|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
25.8.2006 11:46:41   
Dali 28
ovčka tale tvoja pupika je pa pravi sonček pa kako ma lepe okice

17.1.2006 SE NAM JE ZGODILO NAJLEPŠE V ŽIVLJENJU-RODILA SE JE TIJANA

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
25.8.2006 11:58:13   
lumpy
Dali 28,
upajmo da so zobki, a ne?
Saj je težko ko boš morala malo dati stran , ampka tebi oziroma vama bo pa tudi pasalo da se malo odklopita, uživajta - saj na porokah je vedno luštno.

Tole s puranjimi zrezki je pa super ideja, a lahko malo bolj podrobno opišeš zadevo kako to narediš, daš recept, se mi sliši full dobro, bom poskusila septembra za moj rojstni dan ( ko bodo sigurno obiski prišli) kaj takšnega pripravit.

Takole si pa mi umivamo zobke pred spanjem :

malo sede...
user posted image

malo leže...
user posted image

< Sporočilo je popravil lumpy -- 25.8.2006 12:07:15 >

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

(odgovor članu Dali 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
25.8.2006 12:25:31   
XXYY
Dober dan!

IZA vse naj naj za 8 mescev. user posted image  

Lara spi dopoldansko spanje.

Pasulj - pašta se pridno kuha. Bomo danes kar tole vsi papali, da bomo imeli lepe vonjave po stanovanju user posted image  user posted image  user posted image  .

Dali28: hvala za kompliment. Sem kar malo zrasla do stropa user posted image  . Verjetno pa bodo res zobki.

Mayflower: user posted image  že za 4 zobek in tako ste pridni, da še dva prihajata. Lepo lepo.

Pri nas tudi še kar vedno muči zgornja enkica, ki nikakor noče predreti dlesni. Jo pa full, full srbijo in bolijo.

Tašonka: a vi ste tudi že na kahlici. Čestitke za napolnjeno kahlico user posted image  user posted image  user posted image  . Naša se vedno nekaj pokaka in polula v kahlico, sam da jo daš nanjo.

Drugače pa nič novega.

Grem pogledat kako se kaj kuha v loncu in se slišimo kasneje.

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
25.8.2006 12:34:43   
bobika
Dali ta recept mi je pa res všeč user posted image . Bi te tudi jaz prosila za malo bolj natančen opis in po vsej verjetnosti bo jutri kar to na jedilniku.

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
25.8.2006 12:47:43   
lumpy
Iza vse naj, naj!!! user posted image

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
25.8.2006 12:53:56   
Anonimen
Evo 100 je tukaj in tu je novi seznam. Če kaj manjka mi sporočite na ZS, saj mi včasih ne uspe prebrati vsega.

user posted image

(odgovor članu lumpy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2481
25.8.2006 12:58:24   
Anonimen
To pa je naša princeska danes po malici

user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2482
25.8.2006 13:07:58   
XXYY
Evo DALI28, samo zate ena slikica od tvoje TIJANE:

user posted image

No, pa še ena:

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
25.8.2006 14:41:11   
renan
Sem našla en članek o črevesnih okužbah in adenovirusih.  povzročajo več dni trajajočo drisko in vročino z bruhanjem ali brez. nevarni so zaradi nevarnosti dehidracije pri dojenčkih. mislim, da se naš vladimir bori s temi nadležnimi virusi.user posted image

lp, renan

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
25.8.2006 16:09:24   
liju
Oj čvekačice!
Nino ima zdaj počitek, ker sma se prej potepala in je spal nekaj malega v vozičku.
Taši:tudi meni se je zdelo hitro za kravje mleko, ampak sem malo povprašala okoli mamice, ki že imajo izkušnje s tem in imajo zdrave otroke.
Lumpy:najprej smo imeli Bebo, ker je v bolnici tudi to dobil, ker aptamilu ga je šraufalo, pol sma prešla na bolj močno Bebo, (ker ga tista ni več nasitla) in po tej je full bruhal in blato je dobil čisto temno zelano, ki je trajalo skoraj 3 tedne, kar pa je pomenlo šraufanje (ni pa se jokal, tak da jaz nisem niti vedla drugače kot po blatu), te mi je zdravnica predpisala "konformil", češ da mu bo to pomagalo in da se bo barva blata spremenila, a iz tega ni bilo nič. Pol pa nama je predpisala novalak prav proti krčem in je bilo OK, ko pa je bil star 3,5 mes., pa je dobil navadni novalak. Ko pa sma začela vse jest, pa sem probala kravje mleko, katero pa ne rečim. Vprašala sem v posvetovalnici kaj je boljše bolj mastno ali manj, pa je rekla da polno mastno, saj vsebuje več hranilnih snovi. Ima pa nekje dva obroka dnevno iz kravjega mleka, razen če še ponoči kaj je.

lp

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
25.8.2006 18:44:55   
tinkamiška
Danes ste pa pridno pisaleuser posted image

A da bi bil problem za slikice limat, ker mam Mozilla?user posted image No, ko bom mela čas bom poskusla pe v interner explorer...

