|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
22.8.2006 20:42:57   
Anonimen
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2376
22.8.2006 20:49:29   
renan
hvala ti nemsis!user posted image sem ti dolžna....

torej to je naš vladimir danes zvečer. mali muc v oleandru je njegova najboljša zabava, tv v živo. na žalost bomo ga kmalu oddali...trenutno največja fora našega miškolina je sezuvanje nogavic, ali pa vsaj namakanje v ustih. me je strah, da se ne prehladi zaradi tega. takoj, ko mu zamenjam nogavice, so že v ustih...user posted image

lp, renan

< Sporočilo je popravil renan -- 22.8.2006 20:51:55 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
22.8.2006 21:01:31   
Anonimen
renan še ena je na prejšnji strani

(odgovor članu renan)
  Neposredna povezava do sporočila: 2378
22.8.2006 21:29:25   
tinkamiška
Hej babike!

Kok sem uživala ko sm gledala vaše slikice, vse so lušne!user posted image user posted image user posted image Moram pa povedat, da sta mi Špela in Ela padli v oči, taku pupiuser posted image Ampak se strinjam z Nemsis, da so vsi lušni in našiuser posted image Ja pa Val in Tiluser posted image user posted image user posted image taprava stauser posted image

Ovčka, a da me decemberke pogrešajo? Jih bom šla malo pokukat in pozdravituser posted image A tvoja pupa, pa kr na kahlci al kako? Mi je še nismo kupili, ampak jo bomo vsak čas. Čakam, da bomo šli kej v Graz in jo bom tam nabavila.

Dali, tvoji pupi želim, da čimprej prebrodi to virozo in da ne bo prehudouser posted image user posted image user posted image

Nemsis, jst bi tudi mela geslo prosim, da grem še tvojo pupo občudovatuser posted image

Lumpy, jst sem vzela skoraj vse cotke za Izo s sabo, za toplo, mrzlo vreme in najbolj pomembno za nas je bilo, da sem vzela s sabo vrtilja, ker je Iza navajen a z njim zaspatuser posted image Pa klobuček nam je prav prišel in trakec za ušesa, ker je pihalo ni pa bilo tako mrzlo, da bi morala imet kapo. Pa poleg kozmetike sem vzela pupmico za nosek, in škarice za nohtke, ker Izi rastejo kot gobeuser posted image Igrač niti nisem veliko jemala, ker smo bili veliko okoli in jih tako ni pogrešala, razen za v bazenček. Hmmm kaj še. Zdej, ko Iza že je gosto hrano bi s sabo vzela še ternovko, pa Nukove lončke za hrano spravit(ne vem, če jih imaš). Tiste osnove stvari nisem pisala, ker jih imaš sigurno že v mislih. Če se pa še kej spomnim, ti pa napišem. Pa ne sekiraj se preveč, ker lahko skoraj vse kupiš, če bi naprimer kaj pozabila domauser posted image

Pozdravljam vse ostale babike in res vas je luštno brat!user posted image

Bom zdej poskusila prilepit še likico od Izikeuser posted image
Joj, ne gre, m računalnik tako počasi dela, da bom živce zraven zgubilauser posted image

Lepo bodite!

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
22.8.2006 21:34:39   
srečica
Evo še našega frajerja. Čeprav so slikice v albumu sem vseeno še sem prilepila. Upam, da ne zamerite.

Lepo vas pozdravljam

Darja

user posted image

Tako pa sem jaz velik in nagajiv

user posted image

Na mizi sedeti je lepo

user posted image

Lubčke delim samo lepim deklicam

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
22.8.2006 21:37:51   
renan
ups...nisem pogledala na prejšnjo stran:

no, tam je naš miškolin pri listanju revije. njegovo sedenje je težko ujeti, ker je raje na vseh štirih. že po nekaj sekundah se vrže na roke in gre  tja, kamor naj nebi...user posted image

hvala še enkrat nemsis!

anže ima že copatke? katero št? se sam postavi na noge? meni je dr zabičala, da moram preprečevati postavljanje na noge, ker je prezgodajuser posted image
in poljubljati se že tudi znauser posted image naš samo še brado sesa..ga bo potrebno naučiti do pubertete...user posted image

< Sporočilo je popravil renan -- 22.8.2006 21:41:31 >

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
22.8.2006 21:53:45   
srečica
Renan, ja ANže ima že polno čevljev. Trenutno ima številko 15/16. Kupim pa jih v H &Mu. Ampak to so le okrasni in niso za hodit.

