Anonimen
|
CAFFEE, VSE NAJ NAJ ZA ROJSTNI DAN , MANCA IN VAL PA ČESTITKE ZA 7 MESECEV!!! Rija, jaz pa ne vem gesla od tvojih albumov. Mi ga prosim sporočiš? Mayflower, Špela ima od igrač: nekaj igračk iz blaga (dve gosenici, zajkljo, kužka...), pa eno ropotuljico, pa dva telefončka, pa ene "ključe" (od teh en igra, zvoni in trobi), pa tiste "kroge" za zlagat v piramido, pa eno žogico, pa grizalico, plastično knjigico, igračke za v banjico... sej verjetno sem še kaj pozabila. Če se spomnim, še napišem. Je pa tud še najmanj od vsega zanimajo njene igrače. Najbolj zanimive so ure, mobiteli, daljinc, računalnik... je čisto tehničen tip. Pol jo pa še v modro oblačim in ni čudno, da vsi mislijo, da je fantek. Renan, mi načeloma uporabljamo Muellerjeve plenice, samo trenutno smo na DM-ovih, ker ji rita ne paše v nobene Muellerjeve. Ima glih ene take čudne kile. Smo pa zelo zadovoljni z njimi. A ste ve že kakšne zobne ščetke nabavile za vaše ? Mi smo danes za Špelo kupili dve gumijasti - ena je še za takrat, ko izraščajo zobje, druga pa za mini prve zobke, predhodnica prave krtačke s ščetinami. In tamala ful navdušeno žuli tisti ščetko po ustih. Kar smejalo se ji je, ko sem ji jaz malo pokrtačila po dlesnih.
|