|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
21.8.2006 20:40:12   
renan
dober večer!

mi smo že čisto zdravi (le jaz še malo pokašljujem) in spimo. drugače odštevam dneve do morja...

ena me je vprašala za uspavanje podnevi brez joške...pri nas je bil v začetku res problem. je bilo nekaj jokanja in stokanja, zdaj po nekaj dneh pa vladimir čez dan brez problema zaspi v posteljici. moram samo paziti, da ga dam v posteljico, ko je že res zaspan. malo vztrajanja se izplača. ta nasvet velja tudi za tiste, ki še vedno dojite ponoči...

rija: vidiš, da goričko le ni tako slabo. takšnega neba v ms zagotovo ne vidiš.user posted image kar se pa tiče občutkov izčrpanosti, mislim , da niso nič čudnega v tem obdobju naših januarčkov. naš mene včasih tudi total zdela, čeravno je bolj nezahtevne sorte...

lumpy: ščetke imamo iz dm. naš mišek tudi obožuje papriko....

kornelija: kaj je s tabo? si že bila operirana?

lp, renan

(odgovor članu *hana*)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
21.8.2006 21:05:40   
tinkamiška
Hana zelo bi ti bila hvaleža, če bi mi lahko poslala kataloguser posted image Javi prosim, ko ga boš dobila.

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
21.8.2006 21:06:47   
XXYY
Dober večer!

Kje pa ste danes?

Mi že spančkamo, jaz pa tukaj na RR.

Lumpy oz. MATIC: user posted image  za prvi zobek

Caffee oz. KLARA: user posted image  že za 2 zobek

RIJA: ta tvoj Til je pa prav korajžen da že tako lepo stoji, ampak tako nebo sem pa tudi jaz prvi videla tukaj - zelo lep je (sem si ga kar shranila)

ALENKICA: to se mi pa zdi zelo znano. Tako počne naša Lara zadnje cajte. Kr nekaj trmari, če ni kaj po njeno ali da kaj ne doseže kar bi hotela. Pa ji ne pustim, jo kar malo ignoriram in jo pustim da se strmari. Se mi zdi, da je to najboljš. Tudi jaz upam, da bo to kmalu konec - sam se mi najbolj zdi, da se je to šele začelo user posted image  .

Geslo sem vam poslala in upam, da so vam všeč Larine slikce, ki so res malo drugačne user posted image  in nekje tudi malo slabše.

Aja:

NAJA in ŠPELA vse naj naj za 7 mescev!

Nč, grem sedaj spat. Uživajte.

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
21.8.2006 21:46:47   
rija
Čer....

Danes je prvi dan, ko sem morala mojega malega pustiti za 5 ur v varstvu, ker sem imela neke službene opravke....user posted image  Kriza! Komaj sem čakala, da vse uredim in da ga zopet vidim....pa pridem domov, pa me mali niti ne šljivi...user posted image user posted image user posted image
No, čez nekaj časa pa se je le začel muckat z mano in se mi zopet smejat. Kot da bi mi zameriluser posted image  da sem ga pustila tako dolgo samega..

Joj, kriza, ko bo treba delat in naše pikece pustit v varstvu....user posted image user posted image

Mislim, da bomo zelo hitro dobili tudi kak zgornji zobek, saj ima na dlesni neko belo pikicouser posted image  pa joka tako nemilo, ko ga pritisneš na dlesen...upam le, da bo hitro.

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
21.8.2006 21:49:16   
srečica
Alo punce,

vidim, da ste spet bile pridne in se razpisale jaz pa spet nisem uspela vsega prebrat.

Anže se najlepše zahvaljuje za čestitke. HVALA. In skupaj čestitava vsem ,ki ste praznovali. user posted image user posted image

Kako ste?

Mi smo pa danes hodli k pediatru, ker sem Anžetu odkrila za uhico neko bulico in me je panika. PA smo danes šli in je povedal, da to ni nič hudega. Le malo večja bezgavka. Uf, sem si oddahnila.

Potem smo skupaj z atijem šli še po trgovinah in najvažnejše: Anže je bil pri frizerju. POtem pa smo ga še slikali za osebno. V album bom dala slikice z novo frizuro, če katera želi pogledat.

