|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
17.12.2007 15:40:40   
zolika
Nile: kako glasbo imaš to? kje si jo nabavila? Me zanima, ke rpočasi bomo začeli vrteti tovrstno glasbo tudi mi....user posted image

lp

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
   RE: aprilčice
17.12.2007 15:45:56   
Roberta69
zokica, glede težav ti žal ne morem pomagati, glede ultrazvoka pa mislim, da ti ga bo, sploh če ji lepo rečeš, naredila. Meni ga je do sedaj pri vsakem pregledu sama od sebe (čeprav drugače ni glih prijazne sorte). Itak se mi zdi pa ful brez veze, ker stane skoraj nič (malce tistega gela, lahko bi pa tut kej ekonomičnega uporabili), da se avtomatično UZ ne dela na vsakem pregledu, vsaj na hitro.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... Srečanje : jaz sem zainteresirana (kadarkoli, samo ne takrat, ko imam izpite - je pa še user posted image kdaj jih imam), sem iz Ljubljane (se bom pa pripeljala kamorkoli in, če se bo treba, gre lahko kakšna iz Lj tudi z mano).



(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
   RE: aprilčice
17.12.2007 15:55:45   
sinskaT
Srečanje aprilčic: obvezno pridem, kamorkoli v Slo., sama prihajam iz Lj., sem mobilna - tako in drugače user posted image , tako da res ni problem skočit kamorkoli. Seveda se pa ne bi branila, če bi bil radij nekje okrog Lj., Novega mesta... torej sem prilagodljiva in ta moment predem od zadovoljstva, ker sem jedla tako dobro kosilo...sirove štruklje (domače..z dežele haha) in ful dobra pražena zelenjava zraven, pa še moj me čoha po hrbtu, takrat sem pa čist konc user posted image user posted image user posted image .

Zokica - žal nisem iz zdr. stroke in ne vem kaj bi to bilo, ti pa priporočam urgenten obisk G. Držim pesti, da ni nič hudega vendar bolje, da si mirna in te pogledajo.

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
   RE: aprilčice
17.12.2007 15:59:07   
sinskaT
Sem vedela, da sem nekaj pozabila: čas srečanja.

V januarju kadarkoli, le prvi teden gremo mal na sever, jaz žal ne bom smučala, bom pa snežna vznesenka brez smučk in sani.

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
   RE: aprilčice
17.12.2007 18:07:40   
barby78
Pozdravljene aprilčice!

Vidim,da se že neki dogovarjate glede srečanja.Jaz že komi čakam.

Tosja,ob tem tvojem filmčku,sem se pošteno zjokala.Že itak sem ful občutljiva in kar naprej jočem,pa še spomini so privreli na plano,ko je tamali tud takole ležal v inkobatorju in sem ga hodila samo gledat.Kolk sem šele takrat prejokala.No,ampak filmček je pa krasen in vsekakor vesel in ne žalosten,ampak mal emocije in hormončki,pa se zjočeš.

Uživajte se čujemo.
Grem še do konca napisat novoletne voščilnice.

Pa še voščilo,za moje aprilčice:

Naj obrodijo želje,
skrite v srcih vseh ljudi.
Naj žarijo lučke,
naj ne ugasne njih sij.
Naj ima Novo leto
tople,modre oči,
naj v njih sta nebo in sanje,
ter sreča za vse ljudi!
 
Vesel Božič vam in vašim najbližnjim,ter predvsem vašim pikicam,ter srečno 2008!!!
                                                                                                                             
