|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  197 198 [199] 200 201   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke, kje ste
15.7.2006 10:06:37   
tina104
Nanka, Tia, Jessy, želim vam res čimlepši dopust!

Vse naj Vidu za včerajšnji praznik 11 mesecev!user posted image user posted image user posted image

Natasa, nisem pozabila na obljubouser posted image . Bom mojemu povedala, pa upam, da bomo zdaj, ko bo imel dopust, naredili kak dan izlet na Gorenjsko. No, čez 2 tedna gremo na morje, potem ko domov pridemo, pa bi lahko kaj takega izvedli ali pa mogoče kako nedeljo.

Kaj delam? Po poklicu sem prof. razrednega pouka, diplomirala med nosečnostjo, nisem še bila zaposlena. Septembra torej začnem in se zaenkrat veselim. Verjetno mi bo hitro žal, da sem se veselilauser posted image .

Naš tudi ne pije dosti, sploh ne iz kozarca. Veliko pa pije iz take plastenke kot je napisala Tia, najraje jo sam drži, kako pa je ob tem moker pa ne bi...

Aljaž je danes prespal prvo noč v svoji novi postelji v svoji sobi. Spal je enako kot pri nama, kar pomeni, da se je zbudil 2x, zbudil se je že ob šestih. Nisem pa slišala vseh njegovih premikov, pa po atiju ni plazil, tako da je vsaj on veliko bolje spal.



_____________________________

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4951
   RE: Avgustovke, kje ste
15.7.2006 10:30:54   
zoya24
Dobro jutro,


Dopustniki uživajte!!!!!!

Žiga in ati sta šla na sprehod, jaz pa UŽIVAM v samoti, kako paše!!!!! Sta se zjutraj pred mano vstala, pa dnevna izgleda kot da bi bomba noter trešla, pa se sploh ne sekiram, v miru sem si kavico skuhala in jo sedaj tudi v miru pijem pred računalnikom user posted image .

Tina in kako si spala? Je bilo verjetno kljub temu, da se je mali 2x zbudil boljše spat, ker ne slišiš njihovega premikanja, pa jamranja, pol pa čakaš, ali se bo zbudil, ali ne, vsaj pri meni je bilo tako. Se mi zdi, da ko sva ga prestavila v svojo sobico, smo vsi bolje spali, pa kljub temu, da se je še zbudil tam okoli 4-5 za dojenje.

Jessy saj verjetno več ne boš prebrala tega, amapk nasvet, vedno je fino imeti dude na zalogo doma. Pri nas jih je trenutno ene 6 v obtoku, pa dve sta pripravljeni za v vrtec. Prej ko smo imeli dve, smo jih neprestano iskali, no zdaj pa vedno kakšno najdemo.

Nič moja dva fanta sta se vrnila, ....




(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 4952
   RE: Avgustovke, kje ste
15.7.2006 16:59:53   
nanka
Tako, prtljaga je v avtu ( še dobro da imamo karavana), stanovanje skoraj pospravljeno (še pomijem, ampak kasneje, ko bodo vsi spali), še tortico z žlahto pojemo ( moj dragi danes praznuje, pa sem ga mučila s pakiranjem in pospravljanjem), potem pa spat in na morje. Tina hvala za želje, saj nam kmalu sledite.

Imejte se lepo, tiste, ki ste doma in tiste, ki ste že v službi. Teden bo tako hitro minil in spet bomo klepetale.

Vidu pa vse naj, naj za 11m user posted image user posted image user posted image . Vsem ki boste dopolnili 11m v tem tednu želim user posted image user posted image user posted image , da ne bom na koga pozabila.

Imejte se lepo

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 4953
   RE: Avgustovke, kje ste
15.7.2006 21:08:29   
natasaxy
Čer.

Vse več je dopustnic tukaj gor. Ja punce res uživajte na dopustu.

Mi smo pa bili danes z enimi kolegi malo v Avstriji v šopingu. Sem šla malo v kik pogledat, tako da sem dobila nekaj stvari za Gašperja, bolj nogavičke in take zadeve, pa nekaj plenic in robčkov smo nabavili, pa midva sva si še nekaj malega za oblečt kupla. Bolj je bil izlet no, kar tudi paše včasih.

Sjug kaj sem mislila s tem da tavam. To da sem že res naveličane pošiljanja prošenj, ker ponavadi imajo že kakega izbranega, ali pa padem ven, ker nimam dovolj delovnih izkušenj. To me pa že pošteno jezi. Nekaj bi ti rada poslala na ZS, pa ti očitno ne morem. Ne deluje tole očitno danes, tako da če imaš še kakšno drugo povezavo, mi sporoči. Ali pa bom še jutri probala.

Tina drži, če boste kaj imeli namen pridet na gorenjsko kar sporoči.