Anže se sam non stop postavlja na noge. Ampak je rekel pediater, da ni nič narobe, če to dela sam, ne smemo ga zavirat in ne vzpodbujat. Kar dela sam je ok. Baje pa malo prehiteva v razvoju. Kak mesec ali več. Saj je pri 5. mesecih že čist samostojno sedel, pri 6. pa se vstajal na nogice. Zdaj se vstane ob vsaki opori. Ampak nisem vesela, ker se bojim, da bo imel krive nogice, ker se meni zdi to vseeno prehitro. Pa non stop se je začel spuščat in seveda pade pa joka.

Tako, zdaj pa grem.

Lepo se imejte.

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
22.8.2006 22:37:59   
Nannn
Hoj punce,

Ja res so vsi user posted image  tapravi soncki...mi je pa zelo lepo da si se rija spomnila in nas malo vzpodbudila da se sem pripopamo kaksno slikco...prav pozivimo forum in kako lepi so nasi januarcki oz.januarcice....hehe najlepsi user posted image  Ela se vam zahvaljuje za komplimente...se pa v momentu zresni ko zagleda fotoaparat...drugace pa je tapravi dobovoljcek ki se na ves glas dere in smeji user posted image

glede dopusta kaj vzeti sabo pa je ze tinkamiska veliko napisala in ce se kaj spomnim vam napisem...drugace pa se vse dobi kamorkoli greste...

rija kot se spomnim si nekaj pisala da greste v Turcijo...se vedno drzi?

Nic grem mal limat slikce user posted image user posted image

Nannn

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
22.8.2006 22:41:12   
rija
Ne, gremo v Tučepe, smo ugodili atiju. Ga je preveč skrbelo glede Turčije.

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
22.8.2006 22:45:49   
Nannn
Evo se ena fotka...

user posted image

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
23.8.2006 8:35:42   
rija
Pa jaz ne vem kaj je s tem mojim malim piškotomuser posted image

Zdaj ga pa že dve noči sračka. Pa dobesedno sračka! Včeraj se je metal ko riba na suhem do štirih zjutraj, potem pa jok. Kar pri nas sploh ni v navadi. Pa ga dvignem, pa se oserje za desetko! Sva se šla previt (prvič ponoči od drugega tedna naprej) in je zaspal ko bubica.

Nocojšnjo noč sva imela enako štorijo kar 4 x!user posted image  Reveža nekaj črvici, po kakanju pa je vse ok. Pa mislim, da je to driska.....

A je možno, da bi bilo od zob, ker mu gre zgoraj nekaj ven, nisem prepričana ali je enkica ali dvojkica, ker je ena bela pika nekje na sredini?
Drugače pa se obnaša čisto normalno, no, mogoče je malo bolj siten....

Pa jaz ne vem več kaj najuser posted image user posted image user posted image  Komaj se rešimo kašljanja, sicer ne še čisto, že je nekaj drugega....kaj bo šele, ko bo šel v vrtec......user posted image

Upam le, da mu moja mama ni kaj takega v usta rivala, da bi sračko dobil?

Jaz imam hudičeve probleme z mojo mamo, ki misli, da mali pri tej starosti lahko je že pohanega piceka, pa jajca na oko, pa kaj vem kaj še vse. Postanem kar zelena, ko slišim: ja, bogi mali, če bi bil ti pri babici, bi jedla že vse....ne pa da ti dajejo tako hrano.....
To bitko bijeva že odkar sem začela dodajati redno hrano......Bom ****is fasala user posted image user posted image user posted image
Sicer je super babica, samo ob takih izjavah bi jo najraje za pete z balkona obesila, pa naj malo razmisli...user posted image
Pa če malo vstran pogledam, mu že zavitek z gozdnimi sadeži v usta riva user posted image

Zdaj bom morala enkrat res redno zaropotati pa jima zagroziti, da malega ne bom več pripeljala. Samo kam naj ga potem dam tu in tamuser posted image user posted image

Joj, kak sem besna.....