                                                                                                                                Barby

_____________________________

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000


(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
   RE: aprilčice
17.12.2007 18:22:32   
zokica
user posted image  PUNCE!!!
Jaz sem zdaj ravno prišla nazaj od ginekologinje, rekla je, da imam občutljiv maternični vrat in da mi je Klimicin krema še vse bolj omehčala in sem zaradi tega verjetno krvavela.
Naredila mi je ultrazvok, bebi je superuser posted image user posted image user posted image
URESNIČILA SE MI JE NAJVEČJA ŽELJA, DOBILI BOMO NAMREČ FANTEKAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tako sem vesela, ne morem vam povedatiuser posted image  moj srček me je zdaj klical med malico in je tako vesel, da je fantek, še včeraj, ko je prvič začutil brcike, je rekel da si želi sineka. Iz njegovih ust v božja ušesauser posted image
Tašča je šla z mano, ker še je imela opravke in ko sem prišla iz ambulante, me je že čakala in ko sem ji povedala, da vem spol user posted image  so ji oči tako zažarele, komaj je čakala, da ji povem kaj bo in ko sem ji povedala, jo je popadel takšen smeh veselja, to je tako fajn, ko imaš ravno v tistem trenutku ob sebi nekoga, ki se s tabo veseli, še lepše pa je če je to tašča!!!user posted image
Joj, tako sem srečna, še zdaj ne morem k sebiuser posted image user posted image

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
   RE: aprilčice
17.12.2007 18:32:06   
sinskaT
Čestitam Zokica! No, pa važno, da je pobček  zdrav a ne, ker si me kar malo prestrašila s tisto krvavitvijo.

Js bi tudi spol vedela, pa moj ni ziher, pa ne bi rada na 3D samo zarad tega hodila...user posted image


(odgovor članu zokica)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
   RE: aprilčice
17.12.2007 18:33:05   
darja33
Zokica
1. Uz ti bo nardila tvoja G, razen če ni (tako kot nekatere) privat in je mahnjena na denar. Namreč zavarovalnica plača le 3 UZ in seveda privatniki to strogo upoštevajo. Moja G mi nardi za vsako figo, moja kolegica pa ima privat G in ji računa vsako slikico (???) in celo materinsko knjižico, da o "nepotrebnih" UZ sploh ne govorimo!!!

2. Seveda je drisko povzročil antibiotik (Zitrocin sodi med "tamočne", to je ista zadeva kot sumamed) in vsak povzroča spremebe na črevesni flori, ki nardijo drisko in krče (pomagajo Linex tablete ali pa jogurti z probiotičnimi strukturami...). Antibiotiki tudi rušijo naravno floro v vagini in povzročajo vnetja, srbenje, temne iztoke. Pravih krvavitev pa načeloma ne. Pospešujejo pa razvoj glivic (Candida). Torej ti antibiotiki te lahko pozdravjo, kot stranski učinek pa povzročijo kaka vnetja vagine, driske, krče. Dvorezen meč torej. Upam, da je to zdaj že minilo (sej si ga jemala sam 3 dni, 1X1, ne?). Če ni probaj še z Linexi, jogurti. Če pa se krvavitev ponovi pa kr G.

Roberta69
Škripanje kolen.... ja, seveda imaš v tem zelo kompliciranem sklepu dva meniska, ki lahko drgneta ob ostalo sklepno površino (pogačico npr.), možno pa je tudi da imaš manj sklepne tekočine. Tudi to lahko škripa...
Največkrat pa škripajo le ligamenti (vezi), ki tečejo tesno ob sklepu. Torej nič takega. Seveda je pa drugače, če te začne to boleti. Takrat je verjetno nastala že začetna okvara (odrgnina) sklepnega hrustanca. To je pogosto pri športnikih, ljudeh ki preobremenjujejo sklepe (tudi preebeli) ali po poškodbah sklepov. Pomaga glikozamin, ki se ga v tabletah dobi v lekarnah in pospešuje nastajanje sklepne tekočine.
 
Številka računa na  katerega Zokica in Roberta nakažita vska po 30 evrov je TR 2012730989.
 
Hec, seveda.
 

 
 
 
 

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
   RE: aprilčice
17.12.2007 18:35:58   
darja33
Zokica!

Čestitam k uresničitvi tvije želje!!! Jaz grem pa na UZ v četrtek samo zaradi firbca, da končno (upam) vidim kaj imamo.
A na nuhalni tudi nisi nič zvedla????

