tinkamiška
|
No, zdejle pišem v Explorerju in se da slikico nalimat. Čudno res s temi programi, mi pa tega veliko bolj počasi odpira. Sem pa žlostna, ker ne bo nič z najino hiško, naju je dedec nategnu in ves čas zatrjeval, da smo fiksno zmenjeni. Včeraj bi morala plačat aro in sva zaradi tega vzela denar iz skladov, plačala davek na dobiček, ker sva ga vzela ven predčasno in je dedec zvečer poslal sms, da je prodal hišo boljšemu ponudniku in še enkrat ! Pa nimava kej nardit. ko bi nama vsaj povedal, da je še drug kupec in bi vedela na čem sva, pa z delavci imava že vse zmenjeno in kuhno izrisano, še dobro, da nisva peči za centralno naročila...pa stoške z pogodbami sva imela...Eh, bova zdej naprej iskala in upam, da mi bo še kakšna hiška tako všeč, ker v to sem se kr zaljubila, pa mi očitno ni bila namenjena Taši, jst bi še vseeno mela katalog in hvala, ker si se potrudila in tvoj možek tudi, mogoče mi bo pa še prav prišel. Hvala vsem za čestitke moji Izi, je tako lepo prebrat te pisane črke Srečica, super slikica, ostalih dveh mi pa ne pokaže Puri , ja prav fino se imava ob petkih , je pa tudi Iza danes prvič zaklicala iz postelje zjutraj MAM MAM mmetka, čestitke tvojemu atiju Renan, včeraj je bil en zanič dan, še pizze, ki sva jo naročila, nama niso prinesli, sva bila jezna in šla spat, da bi se butast dan čimprej končal! Ti jo pošljem naslednji petek Taši res lušna slikica, tvoja Špela je tak luškana pupa!!! Zobek je treba pa res ornk pogledat, oziroma žagico Janja, a tvoja Lara je tudi že na kolesu , moja Iza niti približno ne bi notri sedela Tako zdej pa še slikico nalimam: Lepo bodite Tinka