Drugače pa se vse dogaja kot običajno. Gašper vse več in več zahteva od mamice, se mi tudi skoz okoli nogic suče in se vleče gor. Zdej se samo dvigujemo in hodimo, tako da me je danes spet križ zagrabil.

Bodite pridne, imejte se fajn, pa se tipkamo jutri. NOčko


(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4954
   RE: Avgustovke, kje ste
15.7.2006 21:35:28   
petri85
Oj!

Mi sploh ne rata več, da bi vas bolj pogosto brala, potem pa mi takoj daste tolk dela samo z branjem, da vse sprot pozabim:)

Tiste, ki ste se že odpravile ali se boste jutri odpravile na morje, želim čimlepši dopust! Aja, svetovala pa bi, da ne pretiravajte z oblačili za malčke, kot smo mi. V tej vročini je bil naš ves čas, razen večera samo v plenički, tako, da je umazal 5 cunj in nič več!!!

Violinski, ja kje si pa ti dele gnojno angino najdla? Upam, da si že pocajtala tega vraga!?

Tina, čestitke ob pridobljenem pripravništvu!! Res sem vesela, ko berem, da ti je uspela, ko si rekla, kako malo upanja imaš še za to šolsko leto.

Vidu pa vse najboljše za včerajšnjih 11 mesecev!

No, jaz sem vam še dolžna povedat najino zgodbo. Kot nekatere že veste, sva midva z mojim možem takorekoč soseda (vmes je le 1 hiša). Ker pa je razlika v letih med nama 5 let, se nikoli prej nismo skupaj igrali oz. družili - lahko rečem, da sva se res poznala le na videz. Njegov brat pa je bil moj sošolec in tako smo njegovega starejšega bratca prosili, da nas je kam peljal v 1. letniku srednje šole...tako sva se sploh bolj spoznala. Spogledovanje je trajalo kar nekaj časa, potem pa je moja sestra, ki je mnogo bolj korajžna kot jaz, njega poklicala in se zmenila za kavo.To je moj prvi fant, on pa je ravno končal z eno zvezo in zato ni naredil prvega koraka. Res sva še danes presrečna da sva se našla, ker naju združuje toliko skupnih pa tudi kakšna povsem drugačna lasnost. Ko smo bili na morju sva stopila v najino 10. leto hodenja in se imava rada še vedno kot takrat oz. še bolj! V skupno stanovanje sva šla po poroki, torej pred 2 letoma. Prej nisva imele takšne potrebe, ker sva si zakonsko posteljo postavila v moji sobi, videvala pa sva se skoraj vsak dan, saj praktično časa za prihod na srečanje nisva porabila nič.

Govorile ste tudi o hranjenju. David je takole:
- ob 7.30 flaša mleka
- ob 9.30 kos kruha namazan z marmelado + skute oz. jogurt
- ob 14.00 kosilo (vse kar imava midva za kosilo)
- ob 18.00 malica (kaj namazano na kruh, Frutek, skuta s sadjem)
- ob 20.00 čokolešnik (pred 14 dnevi smo ukinili večerno mleko)

Naš se zaenkrat še vedno zelo lepo zamoti sam z igranjem, ga pa zelo moti če opazi, da sem jaz šla iz prostora in za sabo zaprla vrata, tako da on ne more za mano, takrat vedno začne jokati.

Še nekaj vas moram vprašati: a vam otroci tudi takoj zaspijo na kolesu? Nama čisto vedno zaspi, pa naj bo to na kolesu, v vozičku v avtu,...

Cepljenje ima pa v začetku septembra.

No, tako, se vse za nazaj not prinesla:)

Lp!

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4955
   RE: Avgustovke, kje ste
16.7.2006 21:38:12   
petri85
Kje pa ste danes vse ostale, ki niste šle na dopust???? Sem komaj še našla našo temo!

No, sem včeraj pozabila omenit, da smo pridelali še dva zobka, tako, da so vse enkice zunaj!

Mi smo se danes cel dan potepali. Dopoldne smo bili na Krvavcu. Z avtom smo šli do Kriške, potem pa peš do doma in malo naokoli. David je med kravami in v gorah zelo užival, mami pa je tudi pasalo, da ni bilo preveč naporno.
Popldne smo jo pa malo mahnili v Lj na sladoled. Bili smo prijetno presenečeni, kako polna in živahna je Lj med vikendom - polna turistov! Je praqv pasalo se malo sprehodit po starem delu in ob Ljubljanici v tem turističnem vzdušju!

Nič, ker nobene ni, želim vsem le še en lep večer!

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 4956
   RE: Avgustovke, kje ste
16.7.2006 21:50:26   
MajaPRO
Večer!

Petri, se ti pridružujem pri branju postov, saj tudi meni ne rata več vsega prebrat in še napisat kaj...no, nekaj sem pa le zasledila.