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
   RE: aprilčice
17.12.2007 18:50:23   
zokica
Ne, na nuhalni svetlini mi ni nič povedala in kot sem takrat napisala, se je G, dr. Čopijeva zelo grdo obnašala do mene in sem kar s precejšnjimi bolečinami šla domov, ker me je udarjala po trebuhu, ker ji tisto za UZ nekaj ni prav delalo.
Tako mi je odleglo, da mi ne bo treba čakati do januarja. Dvakrat se mi je sanjalo, da sem rodila fanteka in očitno mi je moj podzavestni čut prav govoril. Komaj čakam da pride moj srček domov in se stisne k meni. To bo danes veselje v postelji juhuhuuser posted image

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
   RE: aprilčice
17.12.2007 18:54:00   
Majček28
Ojla aprilčice,
da se še jaz mal pofočkam. Prejšnji teden enostavno ni blo časa, da bi kaj pisala, sem vas pa brala in sem na tekočemuser posted image

V petek sem imela podelitev diplome (končno) in ko so me ostali videl z trebuščkom ni blo konec hvala kako mi paše tale pridobitev user posted image user posted image user posted image Sem že skor pozabila kam sem prišla: na podelitev al na sebato o mojiem user posted image  user posted image
No, moram priznat, da mi je vsa pozornost prav pasala in ko sem šla na oder je eden izmed gostov (ki je ravno za mojim možekom sedel ) komentiral: Tale je pa potico pojedla!!! Moj možek pa seveda ni ostal dolžen in mu je odgovoru: Ja, pa jaz sem jo zamesil!!! user posted image user posted image user posted image  Za crknit, sem mislila, da me bo kar pobral!!!

Srečanje: sem absolutno za, sem iz Ljubljane, ampak mi ni problem pridet kamorkoli. Januar se mi zdi primeren, osebno mi je vseeno kateri datum in dan (je pa res, da še nimam urnika predavanj- sem se namreč vpisala na magistrskega...sem pač optimistka!!!! ).

Brcike: pri nas je pa tko živahno, da me včasih ponoči kar zbudi. Glede na to, da vem da bo bejba ne morem rečt, da bo fuzbalerka, bolj verjetno bo rock'n' roll plesalka user posted image user posted image

Slikice: enkratne so, od vseh, moje pa še pridejo. Mi je Možiček Božiček za diplomo za Božička kupu fotoaparat in zdej ustvarjam, moram se pa še naučit kako vse na računalnik spravt user posted image  Upam, da pred aprilom user posted image user posted image

Ta teden bom bolj malo na forumu, imam se mi zdi najbolj naporen teden v letu (poslovni obiski, večerje, izpit in še predavanja). Verjetno bom sama sebe za kakšnim vogalom srečala, ko bom hitela v drugo stran user posted image

Uživajte v snežni idili, ob toplem čajčku, z lepimi mislimi na user posted image  in z veliko razvajanja s user posted image

pa pa

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
   RE: aprilčice
17.12.2007 19:24:43   
Roberta69
darja33, zlata si user posted image user posted image user posted image !!! Zaenkrat ti pošiljam eno user posted image , če se boš udeležila srečanja, pa je tvoja tortica + čajček ali karkoli že na moj račun (to je še najmanj kar lahko naredim). Upam, da nisi preveč huda, če te takole mal zasipavamo z raznimi tegobami, samo saj veš, fajn je, da je takole na dosegu roke, ker recimo meni bi verjetno, preden bi odromala do zdravnika, zaradi pretečenega časa že vse zarjavelo user posted image . Drugače pa, po moje, če se ti kdaj ne da, ne utegneš itd. odgovorit, ti skoraj sigurno nobena (vsaj jaz ti ne bi) ne bo zamerila. 

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
   RE: aprilčice
18.12.2007 7:57:25   
simvir
Jutro!

Jaz se spet javljam iz službe. Je podaljšan vikend kar prehitro minil.

