tinkamiška
|
Hojla babike! Jst tako občudujem vašpe slikice, meni je pa ne prilima gor, pa sem naredila tako, kot ste napisale Ko odprem slikice in dam kopiraj, potem pa hočem dat tukaj v post prilepi, pa sploh nimam re opcije sem se že včeraj nekaj mučila, pa je moj računalnik še vedno pokvarjen in celo večnost pišem en bogi post. Me je vn vrglo in sem ga kr ugasnila . Bi pa rada čestitala 7. mesečnikom Kr tako naprej! Pri nas je novo to, da, ko dam Izo v postlco, skoži z rito v zrak in potegne nogice k trebuščku in potem seveda tako spi Pozdravljena Liju! Mi imamo kr ustaljen ritem hranjenja. Ob 6ih mlekec, ob 9ih sadni zajtrk, ob 13.30 zelenjavno in mesno kosilo, ob 16.30 malica skuta s sadnjem in ob 19.30 mlečna kašica za večerjo in malo se še pri meni pocartka(nimam skoraj nič več mlekca ). Ponoči ji dam za pit vodo, če želi, ampak zdej, ko ni več tako vroče ne izraža neke želje po njej. Aja, mi smo danes prvič prespali noč!!! Od 20ih do 6ih, je sledila steklenička, potem pa še do 9ih!Nič dude nič pit, smo spančkali ko angelčki Rija, upam, da ima Til driskulo zaradi zobkov, da ni spet kakšna viroza na pohodu Ovnica, jst tudi mislim, da se preveč naje, oziroma, mogoče bi morala podret kupčka, pa bi bilo potem vse vredu. Puri, si bom ogledala tvoj album, samo bo mogoče trajalo, ker je moj računalnik čisto zanič... Nemsis, sem si ogledala Klavdijo res obvlada že tvoja pupa vse sorte, pa da se takole s kolesom vozi... Tako sem verjetno še marsika izpustila, upam, da mi bo še ratalo pridet kej napisat. Lepo se imejte in izkoristite še tale sonček danes, ker se bo potem menda spet skisalo vreme Tinka