|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
18.8.2006 21:25:14   
rija
Evo mene! Denarnica ni kaj fejst trpela, ker sem samo malemu vzela eno krasno jopo, podloženo s flisom in eno majčko. Drugače pa sploh nisem bila pri volji za šopingiranje. Me je pa skoraj kap, ko ni bilo več spalnih vreč. Prejšnjič pa še en ogromen štender. Potem pa sem le odkrila nekaj zadnjih kosov....roza in eno lepo svetlo zeleno. Modrih in oranžnih ni bilo več.

Mi pa smo se očitno cela družina od malega nalezli. Ampak edino on je poln energije, mi pa se vlačimo gor in dol po hiši brez volje. Ati hodi okrog malega itak z maskouser posted image

Punce, prosim javite mi naslove za spalne vreče, tudi nemsis in tašonka, ker vaju bom med ogromno ZS težko ven našla....user posted image
Pošljem vam jih v ponedeljek.

Zdaj pa še malo RR prečekiram, te pa v krpe!

< Sporočilo je popravil rija -- 18.8.2006 21:26:41 >

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
18.8.2006 22:14:54   
mayflower
Včeraj je bil naš mali pravi angelček, danes pa ena velika tečka. Sem ga očitno včeraj preveč hvalila, kako je zadnje cajte samo na tleh in nič po rokah. Že vstal je ves cmerav, pol pa cel dan po rokah. Šele zvečer, ko smo šli v trrgovino in na obiske je postal spet sonček. Ma očitno bojo tisti vrhnji zobki kmalu ven pogledali, kr se je spet začel na veliko slinit. KO sta spodnja zobka ven pogledala se je zelo slinil, pol pa je prenehal. Zdej se pa ena dva dni ponovno precej slini.

Dvojčici: stari 2m, sta čista angelčka. Praktično samo spita, razen zvečer malo očke odpreta. Svakinja pravi, da ma delo samo na tri ure, ko ju previje in doji. Drugače pa kop da ju ni. Boljš, da se ne spomnim, kolk je blo treba tamalga pr tej starosti prenosit, pa je mel 2,5 kg več ko ta mali dve.

Očitno je nama uspelo zamenjat en obrok-dopoldansko malico.Sicer bi morala po nasvetu pediatrinje najprej zamenjat kosilo, samo kaj, ko tamali najlepše je zjutraj.

SE pa tudi naš zadnje čase ponoči precej zbuja. Mislim, da so zobki tudi tu vzrok....
Uspava se pa onbvezno na rokah al pa na zizi.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
19.8.2006 8:32:11   
renan
dobro jutro!

tudi midva sva še vedno bolna. grlo me skeli ko user posted image . vladimir še spi, ker je do 10 zvečer bil na pol buden zaradi polnega noseka. ponoči sem mu v nos izmenično kapljala kapljico mleka in potem spet fiziološko raztopino. učinek je bil kakšne 4 ure potem pa spet na novo. tak je, kot mali mucek. cedi se mu iz nosa in iz učka.user posted image upam, da prebolimo virozo do morja........

mayflower: naš je pri tej starosti tudi bil zelo priden....

rija: za plenice sem spraševala, ker si enkrat na forumu hvalila muellerjeve. naš vladimir ima namreč zadnje čase foro, da se pokaka v čisto plenico- takoj, ko mu jo zamenjam. ker imamo active fit, nas ta navada precej stane, zato sem mislila, da bi ga izmenično previjala v kakšne cenejše, po kvaliteti podobne plenice...

lumpy: nekje si spraševala, kako se počutim ob odhodu...pa saj ne gremo v avstralijouser posted image . je tako, da kamorkoli grem, se navadim, edino poti so problem. predvsem pakiranje...

lep dan vsem,
renan

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
19.8.2006 10:15:27   
lumpy
Mayflower,
mi smo tudi najprej zamenjali dopoldanski obrok, ker nama je pač tako odgovarjalo, saj je najprej za poskus dobival okuse ravno v tem času in sva tudi obrok spremenila rakrat. Pa kaj,kakor nam paše. user posted image

Lonja, že verjetno uživa v morski klimi , kako ji velja.

Caffee, vse naj, naj!!!