Najprej prijeten dopust vsem srečnežem, čimmanj gneče na cesti, lepo vreme, toplo in čisto morje in še vse, kar si želite user posted image !

Tina, čestitam za dobljeno pripravništvo!!! Na kateri šoli boš pa delala? Saj je vsak začetek težek, vendar je bolje, da začneš hitro po končanem faksu, da vsega ne pozabiš user posted image . Sicer boš pa kmalu ugotovila, da te faks ni nič kaj dosti pripravil na življenje v šoli, več se boš naučila v šoli (od otrok, sodelavk in še koga). Saj bo fajn!

Hvala vsem za čestitke za Vidovo 11-mesečnico. No, zgodilo se je to, da je Vid shodil user posted image user posted image user posted image ! Parkrat na dan mu uspe samemu prehoditi 1-2 metra, potem pa bum na rito ali pa se ulovi naprej na roke.
Sicer je pa postal veliko bolj naporen... ko ga posedamo v avtosedež, se upira, naredi trde noge (da ga ne morem posedet), se zvija in joka zraven. Tako da moramo imeti zraven kakšno zanimivo igračo, da ga zamotimo in lepo pripnemo. Isto se dogaja v vozičku. V glavnem, skozi bi bil na nogah in hodil. Najraje koga prime za roko, da ima oporo.

Zadnje dni je imel 2 nesreči...s čelom je udaril v rob omare (na srečo si ni čela presekal), včeraj pa se je z brado udaril v stolček za hranjenje (spodaj pri kolesu) in mu je iz ust pritekla kri. Ustrašila sem se, da si ni zobka zlomil, pa fuuul je jokal user posted image , najbrž ga je precej bolelo. Mene je pa user posted image bolel, še posebej po moževem očitku, da ne znam paziti otroka in da se v njegovem varstvu nesreče ne dogajajo... eh, brezveze, škoda besed...saj razumete. Zdaj ga bo treba res bolj pazit, dokler ne bo stabilen, pa tudi to bo minilo.

Naj bo dovolj, bodite fajn še naprej!







_____________________________

Otrok stane največ na tem svetu. Tvojo ljubezen. Tvoje življenje.

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 4957
   RE: Avgustovke, kje ste
17.7.2006 7:46:45   
tina104
Jutro!

Sem kar pričakovala, da ne bom rabla dosti brat!

Mi smo se včeraj šli kopat na Ptuj. Ful je pihalo, upam, da ne bo Aljaž kaj zbolel. Sicer pa ko sem ga prvič dala v vodo, je planil v jok in se ni pomiril, dokler ga nisem dala ven. Ne vem, če mu je bila premrzla voda ali preveč gužva ali kaj, če pa doma v svojem bazenčku ful uživa. No, kasneje sem ga še 1x poskusila dat v vodo, pa je celo užival, samo dolgo pa tudi nisva bila v vodi, ker je glavo malo namočil v vodo in potem je spet sledil jok. Drugače pa je bilo kar fajn, smo se tam malo sprehajali, tam so imeli tudi animacijo za otroke in Aljaž je opazoval druge otroke, pa žoge lovil, pa gugalnice tudi imajo, tako da se je kar zamotil.
Nekje pred enim tednom se je tudi zgodilo, da sem ga dala v sosedov bazen in je ful jokal, pred tem je bil pri enih sorodnikih v bazenu, pa je užival. Res ne vem, zakaj jok.user posted image

Maja, vem, da je ful hudo, ko pride do teh poškodb, še bolj pa je butasto ob takih pripombah. Moj sicer meni nikoli še ni rekel, da če bi ga on pazil, do tega ne bi prišlo, ampak me pa je malo obtožujoče včasih gledal se mi zdi. Sploh pa ga ima verjetno tvoj manj časa kot ti in če ga pazi recimo 2 uri na dan, je lahko bolj skoncentriran kot ti, ki ga recimo paziš ostalih 22 ur. Jaz vem, da se je Aljaž do sedaj kje udaril, pa sem bila čisto zraven, mogoče da sem za sekundo izgubila popolno pozornost.



_____________________________

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu MajaPRO)
Neposredna povezava do sporočila: 4958
   RE: Avgustovke, kje ste
17.7.2006 7:49:05   
ery
Dobro jutro... Evo mi spet delamo..
Danes mi je pa tako hudo, ker sem morala Niko zbudit. Prejšnji teden jo je imel zjutraj še moj ati, ker je pop.delal, da jo je pol nesel k stari mami, ta teden pa nikogar ni... Stara mama je pa izrazila željo, da jo jaz prinesem k njej.

Tao da sem jo mogla pred 6.uro zbudit iz sladkega spanja, v bistvu sem jo začela samo oblačit, zavila sem jo v deko, plenico čez obraz, mislim, da je nazaj zaspala v naročju. Ko jo pa pri stari mami odložim v posteljico, pa v jok.
Joj, upam, da se je hitro umirila, ker mama mi je rekla naj grem, da me ne vidi...