Ostalo pa pri nas nič novega. Vse po starem.

Rija in Lumpy kako se doda slika k besedilu?

Lepo se imejte in mirno noč

Darja

(odgovor članu *hana*)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
21.8.2006 21:52:56   
rija
Sliko daš najprej v svoj album, potem jo klikneš, da jo povečaš in potem kopiraš. Potem pa jo enostavno prilepiš v post.

Sem ravnokar hotela napisat, da bi bilo fajn, če bi tudi druge kdaj pa kdaj kako slikico v post prilimale, da ni treba potem v albume non stop hodit. Vsaj take zanimive.....

user posted image

billy idol jr.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
21.8.2006 22:12:51   
Dali 28
NAJA IN ŠPELA VSE NAJ NAJ ZA 7 MESECEVuser posted image

Lumpy čestitamo za prvi zobekuser posted image

Na hitro da se malo javim da me ne pozabiteuser posted image
Moje predrago dete se je začelo ponoči zbujati in hoče jesti ali se pa samo dereuser posted image .Ne vem kaj je al so zobki da hočejo ven al kaj.Vedno je spala celo noč sedaj pa v zadnje čase okoli pol treh imamo alarm.Kar pa je najbolj hecno pa ko jo dam k nama spat pa spi lepo do jutra-brez bujenja.
Vidim da so nekateri že nazaj z lepšega.Mi smo imeli sedaj malo pavze septembra pa spet turneja-komaj čakam.
Drugače pridno papamo vse,se veselo dvigujemo in "hodimo" on mizici-predvsem se gibamo-breake-dance plešemouser posted image user posted image user posted image , še vedno imamo dva zobka in danes smo končno razločno slišali MAMAuser posted image user posted image user posted image .Vam povem da sem zrasla za par metrov mojemu pa ni bilo glih vseeno ker ati al pa tata še ni tako razločno povedala.

Najraje se pa gleda v ogledalo-da vidite to veselje in obožuje kopanje.Je pa zelo trmasta.Moje rože so ji zelo zanimljive in odpiranje predalov-če ji rečem normalno ne me ne šljivi pet posto če pa malo zdvignem ton pa v jok.
Najboljša je ko me ponoči zbudi.Se v posteljici dvigne in drži za ograjo in dela kot da bi ljubčka dajala in to vse glasneje dokler ne ustanem.A ko vidi da delam flaško je pa tako neučakana da cvil sto na uro.

No zdej grem pa tudi jaz ajat pa upam da bomo vsi do jutra s Tijano na čelu.

17.1.2006 SE NAM JE ZGODILO NAJLEPŠE V ŽIVLJENJU-RODILA SE JE TIJANA

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
21.8.2006 22:31:37   
renan
jaz bi rade volje dodala kakšno slikico, vendar pri meni ne gre nič prilepiti niti tu, niti v nemčiji  v okvirček zraven besedilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lahko noč vsem

renan

(odgovor članu Dali 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
21.8.2006 22:49:33   
srečica
evo punce, naredila sem nov album: anžetova nova frizura - geslo: sreča.
Ja Rija, se strinjam s tabo super bi bilo če bi vse kdaj pa kdaj nalepile kake slikice. Bomo se probale naučit- Meni ne gre prilepit.

Lp

Darja

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
21.8.2006 22:50:03   
Anonimen
Lumpy, čestitke Maticu za 1. zobek!user posted image

Te ščetke, ki sem jih jaz kupila, dobiš ziher tudi drugje, saj so Nukove in to firmo povsod prodajajo. Dobiš seveda tudi drugačne, drugih firm, pakirane po tri... Samo meni je bilo pomembno, da ima tisti zaščitni obroček, da si je ne more v grlo porinit. Ti priporočam, da vzameš take, ki ga imajo. Saj je snemljiv, vsaj pri Nukovih.