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
23.8.2006 9:21:18   
renan
dobro jutro!

da vam opišem našo katastrofalno noč...

rija najprej: ne boš verjela, tudi jaz sem nocoj ponoči dvakrat previjala. tega nisem  že kakšnih 5 mesecev...user posted image user posted image user posted image user posted image

naš mali je bil že včeraj zvečer nekam siten, vendar je zaspal brez problema. ko sem prišla jaz spat, pa je bilo konec vsega. stokal je kakšno uro. potem sem mu zmerila temperaturo. imel je 38,9. ne vem, zakaj, saj zgleda, da je prehlad že prebolel. sem mu dala svečko. nato se je pokakal. sem šla previt. potem je tam ok. 1 zaspal in spal do 5. nato sva se dojila in spet ni mogel zaspati. temperaturo je imel 37, 8. ker sem mislila, da je to vzrok, sem mu dala še eno svečko in mu slekla spalko. spal je do 7.10. potem je bil spet pokakan. imela sva zajtrk se malo igrala in zdaj spet spi. zjutraj več ni imel temperature, a je še vedno bolj siten kot ponavadi. ne vem, kaj bi to bilo. drugače si ne vem razložiti, kakor z zgornjimi zobki. slini se pa že nekaj dni tako, da je takoj moker, če mu ne dam gor slinčka. baje, da je zaradi požiranja te sline blato bolj tekoče, ko dobivajo zobke...

zobke čakamo že kakšne 3 tedne. naj že končno pridejo, da se naspim...

lp vsem,
renan

< Sporočilo je popravil renan -- 23.8.2006 9:22:59 >

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
23.8.2006 9:33:14   
bobika
Pozdravljene!

Bogi vajini malčki in vidve. Baje je driska res lahko vzrok zobkov, kot je napisala renan. Želim, da se stanje čimprej uredi user posted image

Slikice so full dobre. Najbolj zanimiva mi je ona z masko. Je moj reko, da bo Manco na morju tudi tak našemil user posted image . Res so pravi lepotci vsi ti naši januarčki.
Vidim, da že vas veliko stoji, predvsem pa samostojno sedijo. Manca še niti sedi ne vredu, kaj šele stoji.

Drugače pri nas nič novega. Toliko pač, da sem se malo oglasila.

Rija: denar ti bom jutri poslala, ker ga je user posted image  pozabil doma na mizi user posted image . Upsm, da ga jutri ne bo.

Aja še to vam moram povedati. Včeraj sem se počutila kot v reklami za pralni prašek. Me je TAŠČA vprašala kakšen prašek in mehčalec uporabljam, da imam tako lepe in dišeče cote user posted image .
Je prala Mancin slinček in ni spraila ven korenčka in cvetače. Jaz spravim po večini vse madeže ven brez dodatnih sredstev.

Grem dalje likati

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
23.8.2006 9:37:50   
renan
BOBIKA: kako???????izdaj skrivnost!!!!user posted image meni nikakor ne gre s temi fleki.....user posted image user posted image user posted image user posted image slaba gospodinjauser posted image

lp, renan

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
23.8.2006 9:44:38   
bobika
Eh, daj no renana, pri tem nimaš kaj biti slaba gospdinja. Jaz na flek vlijem malo tekočega praška (trenutno imamo rexa color) potem pa dam v pralni stroj suhi prašek (trenutno persil). Sperem na 90 C pa je. Nič posebnega. To je seveda za belo perilo. Pri barvnem pa uporabim malo venisa, ki pa mi ni preveč všeč, pa še ne pobere vseh madežev dol, kot v reklami.

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
23.8.2006 9:56:08   
puri
Oj!

Tele slikce so res superuser posted image in vsi po vrsti so pravi cukrčki!!!