To je to in mi je ful hudo. Sej vem, da je veliko otrok tako, da se zbujajo.. no sej se bomo navadili. user posted image

Sjug, fino, bosta pa skupaj praznovala najina sončka. user posted image  Rodilča sem v Kranju, ob 9.43 uri, v 2urah in pol. Ven je prišla v 20minutah. Zelo na hitro in res lepa izkušnja. Bo pa že eno leto, a ne?

Jaz pa delm v šoli v Ljubljani v tajništvu, ampka če bi imela možnost bi menjala, ker ni tak kolektiv kot pri Jessy. Je vse zelo napeto, histerično...

No tolk zaenkrat, zdej pa kavico kuhat in na pošto.

fajn se mejte..

papa

(odgovor članu MajaPRO)
Neposredna povezava do sporočila: 4959
   RE: Avgustovke, kje ste
17.7.2006 7:57:05   
ery
Aha še nekaj...

Smo kupili prenosno posteljico za na morje, sedaj je pa pri stari mami, ker je Nika tam v varstvu.

Pa me zanima, če je katera dala noter kakšno gobo ali kaj takega, ker je samo tista podloga in posteljica oziroma ležišče je res nizko in mehko, in ne vem , gotovo zaradi tega noče dopoldan spati..pa Mama se zežko skloni...

Ali obstaja kaj takega?

Hvala, lp

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 4960
   RE: Avgustovke, kje ste
17.7.2006 7:57:32   
tina104
Sem šla gledat, kaj sem še pozabila odgovorit.

Petri, naš ne zaspi v vozičku, že nekje od 6 meseca ni niti 1x zaspal v njem, prej pa tudi redko. Na sedežu na kolesu mi je do sedaj 1x zaspal, pa se kar precej voziva zadnje čase. V avtosedežu pa zaspi, če je res zaspan in če mu ni prevroče. Če sta izpolnjena ta dva pogoja, mu včasih uspe zaspat že po pol minute vožnje. Večinoma pa ob utrujenosti zaspi po par minutah pritoževanja. Da pa ga je grozno dajat v avtosedež, pa niti ne rabim izgubljat besed. On dela trde noge, se bori, dere..., jaz ga vseeno dam noter, saj ponavadi se potem pomiri, če ne drugače kot da ga še malo animiram, pa kako knjigico mu dam za gledat.

Kako pa spimo zdaj? Moj spi super, danes se ni zbudil niti 1x, je rekel, da se sploh ne spomni, da sem šla kaj Aljaža hranit. Aljaž mislim, da spi malo bolje. Včeraj je imel celo eno spanje dolgo pet ur, danes se je zbujal na 3,5 ure. Tudi jaz sem danes dobro spala, prva dva dni pa sem potem, ko sem Aljaža nazaj uspavala, ful težko zaspala, 1x sem rabila celo uro. Upam, da gre res na bolje, vsaj danes je bilo tako. Že trkam na lesuser posted image
Zdaj še moram nekak stranice od postelje obložit, ker Aljaž se ful sem in tja premetava, pa nonstop tolče ob stranice. Posteljo ima nekje 15 cm od tal, gor ful lepo pride, dol si še ne upa najbolj, pride do roba, pa kaže nekaj s prstom. Ko je norel po postelji, je sicer se že skotalil dol, to je bilo podnevi, zjutraj pa me je do sedaj vedno čakal na postelji.

_____________________________

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 4961
   RE: Avgustovke, kje ste
17.7.2006 14:53:01   
natasaxy
Dan. Jaz sem se danes bolj slabo naspala. Zvečer nisem bila zaspana in sem še likala in musiko poslušala, sem šla šele ob pol enih spat. Ob treh pa je mali začel navijat z kašljanjem. Tak suh kašelj je imel - to je trajalo pol ure, potem pa je zaspal nazaj in čez dobro uro vajo ponovil.

Sem se zjutraj odločla, da ga grem zdravnici pokazat, pa še učke se mu skoz neki solzijo, ker je imel vnete in se mu kar niso čisto pozdravile. Tako sva dobila kapljice za učke, proti kašlju pa nič, ker je bilo vse o.k., samo prehlad in to je to. Sem kupila sirup brez recepta in upam, da bo bolj mirna noč.

Oddala sva tudi liste za otroške doklade, tako da imamo to urejeno.

Jaz sem v prenosno posteljico dala spodaj eno malo bolj debelo peno, ker se mi ni zdelo najbolj mehko. Doma sem jo nekje našla en velik kos, pa sem odrezala v velikosti posteljice, nisem nič posebnega kupovala. Na morju smo jo imeli s seboj, pa je Gašper super spal vse do jutra.

