Anonimen
|
Lumpy, čestitke Maticu za 1. zobek! Te ščetke, ki sem jih jaz kupila, dobiš ziher tudi drugje, saj so Nukove in to firmo povsod prodajajo. Dobiš seveda tudi drugačne, drugih firm, pakirane po tri... Samo meni je bilo pomembno, da ima tisti zaščitni obroček, da si je ne more v grlo porinit. Ti priporočam, da vzameš take, ki ga imajo. Saj je snemljiv, vsaj pri Nukovih. Tinkamiška, katalog od Ikee ti lahko tudi jaz zrihtam in pošljem, ker se dobi pri nas v Ljubljani, pa sem glih poslala moža, da mora it jutri ali v sredo ga iskat, pa bom rekla, da še zate vzame in ti ga pošljem. No, če še katera rabi, naj pove, doler še ni šel, pa bom naročila, koliko naj jih vzame. Jaz samo upam, da ne bojo komplicirali, če jih bo hotel več naenkrat vzet. Smo bili pa danes v Celju, in se te imela v mislih, da te kaj pokličem, če bi imeli čas, samo ga potem nismo imeli. Pa drugič. Aja, nič, zdaj vidim, da ti bo že hana zrihtala katalog. Bom pa jaz jutri malo dopolnila albumčke, pa bom tudi jaz še kakšno slikco napopala v post, da se pohvalimo, kako se plazimo, stojimo... Seveda če mi bo uspelo prilepit fotko.
|