lumpy
|
Dober dan vsem Sevam na hitro javim, matic spi jaz pa gremv tem času za kosilo pripravit, bomo imeli kurjo obaro in jabolčni zavitek , se mi ga že tako lušta. Vidim da bolančki ste bolje - lepo, lepo. Mayflower, pridni ste pri zobkih, Super da vama uspeva z gosto hrano. Liju, mene pa zanima kako to da ste toliko menjavali mleko, sedaj pa pristali že na kravjem ( verjetno ga redčite, a ne ) ?Ali sta imela kakšne težave? Rija, Renan super da sta bolje. Mmetka, ja vi pa kar adeno virus, madonca a morajo januarčki res vse viruse zdaj pobrat al kako?!? Nannn, a res? novi zakon - nič nisem slišala. Ampak prej da tole vse skupaj zrihtajo bomo mi že vse veselo v službah. Mogoče pa pride prav pri naslednjem Tašonka, bravo za drekec v kahlici . Ste pa že kar pridno jih začele dajati na kahlico, a boste s tem sedaj kar nadaljevale in jih redno navajale? Puri, kakšni sončki in očitno se imajo zelo radi. Pa kakšne spremembe od prve slike do sedaj ga sploh ne bi spoznal, kakšne polne ličke je dobil. Ovnica , vi pa veliko slikate v črnobeli tehniki? Lepotec pa tak. Za vse tiste ki jih zanima Adenovirus: Adenovirusi so skupina več kot 40 virusov, ki so razširjeni po vsem svetu. Bolezni, ki jih povzročajo so različne, običajno blage narave in se pojavljajo skozi vse leto. Virusi se prenašajo s tesnim stikom, kapljično (kihanje, kašljanje,…), tudi z vodo ali z nečistimi rokami. Bolniki so kužni 2 dni pred pojavom bolezenskih znakov in 8 dni po končani bolezni. Če gre za okužbe prebavnega trakta se virusi izločajo v blatu še 3 mesece po začetku bolezni. Nekaj bolezni, ki jih povzročajo ti virusi: nahod, vnetje žrela, vnetje zgornjih dihalnih poti, vnetje mehurja, driske,…. No ni bilo tako na hitro kot sem mislila da bo
< Sporočilo je popravil lumpy -- 25.8.2006 11:28:32 >