|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
24.8.2006 22:01:58   
NRMM
Čeer!

Hvala vsem za čestitke user posted image , že gremo v 9 mesec, le kam mineva časuser posted image ??

Pri nas še druga nevihta naokoli, pri prvi sva ravno papcali čokolešnik in je bliskanje in grmenje ni motilo, očitno bila velika lakota, zgleda, da je ni tako strah kot mene user posted image .In očitno še ena nevihta prihaja,že intenzivno grmi....grrrrrrr!

Od zadnjega javljanja nič novega, no razen tega, da smo sedaj zopet dve noči prespali brez zbujanja,upam, da bo tako še dalje.

Danes sva se potepali po Celju (so naju sodelavci povabili na malico in en čvek)od jutra do popoldeva in se ji je toliko dogajalo, da ni do 15.00 nič spala, potem pa jo je vrglo v avtu za eno urco, da sva prišli domov, je pa potem ob 19.20 že spala, zaspala v trenutku, kak sem jo dala v postlco.

Tudi mene so začeli preganjat user posted image , da bi šla delat že oktobra ampak mi nič kaj ne diši, še bi rada uživala teh par mesecev.

Kako ste bolančki? A na našem koncu Slo že spet razsajajo viroze??? Upam, da ne zahaklamo nobene, ker se dopust kmalu bliža user posted image . En veelik user posted image , da se čimprej pozdravite.

A ha še to, a katera mogoče uporablja dormeo vzmetnice? Jaz sem vzmetnico naročila, dobim jo jutri teden in me res zanima, kako se obnese. Zamenjava je bila nujno potrebna, ker naju oba z možem bolijo hrbtenice na tej vzmetnici, ki jo imava sedaj user posted image user posted image .

Maruša gre pa jutri zopet po dooooolgem času (nazadnje februarja)v varstvo dediju in babici, prav rada bi bila muha jutri dopoldne user posted image .

Lepo bodite, lep vikend,če se mi ne rata več javit ta teden.

Ooo liju, midve ga bova pa skoraj lahko skupaj pili user posted image user posted image , imam en dan za tabo rd .

L.p.
Irena

< Sporočilo je popravil NR -- 24.8.2006 22:04:43 >

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
24.8.2006 22:06:21   
rija
Samo na hitro: mi pa danes popoldan več nismo sračkaliuser posted image user posted image  pa tudi včeraj ponoči ne, ko je zdržal celo noč v svoji posteljiciuser posted image user posted image

Ravnokar je bila pri nas taka nevihta, da je joj! Sva z malim kar k babici pobegnila, ker bi bila sicer sama samcata doma in na celem hribu....user posted image  Te pa ugotovim, da sem posodice za leče doma pustila.....in evo me.....
Zdaj pa grem nazaj v mesto..juhuhuuser posted image user posted image

Še enkrat: zdaj pa je tale naša stran postala ful slikovita! Meni je super, da vidim naše pikece tako in drugače. Moram priznat, da sem za gledanje albumov največkrat prelena in mi ta varianta super, super paše!user posted image

Nočka.

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
24.8.2006 22:14:13   
mmetka
Evo mene po dolgem času!

Midva z našim user posted image sva bila namreč v bolnici. Vse se je začelo z našim bruhanjem, ki se je nadaljevalo par dni, dokler nisem jaz ful zapaničarila in sva šla k pediatrinji.Ta naju je poslala kar direktno v bolnico, ker smo tako hitro prišli na vrsto za UZ trebuščka.V bolnici je dobil še drisko in tako sva bila tam abonirana 4 dni. Diagnoza:adeno virus.Danes sva prišla domov, vendar imava v pon. še kontrolo.Tijanek pa je že ful ful boljši, le apetit ima še vedno slabši.

Žal nisem imela časa brat vsega za nazaj, sem samo preletela.

Pozdravljena liju! Vidim, da si štajerka! Mogoče pa se midve tudi poznava!?

No v glavnem, spet smo tu, spet vam poskušam sledituser posted image . Slike pa moram še pogruntat, kako se prilepijo.

Lep pozdrav!