Zokica
user posted image za user posted image in da je vse ok s tabo in user posted image .

SinskaT
ti kar začni poslušat glasbo, zdaj naši škrati že dobro slišijo.

Barby
hvala za lepo voščilo. Mi je tako všeč, da ga bom kar za na voščilnice uporabila. Saj ne zameriš, kaj?


Brcike
so pri meni že kar močne, pravzaprav se je mali že začel prerivati po trebuhu, tako da se mi že cel trebuh premika.

Srečanje
vidim da ste vse precej prilagodljive. Jaz imam že do Lj dobre pol ure vožnje in bi mi najbolj pasalo srečanje v Lj, sploh zdaj ko sem še v službi.


(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
   RE: aprilčice
18.12.2007 8:15:51   
zolika
Dobro jutro dekleta...a veste kaj? Še slaba ura in imam MF!!user posted image user posted image user posted image

Končno sem jo le dočakala! Me je kr malce strah...me zvija v trebuhu...ne vem zakaj - morda zato, ker ne vem kaj bo reko ali user posted image  ali user posted image  - radovednost deluje user posted image

Drugače pa sem včeraj odkrila voziček!
http://www.hartan.de/produkte/main.php?artnr=2235-36-200&vari=1

Kaj pravite? Meni je zelo všeč!

lp

p.s. poročam ko se vrnem!

dio

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
   RE: aprilčice
18.12.2007 8:28:44   
barby78
Morgen aprilčice!

Zokica,čestitke za vajinega user posted image  user posted image .Očitno bodo res fantje prevladali user posted image
 
Simvir,ti kar uporabi to voščilo,če ti je všeč.Tu pa res ni kaj zamerit!

Zolika,dobro opravi na MF user posted image ,pa čimprej poročaj kaj pričakujete!


Jaz imam pa jutri zagovor pred komisijo,glede bolniške.Me prav zanima kako se bodo odločili,glede na to,da imam mirovanje.
Drug teden pa GP.Upam,da bo vse OK in bom spet videla našo pikico.
 
Se čujemo,LP

_____________________________

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000


(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
   RE: aprilčice
18.12.2007 8:30:13   
Ketrin
Dobro jutro!

Zokica user posted image user posted image user posted image  za fantiča! In seveda da je vse ok s tabo in user posted image ! user posted image user posted image user posted image

Glede srečanja: Jaz sem vsekakor ZA! Sem iz LJ, lahko pridem kamorkoli (no, ravno do Milana se mi ne bi dal vozit....user posted image ) Naložim pa lahko še 4 nosečke (to bo smeha, pol avto user posted image  user posted image user posted image user posted image ) Za datum mi je načeloma vseeno. Najraje pa bi tisti sredinski januarski teden, okoli 15.... Pa seveda popoldan, oz. proti večeru, če gre...za tiste ki smo v službi....user posted image

Zaenkrat želim lep dan....

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
   RE: aprilčice
18.12.2007 8:33:16   
NiLe
Jutrooo user posted image ... danes se mi je uspelo "izmazati" in mi ni bilo treba ven na mraz, ker je mož odpravil oba otroka v šolo in vrtec user posted image .

Zolika: te CDje, ki jih poslušam so že nekaj let stari (cca 7 let) in so bili takrat ful aktualni. So iz zbirke Solitudes - exploring nature with music. Drugače je pa te ambientalne muzike v trgovinah kar ogromno, tako da boš zihr kaj našla. Pa dobro opravi na MF!

Zokica; bravo za user posted image

Majček28; vse čestitke ob diplomi in te prav občudujem, da si tako zagnana za naprej. Tista opazka ob podelitvi - tvoj mož je faca, da ga je tako dobro zabil user posted image

Danes popoldne imamo še enega Dedka Mraza in potem smo počasi s tem zaključili. Sta pa otroka zelooo nestrpna. Tem otrokom se prav fuzla ob vseh teh darilih, ki jih dobivajo z vseh strani.