Ampak meni pa ne rata prilepit slikceuser posted image . Ali mi lahko katera čisto natančno razloži???

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
23.8.2006 10:10:43   
Ovnica78
Ojla!

Joj, kakšni srčki so vsi skupaj! user posted image user posted image user posted image

Prosila bi še nemsis in puri, če mi pošljeta geslo za vajin album, da lahko malo pokukam noter.

Bom zelo kratka, ker imam še 100 stvari za naredit, potem pa greva s Tinom k zobozdravniku. Bom potem kaj več napisala, da vam javim, kako bova opravila in koliko zvezdic bo Tin dobil user posted image .

Aja še to, Bobika mi gremo na morje v ponedeljek (28. ) v Pakoštane (to je tam blizu Zadra).

6.1.2006 Prijokal na dan naš korenjak Tin.
15.6.2009 Prijokala na dan naša princeska Iva.

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
23.8.2006 10:12:57   
XXYY
user posted image

Evo ga PURI. Je to morda MAJ!

POSTOPEK: v albumu klikneš na slikico in z desno miško klikneš na kopiraj in potem na RR v odgovoru prilepiš slikico in ti da takole gor.
To je to.

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
23.8.2006 10:53:44   
Anonimen
Rija, driska je lahko posledica izraščanja zob. Pa kaj tam pri vas v Prekmuru kaka čudna energija razsaja?user posted image  Obedve z renan imata dokaj istočasno zelo podobne probleme.
Te pa štekam tole okrog babice. Jaz že od ne vem kdaj ****ise dobivam zaradi njihove logike okrog vsega v zvezi z mojim otrokom.user posted image  Pa kako kar oglušijo, ko jim hočeš nekaj dopovedat. Šlauf v roke pa uhe prepucat.user posted image

Fleke pa tudi jaz težko spravim ven. Sicer se jih iz slinčkov niti ne trudim sproti spravljat, kvečjemu iz cunj. Mi pa včasih pomaga, včasih pa ne, da nanesem na madež sredstvo proti flekom (mislim, da imam trenutno bio shout), potem pa v lavorčku namešam močno koncentrirano mešanico detergenta za pranje, vanisha in zelooo vroče vode, pa namočim not, pol je pa vsaj več ur not, če ne celo več dni, preden dam jaz to prat.user posted image Pol pa kakor kdaj, nekaj gre ven, nekaj ne. Zadnjič sem bila šokirana, ker so šle borovnice popolnoma ven, ker mi še nikoli ni ratalo to. Korenčka se mi pa še ni uspelo znebit. Aja, perem pa na 60, ne na 90. Na 90 perem samo tetra plenice, pa mi iz njih še ni uspelo spravit nobenega madeža.

Ovčka, sem pogledala tudi tvoje fotke, no, od Lare. Lušna pupika! Pa saj so kar uredu fotke tud iz mobitela. Pa super si jih obdelala.user posted image

ZOJA, ČESTITKE ZA 7 MESECEV!!!user posted image

(odgovor članu XXYY)
  Neposredna povezava do sporočila: 2394
23.8.2006 11:10:09   
Anonimen
Dan

ČESTITKE ZOJI IN NEŽI ZA 7 MESECEV

Klavdija pa se zahvaljuje za včerajšnje čestitke.

Glede tašče vas tudi jaz razumem. Moji Klavdiji je tašča že pri treh mesecih rinila ne vem katere stvari. Ona bi ji takrat že kar čips, pa piškote dajala. Pa kaj vem kaj še. Tudi pri tekočini me ni upoštevala. Nekaj časa smo namreč Klavdiji doma kuhali čaj iz janeža in kumine ter kamilice. Zaradi krčkov. Ona pa bi ji takrat kar lepo sadni čaj za odrasle dala. Sem skoraj popizdila. In ker me ni upoštevala, sem za to povedala dragemu in ji je on povedal. Pa je potem bila nekaj časa užaljena. Vsaj zdi se mi. Me sploh ni ganilo. Sedaj bi ji pa najraje dudo namakali v pivo, pa cviček. Aja, pa še Bandidos Ice naj ji dam za probat. Groza. Sam prej je to delala samo tašča, sedaj pa tudi že drugi. Zato jo pa najraje pustim v varstvu pri moji mami. Ker če ji nekaj rečem, potem bo tisto tudi obveljajo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2395
23.8.2006 11:59:06   
Anonimen
Ajoj, a Neža ima tudi obmesečnico? Ovčka, ti imaš pa precej nepopoln seznam. Tvojega sem si skopirala v word in tam preverjam, komu moram čestitat, pa se mi ni prvič zgodilo, da sem koga spustila.