Metka

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
24.8.2006 22:22:53   
liju
Čisto možno je, da se poznama. user posted image
Kaj si iz centra Mb- ja?
Bogi mali!user posted image
lp

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu mmetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
24.8.2006 22:29:09   
mmetka
Nisem s centra. Sem z desnega brega.Mogoče sva se videli v porodnišnici!?

Lep pozdrav!

Metka

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
24.8.2006 22:38:30   
liju
Kdaj pa je rojen tvoj malček? Kaj si ležala na 1 etaži?
lp

(odgovor članu mmetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
24.8.2006 22:48:36   
mmetka
Naš je rojen en dan za vašim.Zato sem pomislila, če sva se videli.

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
24.8.2006 23:01:20   
liju
Sem se z bobiko pogovarjala in mislim da vem katera si. Kaj je bila s tabo v sobi katera Marjeta P.?
lp

(odgovor članu mmetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
24.8.2006 23:12:22   
Nannn
Cau punce,

Ja res so vsi tapravi soncki...kaksne lepe slikce...in kako rastejo user posted image  pri nas nic novega...tudi pri nas zelo grmi in samo se da se vlije...danes sva se cel dan potepali in je kar pasalo...prav fajn toplo je bilo in sva izkoristil saj je jutri napovedan dezeven dan...sem bila pa tudi jaz ze parkrat v sluzbi z mojo pupo pa so ze zaceli omenjat da ce bi mogoce prisla kaj prej...mislimmmmm to je edino leto ki ga bom max.izkoristila in bila z pupo...niti v sanjah ne grem prej kot pa je potrebno user posted image  itak pa se pripravlja nov zakon in bo stopil v veljavo z 1.1.07 in bomo lahko delale samo po 4 ure do otrokovega dopolnjenega 6 leta...ali pa se zna zgoditi da sploh ne bom sla vec v sluzbo...nikoli se ne ve...

rija imas pa zelo hud pogled iz hise...noro...tamal je pa itak ze sedaj taka sminka da ga bos mogla kar mocno nazaj drzati pa ne spusti do 20 leta user posted image user posted image

liju welcom v nas brlog user posted image

NR cestitke tvoji Maruski za 8 mesecev user posted image  madona kako cas bezi...

grem kaksno slikco poiskat ko je bila Ela se cisto majckena pupa user posted image

Nannn

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
24.8.2006 23:21:34   
Nannn
Tole je pa Ela stara en dan user posted image

Druga slika pa ko je bila stara 4 mesece user posted image

user posted image

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
24.8.2006 23:23:36   
Nannn
aja se druga slika...

user posted image

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
25.8.2006 1:39:45   
Anonimen
LUKA, ČESTITKE ZA 7 MESECEV IN MARUŠA ZA 8 MESECEV!!user posted image user posted image

Glede limanja fotk - nima veze z zaklenjenim albumom, ker so moji vsi zaklenjeni, pa sem lahko popala fotke sem. Ni mi pa jasno, v čem je problem, da nekatere ne morete.

Liju, dobrodošla! Jaz kravjega mleka ne dajem (razen prilagojenega) in ga še nekaj časa ne nameravam. Se mi ne zdi primerno, ne glede na to, da mogoče otrok trenutno nima reakcije zaradi tega.

NR, dormea pa mi nimamo, sem pa slišala tako ful pohvale zanj, kot ful graje. Eni ga ne menjajo za nič več, drugi pa so ga večkrat reklamirali, tudi ko so novega dobili po reklamaciji starega... tako da očitno odvisno od serije in pa mogoče tudi zahtevnosti kupca.

Mmetka, grozno! Upam, da se hitro pocajta do konca. Kaj pa je adeno virus?

Čestitke tudi vsem za nove zobke in pa eno user posted image  bolančkom, da čimprej ozdravijo.