Tina naš tudi buškne sem in tja v stranice. Na eni strani imam še kar tisto prevleko za na ograjico, pa mi jo vedno vso dolj povleče, tako da ne pomaga kaj dosti.

Tudi mi zadnje mesece redko zaspimo v vozičku. Če je res utrujen, pa da se voziva okrog se uleže, drugače pa samo sedi in okrog firbca, da nau slučajno kaj zamudiluser posted image user posted image

A hočete rečt, da vaši že iz posteljice zlezejo. Upam da se našemu to še ne posreči kaj kmalu, ker velikokrat moram jaz zapustit sobo še ko stoji, ker vedno, ko ga položim za spanje, takoj zleze gor in me stoje gleda ter se hoče igrat. Ko pa vidi, da mami resno misli, da je čas za spanje, še enih par minut hodi gor in dol, potem pa se uleže in zaspi. user posted image user posted image

Danes pa razmišljam, da bi šla popoldne eno daljšo turo z vozičkom, če ne bo kakšne nevihte. Bomo videli.

Glede bušk je pa tako, lahko ga gledaš 2 uri 100%, pa se malo okrog obrneš pa še nekam buškne. Tako pač je. Jaz sem pa na to ful jezna, če mi potem slučajno moj kaj očitauser posted image user posted image . Sigurno, da pazimo nanje, vendar se kljub temu kaj zgodi:(

Gašper se je zbudil,...grem gledat če kaj čez lezeuser posted image


(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 4962
   RE: Avgustovke, kje ste
17.7.2006 15:05:52   
tina104
Ery, zjutraj si pisala v istem času kot jaz in sem potem tvoje sporočilo spregledala. No, zdaj sem ti odgovorila na oni drugi temi.

Ery, trakec imaš še fuuuul stari, bo treba menjat, da se vidi, koliko je Nika stara.user posted image

Natasa, nisem bila dovolj natančna. Aljaž spi na pravi veliki postelji 200x90. Jogi je na latofleksu, ki je praktično na tleh. V to posteljo smo ga dali spat, ker če spi v mali postelji, ko se doji, ga moram ven vzet in ko zaspi, ga dam noter, pa se zbudi in to potem traja celo noč - to zbujanje in prestavljanje sem in tja. Ko je spal pri nama v postelji, je sicer meni bilo kar fanj, ampak zadnji mesec se je začelo dogajat, da je hotel celo posteljo zase, spal je na atiju in tako. Zato smo se odločili, da ga damo v svojo sobo v svojo posteljo. Moj je najprej nameraval narediti take podaljške na posteljo, ampak glede na to, da je zdaj postelja tako nizko, verjetno ni potrebno. No, bomo videli, kako se bo obneslo v prihodnje.

Aja, Vid, bavo za hojo!!!!!!!user posted image

_____________________________

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 4963
   RE: Avgustovke, kje ste
17.7.2006 21:02:46   
MajaPRO
Ciao

Na hitro se javljam, ker me čaka likanje. Zraven malega mi uspe vse manj naredit, pa kaj hočem.
Vid je danes imel prvič frizerja oz. je imel gospodič kar frizerko na domu, ni kaj! user posted image Nas je bilo kar nekaj okrog njega, da nam je uspelo... na meni je sedel, mož mu je v usta tiščal koščke piškota, da je bil bolj miren, kolegici pa sta ga animirali z igračkami. Potem je bil seveda poln malih laskov, kar ga je ful pikalo, tako da sem ga nesla naravnost pod tuš, pa še vedno mu ni šlo vse dol. Zdaj je s kratkimi lasmi ful luškan, pa še  za punčko ga ne bodo več (upam) zamenjevali.

Danes sem bila po doooolgem času spet z malim na sprehodu, saj v teh vročih dneh pred večerom nismo kaj dosti ven hodili (razen malo po dvorišču in kopanje v bazenčku). Ker je bil ravno njegov čas za spanje, je v vozičku kmalu zaspal, tako da se to pri nas ni spremenilo.

Danes sem klicala patronažno, saj mi je na zadnjem obisku (pri 8 m) rekla, da spet pride pri 10 m. No, Vid je zdaj star že 11 m, tako da jutri pride pogledat. Sicer ne vem, kaj mi bo povedala...bom poročala jutri.

Tina, na kateri šoli si dobila pripravništvo - v MB?

Lep večer!


_____________________________

Otrok stane največ na tem svetu. Tvojo ljubezen. Tvoje življenje.

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 4964
   RE: Avgustovke, kje ste
17.7.2006 21:04:29   
Kety
Dober večeeeeer!

Se že dolgo nisem javila, pa me niste nič kaj pogrešale!user posted image  No, mi smo še vedno na "dopustu". Sem se kar v Ankaran preselila s Timončkom, možek pa vmes malo skoči v LJ. Zdej smo vsi trije tu in uživamo. Joj, kar ne bi šla domov, ampak kaj ko nas čaka še nedokončana hiška. Ampak bomo zdej bolj polni elana za delat, ko se bomo tu tako spočili.