Tinkamiška, katalog od Ikee ti lahko tudi jaz zrihtam in pošljem, ker se dobi pri nas v Ljubljani, pa sem glih poslala moža, da mora it jutri ali v sredo ga iskat, pa bom rekla, da še zate vzame in ti ga pošljem. No, če še katera rabi, naj pove, doler še ni šel, pa bom naročila, koliko naj jih vzame. Jaz samo upam, da ne bojo komplicirali, če jih bo hotel več naenkrat vzet.
Smo bili pa danes v Celju, in se te imela v mislih, da te kaj pokličem, če bi imeli čas, samo ga potem nismo imeli. Pa drugič.
Aja, nič, zdaj vidim, da ti bo že hana zrihtala katalog.

Bom pa jaz jutri malo dopolnila albumčke, pa bom tudi jaz še kakšno slikco napopala v post, da se pohvalimo, kako se plazimo, stojimo...user posted image  Seveda če mi bo uspelo prilepit fotko.

(odgovor članu lumpy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2335
21.8.2006 23:50:35   
srečica
user posted image
Anže z mamico

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
21.8.2006 23:51:44   
srečica
super deluje!!!!

user posted image
Anže z novo frizuro

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
21.8.2006 23:53:39   
srečica
user posted image

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
21.8.2006 23:55:58   
srečica
Tako punce, vidite meni je uspelo.
Bom na kratko napisala postopek, če še katera ne ve, saj je Rija dala super predlog, da bi vse lepile slike kar tukaj. Zanimivo.

Ko imaš narejen album (na RR ali kjerkoli druglje) odpreš sliko stisneš kopirajin nato prilepiš v post. Poskusite.

Upam, da ne boste jezna saj vas bom jaz verjetno vsak dan zasipala s kako fotko.

papa

darja

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
22.8.2006 7:46:04   
XXYY
Dobro jutro!

Klavdija vse naj naj za 7 mescev!

No, bom pa še jaz pripopala eno slikco iz Larinega albuma, če bo ratal.
Sam ne me kregat, ker je slikan iz fotoaparata na telefonu in imajo malo še okvirje v katere lahko dam katero koli slikico.
In tole moram obesiti tukaj, ker se mi zdi malo zanimiva. Saj drugače ne bo nikoli tako. Verjemte.

user posted image

No, se še slišimo.

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
22.8.2006 7:54:12   
rija
No, evo da gre user posted image user posted image user posted image

Tako vsaj sproti vidim vaše zaklade...

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
22.8.2006 8:18:24   
Dali 28
Dobro jutro čvekice.
Mi smo pa imeli zelo burno noč.Ob pol enih se je zbudila sva vroča s temperaturo 38,6.Ker nama je to prvič me je kr panika zagrabla.Jo previjem in ji podplate z milom namažem in takoj pade na 37-to tehniko mi je sodelavka rekla da je tako svoji zniževala temperaturo.Potem se je zbudila ob petih in spet 38,1.Dala sem ji hladne obkladke in je spala po 10min.Ob sedmih je bila 37,6 in sedaj spi.Je res da je včeraj 5-x kakala in gruntam če ni kaj pojedla ampak je jedla vse kar že prej pa ni bilo nič.Mogoče so pa le zobkiuser posted image .Popoldne dela zdravnica in se bove šle malo pokazati.
Kolk je to hudo ko vidiš svojega otroka in ne veš kako pomagatuser posted image .
Upam da ni nič hudega.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
22.8.2006 8:21:26   
Dali 28
Tašonka tudi jaz bi te prosila če lahko še zame vzame katalog od Ikee ali pa mi vsaj napiši kje se ga dobi pa bom šla sama.
Hvala v naprej

(odgovor članu Dali 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
22.8.2006 9:27:46   
Nyah*
Ojla!

Samo na hitro:

HVALA VSEM ZA CESTITKE!
Naja vam posilja en slinast poljubcek in pravi bababtatataaatttiiii (kar pomeni??user posted image ).

Pozabla sem vam povedati, da smo osvojili prvo besedo: avtouser posted image user posted image , in sicer kadar ji  ga pokazes (na puzzlih) rece avvvttoooo. Pozna tudi ze besedo ati, pa mama seveda!
Zgleda da bo klepetulja, kot mami,

Tinkamiska, vem da ste pisale o nocnem odvajanju (pri nas se sicer ne dojimo, a pijemo po veckrat na noc), pa bi te vseeno prosila za nasvet, kako jo odvaditi tega, ali pa katero drugo, ce mi svetuje, ker sem ze vsa fertik od nespanja. Pa hvala vnaprej!

