Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

mogoče pa se tako premika
da te kej boli ...
Sm vsak dan si merla pritisk, ker sm slišala oz. brala da baje to ni dobra kombinacija glavobol-povišan pritisk. No pa je blo vse OK, sam da me je nehala moja buča bolet.
in moj očka že pridno oblikujeta (po mojih navodilih) sobico za našega
. Najraje bi vidla, da bi imela okoli 3 kg
. Sicer pa bomo novembra pisale, kako veliki in težki so bili naši otroci in kakšen je bil porod.
... (čist neučakana ...)
, v Kik diskontu sem kupila 2 majčki in 2 hlačke, majčka (dolgi rokav) je bila 2.19 E, hlačke pa so take fine kosmatene za spomladi 3.19 E, zgleda pa kot kompletek, čeprav ni.
.
se mi že kar rola....
, midva mama pa tak avto.... ja
no...
. Ampak še vedno se mi zdi, da se v ostale dele telesa nisem nevemkoliko zredila, razen malo v stegna in zadnjico. Pa seveda prsi. Tudi drugi pravijo tako - upam, da ne samo zato, ker me nočejo užalit.
.