Midva pa čakava da pride moja sodelavka po naju in greva na piknik, ati je namreč moral v službo user posted image .

Želim vam lep, prijeten vikend - se beremo v ponedeljek.

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

Neposredna povezava do sporočila: 2279
19.8.2006 10:45:39   
rija
REnan: naša dva sta res identična....tudi Til se takoj pokaka, ko mu dam svežo plenicouser posted image user posted image  Ja in za to kakanje, ker ima točno uro, mu tudi jaz dam cenejšo plenico: mullerjevo, hoferjevo.....drugače pa sem verjetno mullerjeve hvalila, dokler nisem naredila doktorata iz plenic....user posted image user posted image user posted image  Za tako previjanje na 5 minut in ceno pa so naravnost odlične.
Drugače pa sem mu zdaj za probo vzela easy up pleničke, ker je včasih tako živ, da ga v navadno ne dobim

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
19.8.2006 12:37:49   
rija
Moja dva spita, pa ne smem ropotat, pa sem naredila nov album.
Geslo je enako kot zmeraj.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
19.8.2006 12:50:37   
XXYY
Dober dan!

CAFFEE: vse naj naj za tvoj rojstni dan. Še 5x toliko let, kolikor jih imaš danes, pa predvsem ti želimo to, da bi bila še mnogo let zdrava, vesela in srečna ter seveda UBOGAJ KLARO. Lepo praznuj. user posted image  user posted image  user posted image

MANCA in VAL  vama pa vse naj naj za 7 mescev user posted image  user posted image  user posted image  .

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
19.8.2006 14:04:44   
bobika
Caffe vse najboljše, veliko zdravja, sreče in veselja!

user posted image

Val tudi tebi vse najboljše za dopolnjenih 7 mesecev.
Manca ti pošilja sladek in slinast poljubček!

user posted image

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
19.8.2006 14:09:32   
bobika
Pozdravljene!

Pri nas nič posebnega.
Včeraj smo se šli kopati v Topolšico in je Manca spet 1oo/h uživala. Bila je ves dan tako dobre volje in niti spanja ni pogrešala. Okoli treh je za eno uro zaspala v vozičku, to pa je tudi vse kar je spala od pol devetih do štirih. Na poti domov je v avtu zaspala še za pol ure.

Ovčka Lara pa je faca na fotkah. Sta si pa full podobni, predvsem v ustih.

Renana pozdravite se. Kaj je zdaj to, da ste spet bolani.

Lepo soboto vam želim, mi pagremo popoldan na piknik, če ne bo deževalo.

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
19.8.2006 14:51:45   
XXYY
Živjo!

Lara je pa danes tolk, tolk sitna, da je kar groza. Zjutraj ni hotela nič piti mleka, pol sem ji pa malo čokolešnika naredila, pa ga je jedla. Zdaj sve pa kosilo probale jesti, pa se je drla zravn k sraka. Tako, da sem jo dala kar spat, ker je bila full zaspana in zato sitna. Bo pa pol dobila kosilo, po spanju.

BOBIKA: hvala za kompliment. Drugače je pa Lara kopija atija. Smo se včeraj lahko prepričali, ko je moj dobil od svoje mame čestitko in notr mu je dala eno slikco, ki je bil tam star 10 mescev. In moram rečt, da je bil isti kakor je zdaj Lara. Pa tudi tako se bolj vidi, da je bolj atijeva mazica user posted image  . Veliko pa jih govori, da ima po men mogoče samo usta in brado.

Nč, grem posodo pomivat, se slišimo kaj kmalu.

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
19.8.2006 16:54:41   
alenkica
CAFFE, VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJ ROJSTNI DAN. ŽELIM TI VELIKO ZDRAVJA IN ČIMVEČ LEPIH TRENUTKOV S TVOJO DRUŽINICO. user posted image user posted image

Se vam oproščam, ampak ta teden nisem imela časa priti sem gor. Imam ogromno dela, ker je mama padla z motorjem in moram skrbet za njo, ker ne more sama vstat, niti se uleč. Tako da kuham zdaj za vse, pa še celo hišo moram vsaj za silo očedit in kot zanalašč je Jure nekaj siten. Noče več biti toliko časa na tleh kot je bil do sedaj. Prej je bil tudi po več kot uro, zdaj pa max. pol ure, ampak mora biti res dobre volje, da zdrži. Pa stalno nekja jamra. Ko nas gleda kako jemo, pa kar znori. Ali je mogoče, da mu dajem premalo jest?

