tinkamiška
|
Hej babike! Kok sem uživala ko sm gledala vaše slikice, vse so lušne! Moram pa povedat, da sta mi Špela in Ela padli v oči, taku pupi Ampak se strinjam z Nemsis, da so vsi lušni in naši Ja pa Val in Til taprava sta Ovčka, a da me decemberke pogrešajo? Jih bom šla malo pokukat in pozdravit A tvoja pupa, pa kr na kahlci al kako? Mi je še nismo kupili, ampak jo bomo vsak čas. Čakam, da bomo šli kej v Graz in jo bom tam nabavila. Dali, tvoji pupi želim, da čimprej prebrodi to virozo in da ne bo prehudo Nemsis, jst bi tudi mela geslo prosim, da grem še tvojo pupo občudovat Lumpy, jst sem vzela skoraj vse cotke za Izo s sabo, za toplo, mrzlo vreme in najbolj pomembno za nas je bilo, da sem vzela s sabo vrtilja, ker je Iza navajen a z njim zaspat Pa klobuček nam je prav prišel in trakec za ušesa, ker je pihalo ni pa bilo tako mrzlo, da bi morala imet kapo. Pa poleg kozmetike sem vzela pupmico za nosek, in škarice za nohtke, ker Izi rastejo kot gobe Igrač niti nisem veliko jemala, ker smo bili veliko okoli in jih tako ni pogrešala, razen za v bazenček. Hmmm kaj še. Zdej, ko Iza že je gosto hrano bi s sabo vzela še ternovko, pa Nukove lončke za hrano spravit(ne vem, če jih imaš). Tiste osnove stvari nisem pisala, ker jih imaš sigurno že v mislih. Če se pa še kej spomnim, ti pa napišem. Pa ne sekiraj se preveč, ker lahko skoraj vse kupiš, če bi naprimer kaj pozabila doma Pozdravljam vse ostale babike in res vas je luštno brat! Bom zdej poskusila prilepit še likico od Izike Joj, ne gre, m računalnik tako počasi dela, da bom živce zraven zgubila Lepo bodite! Tinka