In da še pohvalim našo pupo - včeraj je prvič kakala v kahlico!user posted image  Sem jo po kosilu šla previt in sem jo dala kar na kahlico sedet, pa se je v roku 5 minut pokakala. Frajerka.user posted image

(odgovor članu tinkamiška)
  Neposredna povezava do sporočila: 2462
25.8.2006 8:37:59   
Anonimen
Ojla

IZA VSE NAJ NAJ ZA 8 MESECEV

Mi smo pa celo noč spali. Je tudi pri nas grozno grmelo, pa Klavdije ni niti ganilo. Je celo noč spala. Sem jo pa včeraj že ob 7 šla kopat in je dobre pol ure kasneje že spala. Pa se je čez eno urco zbudila za 10 minut in že pred deveto spala nazaj. Danes pa se je zbudila ob pol sedmih.
Tako, da mi zaenkrat nimao problemov z nočnim spanjem (trkam na les). Problem imamo s spanjem čez dan. Včeraj je spala samo eno urco (dvakrat 30 minut v vozičku)

No, tu je pa še ena slikica Klavdije stara en dan

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2463
25.8.2006 8:41:43   
Anonimen
No, to je pa nekaj mesecev kasneje

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2464
25.8.2006 9:06:05   
puri
user posted image

Ratalo!!!!!!!

Tiste, ki ne morete prilepit slikce, probite jit v kakšen drug brskalnik!!! Jaz sem bila prej v Operi in mi ni hotlo, v Explorlu, pa greuser posted image

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
25.8.2006 9:24:13   
liju
Jutro!
Danes ponoči pa smo kar lepo spali, ne moreš vrjet. Ni bilo nič žeje, ne lakote. Zgleda, da mora vsaki dan grmet, da bo lepo spal.user posted image
Nič, se mi mudi na čvek z eno ki sma bile skupaj v veselem pričakovanjuuser posted image .
Se še javim pol kaj!
dijo

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
25.8.2006 9:29:08   
puri
user posted image

Tole je pa Maj, kako se je spreminjal,.......slikan je po mesecih

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
25.8.2006 9:55:04   
Ovnica78
Ojla!

Včeraj zvečer pri nas ni bilo bruhanja, sem mu pa dala manj mleka in nisem mu zraven primešala riževih kosmičev. Je bil pa drug problem, mislim, da se ni dovolj najedel in se je tako nonstop zbujal, zjutraj ob 4ih pa sem mu šla naredit flašo, ki jo je spil in nato končno zaspal do 9ih zjutraj. Sploh ne vem več kaj naj, sem že čisto nora zraven.

Mmetka upam, da sta daj vredu. A se je user posted image  tudi slabo pučutil ali pa imel vročino?

LE&TA a ravnatelj bi te pa že kar imel v šoli? Pri nas ni takšnih želj, saj so punce, ki nadomeščajo zelooo vesele, da me še ni. Tako, da grem decembra in niti malo prej nazaj, pa še to mi je prehitro.

Tinkamiška a da vam je ratalo (prespati celo noč). user posted image  Jaz še vedno samo sanjam o tem.

Puri fajn slikica vašega Maja, da se točno vidi kako se je spreminjal. A ste ga zdaj kaj strigli ali so mu laski sami izpadli. Vidim da nima več takšne frizure kot jo je imel.user posted image

Renan pozdravita se že enkrat, saj greste vendar na morje. A ne ? user posted image

Pa še ena slikica mojega korenjaka.

user posted image

6.1.2006 Prijokal na dan naš korenjak Tin.
15.6.2009 Prijokala na dan naša princeska Iva.

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
25.8.2006 9:59:22   
bobika
Hej!
IZA VSE NAJBOLJŠE!!!!

Mi smo fajn spali. Verjetno ji res odgovarja spalna vreča, da boljše spi. Zbudila se je malo pred sedmo in do pol desetih sva se valjali po postelji, zdaj pa je nazaj zaspala.
Včeraj cel popoldan ni nič kašljala, danes zjutraj pa spet. Predvsem takrat, ko se jezi user posted image

lumpy, ja Manca je imela takšne dolge prste in nohte ob rojstvu. Na tej fotki je stara par dni. Vsi so občudovali njene prste in nohte.

ovčka: je bila kar okrogla in še sedaj je bol buckasta videti, čeprav je imala in še ima nizko težo.
Ne vem ali sem že pisala, da ima pri 7 mesecih 6000g in 65cm

mmetka kaj kar tako so vaju poslali v bolnico? Tudi mene zanima kakšen je ta virus. čimprej se porihtajta do konca.

puri, kake lepe sončke imaš user posted image

Eno prošnjo imama: Jutri dobim na obisk boteka od Mance in njegovo familijo. Kaj naj pripravim za kosilo? Nekaj preprostega, hitrega in po možnosti ne vsakdanjega. Že cel teden razmišljam pa ne pridem dalje kot pa do pohane pipikeuser posted image

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
25.8.2006 10:08:23   
puri
Ovnica, Maju so lasje ob strani in zadaj večinoma sami izpadli, na vrhu, sem ga pa potem sama strigla, ker je imel že predolge. Drugače se mu je pa spremenila tudi barva las, pa ratal je pravi debelušček, glede na to, da se je rodil čisto suhcan.