Zjutraj ga podojim, dopoldne mu dam 1 sadni obrok, okrog 13 mu dam ali sadni ali zelenjavni obrok, kmalu zatem ga še podojim, zvečer pa gres in pred spanjem ga spet podojim.

Problem je v tem ker malo časa zdrži brez jest.

Zadnje čase mi uspeva, da ne zaspi na rokah. Začela sem v vozičku:ko je ratal siten, sem začela zibat voziček in je zaspal, potem sem isto probala s košarico, ki jo imamo v hiši in je uspelo, zvečer pa ga dam v posteljico in ker ima koleščke ga prav tako narahlo zibam in prav lepo zaspi. Sem kar vesela, ker ima že okrog 10kg.

Podatke vam bom napisala po sredi, ko imamo pregled in 3.cepljenje. Se prav bojim kakšna bo reakcija.

Mi pa še nimamo nobenega zobka user posted image .

Lepo se mejte!

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
19.8.2006 20:48:39   
mayflower
Caffe: vse ta nartaboljše

Val in Manca: user posted image user posted image user posted image

Sem mela kar prou, da so na pohodu spet zobki. Pri zgornji levi enkici sem danes opazla, da je počila dlesen. Če sem prav vidla, pa je tudi malo počla pr zgornji levi trojkici. Tako, da smo zdej v pričakovanju dveh zobkov user posted image . Ni čudno, da je bil včeraj tak sitko.

Punce. Mene pa zanima kake igrače mate kej. Zanima me zato, ker k je zaostajal v rokicah, je rekla v razvojni, naj mu vsak dan dam drugo igračo in bo tako dosti na trebuščku. Mislim, da se je teh k jih ma že malo naveličal, pa me zanima malo kaj mate ve. Mi imamo: pojoči lonček, pojočo kravco in prašićka, kroglico s plavajočo račko, mehke kocke, grizalo (k ga sploh ne zanima), pojočo žogico, knjigice,.... No, najbolj zanimiva so mu seveda stvari, k niso igrače: pleten košek, okrasne sveče user posted image , naše knjige, omare.....

Danes sva prvič papala jogurt, sem mu dala noter banano. Je tolko zmazal, da sva ponovno zamenjala jutranjo malico. Upam, da bo šlo tako naprej. Tudi za kosilo je popacal kar nekaj mineštrce. No, pol pa se je še z zizo napokalb user posted image

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
19.8.2006 21:10:54   
rija
Ati je pravkar nesel malega spat....in bejbifon imam v pisarni, pa poslušam, kako mali še veselo grglja, se pogovarja....user posted image user posted image

Igrače: magnetki za hladilnik, te stlači v najmanjši kotiček, lončki, ki se zlagajo en na drugega, mehka žogica, knjigice, atijeve verižice, te so sploh zelo "in"user posted image
mobitel, piloti za tv in pa vse vrste trakov, vrvic in elastik.....
Kar pa sploh ne mara so kakršnekoli igrače, ki igrajouser posted image  Jaz jim pravim "debilne" igrače....ker ne spodbujajo nobene otrokove kreativnosti: pritisne nek gumbek in potem še 10 min igra neka melodija....in ko sem prejšnjič iskala v grazu neko pametno igračo, sem na žalost ugotovila, da je 95 % igrač "debilnih". Končno sem našla neke didaktične kocke: enake, kot so za nagrado v Sparu za Pampers.
Aha in zelo dobre "igrače": grašek, ki ga nato s prstkom v nedogled vozi po mizici....user posted image user posted image  pa tudi košček korenčka je odličen....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2288
19.8.2006 21:20:04   
mmetka
CAFFE VSE NAJBOLJŠE IN NAJLEPŠE!!!!!

Ovčka in rija:user posted image   SUPER LEPI ALBUMI! user posted image   prava lepotička in lepotec sta ta vajina otročička!