Sem vas za nazaj skoz brala, le za pisat si nisem vzela časa. Danes pa je šel Timon spat že ob 20:30 in se mi zato da pisat.

Bravo Vid za hojo,...joj, zdej pa že kar po vrsti maširajo tile naši avgustovčki. Naš je tudi vedno bolj spreten in tudi že naredi dva koraka sam, potem pa kar čofne na rit. Bolj mu je všeč hoja, da se drži za eno roko, bog ne daj dve. On hoče samo za eno roko pa še to se mora samo on držat ne mi njega, tako, da se lahko spusti ko mu zapaše. Mislim,...Ful uživa ker je skoz nagec in se lahko šetka ven in nazaj not brez ovire. Tukaj je res super, luksuz za starše in za otroke.

Kaj je še novega,....aja zdej imamo 6 zobkov, vse je šlo bp, hudi so le komarji, saj je Timon fuuuul popikan. Danes sem mu naštela 30 pikov. Bogi je, ampak vsak večer pregledam sobo po dolgem in počez pa ne najdem nobenega user posted image . Groza, zjutraj pa ves pikast. Danes sem kljub pomisleku kupila pips za v vtičnico in jo dala v njegovo sobo. Upam, da teh user posted image user posted image user posted image  danes ne bo več in da se mu ti piki kmalu zacelijo.

Aja, Tina user posted image  za dobljeno pripravništvo!! Vijolinski, me veseli, da si bolje. Angine poleti sploh niso redke, tako, da upam, da si jo dokončno prebolela in da se letos ne ponovi več.

Ne vem če sem še kaj pozabila,...se še oglasim v bližnji prihodnosti!!!

Vsem dopustnikom želim leeeeeeeep dopust!!!!!!!!!!

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 4965
   RE: Avgustovke, kje ste
18.7.2006 7:01:41   
ery
Dobro jutro, jaz sem že v službi. Še 3x pol pa malo na morje... Čeprav bi rada imela v petek dopust , pa vprašanje,če mi ga bo šefica dalauser posted image

Tina104 a veš da sem pozabila kje se menja trakec.es ne vem več postopka. Če mi lahko poveš, prosim. Sem pa šla včeraj kupi peno za v posteljico, tako da zgleda boljše, bolj podobno posteljici. user posted image

In vaši otroci že hodijo? Nika je čisto po meni, bolj boječka kot ne. No celo včeraj je hodila nekako normalno, ko sem jo držala le za eno roko.. Drugače je pa res trda in je prav smešnauser posted image  Baje sem pa bila jaz ista..

A je še kaj takega kar vzamete s sabo na morje za malčke... Joj, upam, da kaj ne pozabim..ker bo samo v petek čas za pripravo..

No zdej moram pa kavico it skuhat. pol pa na delo. user posted image

Lepo s eimejte pa kaj napišite.

čau bau

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 4966
   RE: Avgustovke, kje ste
18.7.2006 11:13:06   
tina104
Joj, Maja čisto sem ti pozabila odgovorit, vem, da si me že prej vprašala - pripravništvo bom delala v MB, na OŠ Franceta Prešerna - na Taboru, tam ko sta 2 šoli čisto skupaj. Ti je kaj poznano? Si kdaj delala tam, imela kake nastope ali kaj takega?

Ery, jaz že trakca dolgo nisem delala, vem, da greš na eno tako stran, npr. www.lilypie.com , pa potem tam oblikuješ, pa kopiraš tisti link v tvoj profil. Če katera ve bolj natančno razložit, naj napiše.

Kety, jaz sem se že tudi spraševala, kje hodiš, da se nič ne oglasiš. Nič te nismo pozabile, brez skrbi!

Zoya, a je Žiga ta teden že v vrtcu in kako gre to nadaljevanje uvajanja? Res me zanima, mene je vedno bolj strah, kako bo septembra. Sploh ga ne morem navadit, da bi se manj dojil. Včeraj sva šla tu na eno igrišče in tam se je še nekak približno zamotil, ko pa sva se peljala domov, pa je bila kriza in prva stvar, ko sva prišla domov, je bila ziza.user posted image

_____________________________

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 4967
   RE: Avgustovke, kje ste
18.7.2006 12:06:44   
zoya24
Evo mene,

ne boste verjele sem so komaj vstala, no ob osmih sem malega peljala v vrtec, pa se mi je tko spal, ko sem prišla nazaj in sem se kar vlegla. No sej sam še jutri sem doma, pol pa služba.

Vidu user posted image user posted image za samostojne korako oziroma hojo.

Kety dobrodošla, nič bat smo te pogrešali!!!!! Vidim, da uživate, kar tako naprej.....