Vaši sončki so pa res napredni! Eni kakajo v kahlice, drugi vozijo kolo, tretji znajo tauhat z masko na glavi, četrti že stojijo, eni smo pa še bolj zadaj in se plazimo po vojaško in govorimo puranjo govoricouser posted image Iza je slišat kot en veseoljček, jaziček daje z veliko hitrostjo ven in noter, zraven pa glasek spušča in je slišat, kot, da bi se puran oglašaluser posted image user posted image user posted image Res se ji lahko nasmejišuser posted image

HVALA ZA ČESTITKE!user posted image Iza pa želi vse naj naj vsem ostalim mesečnikom!user posted image user posted image user posted image

Renan, upam, da se boste hitro rešili nadležnega virusauser posted image Res je hudo gledat bolanega otročka, tudi meni se je srček trgal, ko je bila bolana in nisme mogla nič pomagat...Naj bojo čim manj bolani naši otrokci!user posted image

NR mi imamo Dormeo za Izo in prav fino spančka na njej. Midva si ga bova pa tudi kupila, ker je zdajšna vzmetnica že precej stara. Misliva tudi Dormeo kupit.

Rija, fino, da ste boljše!

mmetka tud vam želim, da se hitro poztdravite!user posted image

Puri kako se je tvoj Maj spereminjal! Res rastejo tile naši mulčki...

Ovnica, kakšna lepa slikica!user posted image Upam, da boste tudi vi kmalu spali ponoči!

Zdej gremo pa opravljat maše večerne rituale, potem pa Pizza za naju! Puri, vedno se spomnim nate, ker si mi dala tako fajn idejo za najin danuser posted image

Lepo bodite!

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
25.8.2006 18:58:20   
Anonimen
Nemsis, na seznamu popravi mleko - Špela zdaj pije samo Babylove 2. Joj, pa kar ne morem verjet, kako čupava je Klavdija.

Lumpy, počasi jo bomo zelo resno začeli navajat na kahlico. Zdajle sem imela še tele dni tako norišnico, da se nisem imela časa ukvarjat s kahlo, pa se bojim, da bo drug teden enako, naslednji vikend gremo pa itak na morje, tam bomo pa resno zastavli.

Ovčka, tamala je res ful lušna! Ful je frajerka s to ruto, ali pa na unih slikcah z irokezico. Super!user posted image

Dali 28, pojma nimam, kako bi fotke povečala. Kakšno je že tvoje geslo za album? Daj mi ga prosim sporoči, pa bom jaz probala narest. Aja, pa sporoči mi svoj naslov, da ti pošljem katalog od Ikee

Se pa opravičujem, ker je malo dlje trajalo tole s katalogi, kot sem obljubila. Tako norišnico sva imela ta teden in z menjavo avta in ostalimi zadevami, da je šele danes popoldne, ko sem bila jaz že v službi, šel mož kar s tamalo iskat kataloge in jih jutri odpošljem, pa jih imate v ponedeljek v nabiralniku. Tinkamiška, sploh zate upam, da ti ni prepozno, ko vem, da se ti mudi.
Kdaj pa imate kaj namen iti v Ikeo? Ima katera že kaj bolj konkretno naštudirano? Ker sem se imela jaz malo namen prislinit za vinjeto. Če bi mi šli približno isti čas, pa da bi še veljala, ker je za manj kot 1 teden itak ne prodajajo (ali celo 10 dni, sem pozabila), pa bi jo jaz za pol cene odkupila.user posted image  Bi bili pomoje oboji zadovoljni.

IZA, ČESTITKE ZA 8 MESECEV!user posted image

(odgovor članu liju)
  Neposredna povezava do sporočila: 2487
25.8.2006 20:33:48   
Anonimen
Živjo punce!

Evo mene spet nazaj. Mi je bilo zelo dolgčas po vas, ampak se nisem mogla nič javiti. Pri nas je namreč treščilo. Rezultat tega pa je fuč modem in ruter, en računalnik zanič, ta drugi na srečo samo z fuč mrežno kartico, ta tretji pa jo je dobro odnesel. Malo časa je pa trajalo, da smo to poštimal ker smo šli v mes na dopust, pol je bil pa še računalničar na dopusto. No zdaj pa smo končno popravli.

