|
RE: moj gre na morje, jaz pa ne 17.7.2006 16:55:03
|
|
|
|
Lana25
|
Jaz imam en nasvet, sicer najbrž ne bo rešil celotnega problema, je pa vseeno nekaj. Uredi si svoje misli in potem bodi odločna! Glej, če se sprašuješ, če delaš iz muhe slona, potem nimaš razčiščeno, če je za tebe njegov odhod na morje mala ali velika stvar. Rečeš, da ga nočeš omejevat, na drugi strani želiš, da je doma. Rečeš, da te ima rad, da pa ti ne izkazuje ljubezni. To so si malo nasprotujoče trditve. In kot kaže on ni neumen in vidi, da še sama ne veš čisto, če te bo razneslo, če bo šel na dopust ali pa se boš na koncu mirno sprijaznila s tem. Moraš se odločiti kako zelo te moti, da gre in potem jasno in glasno to povedati. In potem ti ne bo mogel soliti pameti kot ti jo, ko ti reče, da te objema, ampak, da ti tega ne opaziš. Če se tebi nekaj ne zdi, da je tako kot on trdi, potem ne pust, da te prepriča v nasprotno, če ti ne čutiš tako. IZVIRNO SPOROČILO: sami_y In zdaj študiram ali sem res taka, da ga sama odrivam, ker se meni ne zdi tak. Da sem jaz kriva za vse to. Je res to vse v moji glavi? Pa vem, da ni. Vedno vse obrne tak da izpade kot da sem jaz kriva da je tak. Ne študiraj kakšna si, ampak bodi takšna kakšna si. Če je tebi prioriteta otroška sobica in balkon in ne dopust, ti je prioriteta to. Če te mote, da gre te pač moti in stoj za tem. Ne pa, da rečeš, da mu nočeš nekaj prepovedati, potem pa jočeš. In potem spet rečeš, da veliko jočeš, ker te hormoni dajejo. Pa te ne, ampak jočeš ker ti je hudi. Uredi svoje misli tako kot želiš urediti stanovanje. Ne išči izgovorov zanj. In odločno stoj za svojimi prepričanji, da se ne bo igral s tabo. On dela kar si želi in gre kamor si želi, ker ve, da boš se ti itak s tem sprijaznila, ker drugo ti ne preostane. Pa ni tako. In to mu pokaži. Ne pusti, da te pregovori v nekaj kar nočeš, ali pa da ti v glavo vtepe svoje razmišljanje. Na primer: on reče, da je prav, da gre in si spočije na morju, ti sprva dvomiš, potem pa že počasi začneš misliti, da je pa res prav, da gre. Pokaži, da maš ti svojo glavo s katero ne more manipulirati.
|
|
|