Bodite pridne, lepo se grejte in uživajte!



_____________________________

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
   RE: aprilčice
18.12.2007 8:38:53   
Ketrin
Jaz sem pa pozabila....
Majček, čestitke ob diplomi!!!! user posted image

Jaz sem bom zdajle med prazniki vsaj malo spravila na tipkanje tele zadeve... Da s trebuhom diplomiram....kar upam, da mi malo skozi prste pogledajo....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
   RE: aprilčice
18.12.2007 8:50:38   
tasyo
Dobro jutro!

Danes sem pa malo bolj pozna, ker sem včeraj do polnoči pekla takšne in drugačne piškotke. Mater, če bomo vse to pojedli, potem za pusta ne bo treba krofov, ker bomo itak že vsi vshajani!user posted image  Sva pa pekli skupaj s prijateljico in njenima dvema škratoma (10 in 7) in smo delali vse iz 3 ali 2 mase, tako da je kar bilo posla... Zdaj v škatlah čaka že 7 vrst piškotkov!

Zolika, dobro opravi na morfologiji (seveda javi!)!!!!user posted image user posted image user posted image  za boljšo voljo

Zokica - bravo za fantka!user posted image Mater, naša punca bo pa imela izbire... Tu okoli nas so tudi same nosečke, ki pričakujejo fantke, ali pa so jih glih kar dobile v roke.

Barby, ni vrag, da ti bodo podaljšali bolniško...

Tako drage moje - najprej šibam na zajtrk in kavico, potem pa se spet kaj oglasim. Kuhinjo sem hvala bogu spucala že ponoči.

Glede srečanja - zaenkrat se nas je oglasilo 7, razen mene same ljubljančanke. Mislim pa, da lahko zraven štejemo še big mamo, ki je sprožila temo... No, ko se bo večina javila, bomo pa izbrale dan in kraj.

Brcike so pa pri nas še vedno nežne...

Pozdravček!

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
   RE: aprilčice
18.12.2007 9:20:15   
NaTaŠa*
Pozdravljene aprilčice

Najprej vam pošiljam eno jutranjo user posted image , ker glih sama pije pa mi bote tako delale mal družbe user posted image .
Upam da ste se naspale, ker jaz se nism. Snoč smo mel žurko u trebuhu in se je user posted image kar dogajal notr tako da nism mogla zaspat. Sedaj me pa tako trbuh boli da je kr noro. Na boku nism mogla spat tako da sem mogla na hrbtu čeprav sploh ne morem spat na hrbtu, ampak sem mogla ker drgač bi bila celo noč zbujena. Tako da mislim da bo kr fantek in bo mali fuzbaler user posted image .

Zokica- user posted image user posted image user posted image za user posted image .

Barby- user posted image srčno upam da ti bojo podaljšali bolniško.

Zolika- dobro opravi na MF in ti pošiljam user posted image .

Majček- user posted image user posted image user posted image za diplomo. Je pa es lepo da si prav aktivna s to šolo sploh pa zdaj v user posted image .

Srečanje- meni bi odgovarjal nekje januarja (sredina) ker pol prot koncu imam pa že priprave ne mautro pa rojstn dan, itd... Sem pa z jesenici tako da km v LJ mi ne bi biu problem pridt, km dl pa bi biu problem. Mal bi mela že problema pridt v LJ k nepoznam prav dosti LJ tako da bi se vrjetn kr iskala.


user posted image za vse ki imajo danes MF in pa čimprej poročajte.


LEP DAN ŠE NAPREJ!

PA-PA


_____________________________

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.


(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
   RE: aprilčice
18.12.2007 9:54:02   
zolika
user posted image  Punce moje...

user posted image  user posted image  Smo že nazaj...vse BP! user posted image  user posted image

Veliki smo dovolj...in najbrž vas zanima kaj imamo...zelo lepo se je videlo, moram priznat  takoj se je zasvetlo...