Ful ste se razpisale, tako da vas kaj dosti nisem brala. Vidim, da je kar nekaj novih, lepo.

Pri naši Lari kar precej novih stvari, rastejo že zgornji zobki, sama se že vsede, če je seveda pri volji, raje hoče stati kot pa sedeti. Tudi že hodi, jo daš da se prime za stajico in gre sama okrog. Tako, da sem ji že kupila prve prave čeveljčke. Pismo so drage, dražje kot pa moje.

Malce sem si ogledala slikice, ful so luštkani ta mali. Moje slike bodo tud kmalu gor. Sem si kupla digitalca, tako, da bom lahko devala slikice gor.

Zasledila sem, da je ena spraševala za DORMEO vzmetnice. Eni jih ful pohvalijo eni pa ne. Samo paziti je treba, da se da jogi na letvice, zato da diha, drugače splesni.

Srečica glede vozička: če ti ne bo všeč, ga lahko vrneš prodajalcu v 8 dneh od prejema , on pa ti mora vrniti denar, edino vrneš na svoje stroške (poštnina). Pri nas imamo tudi enega podobnega, ki pa je skoz v avtu, kajti naš hauck se ne zlaga v marelo, pa tudi ima ta velika kolesa in ročaj se mu obrača, tako da mi zasede cel prtljažnik v karavanu, pa še težak je. Ta drug je pa čist zložen, pa še počes gre v avto.

user posted image

Lara slikana za krst, pred enim mesecem papol.

Lepo se mejte, se slišimo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2488
25.8.2006 20:51:12   
rija
Bom popuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pišem en dolg post pa mi ga zbrišeuser posted image user posted image
Še enkrat pa se mi res ne da.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
25.8.2006 21:00:06   
Anonimen
Rija men se doskrat naredi, da mi ga zbriše. Zdaj pa prakticiram tako, da predno dam potrdi, označim celotno besedilo in kopiram, potem pa potrdim. Če mi zbriše, samo na navo dam odgovori in nato prilepi, pa ni treba še enkrat pisat.

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 2490
25.8.2006 21:11:14   
Anonimen
Ja, to pa jaz isto počnem. Mi je že večkrat kaj zbrisalo, ne samo na RR, pa se zdaj raje tako zavarujem. Ali pa v word pišem in skopiram sem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2491
25.8.2006 21:13:05   
Anonimen
Pa še moja pupa na slikci, kjer se ji vidi žagica.user posted image  Če dobro pogledaš.user posted image  Tole je hudič, pomanjševanje slikic pred limanjem v album. Se še zobki pomanjšajo, pa jih komaj vidiš.user posted image  Aja, sem pa odprla nov album, geslo kot vedno. So že tri slikce not.

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2492
25.8.2006 21:15:22   
rija
JanjaE in Tašonka, dobra idejauser posted image

Vglavnem: mi smo danes dobili nov avto user posted image user posted image  tak da bomo na morje odrinili že z njim.

Srečica: nakup preko spleta šteje za kataloško prodajo torej imaš možnost 15 dni, da kupljeno vrneš, oni pa tebi kupnino. Sevedan originalno zapakirano in nepoškodovano.

Renan: ja ful me je strah v hiši, v bloku pa niti najmanj. Pa današnja noč je bila res hudičeva, je treskalo, da se je kar blok trosil. Tak da sva se dobro odločila, da sva šla spat k babici!

Til pa je spal z enourno prekinitvijo kar do pol dvanajstih user posted image  sem ga že mislila buditi za kosilouser posted image user posted image  Da ni že v puberteti?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
25.8.2006 21:24:13   
renan
dober večer!

mi smo danes popoldne bili veliko bolje. kakali sploh nismo in smo bili neverjetno dobro razpoloženi. morje prihajamo!!!user posted image le kdo bo jutri vse spakiral...nimam še skoraj nič...

novo je tudi to, da že kakšne tri dni res dolgo zdržimo v sedečem položaju. še posebno odkar je v stajici obdan z vzglavniki. zgleda, da mu je postalo všeč.

tinkamiška pošlji malo pice.user posted image čestitke izi!

tašonka
, a ni malo prezgodaj za kahlico? ponavadi otroci ok. 2 leta znajo predvidet svoje potrebe, eni še pozneje..

lp vsem,
renan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
25.8.2006 23:14:46   
mmetka
Halo!

