zadnjič gledala v Arielu ene ful dobre vozičke, ki so od Haucka, ampak ena nova linija - ne spomnim se imena. Sploh barve so mi všeč.

Ketrin; si se danes naspala? Jaz kar dobro spim, še vedno napol na trebuhu, edino kar me zbuja je 2x vstajanje za lulat user posted image Upam, da se vidimo danes ... mi je ravno user posted image rekel, da bo moral popoldne delat, čeprav je kao fraj. Sem fuuul jezna, ker se mi ne da zvečer menit za varstvo, ko je treba oba škrata dat spat.

Sinska; pralne oreščke kupiš v trgovinah z bio stvarmi, Kalček je ena od njih (trgovinica je na Trubarjevi). Meni se zdijo super, eterično olje daš pa v predalček, kamor daješ mehčalec.

Pranje in likanje cunjic: jaz sem pri mojih dveh prve tri mesece prala brez mehčalca in vse likala, sedaj imamo pa sušilca in bo tega občutno manj. Jaz imam vsa oblačila od prej v vrečah in se bom pranja in zlaganja lotila šele februarja, ker se mi zdi sedaj še prezgodaj.

Linea negra in strije: hvala bogu, da s strijami nimam težav, linea negra pa se je pojavila v zadnjih mesecih nosečnosti in v parih mesecih po porodu tudi izginila.

Vidim, da so user posted image trenutno v vodstvu ... no, bo fino pogledat stanje po vseh opravljenih morfologijah. Vsem želim uspešno opravljene preglede in M!

Imejte se lepo!













_____________________________

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu zokica)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
   RE: aprilčice
28.11.2007 10:21:40   
Barb77
Najprej odgovorim Darji33, da ne pozabim: Na NS nisem nič spraševala, zato pa smo vprašali sedaj. Sem najprej mislila da ne bo nič videti, pa je G vendarle malo pobrskala in naredila kar nekaj dobrih posnetkov. Jih bom prilimala v album. Upam da mi danes res rata vse skupaj zrihtat, da boste videle našega malega škratka.
No sedaj pa vas sve lepo pozdravljam. Včeraj zvečer sem primerjala rezultate M od Maše in včerajšnje... je bilo kar zabavno, sicer je fant večji, ampak ima manjše male možgane user posted image  kot jih je imela Maša, kjub temu ima večjo glavo. Sicer imata zelo podobne rezultate, tako da ga komaj pričakujem.
Bom skušala zdaj gor prilimat slikice iz M...
Lepo se imejte!

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
   RE: aprilčice
28.11.2007 10:50:06   
katka28
Ojoj vas komaj dohajam cvekice user posted image

Pranje in likanje: pri nas bomo vse likali ze zdaj vse likam brez problema, delam kr sproti. Ko se posusi ze likam kaj pa je problem tiste male cunjice malo zravnati. Res pa je, da susilca nimava je prejsnjic tast neki sanjal, da bi nama ga kupili ampak za enkrat ni nobene potrebe. Susiva vse not na stojalu nikoli zunaj in se v spalnici imava potem lepo sveze in malo vlazno zdaj v zimskih dneh.
Linea negra : tudi tega se za enkrat nisem delezna
Strije: jih se nimam res, da se veliko mazem mogoce je res to pogojeno s tipom koze pri koliko tednih pa naj bi se pojavile?
Zokica: ne sekiraj se glede brc. Jaz nosim dva pa jih se ne cutim. Mogoce ti in tam kaksen premik druga pa ne. Pravijo, da tiste, ki imamo prvo nosecnost brce cutimo kasneje kot tiste, ki so ze enkrat rodile. user posted image za brcike....
Kar se spolnosti tice: moj se je ze pripravil na suso tako, da zdaj ne jamra vec. Vcasih ima se kaksne cudne ideje ampak kar hitro neha misliti o tem. Sama imam probleme z izcedki tako, da ni ravno primerno izvajanje posteljne telovadbe. Malo bo se trpel pol pa me bo po moje raztrgal user posted image


Lep soncen dan in veliko cartanja na toplem....



(odgovor članu Barb77)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
   RE: aprilčice
28.11.2007 11:08:57   
maja24-2
Naj se malo oglasim, no jaz sem že bolje pa tud počitek mi je prav prišev in sedaj sem se pa res zaklela da ne bom več tolk pospravljala ker ni vredno da te pol vse boli.
Je pa user posted image  bolj priden je danes posesal celo stanovanje in je šel potem v službo.
Mam pa dons izpit iz glasbe samo petje bo super slišat z mojim zamašenim nosom bodo ful užival
Brcike naš user posted image  nič ne spančka cel dan razgraja po bušiju ja bla Lara bistjeno bolj mirna
Koma čakam MF potem greva pa v šoping v Avstrijo v C&A no če so se na NS zmotili potem bo treba res skoraj vse na novo nabavit drugače pa le kakšno luštkano stvarco in pa kompletek iz porodnišnise tako kaj cortiš, ker pri nas se mi zdi da vseeno ni take izbire.
Voziček bomo meli še od Lari se je 4 kolesnik res obnesel ker ročaj lahko obračaš in mi smo to res ful uporabljali je res praktično čeprav so mi tri cikli bolj všeč. Dokupila bova lupinco maxi cosi ker imamo za kasneje tudi zappa tako da bomo kombinirali sploh če greš v šoping da z velkim vozičkom ne hodiš okrog
Za pančkat bomo meli pa na začetku košek.Drugače pa imamo še vse na podstrešju po Novem letu pa akcija, boma pa previjalno naštimal in se počasi pripravljal na user posted image  tako da bo tud Lari božiček prnesu sve za njenega dojenčka od lupinice, zibelke.................. bova skupej mamiceuser posted image  ker res že komej čaka, so teli malčki prav posrečeni t vprašanji. Je pršla zadnjič v kopalnico ko sem se pušala in pravi ooooooooooo mami kakšn velik bušiuser posted image  pa potem kdaj se bo pa buši odpru za dojenčka....... a pri popiju skratka res je posrečena in sem prav vesela da je že 14 dni zdrava.
Lep pozdravček

