Anonimen
|
Dobro jutro! Mi imamo pa prvi zobek! Izgleda ji je danes ponoči prilezel ven, taka drobna žagica je, spodnja desna enka. Imamo pa srečo, ker je ven prilezel brez večjih travm. Malo bolj je bila sitna zadnje dni, drugega pa nič. Nobene vročine, zbujanja in podobno. Saj nama je že več ljudi reklo, da sploh ne veva, da imava otroka. Jaz sem tudi že nervozna zaradi morja. Sploh ne vem, kaj naj spakiram, koliko, kako bo izgledalo vse skupaj tam doli, pa kako bo s kopanjem tamale (zvečer pred spanjem mislim) itd. Pa saj vem, brezveze komplicirat, ker kakor bo, bo. S sekirancijo bom samo še poslabšala. Spalna vreča - mi imamo zdaj samo še eno, ki ji je prav, tako da bi bilo mogoče fajn kupit še kakšno. Rija, se priporočamo za spalno vrečo tudi mi. Če je 86 velikost, kar to, če pa ni pa 80. Za barvo ti pa v bistvu ne vem povedat, ker ne vem, kakšna je izbira. Všeč mi je recimo kakšna rumena, oranžna, rdeča... Če se le da, ne roza , pa tudi modra ni treba da je, potem mam raje zeleno. Dokončno pa prepuščam izbiro tvojemu okusu. Previjanje - pri nas je že dolgo katastrofa. Včasih mi tud živc mal poč, ker jo je že vsaj en mesec popolnoma nemogoče previjat. Nima sekunde miru, nič jo ne zamoti, lahko ji pojem, frise pokam, dam karkoli v roke, ne, ona hoče bit na trebuhu, po novem pa tudi to ni več dovolj, ampak se obrne na trebuh, spravi na kolena in se potem še usede, pol se mi pa vsa zadovoljna smeji. Bobika, super za izvide! Tinkamiška, lumpy in Ovnica78, sem pokukala v vaše albume in so Iza, Matic in Tin ful cukri! Kako so ti naši otročki lepi, prav neverjetno! Dude imamo mi nukove, ampak ji ne bom kupovala od 6 mesecev dalje, bo kar ostala pri manjših, ker jo bom (baje) tako lažje odvadila dude. Lasje - jaz ne dojim že skoraj 4 mesece, pa glih tako niso briljantne kvalitete. Izpadajo mi pa itak nenormalno. Človek bi pričakoval, da se bo to počasi nehalo, pa nič ne kaže. Bo zgleda treba spet zanosit, da bojo lepi, sijoči in da bojo ostali na glavi. Renan, kaj je to hektika? S hranjenjem pa mi večjih težav nimamo. Razen tega, da niti pod razno noče jesti doma pripravljene hrane. Sadje še nekak spravi dol občasno, zelenjave pa niti slučajno. To pa še kupljeno komaj kdaj spravimo po grlu. Moj otrok je totalno sladkosned. Le po kom... Mi pa menjamo avto. Končno bolj aktivno. Sicer sva si sinoči spet začela zmišljevat, kaj bi vzela, ker sva bila že trdno odločena za ford mondeo karavan, zdaj pa sva uč vrgla še na citroen C5 karavan, samo nama zaradi malo manjšega prtljažnika ne sede toliko. V glavnem, zdaj sem vsaj jaz spet neodločena , ampak drug teden bova avto zamenjala tako ali drugače.
|