Hvala vsem za vspodbudne besede!!! Naš otročiček je že skoraj tapravi!
Tašonka- glede adenovirusov so ti že druge punce odgovorile. Ko sem pa jaz dr. v bolnici vprašala za razlago naše diagnoze mi je odgovorila " ja gospa, driska!"
 Ovnica78-Drugače je bil naš otrok super volje, le ko smo se spravljali k hranjenju je skoraj vedno jokal in ni htel jest, ker je vedel, da bo potem vse zbruhal.In isto sekundo, ko smo pospravili hrano, je bil spet stari veseljak. Tudi ko je zbruhal ,je to izgledalo tako, kot da se nič ni zgodilo. Samo odprl je usta in se je vsulo iz njega. Potempa pa nasmešek. Vročine tudi ni imel.
Lumpy-hvala za razlago. Sem vedela, da sem točno to obrazložitev nekje brala, pa se nisem mogla spomnit kje.
Dali- glede apetita se ne sekiram preveč- vsaj zdaj več ne, ko malo boljše je. Sem pa v bolnici zgubljala živce. Vem pa, da nebo nikoli neki jedec, ker mu hranjenje ni ravno hobi.user posted image
Kako si zadovoljna z Winsor pilates vadbo? Jaz sem že tudi razmišljala, da bi si naročila DVD-je. Poročaj!
Nemsis- naš ati je po horoskopu devica in ima jutri rojstni dan.
Renan- mogoče pa imate res ta virus. Sicer pa obstaja en kup otroških virusov, ki so si ful podobni in jih je skoraj nemogoče ločit. Vsaj brez preizkav. Upam, da se čimprej pozdravita!!
liju- sem bila z Marjeto v sobi. Kaj njo vsi poznajo!?user posted image

Lep pozdrav!

Metka

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
25.8.2006 23:57:32   
popek
Pozdravljene!
Čestitke Izi za 8 mesecev!

Lepe otročke imate, kolikor sem uspela videti. Jaz bom slikice imela kar v zaklenjenem albumu, pa vam sporočim geslo ko bom naredila kakšnega na novo.
Naš user posted image je začel plazit po vseh4, prej je plazil pa po trebuščku. Potem se pa ob kaki opori dvigne na kolena. Tudi na podplate bi se rad postavil in non stop dela nekakšen most. Če ga vprašaš, kje je lučka, jo pogleda in ful oponaša, če kakšen zakašlja ali zakriči /saj veste, imamo še 2,5 letno Pupo doma). Ni govora, da bi ostali sedeli za mizo in jedli, se začne tako kregat, da ga moram dat v stolček k mizi in mu dat nekaj v roke, da gloda, pa čeprav je pred 5 minutami zmazal svoj obrok.

Lahko noč!

(odgovor članu mmetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
26.8.2006 9:11:08   
Ovnica78
Dobro jutro!

Se na hitro oglasim preden se gremo potepat. Gremo na obisk k moji sestri. Sposodit si gremo še nosilce za kolo, ker bi rad ati tudi kolo zraven na morje peljal.

Bruhamo že dva dni ne več. Upam, da se je nehalo!user posted image

Imam pa problem in sicer v trgovinah ne najdem več Hippa 2, sem pregledala vse DMje v okolici in Mercatorje. V šparu ga imajo, ampak je druga pakunga. Ful me jezi, ker bi rada za na morje kupila dve škatli in ne bi rada menjala ravno sedaj mleka, kaj pa če mu ne bo odgovarjal. No, saj zadnja možnost je, da kupim tistega v šparu. Bom danes še v Konjicah pogledala v DMju, mogoče ga pa dobim. Zanima me, če imate tudi tiste, ki ga uporabljate probleme s tem?

Tašonka ful dobra fotka! user posted image

Renan user posted image user posted image user posted image  za vas. Juhuhu za morje!!! Mi tud že komaj čakamo. Spakirano pa nimam še nič, samo dolg seznam imam kaj vse je potrebno vzeti.

6.1.2006 Prijokal na dan naš korenjak Tin.
15.6.2009 Prijokala na dan naša princeska Iva.

(odgovor članu popek)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
26.8.2006 9:56:15   
puri
Tinkamiška, sem prav vesela, da vama je bilo tole s pizzo všeč, da vama je moja ideja prišla prav. Nama to res ogromno pomeni in se cel teden veseliva petkovega večera in to že 10 let,....kar ne morem verjet, kako hitro čas beži.

Za slikce pa res probaj Internet Explorer, pa ti bo pomojem ratal.