Včeraj je pa začel govoriti tudi ATAuser posted image

ZOBKE PA ŠE ČAKAMO,...................

(odgovor članu Ovnica78)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
25.8.2006 10:20:50   
mayflower
IZA user posted image user posted image user posted image

Mi imamo že 4 zobke, pa sumim, da sta še dva na pohodu. Pa kaj ko sedimo ne in tudi na nogice se nič ne dvigamo. Bomo že dočakali....

Zjutrej je blo pr nas sončke, zdaj pa dež. Je bil tamali danes že cel sitko.Bom prlepla kako fotko, ma mi mora možek pomagat, ker ne vem kaj točno moram pr naših slikcah spremenit, če hočem da jo lohk prlimam....

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
25.8.2006 10:31:36   
mayflower
Punce. mogoče ste že pisale: kako lohk slikco gor prilepim (ne bi rada čakala dragega)...

Neposredna povezava do sporočila: 2472
25.8.2006 10:45:31   
renan
pozdravljene!

mi smo danes malo boljše spali. vladimir je včeraj zvečer še imel vročino, danes je pa več nima. ima pa še vedno bolj tekoče blato in pogosto kaka.user posted image mu dajem sredstvo proti dehidraciji in linex. upam, da bo pomagalo, in da se kot po načrtu odpravimo na morje...
pri nas je pošteno grmelo ponoči. mi je šla namizna svetilka. prelepo drago poročno darilo...user posted image ponoči se res nisem spomnila izklopiti jo...

rija pa ne, da te je strah goričkega grmenja?user posted image mene ni bilo nikoli pretirano, me  je pa odkar imam vladimirja, še posebno, ko sva sama tu...

visoka vročina: po tej moji izkušnji ne pomaga nič drugega, razen, da user posted image daš v mlačno vodo in dolivaš hladno. potem pa seveda paracetamol...

mayflower: moramo nadoknaditi, ker smo bili prvih 6 mesecev življenja zdravi kot dren. zdaj vsaj vidim da mu imunski sistem deluje...

občutki ob bolnem otroku: včeraj sem se skoraj razjokala. so mu morali kri iz prsta vzeti, ker niso našli žile na rokici. tako neutolažljivo je jokal, da se mi je srce paralo. sem pa ponosna nase, ker sem ful prisebno in razumno delovala ob visoki vročini, čeprav me je bilo strah. ko gre zame, ponavadi spaničarim. zdaj pa tako ali tako več nimam časa, da bi na svoje bolečinice mislila...

lp vsem, renan

p.s. moram veliko pisat, ker ne morem sličic prilepljat...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2473
25.8.2006 11:27:21   
lumpy

Dober dan vsem

Sevam na hitro javim, matic spi jaz pa gremv tem času za kosilo pripravit, bomo imeli kurjo obaro in jabolčni zavitek , se mi ga že tako lušta.

Vidim da bolančki ste bolje  - lepo, lepo.

Mayflower,
pridni ste pri zobkih, Super da vama uspeva z gosto hrano.

Liju,
mene pa zanima kako to da ste toliko menjavali mleko, sedaj pa pristali že na kravjem ( verjetno ga redčite, a ne ) ?Ali sta imela kakšne težave?

Rija, Renan
super da sta bolje.

Mmetka,
ja vi pa kar adeno virus, madonca a morajo januarčki res vse viruse zdaj pobrat al kako?!?

Nannn,
a res? novi zakon - nič nisem slišala. Ampak prej da tole vse skupaj zrihtajo bomo mi že vse veselo v službah. Mogoče pa pride prav pri naslednjem user posted image

Tašonka,
bravo za drekec v kahlici user posted image . Ste pa že kar pridno jih začele dajati na kahlico, a boste s tem sedaj kar nadaljevale in jih redno navajale? user posted image

Puri,
kakšni sončki user posted image  in očitno se imajo zelo radi.  Pa kakšne spremembe od prve slike do sedaj ga sploh ne bi spoznal, kakšne polne ličke je dobil.