Hvala vsem za predloge glede naših trdih drekov! Mislim, da smo v fazi napredovanja, ker je danes in včeraj že imel malo mehkejše blato. Jedel je pa bolj slabo in mislim da ravno zaradi tega, ker ga je strah kakat.

IGRAČE: mi imamo vse živo! Od raznih ropotečih, ružečih,pojočih,glasbenih,pa vse do mehkih plišekov za cartanje. Trenutno je hit žoga, ki se kotali , če jo pustiš na miru je tiho, če pa jo malom potisneš, pa ti kao pobegne in še muzika se vklopi. V glavnem, ful finta!

Lep pozdrav!

Metka

Neposredna povezava do sporočila: 2289
19.8.2006 21:24:54   
mmetka
JOJ,Bobika- enkrat pred dnevi si me vprašala, če vidim kaj Marjeto, pa ti sploh nisem odgovorila. Žal se nič ne vidiva, nisva si niti izmenjali tel. št, edino enkrat sva se srečali, ko smo pri treh mesecih slikali kolke.Če se bosta kaj videli, jo lepo lepo pozdravi.

Lep pozdrav!

Metka

(odgovor članu mmetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
19.8.2006 21:28:55   
Anonimen
CAFFEE, VSE NAJ NAJ ZA ROJSTNI DANuser posted image user posted image , MANCA IN VAL PA ČESTITKE ZA 7 MESECEV!!!user posted image user posted image

Rija, jaz pa ne vem gesla od tvojih albumov. Mi ga prosim sporočiš?

Mayflower, Špela ima od igrač: nekaj igračk iz blaga (dve gosenici, zajkljo, kužka...), pa eno ropotuljico, pa dva telefončka, pa ene "ključe" (od teh en igra, zvoni in trobi), pa tiste "kroge" za zlagat v piramido, pa eno žogico, pa grizalico, plastično knjigico, igračke za v banjico... sej verjetno sem še kaj pozabila. Če se spomnim, še napišem. Je pa tud še najmanj od vsega zanimajo njene igrače. Najbolj zanimive so ure, mobiteli, daljinc, računalnik... je čisto tehničen tip.user posted image  Pol jo pa še v modro oblačim in ni čudno, da vsi mislijo, da je fantek.user posted image

Renan, mi načeloma uporabljamo Muellerjeve plenice, samo trenutno smo na DM-ovih, ker ji rita ne paše v nobene Muellerjeve. Ima glih ene take čudne kile. Smo pa zelo zadovoljni z njimi.

A ste ve že kakšne zobne ščetke nabavile za vaše user posted image ? Mi smo danes za Špelo kupili dve gumijasti - ena je še za takrat, ko izraščajo zobje, druga pa za mini prve zobke, predhodnica prave krtačke s ščetinami. In tamala ful navdušeno žuli tisti ščetko po ustih. Kar smejalo se ji je, ko sem ji jaz malo pokrtačila po dlesnih.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2291
19.8.2006 21:39:20   
mmetka
Tašonka-
Mi smo zaenkrat še brez zobkov, vendar pridno masiramo dlesni z gumijasto krtačko. Je Tijanek ful navdušen in se zraven vedno smeji.

< Sporočilo je popravil mmetka -- 19.8.2006 21:41:14 >

Lep pozdrav!

Metka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
19.8.2006 21:45:08   
tinkamiška
Caffee vse najlepše ti želiva z Izouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas ni ničkaj novega, še vedno nobenega zobka, Iza pridno papa, se postavlja na vse štiri, se dviguje na nogice in začela je kričat mamamam, ko čaka na njeno hranouser posted image

Lonja, bom poročala kako bo šlo pri urejanju naše hiške, upam, da z čimmanj težavami hito uredimo vse potrebno in začnemo uživat v našem domkuuser posted image

Nisem še uspela pogledat albume, Rija, jst ša ne vem več tvojega geslauser posted image

Izina njaljubša igrača so ta trenutek kabliuser posted image Jih sevda odmikava in skruvava, ampak ona ima pravi radar za njih, cuka in vleče vse kar štrli in visiuser posted image Najraje se plazi po stanovanju in raziskuje in se razveseli vsakič ko najde kakšno stvar, ki je prepovedana. Midva pa cel dan lahko govorima "pusti, pusti" ona se pa reži, kot, da je to nekaj nabolj hecnega, kar ji lahko rečevauser posted image

Alenkica koliko mu daš pa količinsko obrok? A sam neha usta odpirat? Čeprav to ni nevem kakšno merilo, ker bi moja Iza lahko v nedogled odpirala ustauser posted image Tako, da ji neham dajat, ko bidim, da rata malo manj zainteresirana za žličko.