NEŽA, TUDI TEBI ČESTITKE ZA 7 MESECEV!!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2396
23.8.2006 12:09:56   
renan
tašonka glede flekov: pri meni je popolnoma isto..user posted image pa namakam nekaj dni, pa izpiram, pa dajem gor vanish, pa dajem spet gor eno naravno stvar, pa prekuham, pa spet na 60 perem...v glavnem ni in ni tako čisto kot je na reklamah, sami neki flekeci, še posebno na slinčkih...user posted image user posted image user posted image user posted image

rija: kako je kaj til? vladimir je danes že dvakrat kakal bolj redko. vročino ima tam nekje pod 38 in spet spi..mu kuham zdaj riž z mnogo korenčka. če ne bo bolje, se pa gremo jutri k dr pokazat...

ovnica78: mi gremo v nedeljo na morje tudi čisto blizu zadra, v nin. če boste kaj po zadru hodili, se lahko dobimo na kavi...

lp, renan

< Sporočilo je popravil renan -- 23.8.2006 12:11:11 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
23.8.2006 12:41:57   
bobika
Še fotka naše babike, ki pa danes nekaj pokašljuje.

user posted image
user posted image

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
23.8.2006 13:21:50   
XXYY
NEŽA in ZOJA vse naj naj za 7 mescev user posted image  .

TAŠONKA: sem malo pregledala podatke in res je manjkal samo od Neže podatek, zdaj sem si zapisala v svojo novo mapo podatkov. Drugega pa nisem zasledila. Če katere user posted image  ni gor na mojmu seznamu, mi prosim sporočite, katera manjka. Hvala za opozorilo.

BOBIKA: tale tvoja Manca je pa prava lepotička. Same očke so je in pravi cukrček.

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
23.8.2006 13:22:30   
Dali 28
user posted image
Upam da mi je ratalo

Hoj vsem skupaj.
Čestitamo vsem slavljenčkom danes

Mi smo moram reči danes ponoči kar spali.Včeraj zvečer je imela 39,3 pa sem ji dala calpol pa je zaspala.Zbudila se je ob 1.00 ni hotla ne jesti ne piti pa sem ji dudo dala tako da je spala do 6.Tudi takrat sem ji dudo dala pa je podaljšala do 9.30.Zjutraj ni imela vročine ampak je sedaj spet skočila na 38,4 tako da sem ji spet calpol dala in zdej spi.Ko jo gledam mi je kot cujnicauser posted image
Me je zdej kolegica klicala da je njena punčka bruhala ponoči pa tud zakuhala.Suser posted image ta bili pri zdravniku in baje da neki virus rasaja.
Grem ji zdej delat kosilo dokler spi.Danes bo pire,špinača in mesek-brez tega ne gre je taka kot mami.user posted image

17.1.2006 SE NAM JE ZGODILO NAJLEPŠE V ŽIVLJENJU-RODILA SE JE TIJANA

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako otroka vključiti v izbiro šolskih pot...
Nakup šolskih potrebščin je lahko zabavna skupna naloga – če otroka vključimo premišljeno. Preverite, kako mu dati možno...
Kako disciplinirati otroke, mlajše od treh...
Postavljanje meja, spodbujanje želenega vedenja in odvračanje od nezaželenega se lahko začne že, ko je vaš otrok še doje...

Ime za punčko?
JAPE

Katero ime za punčko bi izbrali?

Tanita (12%)

Nika (40%)

Ines (8%)

Rebeka (12%)

Karmen (4%)

Karin (24%)

Število vseh glasov: 251

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!