Ne vem, ce ste videle, danes je v BC v akciji stolcek za hranjenje PP Prima pappa, ce ga katera se nima. Je pa ful fajn, pa precej je znizan.

Aja, kako so luskani vasi user posted image , pravi srcki resuser posted image user posted image user posted image . Bom tudi jaz probala kako novo slikco gor dat. Rija, a vas bo pa maneken, pozo ze obvladauser posted image . Anze je tudi pravi srcek, res vsi so ful luskani. Da o frizuricah obeh fantkov sploh ne govorimuser posted image .

Ovcka, boga Lara user posted image user posted image . Kaj jo se caka, ubogo dete.

Nic, gremo mal na soncka, pol pa u soping za naso pupo, upam, da dobimo kaj lepega!

Uzivajte!

(odgovor članu Dali 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
22.8.2006 9:45:43   
XXYY
Evo, evo že ena lepša slikica.

Tukaj že povnim svojo kahlico. In naredila en velik kupček.

user posted image

No, vidte, saj ni skos v rešetkah. user posted image  user posted image  user posted image  Je pa vsaj na kahlici.

Zdaj po pa res veliko slikic tukaj gor. Zdaj vsaj vemo, kako jih damo gor user posted image  user posted image  user posted image  .

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
22.8.2006 9:47:07   
meta22
Živjo čveke!

spet se vam na hitro javljam!

smo v redu, čeprav mislim da nam tudi tretji zobek sili ven. je val prav tečen, pa slini se tak, da mu kar v potokih slina ven sili.

ajdan- a vi ste vsaki vikend tu pri nas. če ja, potem ni vrag da se enkrat tja pripeljeva z valom.

tašonka- če bo šlo bi še jaz mela katalog!!! naslov ti šišem na zs. a mate v lj ikeo, da te kataloge dobite?user posted image

ščetke za zobeke pa sem jaz videla tudi v tuševi drogeriji!!!

bom probala tudi jaz kako slikico flikniti gor!

pridne bojte!

lp
meta

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
22.8.2006 9:51:47   
meta22
user posted image

val in njegova račka!

evo, mislim da mi je ratalo! ( kak pa vse skupaj povečaš?)

lp
meta

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
22.8.2006 10:08:36   
bobika
Pozdravljeni!

Mi imamo spet staro zaspano Manco. Ponoči spi celo noč, zjutraj se naje in potem že danes drugi dan si do desetih. Sedaj še pridno spančka. Čez dan pa tudi gre spati po dveh urah budnega stanja in spi okoli pol ure ali malo več. Že par dni je ful pridna, se sama zaigra in nonstop se smeji user posted image . Moram hitro trkati.

Ovnica a vi greste tudi 29 na morje? Kam pa? Mi tudi.
Kar nekaj čvek nas gre naslednji teden na dopust, tako, da mislim, da bo rr brez nas kar prazenuser posted image

Te fotkice so pa full lepe. Malčki so pravi fotomodeli že. In za reklame snemat user posted image

nič moram iti, Manca se je zbudila.

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
22.8.2006 10:18:41   
rija
Povečaš jo tak, da greš v albumu na sliko, da postane velika, pa jo tam kopiraš....

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
22.8.2006 11:21:41   
Anonimen
Ojla

Evo bomo še mi eno slikico prispevali.

user posted image

No, vidite punce kako se kolo vozi.

Očitno bomo mi prej kolo vozili kot pa hodili.

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Novo šolsko leto: Kako otroku olajšati prehod
Začetek šolskega leta je lahko za otroke stresen, a z nekaj pripravami, razumevanja in pozitivne motivacije lahko starši...
Mikrosporija – najpogostejše glivice pri o...
Z dermatologinjo Tamaro Heraković smo se pogovarjali o glivicah pri otrocih. Povedala nam je, da je najpogostejša okužba...

Ime za hčerko
Tanja555

/

Ema (35%)

Pia (16%)

Zoja (27%)

Petja (6%)

Lea (13%)

Maksi (2%)

Število vseh glasov: 565

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!