Torej......imeli bomo user posted image ! user posted image  ata sijejo in so v  user posted image  ... user posted image

Mama pa že dela plane kaj kupit!user posted image
Da vam o moji mami ne govorim...po treh vnukinjah - prvi vnuk! user posted image  Veselje popolno!

Nič dame moje... grem iskat modre stvari!user posted image

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
   RE: aprilčice
18.12.2007 9:59:52   
sinskaT
Ojla!

Sem se komaj privlekla iz postelje, ko je pa tako toplo pod dekico, vzunaj pa mrazzzz...Se prav spomnem vsako jutro, še sreča, da mi ni treba zdaj avto drgnit in se gužvat po cesti. Pa saj nosečnost in porodniška tako hitro mineta, da je treba res malo izprežt, če se le da, drugače pa vsaj na minimum dat v malo nižjo prestavo. Sploh se ne zavedam, da bom tolko časa doma, brez službe, jutranje naglice.  Verjetno pa začneš po določenem času kar malo nemiren ratovat in bi prav rad šel nazaj v biznis svet user posted image . ah kje je še to user posted image !

Majček čestitam za diplomo, si lahko ponosna nase. Vem kakšni so to občutki, sploh če si finančno sam prigural skozi vsa leta, izpite itd. To pa je dosežek!user posted image

Zolika lep voziček si izbrala. Mene osebno samo firma odbija, ker je kolegica čist popenila zaradi nekakovosti - sicer je imela Skater-ja, drugi model iste firme. Ji Baje jim je po 6 m kolo dol padlo..ups. Sem buča, ko sem šla pol še gledat mnenja o vozičkih Hartan po tujih (predvsem nemških internet straneh), pol te pa samo zmede. Če je vam všeč in ima vse kar rabite - go for it! Vidim, da imajo tudi veliko izbiro barv user posted image .
Važno, da nam čim prej sporočiš dobre novice iz MF + ostale, ki še niste dale raport -čakamo user posted image !



(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
   RE: aprilčice
18.12.2007 10:01:17   
barby78
Zolika,čestitke za vajinega user posted image  user posted image user posted image user posted image  in da je vse BP.
Ja,pa verjamem da ati kar žari.

Čestitke!!!

_____________________________

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000


(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
   RE: aprilčice
18.12.2007 10:04:58   
Majček28
Dobro jutro punce, vidm da ste že prav lepo aktivne.

Prvo hvala vsem za čestitke ob diplomi! (sej če bi vedle kolk časa je nastajala....no, v glavnem da je nastala!)

Zolika: čestitkeuser posted image user posted image user posted image za user posted image  in seveda si ponovno dokazala, da je kakaršen koli strah brezveze. Če smo že me tko fajn ni variante, da naši user posted image  ne bi bili user posted image .

Zokica: tudi tebi user posted image user posted image user posted image  , upam da se ti uresniči še kakšna želja, da bo tvoje življenje potem mirnejše user posted image

Mi smo pa ravno ta vikend ugotovil, da ima babica od mojega možeka že 8 pravnukov, najin bo 9 in da je od vseh samo en fantek!!! Same babe user posted image user posted image . Zdej vem zakaj moj možek še vedno malo upa, da bi lulček zrastu!

Lep dan še naprej, se probam še kaj pofočkat

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
   RE: aprilčice
18.12.2007 10:06:40   
Ketrin
Zolika user posted image user posted image user posted image user posted image  za user posted image !!! Super novičke!!!

Madona bodo res sami lulčki letos po morju čofotali.... user posted image user posted image

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Resnična zgodba: Prazen trebuh in zlomljen...
Od nekdaj sem sanjala, da bom mama štirim otrokom. In tudi sem. Samo na drugačen način, kot sem si kadarkoli predstavlja...
Zatekanje nog v nosečnosti
Pogosta nosečniška težava, še posebej v drugi polovici nosečnosti so otekli gležnji in noge. Ali lahko otekanje prepreči...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?