Tina kar se vrteca tiče, sem mislila, da ga bom mogla ponovno uvajat, glede na to, da sva bila samo 4 dni v vrtecu, pol pa cel teden spet ne, vendar sem ga včeraj pripeljala, pa mi je vzgojiteljica vprašala, če bi kar probale, da bi bil tam do okoli pol dveh. In sem ga pustila, sploh ni jokal, ko sem šla, pa tudi drugače se baje ni veliko jokal (tudi po očeh sem mu videla, da ni bilo krize). Zjutraj je lepo pojedel, pol so šli ven, v mivko, pa kosilo, ki ga je pojedel za dve žlici, ker je vmes zaspal user posted image , so šli pa spat. Potem je pa itak spal do takrat, ko sem prišla po njega. No ko me je videl je malo zajokal, ampak se je takoj pomiril. Sem si prav odahnila. Danes bo tam do dveh. Ko sva ga pripeljala, se je nasmejal vzgojiteljivi in šel k njej. user posted image user posted image Je pa res, da je tale nadomestna vgojiteljica fuuuulllll luštna, naša se mi pa ne dopade najbolje.







(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 4968
   RE: Avgustovke, kje ste
18.7.2006 12:54:01   
natasaxy
Dober dan.

Sej počasi boste vse ušle v službo. Pol bom pa tukaj gor dopoldne kar samauser posted image No Zoya dobro nastopi prvi delovni dan po dolgem času. Super da je Žiga zadovojen v vrtcu.

Naš je drugače tudi v nogice še ful trd, pa nima še veliko ravnotežja. Bo pomoje še kar nekaj časa trajalo, predno ga bom lahko vsaj za eno roko držala.

Ery mislim, da boš vse vzela sabo, ponavadi vedno preveč nabašemo, potem pa je gužva v avtu. Jaz sem letos za sebe ful malo vzela, za tamalega pa sem skoz študirala kaj mi še manjka. user posted image

Se še kasneje kaj oglasim,...

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 4969
   RE: Avgustovke, kje ste
18.7.2006 13:17:34   
zoya24
Natasa nič bat, se bom ziher tud kej iz službe javlja, pomoje itak vsak dopoldne, tako, da boš imela s kom čvekat user posted image user posted image .

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 4970
   RE: Avgustovke, kje ste
18.7.2006 23:44:21   
miševi












Čer!

Da se še jaz "na hitro" javim... V nedeljo zvečer smo prišli z morja, v petek spet potujemo - večino stvari imam še napol razpa/zapakiranih in lahko si predstavljate, kako se premikamo po stanovanjuuser posted image . V glavnem, na Pagu  je bilo super, Jure je bil priden in zdrav, Nika je nekaj pokašljevala, pa je tudi to morje pozdravilo. Jure je naravnost oboževal vodo. Ni se menil za kamenčke, pesek, mivko,... ko je zagledal morje, je čez vse po kolenih odbrzel v vodo. Ker je vsaka plaža imela malce hribčka, se je vedno ustavil z glavo, skoraj potopljeno v vodouser posted image . Potem pa dalje....

Zdej pa še malce pokomentiram vaše teme. Sem bila pridna in vse za nazaj prebralauser posted image .

Violinski, nič kaj fine niso tele angine, sama sem jih kot otrok prebolevala vsako poletjeuser posted image . sem pa danes videla, da si že v pogonu, ker sem te z možekom in Aljošo zasledila pri najboljšem sosedu. Edinole Lane nisem nikjer videla...

Tina, čestitam za dobljeno pripravništvo, zate natasaxy, pa držim pesti, da ti uspe najti kaj pametnega.

Dobrodošle ery, Seven in sjug!!! Seven, sem zelo, zelo vesela, da Ema tako napredujeuser posted image .  Sjug, tudi jaz se pridružujem klubu tistih, ki smo izredno "mlade" in imamo (bom imela) 33 let.

user posted image user posted image user posted image  za vse tiste male nagajivčke/nagajivke, ki že veselo koracajo.

Kaj ste še pisale...
Služba se tudi meni nevzdržno približuje. Ne vem, če se bom tekom delovnika lahko kaj oglašala, ker so nam določene vsebine zablokiraliuser posted image .
Buške trenutno Nika bolj nabira, zato vas "potolažim" da ne bo bolje in se z leti še stopnjujeuser posted image . Nika je imela tako ranjen komolec, da je morala plavati brez rokavčkov, potolčeno ima še koleno, popraskan nos in pobuškano čelo.
Kar se previjanja tiče, še vedno previjamo na previjalni in kar gre. Mi ne pade na pamet, da bi mu kam pustila. Poskusil je enkrat, pa sem mu ostro rekla ne in sedaj je mir. Tudi pri odpiranju predalov se ustavi, če mu rečem ne. Zgleda, da se ga je že prijelo. No, upam...
Kakamo različno - 2 - 4 x na dan.