Val in manca vse najnajuser posted image user posted image user posted image

Zdej moram pa nehat, ker imam še komaj oči odprte...

Lahko noč babike, vas pridem jutri kej pogledatuser posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu mmetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
19.8.2006 21:49:08   
rija
Joj Tinka, zdaj si me spomnila: našemu je najbolj zabavno in se reži na ves glas, ko pravim PUSTI.....user posted image user posted image

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
19.8.2006 22:48:33   
Anonimen
Til je res lepotec. user posted image  Vidim, da ima že eno starejšo frajlo.user posted image

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 2295
19.8.2006 22:54:33   
rija
ja.....sestrično.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
19.8.2006 23:10:07   
Anonimen
Fino, pol ni konkurenca Špeli.user posted image

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 2297
20.8.2006 8:43:10   
Anonimen
Ojla

Ste se pa razpisale. Sem samo na hitro preletela.
Najprej da ne pozabim (čeprav z zamudo)
ČESTITKE ZA 7 MESECEV

Nas včeraj ni bilo doma, smo se vseeno šli kopat. Je tamala uživala sto na uro. Vreme je pa še kar bilo. Malce je bilo oblačno, malce sončno. Skratka kar v redu, da nas oz. tamale ni opeklo.
Nas je pa čebela pičila. Tako da smo pokasirali prvi čebelji pik. Je tolk zatulila, ko jo je pičila. Pa še želo ji je ostalo notr. Saj smo ga potem na vso srečo spravili ven, sam tulila pa je. Pa takoj smo ji dali mrzlo flašo gor. Potem ko smo se pa domov peljali, pa je itak že pozabila na vse. Danes se pa samo še pikica od vboda pozna. Hvala bogu. 

Drugače je bila pa kar pridna na bazenu. Smo se samo kopali, jedli in spali.

No, se oglasim še kaj

papa

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2298
20.8.2006 9:12:12   
rija
Nemsis, mene je ful strah teh čebel in osuser posted image  me včasih čudno gledajo, ampak ga rada vozim z mrežo proti mrčesu....je vsaj varen....saj vem, da bo prej ali slej kako pokasiral, ampak bolje slej ko prej....

Jaz sem se danes zbudila s takim glavobolom, da mi v glavi nabija kot bi imela pihalno godbo not. Se ne spomnim, kdaj me je nazadnje glava bolelauser posted image user posted image  Tale naš malček nas je vse dodobra okužil...user posted image user posted image

Danes bo en tečen dan, ne moremo se iti kopat, pa še tak bogi smo vsi....user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
20.8.2006 9:37:04   
meta22
Živjo čveke!

se vam morama z valom zahvaliti za čestitke: hvala!

razen tega, da je mislim da tretji zobek na pohodu, smo čist ok. če ste že pri igračah, je pri nas trenutno aktualna velika kartonasta škatla pa radenskina flaša. pa vrvice vseh vrst. s temi stvarmi se lahko zaposli tudi po pol ure al pa več.

ena me je spraševala, kaj treniram: odbojko! nekoč pred davnimi časi zelo aktivno, sedaj pa malo bol "rekreativno"- vendar brez tega ne morem. sem pa ugotovila da sem čist fuč in da me je ta nosečnost fizično kar zdelala. se bom mogla kar fejst potrudit da pridem spet v tisti ritem pred porodom!!!

bobika: val je dobu tistega slinastega lubčka in manci popšilja še bol slinastega nazaj!

nič, škatla ni več aktualna, grem mu dat flašo!

pridni bojte pa radi se mejte!

lp
meta

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Marmelada
dejzi

Kdaj ste svojim malčkom ponudile marmelado? (v komentar prosim napišite ali je bila domača ali kupljena)

prej (23%)

10m (10%)

11m (7%)

12m (21%)

13m (8%)

kasneje (32%)

Število vseh glasov: 272

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!