|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nekontrolirani izpadi jeze
21.5.2014 7:28:24   
jabuk
Jaz bi sla raje do psihologa, kot pa do psihiatra. Psihiater je zdravnik in vevinoma operira s tabletami, psiholog pa ima 1 uro casa za pogovor in te pocasi pripelje do tega, da najdes vzrok za svoja dejanja in nato se do tega, kako to odpraviti.
Drugace pa sport pomaga pri sproscanju, tudi meditacija, joga- moras sama pogruntat, meni je sport zakon.

Sedaj, ko si mirna, se o tem pogovori s svojim partnerjem. Povej mu o svojih strahovih, o tem kako se pocutis med in po izbruhu jeze...Mogoce bi bilo fajn, da ti tudi partner pomaga pri tem, npr.: ko otroci zivcnarijo, da on vstopi vmes in poda komando oyrokom, ti se pa ta cas umaknes in zadihas.

Fajn pa je da se zavedas svoje jeze in jo lahko kontroliras.

(odgovor članu amii)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: nekontrolirani izpadi jeze
28.5.2014 16:09:52   
majkeljanuar
Si na zelo dobri poti k temu, da se tvoje stanje izboljša. Tudi jaz svetujem psihologa, saj si tako daleč da veš, da imaš težavo, zanjo nikogar ne kriviš, pa še na bolj zdrav način boš prišla do rešitve težave, saj psihiater takoj poseže po zdravilih, ki se jih navadiš in potem lahko dnevni odmerek le zvišuješ, da je sploh kakšen učinek. Verjetno pa ti bo psiholog vključil še moža. Res pa je bolje, da se kar direkt obrneš tja in tu ne iščeš ne vem kakšnih nasvetov.

(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: nekontrolirani izpadi jeze
28.5.2014 16:45:29   
koala
Te čisto razumem, nisi edian.....Meni je v veliko tolažbo to da vem da nisem sama....
Jaz svoja čustva malček bolje obvladam odkar srbim za reden spanec in redno telesno aktivnost. Pa vzamem si svojih 10 minut na dan ko so samo moje, tako premagujem stres, ko sem manj pod stresom sem tudi manj razdražljiva.
Je pa res da me včasih vrže takšna malenkost iz tira da se kasneje vprašam če je bilo potrebno eksplodirat.

Pri psihiatru sem bila 1x, 10 minut. Takoj mi je napisla recept za pomirjevala, ko sem ga vprašala kako dolga bo kura, pa mi je odgovoril da dokler bom sama hotela!! WTF???? Zdravil nisem nikoli dvignila, tam pa me tudi niso videli.

SO boljši in slabši dnevi, a na srečo je vedno več boljših.

(odgovor članu majkeljanuar)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: nekontrolirani izpadi jeze
4.7.2014 14:39:09   
majkeljanuar
Samo to bi dodal, da kdorkoli ima težave z izbruhi jeze, je to očiten znak psihične preopremenitve, depresije ali celo simptom psihoze. V vsakem primeru je potrebno poiskati pomoč. Dober psihiater predvsem pa psiholog je v veliko pomoč. Ne sramujte se svojih težav in ne trpite sami za zaprtimi vrati. Stres povzroča toliko drugih zdravstvenih težav, da je bolje prej obiskati strokovnjaka. Da o internetnih diagnozah sploh ne govorim :D

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 29
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?