Ovnica ,
vi pa veliko slikate v črnobeli tehniki? Lepotec pa tak.

Za vse tiste ki jih zanima Adenovirus:

Adenovirusi so skupina več kot 40 virusov, ki so razširjeni po vsem svetu. Bolezni, ki jih povzročajo so različne, običajno blage narave in se pojavljajo skozi vse leto. Virusi se prenašajo s tesnim stikom, kapljično (kihanje, kašljanje,…), tudi z vodo ali z nečistimi rokami. Bolniki so kužni 2 dni pred pojavom bolezenskih znakov in 8 dni po končani bolezni. Če gre za okužbe prebavnega trakta se virusi izločajo v blatu še 3 mesece po začetku bolezni. Nekaj bolezni, ki jih povzročajo ti virusi: nahod, vnetje žrela, vnetje zgornjih dihalnih poti, vnetje mehurja, driske,….

No ni bilo tako na hitro kot sem mislila da bo user posted image

< Sporočilo je popravil lumpy -- 25.8.2006 11:28:32 >

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

Neposredna povezava do sporočila: 2474
25.8.2006 11:32:01   
Dali 28
ČESTITKE VSEM KI DANES PRAZNUJEJOuser posted image user posted image

Mi smo danes spali samo do dveh potem pa vriska in stok.Jo zdvignem in ni hotla ne jesti ne piti se greva previt pa še vedno jok.Šele po kakšni uri se je umirila in zaspala za pet minut.Nima več vročine tako da so lahko edino zobki-vsaj mislim.Sem pa zjutraj videla da ima spodaj dvojko belo tako da je verjetnova  to to.Sva pa bila z mojimuser posted image  oba tako zmatrana ker je user posted image  šele ob petih zaspala tako da je on zaspal v službo.
Sem pa zelo vesela da smo dali virozo čezuser posted image .
Danes gre mojauser posted image  k babici in dediju(mojim staršem) in to do nedelje.Jutri imamo neko poroko in morava iti mene pa kar stisne ko se spomnem da jo bom šele v nedeljo videla.user posted image No ja po drugi strani pa hvala bogu da bo pri mojih-vsaj skrbela tolko ne bom.

mmetka hvala bogu da je tvojuser posted image boljše.Kar se pa apetita tiče se pa ne sikiraj-bo vse nadoknadu.Moja tudi sedaj dva dni skoraj nič ni jedla samo pila pa je rekla zdravnica da nič hudega.

bobika jaz ponavadi če mi gdo tako pride in da je nekaj na hitro se mi zdi full dobr (pa še pohvalili so) to:
vzamem puranje zrezke(ali pa kere druge) dam gor na vsakega rezino pršuta čez pa nariban sir in vse skupaj zalijem s sladko smetano in dam pečt.Za zraven pa naredim riž ali njoke ali kaj podobnega.Pri meni tole pali.

tašonka meni je problem pri fotkah da jih nemorem povečatiuser posted image .Pomagaj?!

Aha še to da vam povem.Včeraj sem začela vaditi po programu Winsor Pilates.To je tista 20minutna vadba ki kao full pomaga.Mi je kolegica posodila DVD-je.Prejle sem jih tudi vaje delala a me vse tako boli za pop....Mogoče bo pa pomagalo kajti jaz sem si v nosečnosti res duška dalauser posted image user posted image user posted image .

17.1.2006 SE NAM JE ZGODILO NAJLEPŠE V ŽIVLJENJU-RODILA SE JE TIJANA

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako disciplinirati otroke, mlajše od treh...
Postavljanje meja, spodbujanje želenega vedenja in odvračanje od nezaželenega se lahko začne že, ko je vaš otrok še doje...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Vprasanje za mamice -

kako pogosto gredo vasi mozje/partnerji zvecer na pijaco s prijatelji?

pogosteje kot 1x tedensko (16%)

1x na teden (13%)

1x na mesec (18%)

redkeje (52%)

Število vseh glasov: 395

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!