Drugače je pa naš Maj tudi bolj pri tapočasnihuser posted image ,.... nič se ne plazi, nič noče stopit na nogice, tudi če ga postavim, se raje kar vsede,... še sedi bolj slabo, še vedno včasih pade, tako da imam polno povštrov okrog. Govori pa zaenkrat MA MA, BA BA, ATA, AMA AMA. Ampak z govorjenjem imam jaz pri mojih pikcih bolj slabe izkušnje. Tim je začel govoriti šele pri dveh letih, prej ni rekel NIČ, Nik je pa star 2 leti in en mesec, pa še čisto nič ne govoriuser posted image ,razen MAMA, to je pa vse. Vsi čakamo, kdaj se mu bo odprlo. Mogoče ga bo še Maj prehiteluser posted image
Zgleda, da so bolj po mojem stricu, ker je začel govoriti šele pri 4-ih letihuser posted image

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
26.8.2006 13:33:12   
srečica
Alo punce,

spet se malo javljam, ker moj sonček spi.
Prilagam slikice, ki so mi full dobre. Na njih sta Anže in njegova punca Lana, starejša 2 dni.

Lumpy, kakšen lep sonček tvoj Matic. Pa tako pridno si že zobke čisti. Ima pa samo enega, kot naš Anže. A se motim?

Pa Lara kaka lepotica. Seveda so ostali sončki in sončice tudi ampak ta dva pa sta mi padla takoj v oči. Vsi so čudoviti.

Punce dobila sem voziček in je čist ok. Malce mogoče staromoden ampak vseeno meni je glavno, da je prakičen in da se Anže v njem dobro počuti in mu je odobno.

Kake vozičke pa imate ve?

Meni prejšnji Hauck shooper ni bil ok, zato sem tega naročila.

user posted image

user posted image

user posted image

Kako ste? Kaj počnete?

Lepo se imejte,

Darja

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
26.8.2006 14:39:19   
tinkamiška
No, zdejle pišem v Explorerju in se da slikico nalimat. Čudno res s temi programi, mi pa tega veliko bolj počasi odpira.

Sem pa žlostna, ker ne bo nič z najino hiško, naju je dedec nategnu in ves čas zatrjeval, da smo fiksno zmenjeni. Včeraj bi morala plačat aro in sva zaradi tega vzela denar iz skladov, plačala davek na dobiček, ker sva ga vzela ven predčasno in je dedec zvečer poslal sms, da je prodal hišo boljšemu ponudnikuuser posted image user posted image user posted image  in še enkrat user posted image ! Pa nimava kej nardit. ko bi nama vsaj povedal, da je še drug kupec in bi vedela na čem sva, pa z delavci imava že vse zmenjeno in kuhno izrisano, še dobro, da nisva peči za centralno naročila...pa stoške z pogodbami sva imela...Eh, bova zdej naprej iskala in upam, da mi bo še kakšna hiška tako všeč, ker v to sem se kr zaljubila, pa mi očitno ni bila namenjenauser posted image

Taši, jst bi še vseeno mela katalog in hvala, ker si se potrudila in tvoj možek tudi, mogoče mi bo pa še prav prišel.

Hvala vsem za čestitke moji Izi, je tako lepo prebrat te pisane črkeuser posted image

Srečica, super slikica, ostalih dveh mi pa ne pokažeuser posted image

Puriuser posted image , ja prav fino se imava ob petkihuser posted image , je pa tudi Iza danes prvič zaklicala iz postelje zjutraj MAM MAMuser posted image

mmetka, čestitke tvojemu atijuuser posted image

Renan, včeraj je bil en zanič dan, še pizze, ki sva jo naročila, nama niso prinesli, sva bila user posted image  jezna in šla spat, da bi se butast dan čimprej končal! Ti jo pošljem naslednji petekuser posted image

Taši res lušna slikica, tvoja Špela je tak luškana pupa!!!user posted image Zobek je treba pa res ornk pogledat, oziroma žagicouser posted image

Janja, a tvoja Lara je tudi že na kolesuuser posted image , moja Iza niti približno ne bi notri sedelauser posted image

Tako zdej pa še slikico nalimam:
user posted image

Lepo bodite

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako disciplinirati otroke, mlajše od treh...
Postavljanje meja, spodbujanje želenega vedenja in odvračanje od nezaželenega se lahko začne že, ko je vaš otrok še doje...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Ringaraja
_Anja_

Na Ringaraji sem:

dnevno (58%)

tedensko (27%)

mesečno (15%)

Število vseh glasov: 169

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!