Jessy, če boš brala poste za nazaj: tisti napihljiv "grad" oz igralnica je res iz BC in stane približno toliko, kot si napisala (v akciji je bilo za 5 tisoč ceneje). Pa še "tolažba" - Nika še sedaj ne mara njokov, cmokov, štrukljev,...

O tem, kako sva se z mojim spoznala, ne bom danes, ker sem že dovolj nakladala. Je pa štorija še bolj "kruta" kot pri violinski. Pri meni sta praznih rok ostala 2 fantauser posted image user posted image .

Na, pa me je "ven vrglo" in je spet vse zamaknjenouser posted image . V glavnem, grem spat, ve se pa mučite z branjem mojega romanauser posted image ...



(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 4971
   RE: Avgustovke, kje ste
19.7.2006 9:50:34   
zoya24
Ojla,

sej ne boste verjele, Žiga je spet doma - viroza user posted image user posted image . No včeraj so me okoli pol dveh klicali iz vrteca, da ima vročino, 38,2, zvečer je še malo narastla, potem čez noč po žlički calpola padla, zdaj jo pa ima malo na 37 stopinj. Sva dala kri in gre spet za virozo. NO zdaj spančka.

Kljub temu grem jaz jutri prvič po več kot letu dni v službo, bo ati doma. Imam kar mal treme, pa še v skrbeh sem zaradi malega, no upam, da bo prvi dan hitro minil, se vam bo kej javila iz službe (nam zaenkrat niso še nič blokirali).

Miševi lepo, da ste uživali na Pagu, jaz imam ta otok najraje, no pa tudi največkrat smo ga obiskali.

Nič grem zdaj mal posparvit, pa za kosilo pripravit, lepo se imejte!

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 4972
   RE: Avgustovke, kje ste
19.7.2006 10:54:28   
ery
Ojla..

Vam pišem kar iz službe, da malo popestrim dan. Zdej moram še šefici rečt za dopust v petek, pa je velik vprašaj,če ga dobim, ker en pride nekaj podpisat in je baje nujno. Jaz pa rabim en prost dan, da pripravim za na morje, ki gremo v soboto.

Zoya24, upam, da se bo Žiga čimprej pozdravil. A je res to al kaj, da v vrtcu takoj kaj dobijo-vročino, viroze..? Groza...

Drugače pa ni nič posebno novega.. user posted image

Toliko da se javim, ker od doma se ne morem.user posted image

papa

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 4973
   RE: Avgustovke, kje ste
19.7.2006 11:37:36   
tina104
Oh joj, Žiga! Pozdravi se!user posted image user posted image user posted image

Timon, vse naj za 11 mesecev!user posted image user posted image user posted image

Miševi, to zgodbo bi pa rada prebrala. Tvoje pisanje pa ni bilo tako dolgo, da ne bi zmogla prebrat, sploh zdaj, ko je veliko avgustovk na dopustu in ni veliko napisanega.
Meni je kar erodno, miševi, veš da sem šele par dni nazaj opazila, da na ovitku onega CD-ja, ki si nam ga podarila piše Aljažuser posted image .

Drugače pri nas nič kaj ekstra novega. Smo pa danes lepo spali, zbudil se je samo ob pol enih, pa potem ob pol šestih! Sem se res odpočila.


_____________________________

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 4974
   RE: Avgustovke, kje ste
19.7.2006 11:52:19   
Seven*
Meni je pa danes Ema iz postelje padla. Zakonske.. Je pa res, da je postelja zelo nizka, pa parket je spodaj, tako da hudo ni bilo.. Samo mene pa vest pece.. Sem jo zjutraj vzela k sebi in podojila in ocitno zaspala ful trdno nazaj. To mi ni podobno. Mogoce je na delu utrujenost.

Zdaj pa ima Ema dopoldanski spanec. Mi spi ze dve uri!! user posted image user posted image Sem vmes ze perilo obesila, zdaj se pa spravljam kuhat. Bova imeli testenine s porom na olivnem olju. Preprosto, zdravo, hitro..

Tak super dan je danes. NI prevec vroce..

Zelim vam cimvec pozitivne energije..user posted image

_____________________________

Gospa sem.

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 4975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  197 198 [199] 200 201   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  197 198 [199] 200 201   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Niti strije, niti stanje vagine zanjo ni v...
V svojih objavah redno prikazuje predele na trebuhu, zadnjici in nogah, dele telesa, ki jih večina drugih vplivnežev skr...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




Baby shower
Michonne RR

Ali ste imele zabavo pred rojstvom otroka (Baby shower)?

Da-organizirala sem jo sama (26%)

Da-organizirale so mi jo prijateljice (23%)

Ne-takrat tega še nisem poznala (13%)

Ne-to mi je totalno mimo (38%)


Število vseh glasov: 39

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!