(odgovor članu Barb77)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
   RE: aprilčice
28.11.2007 11:28:45   
Ketrin
Dober dan!

Ufff, komaj sem spet vse prebrala! user posted image
Sem se že zjutraj spomnila.... Malamalinca kje siiiii??????  Resnično srečna pa ti, kje si ti????  user posted image  

NiLe, ja upam, da se vidimo danes. No, jaz pridem, ti pa upam, da urediš varstvo!

Simvir, ja prav slabo spim! user posted image  Pa imam tudi od letos poleti nov Dormeo Memory, bi se morala zbuditi naspana, al kako že! user posted image  Mogoče imam samo slabo obdobje... V službi pa sem zaenkrat še kar ok. Najbrž zato, ker je veliko dela in se takoj zbrihtam in nimam časa zabušavat!!! user posted image

Brcike: počakajte punce, bodo že še norosti v trebuščkih! Pri nas smo včeraj cel večer imeli cel fuzbal tim. Smo tudi za Barco navijali in se očitno vsi trije veselili! user posted image user posted image

Linea: jaz te črte pri meni ne vidim!? user posted image user posted image  

Pranje in likanje: ste me prav potolažile. Uff! Vidim da večina nič kaj ne komplicira. No, mi imamo tudi sušilca, tko da očitno ne bomo likali. Me pa zanima NiLe kaj sploh so tile oreščki al kako ste rekle?! Jaz to prvič slišim, kaj to je namest praška? Eterično olje pa par kapljic kar v predalček za mehčalec daš, al kako!? To je dobra ideja!

Čestitke za MF in preglede!!! Pa za user posted image ! user posted image

Skratka moji fantje so me bili pa zelo veseli. In smo se malo nasmejali in sprostili... Nazdravili z refoškom na stare čase! user posted image user posted image

Punce, kak predlog za hitro kosilo?user posted image

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
   RE: aprilčice
28.11.2007 11:36:14   
Roberta69
sinskaT,  jaz dam par kapljic eteričnega olja razredčenega z vodo v prekat za mehčalec. Za malega še ne vem, če ga bom uporabljala, menim pa, da naravne reči nikakor ne morejo škodovati nobeni - niti otroški koži. Je pa res, da je za malčke vseeno najbolje, da je vse po vrsti čim bolj nevtralno. Jaz mislim tudi vse nekaj časa prati na 60 stopinj, če bo šlo pa kaj skupaj, pa naj gre, bo pa pač številko manjše.

Kar se sterilnosti tiče, mene edino skrbi, ker se moja psička žal včasih ponoči polula. Do sedaj sem to pač parkrat prebrisala, zdaj pa že raziskujem po lekarnah, kakšna razkužilna sredstva imajo. Saj dokler se ne bo plazil, ni panike, ko mu bo pa enkrat prišlo na misel, da bi tla celo polizal, mi pa to ne diši najbolj. Drugače pa jaz sploh ne vem, kako bom s čiščenjem - v smislu, da je preveč sterilno lahko slabo, ker je zunaj vse že zelo onesnaženo, itd. Mal pa razmišljava o nakupu vodnega sesalca (mogoče Hyla), sicer so takšni orng zelo dragi, ampak jaz imam vedno bolj občutek, da iz teh navadnih res ven prihaja preveč svinjarije (ali pa je to vpliv reklam?). A ima katera dobre izkušnje s kakšnim vodnim sesalcem? Nama se bo sicer v roku enega leta nabralo toliko stroškov, da je joj user posted image , vseeno si pa raje vsako stvar zelo kakovostno kupiva (še predvsem moj bi rekel, da je vse ostalo samo navlaka). Rabim pa to in ono... in mojih prihrankov je že konec - kaj pa zdaj?

Sexamo pa še kar normalno. Kakšno obdobje me ful meče, da mi pa prov ne bi pasalo, se mi pa še ni zgodilo (hvala bogu, ker moj bi že tko in tko še več). Glih danes ob 3 ponoči me je prijelo, potem sva pa oba lepo, sladko zaspala nazaj user posted image .

(odgovor članu maja24-2)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
Resnična zgodba: Prazen trebuh in zlomljen...
Od nekdaj sem sanjala, da bom mama štirim otrokom. In tudi sem. Samo na drugačen način, kot sem si kadarkoli predstavlja...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?